Много от жените погрешно се мислят за "онеправдани"! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много от жените погрешно се мислят за "онеправдани"!
преди: 11 дни, 23 часа, прочетена 3413 пъти
Тази тема е поредната пързалка, но все пак ще споделя мнение.

ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ МРАЗЯТ СЕБЕ СИ, ЛИПСАТА НА РАЗВИТИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ У СЕБЕ СИ, РЪСТА СИ, НЕДОБРИЯ СИ ВЪНШЕН ВИД* И ВСЯЧЕСКИ БЯГАТ ОТ СЕБЕПОДОБНИ МЪЖЕ!

*Ако мислеха другояче, нямаше ежедневието им да е неизменно свързано с вманичаване на тема "да излъжем околните за външния си вид, което е свързано с много време и пари, отделени за тежък гримове, изкуствени вежди, изкуствени мигли, подплънки в сутиена, обувки с високи токове, прикриваща челните бръчки и/или бузите прическа. А все повече от жените наблягат и на рискови операции, чрез които изоснови променят облика си: рязане на нос, пълнене на устните с хиалуронова киселина, операция на брадичка, челюст, премахване на ребра.

Около 5-10% от жените действително са много невзрачни и трудно успяват да спечелят мъжкото внимание, т. е. тези 5-10% от най-грозните жени преживяват това, което преживяват най-малко 90% от мъжете. Разликата обаче е там, че измежду въпросните 90% мъже също около 5-10% са грозни и останалите са съвсем нормални, дори приятно изглеждащи мъже, но и те биват подминавани като крайпътен знак от мнозинството жени. Причината се корени в надценяването на жените и схващането, че щом имат полов орган и някой мъж се е цанил да ги прекара през кревата веднъж-дваж, значи "заслужават" не просто такъв мъж за сериозни отношения, ами направо и по-добър (защото този не ги е искал за жена, а само ги е изчукал или оплодил и после си е бил чукалата)! Дори и грозни, бедни, дебели, простовати и мързеливи жени се целят в доста по-класни от тях мъже и категорично не искат нормалните мъже. И най-показателното е, че доста от невзрачните жени лесно и бързо (и напълно безплатно) могат да си намерят мъж, с когото да си легнат, така че е лъжа схващането, че тези жени живеят живот, които е съпоставимо тежък с този на невзрачните мъже. Дори напротив - огромна част от нормално изглеждащите мъже удрят на камък да си намерят приятелка, пък дори и като са свалили силно изискванията си за нейните физическо излъчване, доходи и образование. Затова много от дебеланките все пак могат да се похвалят, че са се надупвали на определен брой тъпкачи, а голям брой 30-годишни обикновени мъже си стоят девствени и дори не са целували жена през живота си.

Почти всички жени (с някакви много, много редки изключения) са ЗЛОВЕЩО НЕСПРАВЕДЛИВИ, но постоянно се оплакват колко са онеправдани и как цари несправедливост към тях! Ето само няколко примера от истинския живот, които са неопровержими:
- Жените със средни или нулеви доходи не се целят в мъже със средни или нулеви доходи (освен ако не е с цел "бързи забавления" с някой генетично много по-добър от тях мъж, пък ако ще и да е само за една нощ);
- Дебелите жени не се целят в дебелите мъже. Честа гледка е ниска и дебела жена редом до строен мъж, който е с нея основно, защото никоя друга не му пуска редовно; обратното е рядкост, освен ако не е някой от малкото на брой милионери с трофейна държанка;
- Жените със среден или по-нисък от средния ръст не се целят в мъжете със среден или по-нисък от средния ръст. Почти всички днешни двойки са съставени от ниска жена с висок мъж; почти никога обвързаният мъж не е с ръст под 180 см, освен ако не се касае за изключително красив в лицето по-нисък мъж, или за "парично привлекателен" мъж, или за ученическа двойка с платоническа любов, при която девойката все още не е започнала да се замисля да се сравнява с другите жени и да си търси друг мъж, по-добър от мъжете на другите жени около нея;
- Жените без кола и жилище не се целят в мъже без кола и жилище (отново: освен ако не е мъж с видимо надвишаваща ги физика);
- Когато ходят на среща (ако не се познават) или просто излизат на ресторант или заведение (когато са вече обвързана двойка или семейство с брак), или когато ходят на почивка, или когато се касае кой ще плаща битовите сметки, храната, жилището/наема, застраховки, колата и прочее, жените не искат да плащат своята част от сметката и очакват мъжът да плаща всичко. В редки случаи - най-вече когато се касае за сериозно обвързана двойка - жената плаща част от сметката.

Ще дам и една друга, често споменавана причина за това защо огромна част от жените са вечно недоволни и вкиснати от собствения си живот и защо остават със самозаблудата, че "няма мъже". Това е съчетанието на 4 физически белега у мъжете, които те търсят:
1. Лицевата привлекателност (да има еди-какви си очи, лош поглед с намръщени вежди, квадратна челюст, силно изявени скули, плоско чело, трапчинка на брадичката, определена форма на черепа и прочее);
2. Строежа на самия скелет (тесен ханш, широки рамене, дълги крака);
3. Развитата мускулатура (въпрос и на спортуване);
4. Ръстът (неслучайно и по-ниските жени искат "баскетболист", стърчащ силно над тях).
Ако добавим и честата жажда за 20-сантиметров "патлак" (повечето жени нямат представа от размери и даже от 14-15 см ги боли матката, освен ако не са разпоретини и разширени до безобразие долу), стават общо 5 основни изисквания към мъжката физика.

Още на ниво ръст повечето жени мигновено пренебрегват над 80% от мъжете! Това е, защото те не искат мъж със среден ръст, нито мъж с малко над средния ръст. 50% от мъжете са със среден (175, 9 см) и под средния ръст, а още около 30% от мъжете са с ръст, които е около 10 см над средния (до 185 см). Това значи, че повечето жени се съсредоточават (и борят вкупом помежду си) за вниманието на около 20% от мъжете (плюс няколко % мъже с по-нисък ръст, но високи доходи, защото знаем, че доста жени си падат и по "парично красиви" мъже). Хубаво, обаче от тези 20-25% по-високи и по-заможни мъже, поне половината не притежават заветната красива външност, съответно дори и част от високите мъже биват пренебрегвани от Тоца, Ганка и Петранка, пък ако ще и последните да са ниски, дебели и безработни. Защо? Защото през тях вече е минал някой батка и в съзнанието им се е запечатало убеждението, че "по-ниско от това няма да паднат" и ще се целят само към другите "яки пичове", а не към "балъците", т. е. не към мъжете с нормални доходи и излъчване.

Мнозинството жени имат силно завишени очаквания към мъжката физика и им се иска да си хванат някой изпечен тарикат с излъчване на холивудски актьор (или такъв от турските сериали), без значение дали мозъците им са промити от Инстаграм или се сравняват със своите приятелки, които вече имат подобни съпрузи или просто тъпкачи. Жените си казват наум: "Гледай я тая мърла какъв мъж е оплела в мрежите си! Щом тя може, значи и АЗ ЗАСЛУЖАВАМ такъв или по-готин и богат мъж! ". И оттам се започва едно лудо пързаляне надолу по склона на взаимното надцакване коя ще си "хване" по-мъж от другите около нея.
Заради тази си вманиаченост по мъжката физика, повечето жени с лекота пренебрегват огромни червени лампи в лошото поведение на много от най-желаните от жените мъже, които са свикнали през годините всякакви глупачки бързо и с лекота да си разтварят краката за тях, без предварително опознаване и без всичките условия, които същите тези жени имат към всички останали мъже. Неслучайно в живота важи едно правило, което жените следват, но им е неудобно да бъде споменавано на глас, когато дойде време да се оплакват колко гадни са "всички мъже" (разбирай: всичките тъпкачи, на които бързо са пуснали, а не останалите 99% от мъжете), а именно:

За обикновените, разбрани мъже жените създават правила (и в общия случай само ги държат в "приятелския кръг", но нищо повече), за "лошите момчета" (двойкаджии, побойници, наркомани, грубияни, престъпници, простаци, тежкари, тъпкачи и т. н. ) обаче жените нарушават собствените си правила!

Затова повечето българки цял живот лесно разтварят краката си за долнопробни типове с добра физика и/или парадиращи с много пари (и съответно забременяват от такива), а после реват, че "няма свестни мъже" и "всички мъже изневеряват, не уважават жената и са комарджии"! Статистиката не лъже: официално всеки втори брак завършва с развод (най-често около втората година, може би защото тогава се появява дете, или защото тя вече не може да търпи избрания от нея гадняр с лъскава опаковка, или просто жената спира да пуска на мъжа и използва това като разменна монета, за да го изнудва да ѝ угажда на поредната скъпа приумица), а почти половината деца в България са деца на самотни майки. Ако жените, избиращи тези мъже, бяха толкова свестни и способни да правят правилен подбор на стойностни мъже и осеменители, нямаше да са разведени, зарязани или зарязващи. Стойностните мъже не изневеряват, не зарязват своята жена, раздават се за семейството си, отговорни и уважителни са. Значи за осеменители са избирани основно мъже, които са пълната противоположност на тези основни добродетели. Или пък част от тези жени въобще не са стока. Няма как хем мъжът да е егати добрият пич, хем жената да е на ниво, а заедно да образуват нетърпими отношения, пропити с изневери, лъжи, обиди и цялостен краен провал.

Има и повърхностни жени, които се цупят и когато мъжът все пак има над средните за страната доходи, притежава жилище и кола. Мрънканици (мислени или на глас) от рода на: "Офф, ама мен ще ме е сра да се возя в "Шкода" или "Пежо"! ". Тези жени не се замислят те с какво са способни да допринесат в живота на мъжа, защо той би виждал в тяхно лице разбиране и подкрепа. Ако все ще се изтъква изтърканото оправдание с размяната на женска плът срещу парите на мъжа и предоставяните от него условия на живот, то отиваме към най-древното поприще, основаващо се на безскрупулна покупко-продажба, а не на взаимно опознаване и поддържана от двамата връзка.

Вземайки предвид всички написани горе причини, не е трудно да се досети човек, че голяма част от "онеправданите Геновеви" са всъщност вредно взискателни към мъжете около тях и просто не искат да снижат изискванията си, макар те самите (жените) да носят същите нежелани физически черти. Истинско събитие е да видя млада дебелана, която си е избрала дебеланко за приятел. Десетки пъти повече са двойките между дебелана и строен момък или мъж. Същото важи и за двойките, съставени от мъж със средни или високи доходи и безработна жена или такава с доста по-ниски доходи от неговия. Безработните жени в младите двойки са най-често студентки, на които ученето им е оправдание да не работят години след завършване на училище и са издържани или от родителите им, или от приятеля им, който дори и да е студент, е "длъжен" да работи и да ги черпи, защото... "те са жени", т. е. имат друг полов орган и това е единственото основание въпросните жени да изискват от мъжа това, което не изискват от себе си).

Повърхностните изисквания са голям бич за вечно избиращата и недоволна жена, която се осланя изрично на тях и не се замисля, че точно това я бичува и докарва до това състояние. Далеч назад остават изискванията към нрава на мъжа: да притежава чест и достойнство, да държи на думата си, да е умен и грамотен, да е с добра обща култура, да доверен и надежден човек, да е стараещ се за жената като отношение и поведение (да не се бърка с "да черпи и да плаща", тъй като тези добродетели са извън обхвата на парите и всичко материално, произтичащо от тях). Изброените горе са тези изконни качества, от които най-вече зависи доколко и двамата ще се разбират в семейството, ще изградят с общи усилия духовна основа за спойката помежду си, ще имат смислени теми на разговор, ще се грижат безусловно един за друг, ще правят своето съжителстване истинско и носещо им радост от самото общуване. Това, което остава, когато един ден физическата привлекателност и младежка свежест са силно намалели.

Има все пак и двойки, съставени от нормални мъже и жени, без някакви твърде големи разлики между тях по отношение на пари, кола, имоти, ръст, привлекателност и прочее, но те са твърде малък дял от всичките обвързани на млада и средна възраст.

- Кифлоприземител

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 17 часа
hash: 39ba868f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (68 гласа)

1.   Гледай си своя живот. Как не ти омръзна 50 и кусур години да зееш в другите. Като дърта махленска клюкарка си - кой дебел. кой слаб, кой с какви пети... Давай, набии ми единичките, нали така си оправяш настроението. Наборите ти изгледаха и изучиха деца докато ти гледаш пети. Всъщност ти никга не си писал че искаш деца де. Най-големия ти дерт е че нямаш сутрешна свирка.
М, 39

 
  ...
преди: 11 дни, 16 часа
hash: 47c62fc2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

2.   Има нещо вярно, ама реално какво им даваме ние мъжете, че да искаме нещо кой знае какво?
И можем ли да живеем без тях? Не можем. Тъй, ще всичко е въпрос на напасване на характери и умерени компромиси, както и загърбване на егото на прага на дома.

 
  ...
преди: 11 дни, 14 часа
hash: b92154cfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

4.   Някой има прекалено много свободно време!

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 895ffc0685
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

5.   Цялото това време и енергия, си вложил в грешна посока.. толкова огорчение, да беше вложил това време в което си разсъждавал в тази насока спрямо нещо друго позитивно и градивно.. за теб..
това с какво ти помага? Откроява съмишленици, с които да поддържате огорчението си.. какъв е смисъла на това
Защо го правите това? Инициирате озлобление между двата пола само защото?
Само защото някой е правил повече секс от другия..
посланието, което си оставил е неразумно и се корени изцяло в задоволяване на първобитните необходимости..
Наистина не разбирам, човека всеки ден има възможност да остави положителен отпечатък след себе си и той въпреки това избира… да руши

 
  ...
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 9734852374
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

6.   За всичко си прав.

Моят мъж е над 2 метра. И единствената причина, която ми помогна да си го взема, е, че беше беден и тъкмо излязъл от връзка. Идваше с един гащеризон, който му беше над глезените (ужасно трудно е да намериш дрехи за такъв мъж). Първото, чисто физически, което ме привлече беше височината му и силните му рамене. той просто се извиси като скала над мен.

Само че с това тяло вървеше златно сърце, способни ръце и обич, която с времето става все по-силна.

Днес, заедно, постигнахме много и забогатяхме (колкото и тъпа да е тази дума). Е, не мога да го отърва от другите жени. Всякакви са му се пробвали. Но той е адски лоялен, истински мъж и ми казва: Ти ме избра, когато нямах нищо, помогна ми да придобия увереност, да стана желан.

Първо ревнувах. Но сега се пукам от гордост, когато някоя се опита да флиртува с него.

 
  ...


...
преди: 11 дни, 12 часа
hash: cb9ce56531
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

7.   Какво те бърка теб само? Трябва ли всички хора да имат половинки? Връзките са изкуствени структури, но ти ме попита, моят тип е арабски мъже, които не се изразяват гнусно като Ганьо и са видели свят. С българи не съм и спала даже.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 10 часа
hash: e96e7073cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

8.   С първата част съм съгласна, без възражения.
Не споменаваш и подобни мъже.
Но, мъжки коментари из някои теми:
"беше девствен когато започнахме връзка, после реши, че му се живеело и искал да пробва и с други жени"
"за да реже ножа вкъщи, трябва да се наточва навън" по тема за изневери"
"аз съм пълничък (умалително) но харесвам слабички жени"
" патриарх съм, но тя трябва да работи"...
"женска работа е освен да работи, да обгрижва и домът"
"на 42 г гоня младите по улиците, пък те дни надменно станали"
"жената ако не се подчинява, ще яде бой"
"защо да не можем да живеем при мама, аааа меркантилки"
"целулит, неостъргани пети, не направена коса" т. н" - целящи да смъкне стойност в собствените си очи. Ще ги печелят чрез обиди?
"ако не пусне на втора среща, не си губи времето" - е, как да го опознаят?
"пита ме какво работя" ахааа златотърсачка! Ами няма какво да се лъжем, интелектуалното ниво на един лекар е различно от това на един тираджия например.
И това е само малка част от всички грозотии изписани срещу жените САМО тук, в този сайт.
Е, не е ли най-нормално последствие поведението на жените тогава?
Не е ли време да се насочи и към мъжката част със съвети някакви?
И не забравяй химията, влюбването, любовта.
Не забравяй също, че на никой няма да му е ок да е компромисен вариант. Една жена ако харесва само високи мъже, ниският би бил компромис.
Един мъж ако харесва само слаби жени, дебелата ще е компромис..
По цял свят сама жена - родител е свещена, в България мъжете решиха и нея да смачка.
Еми нормално е жените пък да търсят и други националности дори.
Това е двупосочно.
Сам казваш и е така, жените имат много повече възможности.
И докато мъжете си мислят, че с обиди, малтретиране под всякаква форма ще ги принудят да бъдат с тях... се топят вече много бързо и може би необратимо.
А жените си създават семейства с чужденци. Раждат си от чужденци. Живеят си много от тях в чужбина разни.
И малкото останали жени в Бг ще прогоните.
Ваши без/действия- последиците също са за вас, мъжете най-вече.

Помисли си и се насочи да съветваш правилната страна ако наистина искаш да помогнеш, а не да отблъснеш още повече жените.

 
  ...
преди: 11 дни, 10 часа
hash: edd3c86e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

9.   Кифлоприземителя, шапка ти свалям и за пореден път съм възхитен. Не мисля, че можа по-добре да опишеш ситуацията.

Има ли някакъв начин да се свърже човек с теб дори по имейл?

М25, 185 см, 80 кг с над среден доход за София.

 
  ...
преди: 11 дни, 9 часа
hash: 47385953ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

10.   Абсолютно перфектно си описал нещата и само истини си казал. Ама колко хейт ще изядеш... Животът на жените в днешно време е изключително по-лесен с огромен избор във всяко отношение. Дори професионално - огромна част от тях биват наети почти само заради визията си.

Също така има безброй неща, които за мъжа се считат за задължителни - да има кола, да кара, да има добра професия и заплата, образование, да осигури дом, да хвърчи нон-стоп да върши куп задачи. Ако жената има книжка, даже не да кара, а само да има - уникално оправна, силна, успешна и справяща се в живота жена! Има някаква работа, изкарва някаква заплата - жена от стомана! Ама жената била осигурявала уют в дома, нищо, че не е дала и стотинка, а директно е влезнала, седнала и попръцква на дивана.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 8 часа
hash: 67f19ce16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

11.   Пич, абе прав си като цяло, ама ти се чудя откъде толкова свободно време, пък и интерес, да пишеш подобни романи? Чета те по диагонал, ей така, за забавление между два договора, ама наистина си губиш времето с глупости, честно:)

 
  ...

...
преди: 11 дни, 6 часа
hash: 3a006c4430
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

12.   Кифльо, пак се оака.
След като направи разбор на пропадняшката част от обществото, в чийто материален балон си се напъхал и ти самия, защо не излезеш от там и да си намериш човешко същество, точно като ония двойки " от нормални мъже и жени", за които говориш накрая?
Недеволстваш, че не може да си и ти простия ли? Не мога да разбера каква ти е целта с този ферман.

 
  ...
преди: 11 дни, 5 часа
hash: 888d3152d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

13.   Не знам за успеха сред жените на по-ниските, с по-скромни финансови възможности, без кола и прочие мъже, но знам какъв тип мъж със сигурност жените не искаме да си причиняваме.

Ей такъв "дървен философ", който все се хвали как е по-, по-, най-, все наставлява жените по всички въпроси като последна инстанция, киселее като свекърва и въобще е тотален енергиен вампир.

Жените искаме мъж, който да действа, а какво да правим ние, ще решаваме сами. Също и как да изглеждаме, тежим, работим, печелим и т. н. Така, както правите и вие, мъжете. Ако за някой е претенция, негов проблем. Да стада тихо в ъгъла.

Както и да се злобее, колкото и да е неприятно за някого, жената не е социална услуга, която се предлага ей така, пакет от придобивки. Ще положиш и ти малко усилие, за да си на ниво.

Та, замислете се защо всъщност не ви искат жените. Дали е заради парите и колата, или ръста и теглото, или просто оставяте цялостно неприятно впечатление? Много мъже удобно си решават, че са иначе прекрасни хора, но без късмет в живота. Но се държат високомерно и арогантно към жените и си позволяват да им дават тон в живота - без да са постигнали реално повече от тях. Или излъчват комплекси, а това също отблъсква. Поработете повече върху себе си и да видим дали ще ви подминават жените пак..

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 3 часа
hash: 0078fc79a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

14.   Значи - от опит (а той за съжаление е дълъг) - всичките ми познати са женени или разведени с приятелки. Един не е останал сам. Значи - има надежда :)
Иначе - това, което си написал произлиза от социалните роли, че мъжете предлагат, а жените - приемат или отхвърлят. Затова жените трябва да те "излъжат", че да си поискаш, но да отблъснат нежеланите - ако може още преди да са си поискали.
А пък мъжете поемаме риска да ни откажат.

Не знам при теб как е, но аз 100% бих предпочел да съм мъж при тази ситуация.
Не мога и не искам даже да си представям ходенето по тънък лед и страха да погледна някого в очите, за да не си помисли нещо, което е ежедневие за жените. Да не говорим за липсата на избор, за да не помислят за "такава".

 
  ...
преди: 11 дни, 1 час
hash: f027120503
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

15.   Част от "мъжките" мнения в темата са писани от грубиянски жени, представящи се за мъже, за да бъдат възприемани излиянията им уж за по-меродавни, но ще се направим, че не забелязваме. :) Тези с петите са ясни - те само това плямпат и в бегемамата, и из тукашните теми. Също и латернаджийското повтаряне, че някой бил на 50 години. Това една откачена киселячка го пишеше в бегемамата още като бях на 37 години, а сега съм на 43. :)

Номер 2, ако някой ден се родиш мъж, ще се замислиш какво един мъж може да даде на жената до себе си. Имаш право, че една здрава връзка между мъжа и жената изисква напасване и отстъпки, но това също изисква и да се случва от двете страни, т. е. да цари взаимност. А такава рядко има сред хората в нашето съвремие.

Номера 4 и 11, снощният влак от София трябваше да изчаква друг влак на една от селските гари и понеже нямаше добър обхват на интернета, реших да си уплътня времето в писане на настоящата тема и я запаметих, а после от вкъщи я пуснах тук. Доста свободно време имах тогава, чак ми беше скучно, но преди и след пътуването работих здраво, защото все пак сметките вървят и трябва да се правят парички. :) Вие оставяте своя принос в темата и ми показвате, че съм взел правилното решение да я създам.

Номер 5, правилно засягаш една тема относно глупавото биене в гърдите кой пол по-лесно си намира хора за плътски удоволствия. Още по-забавно става, когато същите пък надменно се присмиват над по-трудно стигащите до връзки и ласки хора, сякаш са втора категория стока. Но това всъщност показва истинската липса на стойност у тупащите се в гърдите. Донякъде това съм докоснал в моята тема и ти благодаря за включването ти тук! Единствено с думата "огорчение" стреляш в погрешна посока, тъй като темата е за огорчението на по-малко харесваните жени. Това ти го пиша като мъж, чието сърце е изпълнено с любов и в идните дни се навършва годишнина от връзката ми с прекрасната жена до мен. Естествено, нищо от личния ми живот не касае останалите.

Номер 7, никой нищо не те е питал. Сама си отговаряш, лъжейки, че си била питана за това какви мъже харесваш. След като такъв вкус имаш и си читава жена, значи проблем няма и ти желая да си щастлива в диренето на заветния арабин. Някои от тях са честни хора (поне по отношение на работните взаимоотношения) и неслучайно работя за такъв в момента. Плаща си навреме човекът, любезен е и редовно ми благодари, че без мен неговото начинание нямаше да е възможно. Не се бои да изрича истината. Хрисим човек е. Имам подобни добри впечатления и от редица българи, така че добротата и честността не са ограничени до народност или вяра, а са следствие от личностни убеждения и зависят от съвестта на всеки отделен човек.
Къде в темата видя някой да споменава "Трябва ли всички хора да имат половинки? ". Единствено ти пишеш за това. Въпрос на потребности и възможности, отчасти и на късмет двама подходящи един за друг човека да се срещнат.

Номер 8, темата е посветена на тази част от жените, които постоянно се оплакват, че животът им е много труден и нямали мъжко внимание. Ако повече се вълнуваш да пишеш за лошите мъже от твоята гледна точка на жена (неслучайно и някакъв измислен списък си съставила), ти се предоставя възможността да съставиш друга тема и да сондираш мнения в нея.
Интересното в случая е, че много малка част от жените попадат в подобно положение при запознанствата, в което са поставени огромен брой мъже, но дори и тогава тези уж онеправдани жени имат значително по-големи възможности за намиране на човек от срещуположния пол. И това женско мрънкане все повече се набива на очи. Просто не могат "да се поставят в дрехите" на мъжете и да установят, че има и много по-трудно от тяхното! Така, както в една съседна тема една жена (може би поредната измислена тема) се оплака, че било много тежко да е сервитьорка. Хубаво, ами да стане тогава строителка, стругарка, фрезистка, заварчичка, копачка в рудник, багеристка, плочкаджийка, електротехничка, програмистка, инженерка, дървосекачка, рибарка, работничка на нефтена платформа, войничка, берачка на плодове и да види колко по-лесно им е на тези, които работят това! На мига ще се освободи от трудностите да поднася чинии и чаши в заведение, защото в сравнение с нейното другото сигурно е къде-къде по-леко. Човек знае и 2, и 200, в зависимост от условията, на които е подложен.

Номер 9, забравих да напиша някои неща, но като цяло мисля, че пресъздадох точно това, което се случва в обществото ни, а и в западните общества в християнския свят като цяло. Тук не е позволено да се оставя електронна поща или друг начин за връзка, затова ще трябва да разчиташ на своето остроумие и да се досетиш сам каква би могла да е пощата ми в абв на кирилица с малки букви, изхождайки от подписа ми.

Номер 10, казвал съм го на не една и две жени: "Хайде да си сменим ролите не за седмица, ами за ден или два, и тогава рязко ще установите, че ще се почувствате употребявани и подвеждани от собствените си поведение и отношение! ". Една позната (не сме имали връзка) дори се нави като на игра да си сменим ролите, защото ѝ беше любопитно да усети от личен опит какво е усещането при днешните условия на криворазбрани очаквания и "задължения" на мъжете към "заслужаващите" жени. Тя плати сметката в ресторанта (шеговито ме попита защо тя да плаща, а аз казах лаконично: "Защото съм мъж! "), тя ме заведе с нейната кола (купена от родителите ѝ, но все пак нейна), тя ми правеше път и ми отваряше входните врати и тази на колата, тя се опитваше (неуспешно) да ме развеселява в ресторанта и след това при разходката ни сред природата, тя ми подаваше ръка при изкачването по стълбите и пътеките на един от пловдивските хълмове. За целите на експеримента беше без грим и много се срамуваше да се показва пред всички хора с естествения си облик - както го правят мъжете. Разбира се, аз не се бях разкрасил по изкуствен начин с грим, както и тя не успя изцяло да усети какво е да на мястото на мъжа при една такава среща, защото когато заваля съвсем лек дъжд, аз я завих с моето яке, а не тя мен с нейното. Ако трябваше да продължаваме още с експеримента, щеше да дойде ред и на това тя да иска да ме вкара в леглото, а аз да се правя, че се дърпам и че трябва тя да полага още усилия и да харчи още по-мен, за да е съглася да се стигне до заветното "спане". Забавлявахме се в ресторанта с някакви приказки от рода на това, че аз я питах с какво се занимава, каква кола има, има ли жилище, какви цели има за постигане, а пък за себе си казах, че следвам и още ме издържат нашите, а за забавление излизам с приятели по кафенета, ходим по магазини за дрехи и обувки и имам по много от всякакви модели, гледам сериали. Тя още тогава се изсмя силно на глас и каза "Ужас! Това ако някой мъж ми го каже сериозно, веднага го отрязвам! ". На края на разходката ни с облекчение каза, че вече по-ясно разбира какво им е на мъжете и "няма да тормози много" мъжете, с които би се срещала занапред.
А извън онзи експеримент, същата жена доста време преди това ми се е оплаквала с думите: "Знаеш ли какво е чувството всеки да ти се натиска и да иска да си легне с теб? ", на което аз отвърнах: "А знаеш ли какво е чувството никой да не ти се натиска и да не иска да си легне с теб? ". :) Едва тогава осъзна, че всъщност няма причини да се оплаква, а дори трябва да се радва! :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 11 дни, 1 час
hash: f027120503
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

16.   Номер 8, забравих да се съглася с теб относно примера ти с лекаря и тираджията. Тази твоя забележка е много уместна и ти благодаря, че я написа, за да дадеш светлина над начина, по който ти и някои други жени избирате стойностните мъже!
Изхождайки от личния си досег с представители на двете поприща, смея да твърдя, че действително повечето лекари, които съм познавал, са: дръпнати, неискрени, интересчии, простаци (даже не си правят труда да го прикриват), пушат като комини (напук на професионалните си знания колко е вредно това за живота и здравето), някои са и прикрити пияндета (включително сръбват и в болниците, където им се плаща да работят), нервни и избухливи са, големи женкари са (част от тях, дори и да са женени и с деца, пак флиртуват с младите сестри наоколо), силно се надценяват и мислят за "висша класа", не им се работи и гледат да разкарат по-бързо човек. Последното в личните отношения това може да е различно, но повечето от останалите особености са доста големи червени лампи и всъщност точно такъв тип мъже с пороци и кофти отношение са тези, подир които тичат най-много жени и от които забременяват и биват зарязвани накрая. Познавал съм само трима тираджии, като двама от тях бяха обвързани към съответния момент (за единия съм сигурен и сега, защото го мяркам из Фейсбука; спокойно можеш да го помислиш за фотомодел) и са си съвсем нормални хора, при това скромни, работливи, умни, вежливи, общителни, спокойни, т. е. обратното на лекарите. А по доходи даже задминаваха лекарите 2-3 пъти.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 10 дни, 22 часа
hash: 889a192a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

17.   Да, авторът е прав до някъде. Но защо е нужно да се вглъбява в такава малоумна тема? Какво ме бърка мен, че някоя е предпочела някой тъпоъгълник, който живее във фитнеса и не може да свърже думи в изречение или пък някой чичко паричко...??? Ами чудо голямо. Отделно си правиш и извода що за стока е такава жена. Отивам към следващата и толкова. Каквото е нивото на 90% от мъжете, такова е нивото и на 90% от жените, поне по нашите географски ширини - т. е. простаци/простакеси и комплексари/комплексарки.
Споменава се и за масовите разводи. Ами да, те се дължат отново на погрешна преценка, на простащина, на липса на зряла мисъл, на липса на уважение на един към друг, на липса на разбиране как се гради семейство и т. н. Всичките ми известни млади семейства, които се разпаднаха, се докараха до това положение основно заради мъжете в тях. И забележете, причините не са изневери, а заради тежки характеропатии и некадърност във всяко едно отношение от страна на тези мъже. Но пък да се стигне до създаването на тези семейства са си виновни жените, защото си бяха внушили, че избраниците им, които се опитваха да играят театър на лоши момчета или бяха от богато семейство са много борбени, смели, сериозни и прогресивни мъже. Да, ама не. Едно е, да го раздаваш тежко, да си силен на приказки и т. н., а съвсем друго е да се сблъскаш с живота и да не можеш да се оправиш с най-елементарни ежедневни неща дори. За тези от вас, които сте по-наблюдателни, не знам, дали не ви е правило впечатление, че огромна част от предимно младите мъже наистина са трагични в куп отношения. Ако им се наложи например да отидат до някакво обществено учреждение, банка, някакъв офис и прочие не могат две думи на кръст да вържат. Държат се като тотални простаци и диваци. Не могат елементарен разговор да водят. Заядливи, неразбиращи... липсваща им всякаква дипломатичност. И не говоря само за млади необразовани мъже, а за масовката. Дори и такива станали лекари, юристи, инженери също в не малка част са с подобен манталитет. Има доста по-оправни жени.... Въпросът е, че тези уж оправни млади жени се връзват на просташкото държание на много от мъжете и го възприемат като мъжко. В един момент с дете/деца на ръце разбират, че до себе си нямат мъж, а простак и непрокопсаник. Изведнъж самотни майки или отегчени семейни жени започват да си търсят читав мъж за партньор или любовник. Да де, ама е късно либе за китка. Е, някои намират някой смотльо да им гледа децата, ама са съвсем малко такива.
Та в заключение, както читави мъже са малко, така и читавиге жени са малко. Общо взето болшинството е плява.

 
  ...
преди: 10 дни, 21 часа
hash: e7312f29a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

18.   Ох, пак ли ти?
Не погледнах подписа, докато четях, но когато стигнах до средата, изпитах онова до болка познато чувство на нетърпима досада и бях готова да се обзаложа, че това писание може да принадлежи единствено на всеизвестния с пространните си разтегливи локуми - пловдивски самец г-н Кифлоприземител.
Скъпи Съфорумецо,
Най-искрено ти пожелавам най-после да се задомиш с някоя търпелива учителка по БЕЛ или редакторка като онази от Ергенът2, а да, може да помолиш твоя съгражданин да те запознае. Беше пълничка, но иначе интелигентна и с хубаво лице.
Като хубава жена мога да кажа, която прилича на баща си мога да кажа, че от неговото поколение имаше много хубави мъже, спортуващи, поддържани, интелигентни, образовани, но нацията постепенно се изроди.
Ако си хубава жена и нищо във външния вид не ти липсва, е много трудно да намериш мъж, който да отговаря на твоето ниво, тоест трябва да се задоволиш с далеч по-невзрачен.
Е, и като така или иначе, трябва да се правят компромиси, то всяка хубава жена решава, че трябва да компенсира с друго.

 
  ...
преди: 10 дни, 20 часа
hash: 5c0bdbe99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

19.   Авторе, от младежките си години все лежиш на тая кълка "жените са виновни, че не оценяват колко съм стойностен". You've been living in dream world, Neo! Не можеш да се погледнеш отстрани и да видиш какво впечатление реално осъздаваш у жените, а и у хората като цяло. Все другите са ти виновни, ти си безгрешен. Продължавай да си вярваш и да мизерстваш в огорчение и омраза. Имаш НЛР от уязвим тип. Консултирай се със специалист.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 18 часа
hash: 5c0bdbe99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

20.   Ох, толкова ми е трудно да бъда мъж, бремето е непосилно за мин, затова обикалям сайтове за запознанства и форуми в търсене на комплексирани неуверени наивни жени, които да се съгласят да си сменим ролите, белким за една почерпка в ресторант, за да мога да ги обезценя и да се почувствам велик и значим поне за малко за тяхна сметка. Това е Кифлото. То и прякорът му е женски. Манипулатор. Чудя се колко трябва да е комплексирана и смачкана една жена, че да му се върже на охканията. Жени, ценете се, щото после ей такива като този ви съсипват психиката още повече!

 
  ...
преди: 10 дни, 16 часа
hash: f16c7ffaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

21.   Харесвам теми като тази, съдържащи само истина!

 
  ...

...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: f027120503
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

22.   Номер 13, често ли правиш грешката да киселееш от името на всички жени, или само днес се обърна накриво в леглото? :)

Цитат от твоето мнение:
"Жените искаме"

Някой да те е спирал да искаш? Безплатно е и неограничено във времето. След всичкото това могъщо искане, ти лично успя ли да получиш "мъжа, който заслужаваш", осланяйки се на безпогрешната ти преценка и за теб самата, и за мъжете? :)

----------------------------

Номер 14, от години не съм се занимавал със страхливи жени, които се боят кой какво можело да си помисли. Предпочитам по-откритите и стоящи зад думата си жени. А ти защо се изказваш като жена, пишеща в мъжки род? :)

Не съм съгласен, че има "обществени роли" и затова голяма част от жените лъжат (ти обобщаваш, но аз винаги уточнявам, че не са всички), а мъжете едва ли не трябва да свикват, че ролята им е да бъдат лъгани и отрязвани. Запознанствата и връзките не са интервю за работа, нито единият пол е без качества, а другият със. Два пола сме, за да се допълваме и подкрепяме, а що се отнася до избора, той също е двупосочен. Но има различни подбуди, каращи отделните хора и от двата пола да се занимават с определени представители от отсрещния пол. Затова имаме глава на раменете с цел да вземаме решения с нея, както и достойнство, на което да държим.

----------------------------

Номер 17, изборът на всеки човек зависи от него, както и отговорността за последствията от него. Ако си направиш труда отново да прочетеш внимателно темата, ще вникнеш в това, че тя не се отнася до хвърлянето на вина върху тези или онези, а единствено дава обяснение защо тръбящите колко са "онеправдани" жени всъщност изобщо нямат поводи да се сдухват толкова много. Темата е насърчителна за тях, давайки им пример как всъщност в пъти повече мъже от тях са изправени пред в пъти по-тежко условия, но въпреки това те съумяват да продължат напред и да устояват. Прочети и обръщението ми към номер 8 в моето мнение номер 15, където също съм дал нагледен пример.

Иначе добре си описал каква е основната грешка на преобладаващата част от жените с нещастни бракове и връзки. Забележи обаче, че жените не се оплакват от "мъжете", а от "мъжете, които те съзнателно са избрали" (дори и на цената на явното пренебрегване на огромни червени прожектори).
Също така, вероятно ти е направило впечатление, че много жени се хвалят колко са красиви, харесвани, успешни и всичко най-най-, били са все с "невероятни мъже", а в разрез с това се оказват все неуспешни във връзките си и обобщаващо реват срещу целия мъжки пол. Дори не се усещат, че няма как хем те са са свестни, хем бившите им тъпкачи, по които въздишат, също да са все свестни, а никой от последните да не ги е искал за нещо повече от парче месо за пълнене с горещо мляко. Значи тук има нещо гнило, предвид огромния им избор, за съществуването на който тръбят наляво и надясно.

----------------------------

Номер 18, прочети мнение номер 12 в темата със заглавие "Как разпознахте истинската любов и как се влюбихте" ( http://spodeli. net/4/story-178071. html ).

С някои от изказванията ти съм съгласен и ще споделя с теб защо мисля така. От поколението на нашите родители преобладаваха стройните на младини трудолюбиви мъже и жени, а както виждаш и сама, днес повечето жени на средна възраст, че дори и най-малко 1/3 от студентките, никак не са стройни. Плюс малък процент от младите мъже, но мнозинството спортуват дейно - още от ученици. "У ваше село" може и да е другояче, но ако някой път имаш минаване през Пловдив, ела и ще броим покрай училищата и университетите какъв дял от всички представители и на двата пола са вредно затлъстели още на ранни години и кои спортуват. Положението не е по-различно и в столицата ни. Там ходя понякога и е същата работа. Освен това, там се намира 1/3 от населението на България, така че има заселили се или временно пребиваващи хора от всички краища на страната.

Цитат от твоето мнение:
"Ако си хубава жена и нищо във външния вид не ти липсва, е много трудно да намериш мъж, който да отговаря на твоето ниво, тоест трябва да се задоволиш с далеч по-невзрачен. "

Би помогнало на една такава жена да заложи на развитието на своята духовност, да намери смислени цели за бъдещето си и също смислени дейности в своето ежедневие, да развие общата си култура, да се научи на обноски (но не престорени такива), да придобие полезни умения от всякакво естество (не ограничени само до това да се гледа в огледалото, мислейки се за много хубава и съответно заслужаваща най-най- само заради това).

Като цяло, много от жените боравят с крайности - всичко междинно, което всъщност са поне 80% от хората, сякаш бива изтрито в женското съзнание, което не допуска съществуването на цялата палитра от разнообразни типажи:
- или е много красив, или е грозник;
- или е богат, или е бедняк;
- или е умен, или е глупак;
- или е висок, или е нисък;
- или му е голям, или му е малък;
- или е атлетичен, или е дебелак.

Горното показва, че на теб изобщо няма да ти се наложи "да се задоволиш с далеч по-невзрачен" мъж, тъй като има предостатъчно мъже, които не са невзрачни. :)
Тук обаче опираме до това, доколко правилна е преценката ти за самата теб и за мъжете около теб, както и дали полученото наготово временно предимство с красотата на млади години е достатъчна обосновка и причина за някой голям красавец да пожелае такава жена за дългогодишна съпруга и майка на децата му, предвид по-надменното поведение и съмнителното самочувствие, които очевидно са доста зависими от външния ѝ вид. Не може да се пренебрегне с лека ръка опасността въпросните особености в тази жена да окажат пряка промяна у нея - и като отношение, и като външност, когато тя вече не е свежа и красива като на младини.

Цитат от твоето мнение:
"но нацията постепенно се изроди. "

Замисли се как половината деца в България са на самотни майки, както и от кого са раждани (предаден им е такъв ген, както и генът на избирания осеменител) и от кого основно са възпитавани. Често жени се оплакват, че избраните от тях мъже са големи негодници и лоши бащи, които не се интересуват от семейството си. Бидейки жена, знаеш отлично, че жената е тази, която залага на ценностната си система при преценката си кой точно да я оплоди и чии гени да носи нейното поколение. Оттам-нататък отговорността е споделена между избиращата да ражда жена и избраният от нея мъж-осеменител. Ако се оплакваш от кофти мат'риял, сещаш се към кого да се обърнеш.

Тук из темите върлува една киселячка, която навсякъде ръмжи колко прости, мургави, плешиви и ниски са българските мъже и от години все обещава да си хване от яките чужденци, но нещо май все удря на камък. Не ѝ минава през ума, че тези нейни сънародници са раждани от значително по-ниските от тях нейни сънароднички, които в по-голямата си част едва ли биха се котирали на някой конкурс за красота или в "Минута е много". :)

п. п. : Относно припознаването ти в началото на твоето изказване, не се безпокой - бъркаш ме с други мъже тук, които явно пишат някакви трудни за преглъщане от четящите жени истини, което кара и въпросните жени да изтрещяват. Аз от година насам почти не пиша тук. :) Ти много умело се справяш с прикриването на злобата си, пускайки я под формата на уж леко подхвърлени лаконични изказвания, за което те поздравявам, тъй като все пак си полагала старание да си веща в тази дисциплина! Както виждаш, други жени под и над теб не се справят така добре с прикриването и злобата им личи по-силно. Водиш ги с една точка! :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 15 часа
hash: e96e7073cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

23.   Автор е, н 8 съм, сега... няма да влизам в дълги обяснения, но "измисленият ми списък" е само 0. 1% от всичко изписано тук и ВСИЧКИ го знаят.
Като отричаш очеизвадното, признаваш неспособността си за коректен диалог върху действителността.
Ще рече, че си предубеден по собствен опит и... проблеми- с жените, в общуването, с реалността, тоест- със себе си.
Не, никоя жена няма защо да сваля критерии, да се задоволява с нещо по-малко от което иска, да пренебрегне дори естетиката през нейните очи, смао за да не остане някой мъж "необслужен".
Същият този "необслужен" мъж ако му се даде възможност, после да иска "да поживее като пробва и с други, да реже ножа на друго място" т. н да е някой наа годините на баща им и да им цъкне болно дете, да не плащат нуждите дори на децата и, да изискват да бъдат отглеждани и те като възрастни инвалидчета... много са контра, малко про.
Не е ли най-логично тогава тези пропуска а и мъже даа се подобрят и вдигнат? Ако те не могат даа се подобрят, според теб жените трябва да смъква? !
Е, нали трябва да осигурят здраво дете от хубави гелюни и добро бъдеще на децата си? !
Пък мъжът нали бил ловец, патриарх, тинтири-минти...
Нормалните, здрави мъже са си с приятелките си, семействата си, гледат си се, обичат си се, грижат се за общото си бъдеще и като има проблем го обсъждат без да налагат всеки според комплексите си, а за доброто на цялото семейство.

 
  ...
преди: 10 дни, 14 часа
hash: edd3c86e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

24.   До Н12 от Н9. Аз ще ти кажа какво иска да каже авторът на темата. Очевидно е че има разпад на микро ниво в обществото ни. 50% от младите не са в брак, а фактическо съжителство. На първо място в Европа сме. Това показва, че те нямат помежду си дори доверие с човек уж с който живеят заедно. Могат да живеят така 30 год. може и 3 дни. Край, това показва липса на социална кохезия. Добър пример са темите в раздел любов и изневяра.

Не е нормално както описва автора да си доходоносен, образован, добре изглеждащ и да си сам като мен. Излизал съм с дозина жени и от приложения и от групови запознанства. С едрички както описва авторът и със слаби и стройни жени. Нищо не се получи с никоя от тях. Претенции до небето, изисквания, инфантилно поведение постоянно някакви кусури от към моя страна. Пример за кусури от към мен са били, че нямам кола пък съм имал пари и аз им отвръщам, да така е, но положението в столицата е такова, че непредпоставя да караш кола. Вкарва те в
битов проблем, който само главоболия ти създава вместу да ти помага в ежедневието. Нега не се лъжем, с градския транспорт е в пъти по лесно и безопасно да се предвижва човек обаче те си знаят тяхното и не приемат гледната ми точка. Искат да ги взимам, да ги посрещам, да ги возя.. е как да стане като за да имам дадения доход трябва да работя здраво? Те не си дават сметка за това и очакват, че едвали не съм им длъжен като ходят с мен. Няма да коментирам това, че се очаква всичко аз да плащам, вечери, срещи и прочее. Другият голям проблем за тях е, че живея под наем, едвали не съм "несигурен". Всички виждаме каква спекула са цените на недвижимите имоти и в крайна сметка с над средната за София е практически невъзможно човек да си вземи собствено жилище освен без подкрепа от родител. И каквото и жилище да вземеш то най-вероятно няма да има парко място или гараж защото само парко мястото е към
четвърт от стойността на жилището. Как да стане? Значи аз съм от тези 20%, които описва автора хем по доходи за БГ, хем по визия и съм абсолютно сам и не виждам как ще ми се промени положението тъй като работата ми отнема доста време и нека не се заблуждаваме, всички които изкарваме високи доходи ни се скъсват гъзовете от работа и време почти нямаме. Ситуацията е параграф 22, без изход. Нон стоп на работа, доходоносен и за капак самотен.

Авторът се опитва да каже, че имаме много сериозен проблем в страната ни и аз напълно съм съгласен като млад човек. Смятам че един от проблемите, е че масово се следват в соц. мрежи и телевизиите така наречените "успешни" звезди на
България, които на повечето, които разбираме как работи икономиката ни става ясно, че на споменатите звезди почти всичко им е спуснато на готово, сиреч парашутисти. Това променя представите за жените за работа, изкривява им погледа и създава изключително недостижими изисквания направо граничещи с парадокс.

 
  ...
преди: 10 дни, 12 часа
hash: 72579b0e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

25.   "търпелива учителка по БЕЛ"
Това е страхотно!

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 11 часа
hash: f16c7ffaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

26.   Много харесвам подобни теми, пълни с истина!

 
  ...

...
преди: 10 дни, 11 часа
hash: 781821bd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

27.   Тези размишления са на база разговори с жени или на цъкане с език и гледане?

 
  ...
преди: 10 дни, 8 часа
hash: eefed9c744
гласове:
1 2 3 4 5
  (59 гласа)

28.   Да, разбира се, че жените са ви виновни за всичко. Сега ще дойде цялата армия женомразци, които яростно ще се пипат един друг колко е прав авторът.

Обърнете резбата и не занимавайте жените с вашите жалки персони!

Синеочка

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 5 часа
hash: 5c3cc0f943
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

29.   24, истински талантливите мъже печелят 20к на месец чисто и карат жените си в мерцедеси последен модел, придлагат и луксозно жилище в хубав квартал. Като не можеш да предложиш това ще стоиш без жена. Знаем си цената бате. Жените сме по-ценни, често биологично. И сме по-малко като бройка. Ще плащате все повече за нас.

 
  ...
преди: 10 дни, 5 часа
hash: 39ba868f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

30.   Пак съм 1-ви. Невероятно как се събраха комплексарите за нула време. И това ми било мъже. След като не можете да намерите 40-50-60 години нормална жена, която да ви пожелае за баща на децата й, то проблемът е само във вас. Искали били, ами нали затова сте мъже бе? Нали уж сме силния пол? Нали трябва да се грижим за тия жени. Като баща на дъщери просто ме е страх от такива като автора и подкрепящите го. То е ясно че щом досега такива не са съумяли да създадат семейства, няма и да го направят. Ще си останат с плюнките по жените във форумите, а като одъртеят хептен ще си мислят "Ех, ако не бях толкова залупен на времето и аз щях да посрещам деца и внуци през уикендите"

 
  ...
преди: 10 дни, 4 часа
hash: f027120503
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

31.   Номер 23, чудесен призив оправяш към жените, ала дали ще те послушат, или ще продължат постарому със своя си избор, който ги е довел до сегашното им положение? Само времето ще покаже.
Чест ти прави, че им отваряш очите да са по-внимателни в подбора си на мъже, за да са щастливи един ден, а не нещастни като сега.
За хубавите гени също те подкрепям. Колкото повече грижещи се за здравето и гена си жени, толкова по-здрав народ ще имаме и по-хубави деца ще раждат! И по-малко ще се оплакват тези жени от лошия ген на ражданите от тях мъже. Това също съм описал в моята тема горе. Радвам се, че го намираш за полезно!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 10 дни, 49 мин.
hash: b5794a5e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

32.   Кифлоприземител, пиша в мъжки род, защото съм мъж.
Избора, разбира се е двупосочен, но е по различно време. Мъжа избира преди, а жената - след предложението.
Да - има изключения, но те са редки и обикновено са на пияна глава и за една нощ :)

Основно правило в живота е, че той е несправедлив и всеки се оправя както може.

Аз предпочитам да съм си мъж и не завиждам на жените.

Номер 14.

 
  ...
преди: 9 дни, 19 часа
hash: f027120503
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

33.   Номер 24, не се връзвай на подмятането на номер 29 и просто подмини. Това е вероятно поредният пример на човек, представящ се за такъв от отсрещния пол. Често тук разни пикльовци пишат по подобен начин от името на жена някакви глупости на тема "знаем си цената и си продаваме оная работа скъпо", за да насъскват двата пола един срещу друг.

Друг подобен пример е номер 1/30, която пък редовно се представя за мъж из темите и неведнъж беше изловявана да се подписва като мъж. Издава се по обичайните за нея думи и изказ. Прочети мнение 69 от темата ( http://spodeli. net/4/story-178302. html ), където един участник там я беше изловил по подобен начин в мнение 63 там. Въпросната лелка има навика да се представя за баща на дъщери из темите, когато целта ѝ е "да порицае" мъжката част от пишещите в Сподели.

----------------------------

Темата е с цел онагледяване на най-големите грешки, допускани от страна на мислещите се за "онеправдани жени", които се считат за по-тежко живеещи от мъжете. Създадена е с цел да им помогне да видят своето отношение отстрани, да се замислят над своето поведение и доколко изискванията им и досегашните им избори на мъже, осланящи се на същите изисквания, са успели да им донесат нещо ползотворно в любовния живот. Така и сами ще се уважават повече. Създадена е и с цел да покаже на четящите тук по-неопитни мъже, че също трябва да уважават повече себе си и да не допускат несправедливо отношение към себе си. Само малка част от писалите в темата действително излагат своето становище по нея, а мнозинството от другите се съсредоточават в личностни нападки и съскащ език, показвайки нагледно пораженческото си мислене още от самото начало. Ако толкова имаха доводи, щяха да ги напишат, а не да се вкопчват в това да обиждат автора на темата и мъжете като цяло. Подписът ми явно ги пали бързо и нервичките им не издържат. Може да се каже, че косвено помагам на тези типажи да изпуснат парата и да задържат по-малко озлобление в себе си. Ако ще им помогне, бих могъл собственоръчно да им създам тема за плюене по Кифлопризземител и там да се забавляваме заедно, четейки цветущите изразни средства и изповеди на шепата душевно съкрушени киселячки. :)

Даже забавното е, че номер 1 пише за някакви си свирки (сякаш това е най-ценното и важно, което може една жена да даде на един отговорен мъж в сериозната им връзка), а номер 5 се обръща към автора на темата (мен), без да вникне в по същество в темата и повече приляга да насочи мнението си към номер 1. Номер 5, не ме познаваш и нямаш представа относно това колко силно държа на духовното в отношенията! А озлоблението, което четеш в тази и други теми, се дължи на въпросните хора, които боравят с подобни изразни средства и преценяват, че то е по-важно от нормалния тон, с който биха могли да изкажат едно смислено мнение.

----------------------------

Трябва да отдам дължимото на номер 8/23, която макар и да е настроена отрицателно и обобщаващо към целия мъжки род (явно причинени травми в миналото с поредица от неподходящи мъже), все пак изложи своето становище подробно и има право в част от текста си. Просто тя не пише по моята тема, а за съвсем други неща, но се съгласявам с нея за някои от тях.

Обаче няма как думите ѝ "Е, не е ли най-нормално последствие поведението на жените тогава? " да са приложими, след като тя иска да изтъкне това, че лошото отношение на жените към обикновените мъже (не към тарикатчетата и батките, подир които търчат и които са разкъсвали ципите, сърцата и нервите им безброй пъти през годините) и неподплатените с нищо техни завишени изисквания, очаквания и надменно отношение едва ли не са закономерно следствие от гадното отношение на мъжете в тяхното минало. Грешката ѝ е, че смесва двата противоположни типа мъже на едно място и поради горчилката от преживяното с някакви коцкари тя после се опитва да оправдае не по-малко гадното отношение на голяма част от жените (аз не обобщавам като нея) към обикновените мъже (много от които дори не са имали приятелка и не са целували жена през живота си), които с нищо не са виновни за страданието и озлоблението на въпросните "онеправдани жени". А истината е, че всичко е личен, съзнателен избор. Като тичаш подир определен тип мъже, като бързаш да им пускаш, преди да ги опознаеш що за душевност носят (а това изисква време заедно, прекарано основно в общуване и ежедневни дейности, различни от ходене по заведения и креватна гимнастика), трябва да очакваш, че е голяма вероятността само и единствено от такива да си патиш.

Затова ще повторя, номер 8/23, че съм прочел мненията ти, разбрал съм какво имаш предвид с тях, оценил съм го, но ти НЕ пишеш по моята тема и вместо това го обръщаш на оплакване от една малка, но очевидно най-желаната от много жени част от мъжете, които обикновено оставят у жени като теб най-гадните спомени и лъжи. Да, има такива мъже! И, да, точно те са пълната противоположност на мъже като мен и тези, за които аз пиша в темата. Ако беше съставила твоя тема за целта, с удоволствие бих взел участие в нея и бих ти написал същите неща горе, за да може повече жени като теб да се замислите и да осъзнаете, че изборът ви на строго определен тип мъже, пред които да разтворите краченца, устичка и дупенце, всъщност предопределя доколко и дали ще сте щастливи в личен и любовен план. Пожелавам ти да намериш своята СРОДНА ДУША, а не мъжа по каталог, който да изпълнява всяка една отметка от заветния списък с търсени качества! Пиша ти го като сериозно обвързан мъж, радващ се на страхотна, истинска жена до себе си! Когато двамата сте изградили ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО В САМАТА ДВОЙКА (доверие, взаимност, уважение, грижовност и вникване в нуждите на другия) и въз основа на него надграждате всички останали неща помежду ви, тогава страстта и ласките в най-съкровените мигове насаме са на едно съвсем различно ниво!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 9 дни, 17 часа
hash: a7ca19f22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

34.   Авторе, какво стана с гаджето ти? Как успява да те изтърпи все още? !
Разправяй за нея, стига с тези констатации...

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 14 часа
hash: 7c01ef7dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

35.   Според мен, докато жената е млада и неопитна, няма такива правила. Има симпатия и антипатия, която не е по желание. Привлечена е от някого и това е. Може хич да не е висок, богат или красив, но в нейните очи е супер. Сега, дали са травми, комплекси, липса на житейски опит, тя е привлечена точно от този, идеализира го, приписва му несъществуващи качества и т. н. Аз мислех, че приятелят ми е загадъчен, сега на друга възраст осъзнах, че е бил тъпичък, затова и мълчалив. Мислех, че е добър, но се оказа злобен и т. н. Няма доказани закони на привличането, тези, които нямат пари, търсят проблема в меркантилните. Ниските, мислят, че е в това, високите, пък че са дръгливи и какво ли не. Важното е във връзката да не се стъпва с лъжи, за да не се живее лъжлив живот, защото не си струва.

 
  ...
преди: 9 дни, 12 часа
hash: 41029dccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

36.   30, не си мъж, нито баща, а си бездетна жена, стига лъга. За тъпи ли ни мислиш? ! Ние сме мъже, по-умни сме от теб и можем да разчетем женския почерк и начин на мислене, той те издава, че си жена колкото и да се правиш на мъж. Никой мъж не би изръсил тая простотия "страх ме е от еди какви си мъже", поне не хетеросексуален. Това е типично женско мислене, само жените плямпате подобни глупости. Като се представяте за мъже няма да си предадете по-голяма тежест на глупостите, а само се излагате още повече с простотията и злобата си, така че за ваше добро, престанете да го правите!

 
  ...

...
преди: 9 дни, 6 часа
hash: 39ba868f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

37.   36 Значи, щом нямам поведение на анадолски бей съм жена? Преди ме мислеха за гей, защото съм джентълмен и имам обноски. Сега тия "мъжкари" са стари ергени. Да страх ме е от примати, защото обожавам дъщерите си. Ти едва ли някога ще ме разбереш. От различни светове сме. Аз съм учил и живял в чужбина. Ти очевидно си балкански примат.
от 30

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 5 часа
hash: 5922991587
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

38.   Авторе, н 8/23 съм. Не, не съм от "твоята приказка" - 20 г съм си с един и същи мъж.
Но не е като теб, той наистина е мъж и... здрав.

 
  ...
преди: 8 дни, 15 часа
hash: 1dfeb8ae46
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

39.   До 37 - Сигурен ли си, че не си просто "нежен"? Защото това, което е било джентълмен преди 200 години, спрямо останалия свят, днес може да се приеме, като военолюбив, патрирхално настроен шовинист и женомразец :)

 
  ...
преди: 8 дни, 15 часа
hash: f027120503
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

40.   Номер 32, да приемем, че си мъж. Обикновено жените не знаят правилото за пълен член.

Цитирам следното твое твърдение:
"Основно правило в живота е, че той е несправедлив и всеки се оправя както може. "

Аз мисля другояче и ще се обоснова с доводи от истинския живот. Според мен, основното правило в живота е, че в него няма правила. Това го мисля, защото към едни той е справедлив (със или без основание), а към други е благосклонен (със или без техни заслуги). Ако беше само несправедлив, нямаше да е благосклонен към други.

Цитирам и друго твое твърдение:
"Мъжа избира преди, а жената - след предложението. "

Темата е относно изборът при запознанствата и причините толкова много жени да са кисели и недоволни от последствията, произтичащи от целенасочения им подбор на строго определен тип мъже; съответно от съзнателното им пренебрегване на нормалните мъже около тях. Това веднагически означава, че изборът дали ще се стигне до среща, целувка и друга близост е преди всичко женски, с изключение на много, много редките случаи, при които силно привлекателен (физически и/или парично) мъж е обсипан с огромно женско внимание и може да подбира с лекота; че дори и го търпят, ако се отнася лошо с тях. Някои такива жени, също така, са склонни да си го поделят, самовкарвайки се в ролята на "заменими глупачки на повикване" (без изгледи за нещо сериозно), само и само към настоящия момент да са с него, а не със себеподобен мъж.

Изборът на мъжа (този на мнозинството нормални мъже, не на гореописания рядък тип най-желани мъже) е едва след този на жената, т. е. когато тя ВЕЧЕ е допуснала този мъж до себе си и е спряла (поне временно) търсенето на други мъже. Последното обаче е малко разтегливо понятие, понеже доста от жените си кътат познати в обкръжението си, т. е. "ухажори за всеки случай", защото искат да имат мигновен заместник, ако не се получат нещата с най-първо избрания от тях кандидат.
За да не отблъснат изцяло другите си ухажори, тези жени играят хитри и подли психологически игрички с тях, като отвреме-навреме им дават знаци и поводи да си мислят, че нещо може да се случи между тях (честа практика е да си позволяват някакви откъслечни мръснишки закачки писмено по интернет или устно на живо), но все пак ги държат и достатъчно далече, че да не се стигне наистина до близост, освен ако тя не е изрично пожеланата от жената. Затова и по-неопитните млади мъже се питат "Къде сбърках? ", когато подобна пикла първо им даде обнадеждаващ повод, а после рязко сменя отношението си към дръпнато такова или без повод направо отказва всякакво общуване. А същинската причина в повечето случаи не е в поведението на мъжа, не е в някаква голяма негова грешка, а тази жена пресметливо е "пуснала мухата" и другото е просто продължение от това обстоятелство. Разбира се, същото го правят и по-обиграните, физически и/или парично привлекателни мъже спрямо жените, които искат да вкарат в леглото.

--------------------------------------

Номер 34, дай начин за връзка, за да се видим в Пловдив и да ти разкажа очи в очи, щом толкова се вълнуваш от личния ми живот. :) Ако ти стиска, действай!

--------------------------------------

Номер 35, добро включване и донякъде имаш право, но погрешно си разбрала темата. Тя не се отнася до това дали някоя жена е заблудено хлътнала в недостоен за нейните качества мъж и откриваща истината по-късно. Напротив, темата се отнася за тази част от оплакващите се непривлекателни жени (запуснати, дебели, грозни), които имат двулично отношение и категорично НЕ ИСКАТ СЕБЕПОДОБНИ МЪЖЕ (също толкова като тях запуснати, дебели, грозни), пренебрегват такива мъже (което си е тяхно право кого ще харесват и кого не, но и трябва да са готови да понесат последствията от избора си), лъжат и са груби към такива мъже (което вече е грозно и недостойно), използват такива мъже по всевъзможни начини (това пък е още по-грозно и недостойно), докато успоредно с това се целят само в един тесен кръг от най-привлекателните и/или заможни мъже. После същите тези жени с огромния двоен аршин и надменното отношение се жалват и търсят състрадание, след като поредният набелязан от тях батка ги употреби за една-две нощи или просто ги отреже по същия груб начин, по който те многократно са отрязеали себеподобните си мъже или дори нормални мъже със средностатистическо излъчване и физика.

Жена с физическо излъчване 4 се цели в мъж с физическо излъчване 9 (казват им "четиридесет и деветки"), към когото има огромен интерес от страна на повечето жени и една с друга се надпреварват и стараят да се харесат най-много на такъв мъж - включително и нарушавайки собствените си правила, които поставят за нормалните мъже. Най-честата проява на нарушение на собствените правила е да им пускат бързо, да им въртят пълни програми на първа-втора вечер без никакви условия (самите жени считат, че това е най-ценното, с което могат да вържат батката, но после разбират, че са се самозаблуждавали), да им прислужват и да търпят пренебрежение.

Ставал съм свидетел през годините на не една и две подобни развръзки и съответно ревящи дебеланки, чудещи се защо батката ги таковал и уж всичко било наред в началото, а после ги зарязал заради някоя 45-килограмова кифла, която презират до дъното на костите. И за "утеха" тези употребени дебеланки после си го изкарват на някой обикновен момък или мъж, който с нищо не им е виновен, като от своя страна го използват за почерпки, създават му измамното усещане, че имат интерес към него и го уверяват, че "просто им е необходимо време за опознаване". Но забележи, че настояват това прословуто опознаване да се осъществява не при разходки, а изрично да бъдат водени в заведения и ресторанти за сметка на мъжа, който (ако е неопитен все още) дори си е паднал доста под нивото, за да се занимава с подобна жена, но го прави, защото просто масата средностатистически жени - също като дебеланките - се целят отново към най-привлекателните мъже, почти всичкиот които са курвари, негодни за семейство. Отново уточнявам - изборът да търчат подир такива мъже е изконно право на всяка жена и тя си носи отговорността и последствията с кои мъже ще се занимава и с кои не. Тук ключовото е, че повечето жени се чувстват ужасно, когато дойде време за поемането на тази отговорност и никак не им харесва, че се оказват жертви на собствените си избори.

Ако думите ми не бяха верни, нямаше да има толкова много жени, жалващи се:
- от гадните си изневеряващи мъже;
- от гадните си мъже комарджии;
- от гадните си мъже насилници;
- от гадните си пренебрегващи ги и мотаещи ги мъже.
И нямаше да има нито толкова много разводи, нито толкова много деца на самотни майки, нито толкова озлобени към "мъжете" жени (те правят грешката да обобщават за всички мъже, докато всъщност са се напатили само от малка част от мъжете, а именно - от най-долнопробните и ненадеждни мъже). Общото звено тук е, че всички изброени в горния списък негодни за семейство мъже са СЪЗНАТЕЛНО ИЗБИРАНИ от тези жени, често и са СЪЗНАТЕЛНО ТЪРПЕНИ от тях в продължение на месеци и години (следствие от женското пресмятане на ползи и вреди). Това търпене на потъпкващо достойнството им отношение въпросните "многострадални Геновеви" изобщо нямаше да го проявят към някой СЪВЕСТЕН ДОБРЯК, който се раздава за тях и живее в лишения, за да може да осигури по-добри условия и удобства за тях.

Номер 8/23/38 също подкрепя написаното от мен и неслучайно в своите мнения описва изрично същите ПОВЪРХНОСТНИ ТИПОВЕ С ВЛАСТНО ПОВЕДЕНИЕ, ИЗБИРАНИ ОТ МНОГО ОТ ЖЕНИТЕ, а не описва нормалните мъже. Изневери няма как да правят мъже, които не са имали връзка. Изневеряват само и единствено част от избираните и желани от жените мъже. Да зарежат жена си и детето си няма как да го сторят мъже, които не са били избрани за оплодители. Семейството си зарязват единствено част от избираните и желани от жените мъже.

ЖЕНКАРИТЕ И НЕГОДНИЦИТЕ, ОТ КОИТО СЕ ОПЛАКВАТ ЖЕНИТЕ, СА ПЪЛНАТА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ НА ОБИКНОВЕНИТЕ МЪЖЕ. Постоянно бъркате двата типа мъже и от това идва противоречието във възприятията ви.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 8 часа
hash: 887f57b71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

41.   н24, като искаш да топиш чушката ще си плащаш мойто момче! Истинските мъже не реват като пеленачета а работят и на две места ако трябва. Никоя жена не е длъжна да те дондурка и да ти е слугиня само, защото твърдиш, че имаш пари. Имал пари той ама нямал кола и алартамент, хахаха смях в залата. И какво, с метрото ли ще ме водиш на рестотант? на море с влака като авторчето дето е на 50 и още скита нощен по гарите да дири жени, защото никоя не му връзва цял живот? Жените сме по-малко от вас и затова сме по-ценни, разбери го! Като те бе много чакат на опашката и много ясно, че ще избирам защото имам тази възможност!! Животът си е мой и ще гси правя каквото аз искам а вие не сте никои да ми казвате какво трябва да правя!

 
  ...

...
преди: 6 дни, 16 часа
hash: 51f9910a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

42.   Авторе,
Ти намираш толкова време да пишеш такива теми и дълги отговори, а нямаш време да разкажеш за теб самия? Странно е. Пиши да приятелката ти, как те спечели, как се запознахме, каква е тя и т. н. Пиши факти, а не общи алабализми.
Не всеки живее в Пловдив, че да иска да се среща с теб.

 
  ...
преди: 5 дни, 11 часа
hash: f027120503
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

43.   Номер 42, прочети темата и опитай да осмислиш нейната същина.

В мнения 15 и 22 вече съм написал следното:
"Естествено, нищо от личния ми живот не касае останалите. "

"Номер 18, прочети мнение номер 12 в темата със заглавие "Как разпознахте истинската любов и как се влюбихте" ( http://spodeli. net/4/story-178071. html ). "

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker