Да сложа ли край или да продължавам с надеждата, че нещата ще се оправят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да сложа ли край или да продължавам с надеждата, че нещата ще се оправят?
преди: 17 дни, 16 часа, прочетена 838 пъти
Здравейте. Няма да пиша подробно, просто ми е много трудно да взема решение и не знам дали изобщо бих се справила без мъжа си... Имаме малко дете на 5г и не искам да има моята съдба (дете на разведени), но мисля, че постоянните кавги влияят по-зле от раздялата. С мъжа ми не се разбираме от месеци като наистина не знам каква е причината. След поредния спор го питах какво правим още заедно и ми отговори, че просто не иска да живее сам. Дали е истина или не, не знам, но много ме нарани. Проблемът при нас съм повече аз. Нямам му доверие ама грам! Преди няколко месеца започна да заглежда абсолютно всяка една жена навън и то толкова нагло, че ме накара да се почувствам като един грозен парцал. Това продължава до ден днешен и реших да му кажа, че не се чувствам добре в тази връзка, чувствам се грозна, недооценена и не ме уважава. Той естествено отрече и ме обвини, че се чувствам така. Като цяло е добър човек, добър баща, искрен е, но не се чувствам добре с него. Сякаш ми изпива енергията, кара ме да се чувствам по-нисша от другите жени, постоянно работи, за да имаме пари. Почти не се виждаме. Аз също работя, но за съжаление имаме много заеми и това е голям проблем. Най-лошото е, че това мое недоверие вместо да се оправя, то става все по-зле и не мога да водя пълноценен живот. Постоянно ровя телефона му, дрехите му, а това съм го мразила най-много. Имам чувство, че си има друга, за да се държи така отвратително с мен. Най ме боли от това, че не говори с мен, за да му кажа какво ме мъчи, а е безразличен. Това ме смазва психически. Искам да говорим, искам второ дете, искам да имам пълноценно семейство с него, но ние не говорим! За него всяко говорене с мен е глупост, била съм си въобразявала и влизала във филми. Обмислям да го напусна, за да си обръщам внимание на детето, вместо да се ровя, където не искам, за да го хващам в нещо, което не искам. Какво бихте направили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 дни, 23 часа
hash: 77c8840ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Проблем с мъжа си нямаш, имаш проблем със себе си. Вече ти отговорихме в предишната ти тема. Това как избираш да се чувстваш ти няма общо с него или някоя друга. Направи си изследвания. Чети книги за самоусъвършенстване. За да получиш, трябва първо да дадеш.

 
  ...
преди: 16 дни, 22 часа
hash: a368207f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Съвсем сериозна съм въпреки, че изобщо не е в мой стил това, което тук те съветвам, но в твоят случай е валидно.
В момента си обсебена от неговото поведение и обидата към теб, самочувствието ти е по земята. Може би най-бързо и лесно би било да започнеш от самочувствието си- тоест, пускай се на пазара, без това в момента поне мъж нямаш.
Ако си харесаш някого достатъчно, изживей и страстен момент/ден/седмица--колкото е нужно, БЕЗ да допускаш типичната женска грешка да си помислиш, че си влюбена. Само хормони са и връщане/припомняне колко си секси и желана, нищо повече, няма влюбване, няма любов!
Чак после седни и размишлява сериозно кое е най-добре за теб и детето.

 
  ...
преди: 16 дни, 22 часа
hash: dc2b57c7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   То четеш само - искам, искам, искам, искам и обвинения срещу мъжа.
А той какво иска пита ли го? Не, щото толкова и ви интересува.
Важно е само ти и дали ще се справиш.
Сама си го казала, без мъжа ти си за никъде, като 90 % от жените

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 21 часа
hash: d3ac31385c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   С дете е много трудно занапред да се справяш сама особено ако имате кредити. Аз също съм в подобно положение. Има си сайтове за запознанства и си чати. Пълно безразличие към мен а същевременно ме обвинява че аз съм се отдръпнала от него. не говори с мен почти за нищо. прави ми забележки за неща които преди не са му правили впечатление. Мъжете или са готови за семейство или не. Следвай сърцето си и след като той не иска да говорите една временна раздяла ще покаже кой какво иска. Не го заплашвай или вдигай скандали. Кажи му че се нуждаеш от време и пространство за да решите правилно кое е по добре за вас. Успех и сила ти пожелавам

 
  ...
преди: 16 дни, 21 часа
hash: 521a6c1337
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "просто не иска да живее сам"

Казал ти е истината човека, а от истината боли... Само лъжите са приятни в тоя живот. Явно си искала да чуеш, че си "специална", "уникална", не може да живее без теб... ама реалността е, че има точно две причини мъж да се откаже от свободата си, за да е с жена:
1) страх да бъде сам и да не знае какво да прави с живота си
2) илюзията, че ще има "лесен" и "безплатен" секс. Такова нещо във връзка няма. Бачкане да изкараш пари, караници вкъщи, проблеми с децата... По-скъп секс от този в брак няма. Но доста мъже се заблуждават, особено като го комбинират със страхът да са сами.

 
  ...


...
преди: 16 дни, 20 часа
hash: 4392614b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъжът ти е отегчен от теб, затова не му се говори
Вместо да се чудиш как да си разваляш семейството, измисли как ти самата да се чувстваш добре. ( нова прическа, дреха или след работа излезте да се разходите, идете на кино)
И спри да го следиш.
Жена съм, но на негово място и аз ще се държа така.
Какво като гледа другите жени, нали е с теб!

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 18 часа
hash: 2635e4a815
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ако той е израснал в нормално семейство, ти си проблема, понеже си от разведени родители. Явно ти го караш да се чувства нежелан и за това заглежда другите. Подтискаща си с това недоверие, защото си несигурна в себе си. И със следващия няма да си по-добре.

Лошото е за него, че е направил дете на несигурен като теб човек.

 
  ...
преди: 16 дни, 17 часа
hash: a66e392d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За какво се мъчиш? Една стабилна връзка изисква разбиране, комуникация и много работа. След като единият е незаинтересован и не желае повече да полага усилия за тези отношения, няма смисъл.

 
  ...
преди: 16 дни, 15 часа
hash: e6e17284ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да си "обърнеш внимание на детето", че да побъркаш и подлудяваш него с параноичните си налудности, като го няма мъжа ти ли, авторке? !
Поговорете и си изяснете отношенията, друг печеливш ход нямате, големи хора сте. И стига с тази безпочвена обсебваща ревност.

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 15 часа
hash: e77070a70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Гледай си детето. Нали е с теб. Цял живот ще гледа. И аз като видя хубавка я заглеждам, но няма да съм с нея. Колкото и да кръшка, важното е да е с теб цял живот

 
  ...

...
преди: 16 дни, 14 часа
hash: 56decf50e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мисля че е добре да посетиш психолог или дори психиатър. Каква е тази мания да му ровиш из нещата и вечно да го дебнеш. Не иска да говори с теб. Вероятно защото знае, че искаш за енти път да обсъждаш предполагаеми или истински изневери. Всички мъже се заглеждат по жени. И какво от това. Казваш, че работи много, за да издържа семейството си. Поработи малко над самочувствието си и се опитай да преодолееш комплексите си. Винаги ще има по-красиви жени от теб и по-млади. И какво от това? Твоята стойност в твоите очи само във външния ти вид ли се изразява? Ако е така, много жално за теб. Как очакваш тогава мъжът ти да те уважава?

 
  ...
преди: 16 дни, 14 часа
hash: 57c16d086a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Твоето се нарича депресия. Вземи се стегни и се пооправи, гримирай се, ходи на фризьор и остави мъжа ти намира. Дали с 2ро дете... ако искаш 5 направи, нищо няма да се оправи. Казва ти го жена. Само чрез твоето мрънкане си разваляш семейството. Остави го да зяпа и това е. Вечерта нали е при вас и се грижи за вас. Имаш проблеми и то сериозни....

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 10 часа
hash: 435c37281e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма смисъл да мъчиш себе си и детето си, ако имате семейни проблеми. Бих се развела! Но преди това, можете да опитате със семеен терапевт. Може да е скъпо, на ще си заслужава, ако попаднете на добър специалист. Ако той не иска това - вратата!

 
  ...
преди: 15 дни, 18 часа
hash: bf24fe5e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Така като те слушам си поредното "просто" парче ако ме разбираш писаха ти в коментарите за психиатър или психолог мисля, че е време да ги посетиш рови му из телефона, вдига скандали, постояно се е съмнявала дали заглежда чужди или по 100 пъти да го пита "заслужаваме ли заедно да продължаваме" личи си от тази връзка кой иска да скапе на детето, детството в мъки заради простия акъл на маике си, вземи се стегни мъжа ти щом го описваш, че работи много значи го е грижа за семейството и че държи на теб и на детето да не останали гладни щото може би и това чувство не знаеш какво е нали? Вярно е, че връзката след време се гради само на добро отношение и уважение според мене ще развалиш целия хубав пейзаж вместо да го поправиш щото ЛИЧНО ОТ ТЕБЕ ИДВА ПРОБЛЕМА!!!!

 
  ...
преди: 15 дни, 17 часа
hash: c870a82be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всички коментари, които прочетох се водят от огорчението, на което са били свидетели съответно хората зад коментарите. Разбирам, защото е трудно да си обективен когато осъзнаваш, че друг човек на този етап преживява нещо, което ти вече си преживял и знаеш какво е усещането..
Защо много обичаме да отправяме упреци когато усетим, че човек е уязвим и има нужда да сподели и да му бъде дадена насока? !
Към автора, има варианти, успокой се за момент и опитай да намериш решение, когато емоционалното ти състояние не е обременено от емоциите, които изпитваш - в момента, в който се успокоиш и не те води огорчението сама ще “видиш” отговора, работиш, гледаш си детето обръщаш внимание на здравето си, четеш хубава книга излизаш повече дори сама, спортувай или дори си прави разходки, дейности, от който веднага можеш да извлечеш повишение на допамина! Малки неща които обичаш, неща, които зареждат теб, позитивно, бъди постоянна и ще се промени всичко ще видиш

Много ми се иска, хората, които коментираме да не прилагаме почти винаги метода, строга любов
Нормално и човешко е да потърсиш помощ и да бъдеш уязвим!
Ако не можеш да пратиш позитивна енергия, по-добре не пращай нищо

 
  ... горе^

...
преди: 14 дни, 21 часа
hash: 992a18421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Само чета искам, искам, искам... а пробва ли да дадеш, вместо да искаш? Да го посрещнеш усмихната, да го целунеш, да му приготвиш нещо любимо? Пробва ли да дадеш нещо, вместо само да искаш и да обвиняваш? Проблеми с мъжът си нямаш... имаш със себе си.
Маги

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker