Онеправдани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Онеправдани
преди: 12 дни, 8 часа, прочетена 1014 пъти
Не само мъжете се зорят да си хванат жена.
Невзрачните и незабележими жени също си кукуват сами.
Не е вярно, че едното междукрачие ти отваря всички врати.
Цялото ми студентство беше мъка, защото ме подминаваха като малка гара и не ме искаха. Само за добра приятелка ставах.
Когато все пак се намери един да се излъже да тръгне с мен доста години след края на следването, ме върза точно както правят жените - брак, бебе и ми отряза секса. И вече със смачкано самочувствие и никаква алтернатива да ме хареса друг щото съм невзрачна, а вече и с дете, се проклех, че изобщо се хванах с него.
Любов и оргазъм, така и не разбрах какво е.
Да си невзрачна и нежелана жена е още по-голям бич от това да си мъж.
Сексуалният ми живот е мастурбация. Абсолютна пародия.
Даже майка ми подхвърляше “Сега да беше една хубавка, тази рокля щеше да ти стои страхотно. ”
Онеправдани са и жените като мен.
Нищо не може да направиш - насила хубост не става, насила няма как да те пожелаят и обикнат.
Много бих могла да дам, но няма кой да го поиска.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 4 часа
hash: f0f972b51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Хубостта на жените не винаги е само във външния вид. Освен това, има различни вкусове, така че това, което е невзрачно за един, може да изглежда страхотно за друг.
Начина по който изглеждаш много зависи и от теб самата. Няма да те поглеждат ако си много дебела или си остригана като мъж и се държиш като мъж.
По начина и стила ти на писане, изжлеждаш като грубианка. Това е отблъскващо за повечето мъже. Дръж се женствено, обличай се женствено, погрижи се за тази част от външния си вид, която е под твой контрол и няма да си дълго на сухо.
И последен съвет - никога не съм виждал жена, облечена в бяло и розово, която да ми се стори грозна.

 
  ...
преди: 12 дни, 3 часа
hash: a327d2a53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Една от най-близките ми приятелки е направо грозна, а хич не страда от липса на мъжко внимание. От една страна умело борави с единствените си визуално хубави черти - прекрасна гъста коса, която пуска много дълга и винаги е с прическа и слабо тяло, което подчертава със стилни дрехи. От друга страна, което е основното и най-важно - момичето има самочувствие, което не се крепи на толкова повърхностни неща, а на образование, кариера и интелект. Самочувствието е секси. Щастието също ни кара да изглеждаме красиви, а Вие не сте щастлива заради филмите в главата си.
Прави впечатление, че не използвате епитета "грозна", а "невзрачна". Това е още по-лесно поправимо. Основното е да поработите над себе - четете книги за личностно израстване, концентрирайте се над постиженията в живота си, бъдете горда с това, което имате. Намерете си хоби, което да ви зарежда емоционално - най-добре нещо свързано с изкуство и творене. Оттам насетне е лесно - боя, прическа, грим, фитнес, промяна на стила.
Аз съм хубава жена, но когато загубя пламъка си в периоди на тъга и аз ставам сива, незабележима, никой не ме заглежда, не ме заговаря. И обратното - свалихме се с едно гадже докато бях по развлечен анцуг, безобразно чорлава, недоспала и без грим, но се чувствах на върха на света и греех. Сексапилът е в енергията, която излъчваме.

 
  ...
преди: 11 дни, 22 часа
hash: fc2365dfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

3.   Тази тема е поредната пързалка, но все пак ще споделя мнение.

ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ МРАЗЯТ СЕБЕ СИ, ЛИПСАТА НА РАЗВИТИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ У СЕБЕ СИ, РЪСТА СИ, НЕДОБРИЯ СИ ВЪНШЕН ВИД* И ВСЯЧЕСКИ БЯГАТ ОТ СЕБЕПОДОБНИ МЪЖЕ!

*Ако мислеха другояче, нямаше ежедневието им да е неизменно свързано с вманичаване на тема "да излъжем околните за външния си вид, което е свързано с много време и пари, отделени за тежък гримове, изкуствени вежди, изкуствени мигли, подплънки в сутиена, обувки с високи токове, прикриваща челните бръчки и/или бузите прическа. А все повече от жените наблягат и на рискови операции, чрез които изоснови променят облика си: рязане на нос, пълнене на устните с хиалуронова киселина, операция на брадичка, челюст, премахване на ребра.

Около 5-10% от жените действително са много невзрачни и трудно успяват да спечелят мъжкото внимание, т. е. тези 5-10% от най-грозните жени преживяват това, което преживяват най-малко 90% от мъжете. Разликата обаче е там, че измежду въпросните 90% мъже също около 5-10% са грозни и останалите са съвсем нормални, дори приятно изглеждащи мъже, но и те биват подминавани като крайпътен знак от мнозинството жени. Причината се корени в надценяването на жените и схващането, че щом имат полов орган и някой мъж се е цанил да ги прекара през кревата веднъж-дваж, значи "заслужават" не просто такъв мъж за сериозни отношения, ами направо и по-добър (защото този не ги е искал за жена, а само ги е изчукал или оплодил и после си е бил чукалата)! Дори и грозни, бедни, дебели, простовати и мързеливи жени се целят в доста по-класни от тях мъже и категорично не искат нормалните мъже. И най-показателното е, че доста от невзрачните жени лесно и бързо (и напълно безплатно) могат да си намерят мъж, с когото да си легнат, така че е лъжа схващането, че тези жени живеят живот, които е съпоставимо тежък с този на невзрачните мъже. Дори напротив - огромна част от нормално изглеждащите мъже удрят на камък да си намерят приятелка, пък дори и като са свалили силно изискванията си за нейните физическо излъчване, доходи и образование. Затова много от дебеланките все пак могат да се похвалят, че са се надупвали на определен брой тъпкачи, а голям брой 30-годишни обикновени мъже си стоят девствени и дори не са целували жена през живота си.

Почти всички жени (с някакви много, много редки изключения) са ЗЛОВЕЩО НЕСПРАВЕДЛИВИ, но постоянно се оплакват колко са онеправдани и как цари несправедливост към тях! Ето само няколко примера от истинския живот, които са неопровержими:
- Жените със средни или нулеви доходи не се целят в мъже със средни или нулеви доходи (освен ако не е с цел "бързи забавления" с някой генетично много по-добър от тях мъж, пък ако ще и да е само за една нощ);
- Дебелите жени не се целят в дебелите мъже. Честа гледка е ниска и дебела жена редом до строен мъж, който е с нея основно, защото никоя друга не му пуска редовно; обратното е рядкост, освен ако не е някой от малкото на брой милионери с трофейна държанка;
- Жените със среден или по-нисък от средния ръст не се целят в мъжете със среден или по-нисък от средния ръст. Почти всички днешни двойки са съставени от ниска жена с висок мъж; почти никога обвързаният мъж не е с ръст под 180 см, освен ако не се касае за изключително красив в лицето по-нисък мъж, или за "парично привлекателен" мъж, или за ученическа двойка с платоническа любов, при която девойката все още не е започнала да се замисля да се сравнява с другите жени и да си търси друг мъж, по-добър от мъжете на другите жени около нея;
- Жените без кола и жилище не се целят в мъже без кола и жилище (отново: освен ако не е мъж с видимо надвишаваща ги физика);
- Когато ходят на среща (ако не се познават) или просто излизат на ресторант или заведение (когато са вече обвързана двойка или семейство с брак), или когато ходят на почивка, или когато се касае кой ще плаща битовите сметки, храната, жилището/наема, застраховки, колата и прочее, жените не искат да плащат своята част от сметката и очакват мъжът да плаща всичко. В редки случаи - най-вече когато се касае за сериозно обвързана двойка - жената плаща част от сметката.

Ще дам и една друга, често споменавана причина за това защо огромна част от жените са вечно недоволни и вкиснати от собствения си живот и защо остават със самозаблудата, че "няма мъже". Това е съчетанието на 4 физически белега у мъжете, които те търсят:
1. Лицевата привлекателност (да има еди-какви си очи, лош поглед с намръщени вежди, квадратна челюст, силно изявени скули, плоско чело, трапчинка на брадичката, определена форма на черепа и прочее);
2. Строежа на самия скелет (тесен ханш, широки рамене, дълги крака);
3. Развитата мускулатура (въпрос и на спортуване);
4. Ръстът (неслучайно и по-ниските жени искат "баскетболист", стърчащ силно над тях).
Ако добавим и честата жажда за 20-сантиметров "патлак" (повечето жени нямат представа от размери и даже от 14-15 см ги боли матката, освен ако не са разпоретини и разширени до безобразие долу), стават общо 5 основни изисквания към мъжката физика.

Още на ниво ръст повечето жени мигновено пренебрегват над 80% от мъжете! Това е, защото те не искат мъж със среден ръст, нито мъж с малко над средния ръст. 50% от мъжете са със среден (175, 9 см) и под средния ръст, а още около 30% от мъжете са с ръст, които е около 10 см над средния (до 185 см). Това значи, че повечето жени се съсредоточават (и борят вкупом помежду си) за вниманието на около 20% от мъжете (плюс няколко % мъже с по-нисък ръст, но високи доходи, защото знаем, че доста жени си падат и по "парично красиви" мъже). Хубаво, обаче от тези 20-25% по-високи и по-заможни мъже, поне половината не притежават заветната красива външност, съответно дори и част от високите мъже биват пренебрегвани от Тоца, Ганка и Петранка, пък ако ще и последните да са ниски, дебели и безработни. Защо? Защото през тях вече е минал някой батка и в съзнанието им се е запечатало убеждението, че "по-ниско от това няма да паднат" и ще се целят само към другите "яки пичове", а не към "балъците", т. е. не към мъжете с нормални доходи и излъчване.

Мнозинството жени имат силно завишени очаквания към мъжката физика и им се иска да си хванат някой изпечен тарикат с излъчване на холивудски актьор (или такъв от турските сериали), без значение дали мозъците им са промити от Инстаграм или се сравняват със своите приятелки, които вече имат подобни съпрузи или просто тъпкачи. Жените си казват наум: "Гледай я тая мърла какъв мъж е оплела в мрежите си! Щом тя може, значи и АЗ ЗАСЛУЖАВАМ такъв или по-готин и богат мъж! ". И оттам се започва едно лудо пързаляне надолу по склона на взаимното надцакване коя ще си "хване" по-мъж от другите около нея.
Заради тази си вманиаченост по мъжката физика, повечето жени с лекота пренебрегват огромни червени лампи в лошото поведение на много от най-желаните от жените мъже, които са свикнали през годините всякакви глупачки бързо и с лекота да си разтварят краката за тях, без предварително опознаване и без всичките условия, които същите тези жени имат към всички останали мъже. Неслучайно в живота важи едно правило, което жените следват, но им е неудобно да бъде споменавано на глас, когато дойде време да се оплакват колко гадни са "всички мъже" (разбирай: всичките тъпкачи, на които бързо са пуснали, а не останалите 99% от мъжете), а именно:

За обикновените, разбрани мъже жените създават правила (и в общия случай само ги държат в "приятелския кръг", но нищо повече), за "лошите момчета" (двойкаджии, побойници, наркомани, грубияни, престъпници, простаци, тежкари, тъпкачи и т. н. ) обаче жените нарушават собствените си правила!

Затова повечето българки цял живот лесно разтварят краката си за долнопробни типове с добра физика и/или парадиращи с много пари (и съответно забременяват от такива), а после реват, че "няма свестни мъже" и "всички мъже изневеряват, не уважават жената и са комарджии"! Статистиката не лъже: официално всеки втори брак завършва с развод (най-често около втората година, може би защото тогава се появява дете, или защото тя вече не може да търпи избрания от нея гадняр с лъскава опаковка, или просто жената спира да пуска на мъжа и използва това като разменна монета, за да го изнудва да ѝ угажда на поредната скъпа приумица), а почти половината деца в България са деца на самотни майки. Ако жените, избиращи тези мъже, бяха толкова свестни и способни да правят правилен подбор на стойностни мъже и осеменители, нямаше да са разведени, зарязани или зарязващи. Стойностните мъже не изневеряват, не зарязват своята жена, раздават се за семейството си, отговорни и уважителни са. Значи за осеменители са избирани основно мъже, които са пълната противоположност на тези основни добродетели. Или пък част от тези жени въобще не са стока. Няма как хем мъжът да е егати добрият пич, хем жената да е на ниво, а заедно да образуват нетърпими отношения, пропити с изневери, лъжи, обиди и цялостен краен провал.

Има и повърхностни жени, които се цупят и когато мъжът все пак има над средните за страната доходи, притежава жилище и кола. Мрънканици (мислени или на глас) от рода на: "Офф, ама мен ще ме е сра да се возя в "Шкода" или "Пежо"! ". Тези жени не се замислят те с какво са способни да допринесат в живота на мъжа, защо той би виждал в тяхно лице разбиране и подкрепа. Ако все ще се изтъква изтърканото оправдание с размяната на женска плът срещу парите на мъжа и предоставяните от него условия на живот, то отиваме към най-древното поприще, основаващо се на безскрупулна покупко-продажба, а не на взаимно опознаване и поддържана от двамата връзка.

Вземайки предвид всички написани горе причини, не е трудно да се досети човек, че голяма част от "онеправданите Геновеви" са всъщност вредно взискателни към мъжете около тях и просто не искат да снижат изискванията си, макар те самите (жените) да носят същите нежелани физически черти. Истинско събитие е да видя млада дебелана, която си е избрала дебеланко за приятел. Десетки пъти повече са двойките между дебелана и строен момък или мъж. Същото важи и за двойките, съставени от мъж със средни или високи доходи и безработна жена или такава с доста по-ниски доходи от неговия. Безработните жени в младите двойки са най-често студентки, на които ученето им е оправдание да не работят години след завършване на училище и са издържани или от родителите им, или от приятеля им, който дори и да е студент, е "длъжен" да работи и да ги черпи, защото... "те са жени", т. е. имат друг полов орган и това е единственото основание въпросните жени да изискват от мъжа това, което не изискват от себе си).

Повърхностните изисквания са голям бич за вечно избиращата и недоволна жена, която се осланя изрично на тях и не се замисля, че точно това я бичува и докарва до това състояние. Далеч назад остават изискванията към нрава на мъжа: да притежава чест и достойнство, да държи на думата си, да е умен и грамотен, да е с добра обща култура, да доверен и надежден човек, да е стараещ се за жената като отношение и поведение (да не се бърка с "да черпи и да плаща", тъй като тези добродетели са извън обхвата на парите и всичко материално, произтичащо от тях). Изброените горе са тези изконни качества, от които най-вече зависи доколко и двамата ще се разбират в семейството, ще изградят с общи усилия духовна основа за спойката помежду си, ще имат смислени теми на разговор, ще се грижат безусловно един за друг, ще правят своето съжителстване истинско и носещо им радост от самото общуване. Това, което остава, когато един ден физическата привлекателност и младежка свежест са силно намалели.

Има все пак и двойки, съставени от нормални мъже и жени, без някакви твърде големи разлики между тях по отношение на пари, кола, имоти, ръст, привлекателност и прочее, но те са твърде малък дял от всичките обвързани на млада и средна възраст.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 18 часа
hash: 3b7ea04ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   До Авторката, Да знаете никога не бях поглеждал личностното емоционално и физическо израстване и развитие, през очите на представителка на прекрасният пол. Това, което Вие сте преживели като емоции и чувства и аз съм го преживял. Бях от тези "смотаните " момченца. Като ученик бях пъпчив, като корнишон и невидим за момичетата. Криех се на последният чин и гледах да не им се мяркам пред прекрасните очи. На съседната редица чинове седеше едно момиче Натали, с което горе-долу можех да си говоря и то страдаше от комплекси, за които ми разказа много години по-късно. Беше сравнително височко, слабичко момиче, умно, никакъв бюст. С него двамата заедно бяхме на абитуриентският бал, както се казва "куку и пипи". Другото момиче, което можех да говоря без вътрешно напрежение, беше съседчето, с което съм израснал заедно от детските си години, чувствах я като сестра, която ме разбира, но за комплексите си не сме говорили, тя е по-малка с 3-4 години от мен.. Живота ми скучен и сив, училище, джудо, учене, четене на книги и така ден след ден. Джудото ми донесе в първият момент проблеми с майка ми, защото тя искаше да тренирам тенис или баскетбол, обвиняваше джудото, че не съм пораснал по-висок, а съм останал сравнително нисък, някъде към 183 см. И така до лятото преди да влезна в НШЗО за една година, а след това още една година като ПКВ в един десантен, непълно формиран батальон. В това лято преди казармата ми се случиха две неща, които ме накараха някак да се замисля за себе си. Нашите ме бяха завели на море преди двугодишната казарма и първото беше силно изненадващо за мен. Беше в самото начало на почивката, когато един ден отивайки да поплувам, чувам да ме вика майката на едно момче, с което се гмуркахме за рапани. Като стигна до мен някак между другото ме попита дали тренирам нещо, на което отговори, че тренирам джудо. Тя като нейна реминисценция каза, че така е и предполагала, защо съм имал много хубаво тяло и сигурно около мен сигурно е имало момичета. Добре, че бях изгорял от слънцето, та не се виждаше колко съм почервенял и само възпитанието ми попречи да се изсмея. Второ беше, че се запознах с едно чешко момиче, което беше с родителите си в почивният дом на министерството на баща ми. Няколко пъти излизахме до дискотека в курорта, танцувахме, смеехме се, бях щастлив, говорехме на някакъв странен чешко-българо-руско-английски език, който само ние си разбирахме. Една вечер както пак си вървим ръка до ръка, като от време на време рамената ни се докосваха, докато в един момент, тя ме обърна към себе си и ме целуна. Бях толкова несръчен, а това беше първата ми целувка, че със зъбите си щях да избия нейните, а тя се засмя. Определено беше по-опитна от мен. Така, че много други са имали комплекси и продължават да ги имат, те някак стават част от вътрешният мир на индивида. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 дни, 17 часа
hash: 2e888667e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Авторке казваш, че оргазъм така и не си разбрала какво е, а пък сега казваш, че сексуалния ти живот е мастурбация. Еее, сега като мастурбираш получаваш ли оргазъм. Нещо много си противоречиш. Личи си, че историята ти е една голяма измислица.

 
  ...


...
преди: 11 дни, 17 часа
hash: 4605e7fa01
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Незврачна и незабележима... според кого точно? По чии критерии?

Тези, забележимите и със самочувствието по-хубави ли са? Или само "вървежността" е важна за някаква валидация на жените?

Майка ти има основна вина с тези подмятания за хубостта ти. Аз бих ѝ отговорила: "Е, такива гени си ми предала, какво да направя? " За "бой" са такива родители, съсипват си децата в най-важните им години и после пак ги съдят, че не били успели в живота.

По същия начин ме "програмираха" и мен и аз така си вярвах много неща, нямах самочувствие и съответно - случваха ми се такива мъже, неуспехи в ученето, в работата, в живота.

Е, в един момент си казах "Стига толкова", сама си създадох самочувствие и упоритост във всичко.

И... се оказа, че не всичко било само до лош късмет, съдба и присъда.

Така и ти - забрави комплексите и ще видиш как нещата ти като че сами ще се наредят.

Имаш и дете - още един стимул да живееш добре и да бъдеш щастлива.

Иначе външността не гарантира нищо. Имам и много красиви приятелки. И цял живот все меко казано неподходящи мъже привличат.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 7 часа
hash: f8e3f572ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Познавам 1-2 доста грозни млади жени. Ама доста и при това с дефекти и деформации. И познай? Къпят се в мъжко внимание постоянно. Дебелани с ръст 150см и къси крака също непрекъснато им пишат мъже и имат активен сексуален живот. Невъзможно е млада жена да не е постоянно гонена от мъже. Ако намериш някоя, тя най-вероятно е мъж.

 
  ...
преди: 10 дни, 7 часа
hash: ac5ffc1dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Изчетох ви и благодаря, че се отзовахте.
Майка ми беше абсолютна красавица, като статуетка, дълъг крак, невероятен бюст, изваяна отвсякъде.
Нито един ген не дойде при мен - чак и те ме подминаха като малка гара, подобно на мъжете.
Баща ми беше нисък, с по-тъмна кожа, невероятен спортист, ерудиран естет, абсолютен джентълмен. Спечелил я бил с китара в ръка в университета. В никакъв случай не беше невзрачен, имаше правилни черти въпреки леко кривата усмивка. Единственото, което взех от майка ми е, че съм жена. И 167те сантиметра височина. Нито имам такъв перфектен крак, за бюста й изобщо не говоря.
Не съм ниска и тъмна като баща ми, но за жалост не съм и спортистка като него, нито съм ерудирана и деликатна, с влудяващ интелект като неговия.
Някакво недоразумение между двамата съм.
Незабележима. Гледат през мен, не ме виждат, а не съм грозна. Смачкана съм просто. Влюбих се в състудент, който беше смачкан като мен поради лични травми и драми в семейството му, но ме отряза като ми сподели, че никога няма да има свое семейство, нямало начин. Прекалено го били повредили.
Това съвсем ме срази.
Не можах да се измъкна от дупката.
Не знам какво е оргазъм от любов; мастурбацията е пародия, жалко подобие на удоволствие. Като не е с любим човек, не ми го хвали.
Имам син. Прекрасен, умен. Говорим си с него и ме пита защо търпя подобно отношение в къщи? ! Викам му “Защото не съм нищо особено и явно това заслужавам” и най-лошото е, че го мисля. Видях как стисна зъби и юмруци и ми каза : “Нищо подобно. Заслужаваш да те обичат и да си щастлива. Само си пилееш времето тук. ”
Ще става студент и има няколко опции, защото е смел, напорист и си постига всичко с много хъс.
Иска обаче да е при нас. Хем да ме пусне, хем не съвсем.
А аз тъкмо си мислех да напусна баща му след като птичето излети от дома…
Но няма как да стане явно.
Лошото е, че и да си тръгна, пак нямам големи шансове за щастие.
Искам равностоен, искрен партньор.
Но ме е страх да не се излъжа, че съм хич без опит.
Аман от страдания и сълзи. Розовото и бялото хич няма да ме спасят.
А и как се гради самочувствие толкова късно? !
На какво отгоре? !
Като не си вярвам, кой ще ми повярва? !
Ще си останат само мокрите сънища, ех, и блянивете за споделена нежност.

авторката

 
  ...
преди: 10 дни, 1 час
hash: 87e5220ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Авторке, добре пишеш, изглеждаш интелигентна жена, на която просто не й е провървяло в живота с мъжете. Не ми харесва само това, че се самосъжаляваш. Пишеш, че си невзрачна, че не си грозна. Според мен знаеш какво да направиш така, че да изглеждаш добре – облекло, грим, поведение и т. н. Аз, например, харесвам интелигентните жени, действат ми като магнит. Дори „невзрачна“ жена може да ме накара да я пожелая, ако има с какво да ме грабне – чувство за хумор, интелект, общи теми за разговор и разни дребни неща, които сближават хората.

Пробвала ли си в сайтове за запознанства? Не, не бързай да отхвъряш идеята. Първо, това е мястото, където повечето хора са и свободни, и търсещи. Второ, така можеш да излезеш от омагьосания кръг на колеги, познати и приятели. Трето, по такива сайтове винаги мъжете са повече, а както знаем, в крайна сметка жените избират. Така че имаш голям избор. Харесай си някой и виж дали можеш да проведеш нормален разговор с него. Ако не става, пишеш на следващия, който ти допада външно. И ако искаш да си спестиш куп простотии от разни идиоти, може да не слагаш снимка, ако е възможно, а да я изпратиш впоследствие на човека, с който, освен че ти харесва, има и какво да си кажете.

Пишеш за проблема, но не споделяш каква идея за решение имаш. Или още нямаш? Ясно е, че не си щастлива в семейния си живот. Също така е ясно, че никога няма да забравиш колегата си, който те е отвърлил, но какво от това. Много от нас сме имали несподелени любови, с хора, които ще останат завинаги в съзнанието ни. Но този спомен определено те дърпа назад. Не бъди сигурна, че с този човек щеше да се получи. Щом не те е поискал, значи не те е заслужавал.

Каквато и да е причината досега да не си предприела по-решителна стъпка, заслужаваш да бъдеш щастлива в интимния си живот, да обичаш, да бъдеш обичана, и да се наслаждаваш на секса с любим човек. Ако си около петдесетте – какъв е проблема, знаеш ли, че има жени, прехвърлили шейсетака, които не се дават? Височина 167 сантиметра – та това е перфектният ръст за една жена.

Доколкото разбирам, основното ти притеснение е да не се излъжеш, защото си „хич без опит“?

Но кой е казал, че нещата стават от първия път? Ако бях на твоето място – толкова отчаяно да се нуждая от интимност и страстен секс с любим човек – нямаше да спирам да опитвам и нямаше да се откажа да търся подходящия, да се срещам с нови хора. Защото всеки заслужава щастие, особено ако не го е постигнал в семейния си живот, а когато не си го намерил на едно място, можеш да го намериш на друго, нали?

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 17 часа
hash: 40cbcfdb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Приеми себе си, каквато си, и започни да се обичаш и харесваш. Така ще бъдеш харесвана и от околните.
Купи си дрехи, които ти стоят добре, отиде при качествен фризьор и промени прическата си, мацни спирала и червило, вземи си свеж парфюм, чиито аромат да те вдъхновява, качи се на едни токчета и ще видиш как ще се почувствах мигновено по-добре. Намери си хоби и го развивай - запиши се на танци, йога, рисуване, езиков курс - нещо, което ти се отдава и те зарежда позитивно. И най-важното - погледни се в огледалото и кажи сама на себе си, че си красива и желана. Не позволявай на живота и хората да ти смачкват самочувствието. Горе главата и успех!

 
  ...

...
преди: 9 дни, 15 часа
hash: 6a329d105f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Още от първото изречение на Кифлоприземител знаех, че това го е писал той. И от първото изречение на Десантчик също така. Явно прекарвам много време в този форум:)

По темата: не знам какво е за една жена да е невзрачна. Винаги са ме харесва ли. Преди мислех, че съм грозна, сега се харесвам. Не виждам разлика обаче между преди и сега, т. е. не винаги те харесват заради самочувствието ти.

С възрастта ще ти е по-лесно да намериш партньор, защото като си млад е по-важно физическото привличане, а като остарееш малко ставаш по-мъдър и други неща са от значение. Например взаимната подкрепа, другарството и разбирателството.

На колко години е детето ти? Грижи се за себе си и горе главата! Ще срещнеш мъжа, който ще те обича такава, каквато си!

Жена на 35

 
  ...
преди: 9 дни, 12 часа
hash: 0f95de6192
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторке, сори за въпроса, но понеже темата се върти около външния вид... С малък бюст ли си? В "Секс и интимност" една жена се жалва, че мъжът й я напуснал, защото имала малки цици. Ако тази тема не е фейк, на този свят има наистина много кухи хора. Но след като самата ти казваш, че не си грозна, а само "невзрачна", значи просто не си случвала на мъже. Според мен в теб има физическа привлекателност. Не се отчайвай само заради лошия късмет. Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 11 часа
hash: e2adcd7f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Авторке (9) синът ти ще остане при вас заради теб, .. не се прави на неразбрала, знаеш го.
Постъпи коректно и направи каквото трябва за да освободиш момчето от "задължението" да те пази и закриля!

Женските деца наследяват интелекта от майката, темперамента от бащата- често дъщери на мъже психопати, са също... Проучи темата, скорошни публикации са, може би преди 2-3 г.

Надявам се да намериш в себе си "авантюристката" която все някъде в теб дълбоко дреме и направиш най-доброто и за себе си. Но каквото и да решиш за теб, освободи синът си от отговорност, която НЕ Е негова!
Ще ти го кажа направо- манипулираш го и го знаеш, имаш нужда от него, ще съсипеш живота му. Помисли си добре, бъди откровена със себе си.
Кажи му щ, че си взела решение ако той замине да учи, ти да се раздели с баща му и сама ще видиш, че това му е мотива да "иска" да остане. Не иска, но ти не го пускаш... и повтарям- ЗНАЕШ го.
Жена съм, майка на две момчета съм, единственото задължение на децата ни е да са щастливи!
Ще имаш един щастлив и свободен син, който ще ти е подкрепа, по своя воля, не като с "вързани ръце".

Пожелавам ти да намериш пътя към своето щастие и не се страхуваш да тръгнеш по него! Със сигурност има много усмивки, които те чакат, много бъдещи, приятни спомени, които ще преживееш.
Успех!

 
  ...
преди: 6 дни, 7 часа
hash: 437df6e8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До н 10

Безкрайно съжалявам, че нямаше мъже като теб в обкръжението ми като бях млада, зелена и свободна.
Бих яхнала вълната на щастието с мъж като теб и нито бих я пуснала някога, нито бих изпуснала мъжа до мен.
Защото си ме усетил много точно, но това не ме плаши, а по-скоро ми харесва.
Какво искам аз от един мъж? ! Освен да ме иска и да е еблив:-)
Да ме кара да летя в облаците с отношението си към мен.
Точно както прекрасно си се изразил тук, описвайки точно това, което съм.
Разнищи ме и това е.
Без обаче да ме забиваш в земята, а подчертавайки позитивните черти.
Подейства ми много добре.
Като си правех кафето сутринта, застанах до отворения прозорец и се заслушах в птичите песни, мислейки си, че май не съм толкова жалка и смотана, за каквато се имах щом все още има мъже, които да ми вдъхнат кураж с няколко думи, казани на място.
Ще коригирам едно единствено нещо може би : не ме е страх, че съм хич без опит в секса, а като цяло, в отношенията ми с мъжете.
Сексът при жените зависи основно от нагласата им към конкретния мъж. Ако искам някого истински, се отприщва някаква луда емоция, от която падат всички задръжки и ставам съвсем друга жена. Не плаха, свита и унила, а пожар.
Предусетих нещо подобно в онези далечни години с колегата, но така и не се случи.
После ми потънаха гемиите и дотам.
А иначе с правилния човек, който да ме накара да се почувствам жива отново, бих направила следното - взимам си целия платен и неплатен отпуск, който ми се полага до момента и се затваряме на спокойствие само двамата, да си гукаме като влюбени гургулици и да ни стане чак байгън сладко от любов. Че имам да наваксвам толкова много, чак не ми се мисли.
А ти много хубаво си го написал, благодаря ти за емпатията и разбирането.
Идея си нямаш колко неблагородно завиждам на жената до теб - без нея направо те грабвах и край!
Шегувам се, естествено!
Щом я докарах до шеги, значи вече няма място за самосъжаление. Но нямам решение все още.
Не ща сайт за запознанства.
Искам мъж като теб да ми падне ей-така, от небето, да ми каже колко много го заслужавам и заживяли дълго и щастливо, очи в очи на седмото небе:-))
Благодаря ти, че дискретно подмина темата за сина ми.
За него ще пиша по-надолу като отговоря на останалите коментари.
Радвам се, че те прочетох, беше важно за мен!
Желая ти щастие!

авторката

 
  ...
преди: 6 дни, 3 часа
hash: fba3c5679b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До 11

Благодаря за тези съвети!
Мисля, че наистина позволих да ми смачкат самочувствието.
Майка ми най-напред. Не престана да ми натяква, че не съм нито хубава, нито о̀правна като нея. Тя обича да дирижира около себе си и най-вече - да я слушат.
Като си бях все сама след следването, един ден ме закова с думите “Какво още се моташ, не знам? На твоите години, аз вече работех и бях омъжена с дъщеря в първи клас. ”
Добре де, аз какво да направя като не ме искат? !?
Колко пъти съм я проклинала наум.
Колегите й също преливаха от подобен на нейния, такт “Еее, една дъщеря да имаш, как пък хич не прилича на теб. Язък! ”
Майната ви (пак наум).
Като ми се разбиха илюзиите със състудента, беше поредния леден душ за смазаното ми (вече) его.
Този човек се държеше уникално с мен. Имахме невероятна симбиоза заедно, създадени един за друг. Никога повече не ми се случи, никога. Беше моят човек, но спря всичко като се стигна до секс.
Каза ми, че нямало как да се обвърже с когото и да било, така и нямахме никаква физическа интимност.
Щях да умра на място.
Така аз друг мъж през живота си не бях искала.
Бяхме бедни студенти, той беше адски комплексиран от семейството си, но на мен ми беше хубаво с него.
След като всичко се сгромоляса, първо си изревах очите за него, после се затворих в себе си.
Всички около мен ми бяха сиви, безлични, скучни.
Тогава дойдоха думите на майка ми, че се мотам.
И като се омъжих, тя установи, че пак има какво да критикува. Аман.
Аз обаче ти благодаря за поощрението, н 11.
Гримирам се дискретно, имам фини ръце на пианистка и винаги съм с лак, не обичам токчета, мой е спортно-елегантния стил. Осем години ходих на плуване, няколко месеца - на фитнес, но всичко ми писна и спрях.
Такова е положението в момента. Никакво.
Затова реших, че мъже като н 10 трябва да се ценят и всячески да се поощряват, защото ни действат като еликсир за живот, буквално. Дано ги има повече, дано срещна подобна перла някой ден, да се сблъскаме на някой ъгъл и чудо. Що пък да нямам тоз късмет? ! Не се ли намъчих досега? !
Жива и здрава, н 11!

авторката

 
  ... горе^

...
преди: 6 дни, 3 часа
hash: d4a0d61fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   До 12, 13 и 14

За да мога да срещна нов партньор както ми пожелавате, първо трябва да си тръгна от сегашния.
Не знам дали е по-лесно като си на години? !?
Не бих искала да се излъжа, както писах, да бъда с мъж, на когото ще му е за единия секс само - много лесно е да се завърти някоя лелка “заради експеримента”.
Аз съм на диаметрално-противоположна позиция : след толкова години тъпо мастурбиране, не съм чак толкова примряла за единия секс.
Искам си нова връзка, това е.
Не знам дали е по-лесно като си на години? ! Ще разбера като взема да търся.

За това дали съм с малки цици? !
Нещо средно между портокал и грейпфрут, много съм далече от дини обаче :-)))

За сина ми, в грешка сте, н 14.
Никой не му се бърка в проектите и всичко ще стане ясно до месец-два, когато ще пиша пак тук.
Баща му се има за голям хитрец и му говори, че за всички ни ще е много по-удобно да си останем заедно…Предполагам предусеща, че тръгне ли единия, излита и другия, затова си прави собствени планове за връзване.
Аз обаче отдавна говорих със сина ми и му казах, че е най-добре да е студент в град, различен от този, в който е семейството му - за спокойствието на всички.
Иначе ще треперя къде ходи и кога се прибира и ще му вгорча студенството.
Та той си знае. Достатъчно е разумен и ще си премисли всичко сам.

Друго засега няма какво да кажа.
Ще пиша ако има нещо ново.

Благодаря ви за разбирането - очаквах да ме изядете с парцалите и да ме направите на пух и прах, със страх пристъпих към прочита на коментарите ви, …
Чувствам се окуражена и благодарна за конструктивните съвети.
Трябва ми един мъж да ме види най-накрая и да ме погледне малко по-различно, за да промени целия ми свят. Зависи от това как ще се почувствам в негово присъствие - най-вълнуващото пътешествие е това, което предприемаш към човека до теб!

авторката

 
  ...
преди: 5 дни, 13 часа
hash: 87e5220ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   От 10 към авторката:

Благодаря ти за пожеланията, щастливо семеен съм, с деца и жена, която също гони 50-те, но все още обича секса. Аз се притеснявам, че вече няма да й се иска, тя се кахъри, че може да спре да ми става... абе, шоуто върви с пълна сила :-) Казват, че най-важното за една дългогодишна връзка са чистите отношения и мръсният секс :-)

И въпреки това ми се струва, че ти си точно моят тип жена. Ако наистина те бях срещнал преди 30 години, може би наистина щяхме да сме още заедно и да се наслаждаваме на щастлива връзка:-) Защото, както казва един приятел, с когото сме от една кръвна група „Какво му трябва на човек, ако и горната, долната глава са щастливи? “... извинявай за цинизма :-)

Защо пиша тези неща ли? Ами защото, като чета отново написаното с такова чувство и мисъл от теб, някак си почвам малко да откривам сходни неща с моето минало. С огромната разлика, че аз съм имал късмета, който ти си нямала никога... и от който си имала нужда. По твоите критерии аз също мога да мина за „невзрачен мъж“. Оставям това определение на въображението ти, като ще добавя, че външно съм съвсем нормален и не съм отблъскващ. Ама пусто, не съм топ-топ-топ, красавиците никога не са ме отразявали и съм могъл само да си мечтая как срещам някоя принцеса, как се влюбваме от пръв поглед и как скоро изгаряме чаршафите от страст. Ми не, никога не е имало шанс да се случи.

А моите критерии за женска въшност са повече от скромни – достатъчно е да има физическо привличане, което пък няма нищо, ама нищо общо с красотата... и слава богу. Но пък останалите ми критерии са жестоки, като най-много държа на сивото вещество в главата и на комуникацията. Французите казват „Приятелството е по-скоро изход от любовта, отколкото вход към нея“... но при мен винаги ставаше точно обратното. Никога нищо не е ставало бързо, не е имало изгаряща страст, далеч сме били от това да скочим в леглото малко след като сме се запознали. Бавно, лека-полека се получаваха нещата и накрая се влюбваха в мен. И винаги са ми признавали, че в началото, преди да разговарят с мен, изобщо не са ме забелязвали. Тук се сещам за един виц:

Каня я на кафе, а та ми вика:
- Ако беше малко по-хубав, щях да дойда.
- Бе, аз ако бях по-хубав, щях да поканя приятелката ти.

После са започвали да ме харесват. Когато се стигаше и до секс, там вече издънка нямаше, защото знам как да доставя удоволствие на жена, която желая. Обичам секса и той е един от стълбовете в една връзка. И не ми пука дали жената до мен е невзрачна – защото май повече ми гаджета са били точно такива, по твоето определение – за мен сексът започва още в горната глава :-)

Не одобрявам начина, по който е ти говорила майка ти. Според мен има граници, които не трябва да се прекрачват. Но не всеки родител е в състояние да намери правилния подход за тези неща, много по-лесно е да кажеш това, което ти е на сърцето и на ума. Сещам се за един астролог, Иван се казваше, той почина, мисля, беше женен за рускиня или беларускиня, Оксана. Явно и тя като теб се определяше като невзрачна, но на мен ми харесваше. Чаровна е, бих я пожелал. Та тя разказваше как майка й говорела: „Оксана, не стига, че си грозна, ами си и умна“. Е, как може родител да казва такива неща на детето си? !

Ходя на срещите на випуска – както на класа от гимназията, така и на колегите от университета. Знаеш ли, че има жени, които преди 30 и повече години бяха много смачкани и невзрачни? Е, парадоксално, но факт – сега изглеждат мнооого добре, въпреки възрастта. А тези, тези, които бяха вървежни и грабиха с пълни шепи от живота – сега изглеждат поочукани и далеч от това, което бяха... май-май животът си е взел доста неща обратно :-)

Тук е мястото за една мисъл на Коко Шанел:
„Облечи се така, сякаш ще видиш любовта на живота си, бившия си и най-големия си враг“.

А от това описание, което даваш за себе си в последния си пост, ми се струва, че можеш да бъдеш неотразима и абсолютно неустоима. Много ясно, че ще търсиш връзка, нещо пълно и пълноценно, а не само секс. Желая ти щастие и късмет!

От номер 10,
един невзрачен и съвсем обикновен мъж, който обаче не се отказва лесно и знае какво иска :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker