Жените харесват ли такива мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124104)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14647)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените харесват ли такива мъже
преди: 5 месеца, 20 дни, прочетена 1374 пъти
Наскоро с една приятелка онлайн си говорехме да направим някаква екскурзия заедно, все пак да се видим и на живо. Евентуално засегнахме темата за това какво я забавлява най-много (тоест да не й е скучно). Понеже не е българка, ще преведа директно от английски нейните думи - "yeah, it will be more fun for me if you had no problem dancing/jumping around, basically being a goof". Естествено, отказах да се виждаме при това положение. Въпросът ми е такива мъже изобщо харесвани ли са от жените? Общо взето палячовци. Цял живот съм мислел, че жените харесват стабилна, мъжка енергия, а не все едно съм някое детенце, а сега разбирам обратното за някои. Знам, че всяка харесва различни неща, но ми се иска да направя нещо като дискусия на тази тема. Питах нея, но тя не може да обясни, просто й било забавно. И двамата сме на по 21 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Стабилната мъжка енергия не изключва чувството за хумор. Никоя не иска тотален сухар. Нито някой сумтящ, мълчащ и да му вадиш думите с ченгел. Трябва да е и човек и да ти е приятно заедно. Да може да те разсмее. Да си имате общи шегички, да си позитивна личност. Явно това е искала да каже.
Предполагам, че тази екскурзия щеше да включва заведения и да се забавлявате заедно. А не да седиш на една маса, да сърбаш
и да мълчиш. За българските мъже чувството за хумор е непонятно нещо.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 3f404c80d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Още е с детско мислене и има излишна енергия. По-възрастните жени са твърде флегматични и улегнали, за да се занимават с клоунски дейности.
Твоята е по-близо до тинейджърките, които постоянно се хилят и танцуват пред телефоните за внимание.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 4e7343d0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   На запад, да. Но в България единственият начин да те харесват е да си от топ мъжете. Т. е. да имаш големи мускули, татуси, брада, да гледаш лошо и т. н.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 00ba949ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Какво харесват всички жени не можеш да знаеш, не ти и трябва. Важно е да разбереш какво харесва конкретната жена, с която искаш да си.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 335cb10633
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не си превел какво е казала, и не можем да ти дадем отговор.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: d8ab44285a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Е, момичето е на 21, а ако на акъл няколко години по-малка, какво се учудваш?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Искала е да се отпуснеш в нейно присъствие.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 455df9699a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Жените харесваме мъже, които са автентични и не се опитват да се правят на нещо, което не са.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: bdeeccf128
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не бъди дърво - не е добре за теб, знам го от опит, защото аз съм пълно дърво и това много ми пречи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 6074c29fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Детска радост, чик-чирик. Даже и на тази възраст не съм харесвала подобни инфантилни истории, ама хора - всякакви

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 917b888dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   "харесват стабилна, мъжка енергия"

Това ги плаши пич, особено пък на 21...
На тази възраст, жените си падат по всякакви мъже които на едно дете може да се сторят интересни. От женствено изглеждащи тип емо/млад Леонардо Ди Каприо/гей певци, през "лоши момчета"... които са пак емоционални женчовци, но се правят на мачовци, всякаквите PUA играчи които са готови да ги лъжат 24/7... та чак женени чичковци тип тате. В Бг са доста вървежни и батките щото сме мутренска държава. Да, казала ти е момичето без да те лъже - важното да е забавно... наистина няма друго обяснение. Много мъже се заблуждават, че жените са голямата мистерия...

Ако не те бива за палячо, много зор ще видиш с жените. Единственото което мразят са нормалните мъже...

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 061bafe8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Номер 1, нямах предвид чувство за хумор, а подскачания и всякакви подобни шутовски изпълнения
Номер 5, леко коригирах и изтривах някои неща като писах и съм допуснал малка грешка, исках да кажа "цитирам" вместо "преведа"
Номер 7, не е това, достатъчно съм отпуснат, тъй като се познаваме от месеци

Отделно ще кажа, че тя принципно е зряла, има сериозен поглед над живота, но само начина й на забавление не съответства с това. Не знам на какво се дължи и това е от причините да пусна темата

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, как се познавате като никога не сте се виждали? ! Комуникация в социални мрежи е едно, на живо е друго. Може на живо да си тотално дърво.
Просто нямаш чувство за хумор и умение да се отпуснеш. Като повечето бг мъже, които са напрегнати, вдървени и глътнали бастуни. Всяка дума я приемат за чиста монета и за смъртна обида. Кой ти е казал да скачаш? Знаеш ли, че това което е написала, си е вид израз да си себе си? Та тя даже се е пошегувала, а наш Ганьо веднага се е обидил кръвно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: d57a962f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, праща ми видеа на най-различни олигофрени, примерно кпоп певци, и като я питам, ми казва, че този начин на поведение е имала предвид. А те падат, стават, тичат насам-натам, гушкат се помежду си, струпват се един върху друг, крещят, правят физиономии - каквото се сетиш. Никъде не съм споменавал, че не мога да я разсмея с думи. И не всичко е чат, често си говорим по видео

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, Кпоп певците били лигави. ЖДНБ! Може и от някой сериал да ти показва кадри, там са преувеличени нещата. Сценарий е. Ако са певци- имидж и сценично поведение. Актьори и певци. Масовият кореец да не тича и скача?
Да ти идва на ум, че са съвсем друга нация, с други обичаи, друго възпитание? Не са българчета, свикнали да гледат лошо, да ръмжат и да са стегнати. Да се чудиш ще те убиват ли, травмирани ли са, ще реват ли, имат ли емоции изобщо. Роботи.
Какво си се нацупил? Няма да се гледате, така или иначе. Всичко е свършило. Зяпането по камери не е като общуването на живо.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 395c3cf60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Пълни глупости от първия ред до последния. Реално въпросите ти са често задавани и типично като въпроса, така и отговорите граничат с такива от детската градина.
Какви мъже харесват жените - Ясно е, не ставай смешен. Искат красив, такъв който да опитомят и същевременно подсъзнателно такъв, който да не се поддава на този неин порив, което по-късно създава в повечето усещане за несигурност, а ако поддаде, то моментално губят уважение към него, макар са не знаят защо.
За кой се женят или с кой биха се обвързали дългосрочно? Този който ще отговаря на изискванията на околните като одобрение, този който ще е готов да си даде бъбрека за желаната и почивка, на която ще се снима и ще покаже на света колко е щастлива и същевременно този, който поради горните ще я отегчава до максимум поради описаните неща.
В днешно време 80% от връзките са основани на материално-показен стил, който би следвало да запълни останалите празнини, което пък е нелепо и неефективно във времето, тъй като има средно 65% разводи и още малко разпадане на дълготрайни връзки, които припокриват точно този стил на търсене и предлагане. И същевременно повечето продължават да търсят именно подобна “стабилна” и “оправдана” връзка, само защото бидейки във виртуалното пространство, някак подобни снимки и любовни послания предизвикват завист и възхищение, разбира се несъзнателно без да мислят, че всичко в този живот си има цена и последици, без да могат да погледнат през паравана, колко са изгнили подобни отношения.
И така се стига го зловещата действителност, в която всеки се прави на страшно доволен и щастлив с партньора и същевременно виждаш едно изкривено лице от скука и досада, което всячески си търси оправдание че и това е нещо и че може и да е много по зле, което с времето прераства в откровена омраза и постоянна нужда от потвърждение, че оня дето е бил нестабилен или негоден за връзка е абсолютен боклук и същевременно лягайки си мислят именно за този, който вероятно е бил единствения, за който те биха направили всичко и са били истински щастливи.
С две думи-болни времена.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 061bafe8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Пак не си дочел с разбиране, номер 15. Коя част от "този начин на поведение е имала предвид" не разбра? Цитирай ми къде сравнявам българите с корейците. Изрично казах кпоп певци, а не средностатистическия кореец, с което и ти се съгласяваш, че певците се държат като олигофрени, без значение за имидж ли, или автентично. Това поведение я кефи и я забавлява, от което възникна въпросът ми в темата. Аман от хора, търсещи си конфликт по форумите. Имаш си сериозни проблеми, поработи върху тях, вместо да си търсиш повод да плюеш по българите като мишка зад екран


До номер 16 - твърде много генерализираш. Още един човек с проблеми, че и есета пише.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   17 от 15
А ти знаеш ли какво е да си артист? Певец? Актьор? Че правят шоу за фенове, папараци, журналисти? Че в живота си са различни от това, което виждаш по телевизията? Или не знаеш какво е известна личност? Че играят роля?
Защо да не я забавлява един освободен мъж, който умее да си показва емоциите? Позитивна личност? Ето, написала ти 2-3 думи и ще го помниш до края на живота и ще таиш злоба. После чужденките мрели за българи. Те като разберат за какви комплексирани тънкообидни индивиди става въпрос, бягат с 300.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: a2dc100f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 17. Не, това показва сухата статистика. Ти обаче биеш че на всяка цена трябва да се убедиш в своето, което пък от друга страна значи, че бая те е изпържила някоя, че още не знаеш къде се намираш. Да се оправяш, че много бие на очи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 887ed8a35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Така, 19 и 20, ясно е, че и тримата говорим за три различни неща. Целта на темата не е да се разправям със сульо и пульо, няма и смисъл. Айде, весели празници и специално до 19 - не аз злобея, а ти. Извърташ думите ми и някак си ме изкара обиден от момичето. Това само в този сайт може да се случи. Силно се надявам да си трол, защото ако не си... да се смееш ли, да плачеш ли

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 00ba949ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не мога да говоря от името на всички жени, лично аз не харесвам лигльовци, които се правят на шутове, въобразявайки си, че са много духовити и интересни. Ценя чувството за хумор, но малко хора го имат.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   21, фактът че си пуснал тема, значи си бая обиден. И то от напълно непозната жена. Това е смешното. Това, че сте си писали, зяпали по камери не ви прави близки. Реално никога не сте се виждали. Смешно е как си извъртял думите и. Смешно е да не правиш разлика между държанието на актьор/ певец и обикновен човек. Смешно е, че като общуваш на чужд език не знаеш какво е пряко и непряко значение и да не тълкуваш буквално всичко. Смешно е колко смъртно си се засегнал и колко си горделив.
Отдъхни се, честта ти е непокътната, гордостта също. Няма да се гледате. Жените харесват позитивни хора, с чувство за хумор. Открити, весели хора. Не тънкообидни, сумтящи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: a5b1d401e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Наистина ли си на 21 или само се представяш за такъв.
На 21 всички искат да се забавляват, да танцуват, да са спонтанни, енергични, а не да се държат като старци.
Е, чувството за хумор тип разказвач на вицове на ме ми идва в повече, но интелигентният мъж винаги знае как да вметне нещо, макар и саркастчно, с което да разведри обстановката. Последното изобшо не е задължително да го прави често.
Какво лошо има в това да направите нещо спонтанно, да отидете на танци, на гмуркане, на скачане с бънджи, на полет с балон, на сафари в пустинята?
Аз наближавам 50 и обичам всякакви интересни преживявания. Никога не пропускам увеселени паркове, полет с балон, басейни с атракциони, сафарита, яздене на коне и т. н.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 0b8ad1b0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   за да не се чудиш. отидете на екскурзия и виж дали ще те харесва такъв какъвто си. каква е ползата от безкрайни чатове, които не водят до това да опознаеш наистина човека. Времето не е безкрайно, използвай го.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: e069c90228
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 13 е един мухъл, който почти под всеки пост говори по адрес на българите дори да няма логична връзка с историята. От начина му на писане го разпознах. Не му обръщайте внимание

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, авторът е българин. :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 887ed8a35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Следя темата от началото. Авторе - хуморът е субективен. Явно това не е човекът, с когото си пасвате на 100%. Не изключвам, че можеш да я забавляваш под друга форма, примерно слово. Но ти е казала, че най-забавно ще й бъде, ако се държиш като кпоп звезда (да, пълни лигльовци са) - явно с някое лапенце тя ще се чувства по-добре в тази връзка. Двамата умници в коментарите ги игнорирай - и двамата не четат с разбиране. Пичове, авторът ви казва, че момичето се кефи на лигаво поведение и авторът пита ЗАЩО, не си излива нито злоба, нито критикува, нищо. Пита, ако евентуално има някое момиче като в историята, какво точно е забавното в това поведение. Че го изкарахте и пенсионер, защото не се държи като дете. Изобщо знаете ли какво е кпор певец? Това ми е първият и последният коментар по тази тема, ако не разберат това, явно нещо в сивото им вещество куца, ама яко.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 1963d838e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28, а ти знаеш ли какво е имидж? Какво е да си звезда и да имаш фенове? Няма как да си темерут, ако си известен. Хората са освободени емоционално, нещо трудно за схващане тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker