Когато е привлечен полът, към когото нямаш интерес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато е привлечен полът, към когото нямаш интерес
преди: 13 дни, 3 часа, прочетена 574 пъти
Млада жена съм и харесвам жени. Не изпитвам никакво влечение или интерес към противоположния пол. За жалост, осъзнах, че нито един мъж не може да ми завърти главата и да ме омае, така както умее една жена. Като ме види човек, никога не би си помислил, че съм хомо. Изглеждам добре, даже много добре. В гимназията ми казваха, че съм най-красивото момиче – естествено руса, слабичка и стройна, нежна, женствена. Обличам се стилно и в типично дамски и женствени дрехи, като не обичам нищо разголено. И жените, които харесвам са такива топ красавици, жени в пълния смисъл на думата. Споменах това за външния вид не за да се изтъквам, а защото повечето хора като чуят думата “лесбийка“ и се сещат за някакви си мъжкарани, които се държат, обличат и чувстват като мъже. Може би и затова не обичам да съм в рамки, да ходя на ЛГБТ прайдове и да парадирам сексуалността си. Никой от близките ми хора не подозира – мислят си, че харесвам мъже, но просто съм капризна и съм се съсредоточила върху образованието и кариерата си.
Интересното е, че приятелките ми от компанията, в която се движа са хетеро, но мъжете не налитат на тях, а на мен. По принцип съм свита и затворена, даже и необщителна, с тези, с които не ми е приятно. Интересното е, че дори когато пред очите на всички режа момчетата, нито на един не му идва на акъла, че може би не съм хетеро. Във Фейсбук и Инстаграм постоянно трия молби за последване и приятелства от непознати мъже/момчета. Честно, не искам да се запознавам с никого. Приятели си имам. А вече съм направила така да получавам съобщения само от тези, които са ми в приятели. Профилите ми са заключени, нямам последователи, одобрявам само хора, които познавам и само една снимка. Нямам представа какво се случва. Моите приятелки умират да ги следват, качват какви ли не провокативни снимки, за да им пишат и да получат малко внимание… А то се случва на човек, на когото не му е нужно или поне не и от този пол.
Пиша тази история, защото искам да покажа с историята си, че не всички жени, които са хомо, са мъжкарани. Напротив! Можем да бъдем много женствени, нежни и красиви, че даже и понякога по- желани от хетеро жените. За да се убедите и сами, може сами да проверите в някоя социална мрежа и да видите колко красиви момичета са хомосексуални.
Пожелавам любов на всички ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 дни, 1 час
hash: d0e0556aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "Пишеш тази история, за да покажеш, че не всички лесбийки са мъжкарани"? Драга, подценяваш ни много. Разбира се, че не всички лесбийки са мъжкарани, дори напротив. Каква погрешна представа мислиш, че другите хора имат - само ти си знаеш. Ще те посъветвам да излезеш от умо си и да се закотвиш в реалността. Помисли си много добре за целите ти, за перспективата ти напред. Не каза възрастта си, предполагам - началото на двайсетте. За тогава е напълно нормално да подценяваш другите, особено ако си била в среда където ти си била по-интелигентна - мислиш си, че навсякъде ще бъде така.

Говоря за целите ти, понеже надали ще ти хареса да се приравниш с животните, за които основни и главни цели са физическото им съществуване. Но дори и те не преекспонират удоволствието до такива мащаби, до които то се преекспонира в човешките общества напоследък.

Ако оивееш за кефа си и за това да изпълниш заложеното от малка в теб - значи си просто един алгоритъм без свободна воля, една химическа реакция която със зададените начални параметри съвсем предвидимо бива доведена до някакъв резултат, примерно - хомосексуализъм или т. н.

Уви, тези неща не са вродени, както удобно ги пропагандират, в 80% от случаите са обусловени от средата - обществена и семейна. В момента не те подценявам за да ти напиша това, не мисля че ще го отхвърлиш априори, понеже е по-лесно, искрено вярвам че ще се запиташ - този непознат откъде го знае тъва, дали има някакъв по-голям опит от моя, че да ми го казва? .

Прекрати да се любуваш на себе си, преодолей красивото си отражение - то може да е красиво само в твоите очи. Може би представата ти за красота е погрешна. Може би Нарцис неслучайно се превръща в цвете - толкова се харесва, че търси във връзката с другите - себе си, самообогуствява се, не търси поправката, различното, истината като развитие, не като един вечен постулат, на който глава е самият той / самата тя - в твоя случай...

 
  ...
преди: 12 дни, 19 часа
hash: c0a5abb427
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не мисля, че налитат само на "по-по-най" красивите. Забелязвам в тик-ток налазиха също, много хора го приемат като сайт за запознанства или вече се хвърлят на посоки навсякъде.
Доскоро изобщо не ми излизаха бг тиктокери, но започнах да гледам една българка и от там като се завъртяха - изумях.
Без значение визия, дори откровено по-грозноватички са атакувани с много внимание, комплименти и покани за лични срещи. Всякакви опити да получат малко внимание и ако може и нещо повече.
Като някакво надпреварване е, а "наградата" не е от особено значение, целта е самият лов, а не улова...
Тези интернет "свалки" няма как да приети сериозно от нормални и здрави хора според мен. Мисля, че е емоционална нужда и за двете страни.

 
  ...
преди: 12 дни, 18 часа
hash: b82fe3cc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Прилича ми на измислена история, най-вероятно писана от мъж. Само мъж би говорил за топ красавици и прочие.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 15 часа
hash: dc41b4fca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Всичко описано само показва, колко са объркани обратните души. Какво очакваш да направим в тези ти излияния?

 
  ...
преди: 12 дни, 14 часа
hash: e97a24788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имаш нужда от тесен специалист И то колкото се може по-скоро.

 
  ...


...
преди: 12 дни, 13 часа
hash: 429f7766f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Днеска си така, утре ще си другояче. Като се напълни България с чернокожи ще срещнеш някой истински мъж на твоето ниво и ще залитнеш след първата страстна вечер.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 13 часа
hash: 93fffed122
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторката:

Номер 1 – от коментара ти личи, че си мъж, а аз не очаквам един мъж да ме разбере. Все пак ако всички хубави жени станат хомо, за тях какво ще остане? Аз отлично знам целите и мечтите си, не знам как реши, че не мисля за тези неща – знам много добре какво искам от живота. В началото на 20-те си години съм, уча и работя по специалността. Как реши, че се водя от кефа и желанията си? Знаеш ли какво е платоническа любов и че невинаги е нужно да спиш с човека, в когото си влюбен? В момента удоволствие намирам в работата си и кариерното си развитие. Сексуалността няма нищо общо. Хетеро хората по принцип са много по-първични и сексуално освободени от нас.

Радвам се, че мислиш, че красивото ми отражение е само в моите очи, явно хората, които са ми го казвали бъркат, а ти си прав. Не си ме виждал, но нищо – вече си знаеш. Като типичен българин знаеш всичко.

 
  ...
преди: 12 дни, 10 часа
hash: 66e7d5bbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти не пропагандираш със сексуалността си, а мнгоо други го правят. Това дразни мъжете, защото аз като мъж познавам доста такива момичета/жени и си мислят, че всяка втора е хомо и налитат, дори и хетеро да е, си мислят, че могат да ги прекарат на другия бряг. Някои успяват и после "Ама ти винаги си била такава".

Така, че номер 1 донякъде е прав, че е средата.

 
  ...
преди: 12 дни, 3 часа
hash: 429f7766f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Авторке, съдейки по това което пишеш ми се струва, че имаш някакъв комплекс за външния си вид защото непрекъснато подчертаваш, че си много привлекателна. Аз познавам истински привлекателни жени които никога не чувстват нуждата да се самоуспокояват по този начин. А и все пак, не забравяй, че дори и да си красива наистина в радиус от 100 м. могат да се намерят още 10 жени които ще са със сравнима красота поне и може би и с по-привлекателен характер. С други думи, не се надувай много в аномни форуми :)

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 17 часа
hash: 3f69b657e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Честно казано никак не ми дреме как изглеждат лесбийките, предполагам и на доста други хора. Като не искаш да ти досаждат мъжете, движи се само в компания със себеподобни. Или заяви открито ориентацията си, вместо да се прикриваш.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 9 часа
hash: 9a23d865ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   От фена на чернокожите и фена на с"остриганите като за влизане в казарма татуирани и нацепеини" няма оттърване. Явно са безумно влюбени.
Авторке, живей си както ти е гот и да не ти пука. И аз мнго пъти съм мислила колко ще е хубаво да имам връзка с жена. Ще си живеем царски двете. Може и някой ден да ми се случи и на мен.

 
  ...
преди: 11 дни, 4 часа
hash: c95320c682
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хей, 7 - от едно.

Ами, точно за това ти говоря, мислиш си че ме познаваш. Подценяваш ме. Бориш се със сламени човеци, които сама си създаваш във собствената глава.

"Хомо са такива, българите са такива, мъжете - такива, лесбийките са онакива - мъжкарани, пък аз съм страшно красива". Неистово търсиш потвърждение на пропагандата, в която биваме заучавани всички, това са погрешни представи, нереални.

Зял живот се боря с тези представи. И ако от малък съм бил привлечен към мъже - изследвал съм го отдалеч - какво е, наистина ли е неизбежно - както се пропагандира - или има там нещо друго. Наистина ли всяко влюбване трябва да ме остави във руини - които сам си създавам, като бягам от влечението си - понеже не ме кефи да бъда просто един предвизим алгоритъм - генетично си гей и толкоз - ох че лесноо!!

Та. Позволявам си да говоря така, понеже имам някакъв опит. Моля те, придобий го ти, ако можеш - без да изгубиш детските си мечти!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker