Не само мъжете искате нещо младо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не само мъжете искате нещо младо...
преди: 5 месеца, 6 дни, прочетена 1903 пъти
Тук в сайта непрекъснато жените са обиждани, наричани "стари, грозни и дебели" и се говори как стават само докато са млади (като под млада жена доста разбират непълнолетно момиче). Но не сте ли се замисляли, че и жените сме привлечени и искаме по-млади момчета? Включително и въпросните млади жени. Защо едно 20-годишно момиче би предпочело пред някой млад левент, свеж, добре изглеждащ и атлетичен, вече остарял, недобре изглеждащ, увиснал и оплешивяващ с голям емоционален багаж и комплекси мъж? Огромна рядкост са истински хубавите мъже по нашите ширини, с хубави гени, които и на години да изглеждат готино и да са поддържани, и пак не е същото като 25-годишно свежо готино лъвче, което тренира и се поддържа. Защо една млада жена ще иска да е с някой изхабен чичко, а не с неин връстник? Ако отговора е заради парите, още по-зле за вас. Един вид ви използват, докато са истински привлечени от по-младите и привлекателни от вас мъже. Обиждате жените след определена възраст колко са грозни, стари и увиснали, но не се замисляте, че същото може да се каже и за вас, и жените също предпочитаме свежа млада плът. А по нашите ширини добре изглеждащите поддържани жени в зряла възраст са много повече от добре изглеждащите мъже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 6 дни
hash: d1dba2dc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Цялата работа се състои в това, че зрелите жени 40-60 по често са с мъже на годините им само от страх, че младите мъже на около 25 не могат да им предложат сериозна връзка или, че има опасност мястото им да бъде заето от млада жена с която младия мъж да създаде семейство, а те да бъдат разочаровани изоставени и наранени. И затова избират "сигурността" пред външния вид на мъжа. Което е голяма заблуда, защото който млад истински мъж не се е хванал веднъж за полата на жена на годините на майка му, той не се е пуснал от нея след това. Доста зрели жени сами си късат билета за щастието, като не откликват на свалките на млади момчета. Разбира се важно е и да се отсява. Една интелигентна жена би разпознала дали един млад мъж е мухльо или е на ниво. Както примерно е разпознала Брижит, че Макрон е на ниво още 14 годишен. И затова още на тази възраст си го хвана а после той стана Наполеон Макрон и и е верен повече от 30 години, въпраки, че е с 25 години по-млад от нея и тя вече е на 71. Въпреки, че в България на каквато и да са възраст повечето мъже не са на ниво. Аз ако можех да напусна България бих живял с Джейн Фонда, която вече е на 86, като подпиша договор с нея за две неща-че няма да я изоставям и че няма да получа и стотинка от богатството и. Сто пъти по-добре ще съм при това положение отколкото с млада българка. Мъжете които обиждат жените заради възрастта им са пълни идиоти, следователно възрастните жени не могат да бъдат обидени от тях, защото идиот не може да обиди нормален. Същото важи и за обидите им на младите мъже с възрастни жени наричайки ги едиповци, геронтофили и не знам си какви. Гледам със съжаление на мъже сипещи подобни неща към мен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: e9e48da7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Защото "мъжете" на 20-25 изглеждат още дечковци а жените си търсите по мъжествени.. Не си ли се замисляла защо 90% от връзките жените са по младите в двойката, то си е природа мужете да искат младо а жените батковци.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: d59e025781
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Такива лъвчета са за дами с пачки. Обикновена жена не би се впечатлила много, освен за секс да го ползва едно такова лъвче, но всяка жена търси сигурност за сериозна връзка. Да не говорим, че шембелии и плешивци има и на 25, а други пък на 25 още имат акне.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 99eb50df5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Жените искат не някой с жълто около устата, а успешен, богат и с добра физика, което рядко означава млад.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 65fac395de
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Точно така е! На младини съм правила грешката да имам вземане-даване с доста по-възрастни мъже (много са нахални и напористи и в трудни за мен моменти се поддадох). И години наред след това трябваше да преодолявам емоционалните последствия от тази гадост. Да, и аз съм била на 20 и много добре помня колко гнусни са ми били 45-50-годишните мъже тогава. За нормално смятам да харесвам мъже около моята възраст. И такива харесвам наистина

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 6826169b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Щото чичкото има парички и може да я заведе на Малдивите, а "лъвчето" живее при мама и тате, и освен за зоб - за друго няма... ;)

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: ac172405bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Добре изглеждащите жени на възраст са много повече....
Я си помисли пак, я се огледай по улицата да видиш жените над 35-40 как изглеждат. Ама говороиме за нормалните ситуации навънка, не за някакви вип събития където е отбрана група от хора.
Масово мъжете почнаха да тренират и са в топ форма, жените масово са с 3 кг грим на лицето и те гледа все едно си никой, а не осъзнава колко е смешна отстрани. Даже и с грим са грозни, а кво остава като го свалят

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: deff604b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Младите жени винаги искат батковци и чичовци, за тях мъжете на тяхната възраст са смотани и бедни. А след като одъртеят ние мъжете ги смятаме за грозни и стари. Кръговрат а? Не става цял живот на хляба мекото, така че мислете му като си хващате чичаци.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: aebf81dc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   "Тук в сайта непрекъснато жените са обиждани, наричани "стари, грозни и дебели"
Това не е обида, а е самата истина. Най-плодовитата женска възраст за раждане на деца е 16-25, оттам нагоре започва да спада.

"Но не сте ли се замисляли, че и жените сме привлечени и искаме по-млади момчета? "
А ти не си ли се замисляла, че те може да не те искат теб, а?

"Защо едно 20-годишно момиче би предпочело пред някой млад левент, свеж, добре изглеждащ и атлетичен, вече остарял, недобре изглеждащ, увиснал и оплешивяващ с голям емоционален багаж и комплекси мъж? "
Аз бих ти задал същия въпрос, но в обратен ред. Защо едно младо, свежо, атлетично 20-годишно момченце би избрало някоя дърта, дебела, увиснала, грозна, изхабена разпоретина на 40 с голям километраж, която ще му изпие цялата младост и свобода, няма да може да му ражда деца, че и може да му лепне някоя болест?

"Огромна рядкост са истински хубавите мъже по нашите ширини, с хубави гени, които и на години да изглеждат готино и да са поддържани, и пак не е същото като 25-годишно свежо готино лъвче, което тренира и се поддържа. "
Това е вярно, само дето на мястото, където си написала "мъжете", трябваше да напишеш "жените", и щеше да бъде абсолютно реално.

"Защо една млада жена ще иска да е с някой изхабен чичко, а не с неин връстник? Ако отговора е заради парите, още по-зле за вас. Един вид ви използват, докато са истински привлечени от по-младите и привлекателни от вас мъже. "
Какво ме бърка дали ме използва или не, като си имам младо плющялче, което си плющя както си искам и ми изпълнява всичките перверзни сексуални желания, които дъртите никога няма да ми изпълните?

"Обиждате жените след определена възраст колко са грозни, стари и увиснали, но не се замисляте, че същото може да се каже и за вас"
Не, не може, вярно е само за вас, не за нас.

"А по нашите ширини добре изглеждащите поддържани жени в зряла възраст са много повече от добре изглеждащите мъже. "
Пълна тлъста лъжа и простотия, точно обратното е. Жените цял живот не тренират нищо, плюскат пържено, мазно и сладко на поразия, а чак на дърти години осъзнават, че няма да са вечно млади и почват да си тресат разплутите туловища във фитнеса, защото усещат, че вече няма за кога и смъртта чука на вратата им. Мъжете в пъти повече тренират футбол, баскетбол и т. н. от 15 та чак до 50 годишни, а жените през това време се занимават само с клюки, изневери, простотии и деградират сексуално.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 6ac856daf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Нормално е 45- 50 годишната тьотерина да мечтае за младо, свежо и твърдо. Тя си има в къщи меко и разплуто, естествено обезкосмено и побеляло. Но тук въпроса е можете ли да си го позволите. В сучая вашето "предложение" трябва да е на ниво по- впечатляващо от конкуренцията на 20- 25 годишните дами.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: b5a301bd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   До авторката, ако обичате не подстригвайте мъжете под един гребен. Не всички обиждат жените, та нали и те от жени са са раждали /майките им/, от жени са отглеждани /от бабите им/, защото по мое време родителите бяха на работа. Говоря за времето на тъмният социализъм. Та нали мъжете, в жени са се влюбвали и с жени са правили секс. Всеки е правил секс както с по-възрастни жени, а той почти винаги е бил за пръв път в живота му, както и с по-млади жени. Живот, никой не знае как ще се развие и как ще завърши. Мога от моят скромен опит да говоря, да първият ми път беше с жена с 10-12 години по-възрастна от мен, разведена, бивша колежка на майка, но много по млада от нея. Хубава, спорта натура с дете, а аз току що излезнал от двугодишна казарма и започнал да следва. По -интересното е, че в института, в който бях научен сътрудник трима колеги, /поне аз знам за толкова/ се ожениха за колежки по -възрастни от тях. При едната двойка жената беше пет години по-възрастна-разведена и с дете, студена хубост, мъжът млад колега току що завършил, симпатяга, бил танкист, уж сваляч, но тя го омота, при втората двойка жената към дванадесет години по-възрастна-мъжът атлетичен симпатяга, със средно образование, тя инженер, а при третата двойка там разликата в полза на жената е фрапираща. Момчето съвсем млад може би към 23 години, а тя ако добре съм запомнил към 17 или 19 години по-възрастна -спортна фигура, скиорка, , чаровна, хубава, умна, научен сътрудник, ръководител секция. Ама как се грижеше за него, все едно е бог и дете едновременно. Тя така и казвала имам и съпруг и дете едновременно. Имах една съвсем близка позната, направо неприемливо близка, та тя беше с три или четири години по-възрастна от съпруга и, но той беше от друг институт. Така, че живота е шарен. Към жените персонално аз съм се отнасял винаги с уважение и ги смятам за по-ценният пол, за оцеляването на човечеството. Винаги са ме привличали жените и то много, но като малък момичетата ме тормозеха, но никога не съм бил агресивен към тях, защото майка ми с много шамари и обяснение ми беше обяснила никога да не посягам на момиче, нещо като кучето на Павлов. Шамар-обяснение, и пак шамар-обяснение. От жените като цяло съм видял в пъти повече добро, отколкото неприемливи постъпки. В родов план, около мен дъщеря, съпруга, балдъза, племенница, с три момичета, племенник с две момичета и жена курва /разделени са/. Първите три отлични математички на инженерно ниво. От мъжете всичките безказарменици и залитане към неолиберализма, май и жените в различна степен с подобно виждане, съпругата ми прави изключение, тя е като мен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 1d15288536
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Затова умните жени си хващат един дърт за спонсор и един млад за секс.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 3dfac45032
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   7 И моят мъж вече се води чичо, но на Малдивите нито мен може да заведе, нито пък 20 годишна. И да имаше си е стиснат и няма да даде толкова пари.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 3dfac45032
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   10 жените и на 40 могат да раждат, а някои жени не приличат на 40 годишни. Аз с по- млад от мен не бих се занимавала.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 18dc997b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Няколко са като н 10, подминати от еволюцията, от жените, от живота въобще, остава им едничка радост да проектират себе си в жените у "сподели-то".
А междувременно нормалните хора и от двата пола си живеят нормално навън, в реалността.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 3e5a4df0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Аз винаги бих предпочала някой млад, красив, амбициозен, добре изглеждаш, отколкото някакъв застаряващ чичак с шкембе и плешив. Не ме интересува колко пари имал. Ако това е едиственото, което може да предложи, много жалко за него. Пари се печелят, младостта не можеш да си я върнеш. Не искам детето ми като е на 10, да има за баща 50-60 годишен чичак.

ж, 24

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 29bb554a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Пресъхне ли катерицата и вземе ли да задира (а това се случва около 50-те или малко след) - забравете за млади лъвчета! :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 6ffcd6c34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз съм на мнение че всеки може да прави каквото си иска и е смешно да се обсъжда всичко това.
Зрели жени над 40 може да искат да са с 25 годишен, но много малко от тях могат да си го позволят. Тези които имат достатъчно възможности често го правят, макар че това не е много оферта, защото няма как да очакваш дълголетни отношения с такива. Другите не могат да си го позволят, често се лепят за някой, който да им оправя невъзможността сами да изкарват пари, цял живот са чакали на някой като паразити, макар да обичат да казват колко са независими.
Так че дори една жена да изглежда много добре, ако е от голямото добро утро, все ще вдига крака някъде за да и е комфортно и удобно, дали ще е при някой дебелак, грозник или старчок без значение. Та какво като такава е хубава, като прави такива компромиси със себе си, как ще ме привлече такава като разбера че е непрофесионална труженичка, че търпи някакви отрепки върху себе си заради това, че е достатъчно мързелива да може да изкара сама някой лев.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 4c264c6748
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   6, и аз като бях на 20 се занимавах с някакви дърти ергени на по 35-40, щото толкова ми е бил акъла. Манипулатори, комплексари, обременени от живота и от предишни връзки, злобни... Блякс. Сега на 28 се занимавам с някакви 23-24-годишни готини лъвчета (те ми се лепят на мен, не съм ги търсила аз! ) и въпреки годините си, се държат по-мъжкарски и по-зряло от един 40-годишен дърт емоционално незрял ерген, който е одъртял на визия, но никога не е узрял и пораснал ментално. И не всички млади мъже са "с жълто около устата" или живеят при мама и тате. Много млади мъже живеят самостоятелно на квартира, имат кола и се справят сами с живота. Иска ви се да е така, както вие пишете, понеже истината не ви изнася. И много ме кефи, как мъже казват какво ни харесва на нас, жените. А това във връзката жената да е по-младата може да го има тук, ама на други места по света, като Скандинавските страни например, често срещано е точно обратното!

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: cd9bc152ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Имам прекрасна млада съпруга. Тя е мечта за много мъже и е моята сбъдната мечта. Аз съм с няколко години по-голям от нея. Същевременно развих отношения с доста по-възрастна от нея, а и от мен дама. Всичко в разума ми казва, да стоя на страна и да не правя глупости, но чувствата ме карат да не спирам. Мога да кажа че изпитвам любов и към двете. Мога да кажа, че съпругата ми ме обича и многократно го е доказвала, а другата е силно увлечена влюбена, но не ме познава наистина и смятам, че тези и чувства биха се изпарили, ако види лошата ми страна. Та така неведоми са пътищата на чувствата.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 81885437a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не знам, какво да ти кажа бая мои познати които са на 27 години, се срещат с мъже на 40-50 даже и с роми, така че... всеки да намери каквото търси..

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 57309138ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Моят мъж е със седем години по-малък от мен, заедно сме от доста години, имаме и дете. Винаги са ме харесвали по-млади мъже и съответно и в приятелски компанни преобладаващо са били такива. Вероятно за това влияние оказа, че съм изглеждала по-млада от годините си и бях с купонджийски нрав. А и никога не съм робувала на тукашните предразсъдъци и да си правя тънки сметчици. Просто правех каквото на мен ми е кеф. Аз съм си разчитала на собствените пари и не ме е интересувало, че като са млади не са разполагали с коли, пари и т. н. Всичко при мен е било заради чистото изживяване. Не съжалявам, сега на по-късни години, даже има един на 50, който ме сваля от две години, женен, а жена му е по-млада от мен. Но просто не ме интересуват тези неща, взела съм си достатъчно от живота.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 05d2fba80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Мен пък ми е интересно защо жената след 40, според вас, стават автоматично "дърта, дебела, увиснала, грозна, изхабена разпоретина на 40 с голям километраж".
Аз съм на 42 и не се чувствам стара и изхабена, килограмите са ми колкото бяха и когато бях на 25, нищо по мен не виси, косата ми е в естествения си цвят (не е бяла и не я боядисвам), слагам лек грим само при специални случаи и съм била с по-малко мъже от пръстите на едната ми ръката. Обаче след като съм минала заветната граница от 40 автоматично се превръщам в "изхабена и стара разпоретина" ;))))

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 3c6d9239c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз съм на 42 години, жена ми е на 22г. Винаги са ме харесвали толкова млади жени. И аз харесвам толкова млади. Какво да я правя стара крава. Ни мое да ражда, крива и вкисната нон стоп. Увиснало тяло. А младите момичета предпочитат мъжете на възраст, защото вече са улегнали, отговорни и са постигнали нещо в живота. Цената на пазара на любовта за мъжете е тяхната успялост и тежестта на отговорност която могат да носят. А на жените тяхната младост. Аз се грижа изцяло финаносово и материално за жена ми детето ми и баща и. Един льольо на 25 години не може да се грижи сам за себе си ка моли за още няколко човека покрай него. Ще трябва ти да се грижиш за него.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 90a5e38805
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Н 26, идеята е да убедят по-младите момичета, че на около 40 вече ще са "трето качество" че да бързат и си заемат по един ганьо на отглеждане, преди други да са налапали нашите снажни ганьовци като топък хляб.
А на около 40 г жената е в пълен капацитет и пълна свобода, вече образована и с кариера, с дете/деца над 3 г възраст, които могат да бъдат поверени на почасова грижа на други, с финансови възможности за угаждания, и най-не допустимото за тях- абсолютно невъзможна за манипулация.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: aebf81dc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 26

"Мен пък ми е интересно защо жената след 40, според вас, стават автоматично "дърта, дебела, увиснала, грозна, изхабена разпоретина на 40 с голям километраж". "
Ами да, става си точно такава, защото по принцип така е устроена женската биология, да остарява и повяхва по-бързо. Какво му е трудното да се разбере?

"Аз съм на 42 и не се чувствам стара и изхабена, килограмите са ми колкото бяха и когато бях на 25, нищо по мен не виси, косата ми е в естествения си цвят (не е бяла и не я боядисвам), слагам лек грим само при специални случаи и съм била с по-малко мъже от пръстите на едната ми ръката. "
Да, да, знаем ви всичките, че зад монитора сте една до друга все Памела Андерсън на младини, и само за вас физичните закони не важат. Нищо ново не казвате, измислете нещо по-оригинално.

"Обаче след като съм минала заветната граница от 40 автоматично се превръщам в "изхабена и стара разпоретина" ;))))"
Явно се разпознаваш и затова така злобееш. Не ставаш такава автоматично, а с твои собствени, целенасочени усилия, влагани с години наред за целта. Никоя жена не се ражда разпоретина. Изцяло нейн избор си е дали ще тръгне по този път, или ще бъде праведна съпруга, майка, домакиня и жена. Но ако избере първото, трябва да е готова сама да си носи отговорността за това, а не после да прехвърля вината на всички други, но да не поглежда в себе си.

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: af425e0784
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Жено, отлично им го каза, по-добре не можеше да го кажеш! Толкова е грозно и неадекватно от страна на "мъжете" така наречени, да обиждат жена на тема години и външен вид! Комплексарско, клюкарско и някак женско е подобно поведение. Истинския мъж има впечатления и мнение за себе си, разбира се, и да мисли една сцена за грозна няма да продума никога! Просто са отвратителни комплексари. Възмутена съм как и аз на 30 минах в графата "Стара"! Работя в колектив с предимно възрастни жени, имам три колежки на 28-30-32 в тоя диапазон, и са такива мацки, пред възрастните жени изглеждат момичета направо. Какво им има? А пък има толкова красиви жени сред възрастните, която жена си е красива по природа и като остарее си личи, че е била с красиви черти и все още е, да променя се лицето, но освен че не е така свежо, красота не може да ти я отнема възрастта!
Стига да се поддържаш и да изглеждаш достойна дама, нямаш ядове. Защо жените трябва да се предават и да спират да живеят след 35? Ганьо, вече кой век стана? Не е времето на баба ти вече. Баба ти на 40 е била вече старица, изхабена от живота, но сегашните жени се поддържат в пъти повече от предните поколения! Аз съм на 31 сега, но слава на Бога винаги са ме вземали за по малка, младолика съм и трудно ми вярват, като кажа възрастта си. Заглежда ме едно момче, нямам идея на колко е, но е такъв красавец, със сигурност е по-малък от мен, може би 20 малко, но радва окото естествено че е за предпочитане пред възрастен мъж, но и тях ги харесвам, имат своя чар и има запазени мъже на 40-50 в тоя диапазон, после вече не!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 5a7e36ac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Жените са си дърти слез 30-те още. Женската физиология е така устроена, че бързо овехтява и има много къс срок на годност в сравнение с мъжката. Не че като млади до 25 са кой знае колко хубави, но след 30-35 жените ужасно погрозняват, надебеляват, стават целулитни и неприятни. Еле след като родят едно, две деца. Направо се освинват, че и претенции имат, не ги харесвали мъжете щото станали дебели, а като ядат като свини та чак се самозабравят, като не вземат предвид забавения женски метаболизъм в сравнение с мъжкия.
Мъжът си е мъж, много по-съвършен от жената.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 23b7a96997
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Ще се опитам да бъда по-малко вулгарен. Говоря от моят опит. Като цяло, ако един мъж започне извън брачна връзка, като правило търси жена от своето ниво, пък било то интелектуално , финансово, емоционално, образователно ниво. Някой мъж с широки познания, особено с добро математическо и логическо мислене, много добре съзнава, че най -добре за него и за жената във връзката е, освен чистото физическо привличана, е да има и нещо повече. За какъв дявол му е необходимо на един вече поулегнал мъж в отлична физическа форма, да търси едно момиче на 22-25 години, което е на годините на дъщеря му. Та те са от различни поколения, просто няма какво да си кажат. В сравнение с познати на него жени, на сходна на неговата възраст, такова момиче звънти като празна тенджера, в нея няма никакъв умствен багаж, особено след масираната обработка на съзнанието на тези момичета, както от образователната система, така и от постоянна обработка на съзнанието от платените, чужди неолиберални информационни платформи. Нека не се забравя, че на такава възраст мъжът вече не е първо-сигнален и не търси само един топъл, разлигавен, и хлъзгав отвор в жената до него. Като правило той търси жена, с която да могат да ги говорят нещо смислено от различни области, култура, история, политика, техника от тяхната специалност, футуристични визии, и т. н., да са имат сходни разбирания, или поне тя да има изявени аналитични възможности. Когато мъжът е бил момче, винаги е харесвал момичета и колежки на своята възраст, но също умни, четящи, културни, възпитани, с добър семеен произход, можещи да изразяват чувства и емоции с малко повече, правилно, подбрани изрази, освен с едно така повтаряно и набивано в главите на по-тъпите като "Уа-у-у-у". Ако има случайни "излизания" от неговото ниво, то тези жени са за краткотраен контакт , нещо като кърпички за еднократна употреба, лесни за изхвърляне на обозначените за това места. Надявам се, че никого с моите разбирания, не съм обидил. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: c027d9a4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Аз си лягах за известно време с доста по-млад мъж. В леглото заложих на свирки и анален секс, мечтата на всеки мъж. За няколко месеца това даде резултат и бях щастлива, но той все пак ме смени за по-млада.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: dfd0a28b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аз пък ще кажа че за всеки влак си има пътници.
Няма жена която не дава (млада, Стара или на средна възраст)дърта риба Няма.
В отношението между половете трябва да има огън. (Приказката е, козата си иска пръч, Жената си иска мъж)
В моя житейски опит съм имал жени от всички възрасти с 15г по малки и до 20 по големи.
Разни хора разни идеали.
М55

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker