Какви неща сте правили от любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви неща сте правили от любов?
преди: 3 месеца, 25 дни, прочетена 865 пъти
Здравейте. Разочаровах се, дадох всичко, което имам възможно, но не се получи. Това е на кратко. Иска ми се тази тема да не се превръща в поредната война между половете, знам, че има и мъже, и жени стойностни, както и боклуци. Точно обратното- споделете примери за това, на което сме способни, когато обичаме. Повтарям си клишето ако те обичаше, щеше и искам да продължа, съпоставяйки как се държат повечето хора, когато наистина обичат. А и да имам надежда, че истинските чувства между хората не са отживелица и когато са на лице между двама, нещата все пак се получават. Дори и хора, които като при мен не са сполучили, ще се радвам да споделят как ги е променило чувството да обичаш.
Пожелавам щастие на всички, които се включат и прочетат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 6de7362318
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Разбих си семейството, разведох се и наказах близки хора, които нямаха никаква вина.
Никога не бих повторил такива неща от любов, съсипах си живота.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 713eb2f779
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Два пъти носих цвете. Първия път не я срещнах и го хвърлих в коша. Втория път също го хвърлих в коша. От тогава никога не съм и помислял някога да подаря цвете на някоя.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: f2f7ced929
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Чаках няколко месеца момчето, в което бях влюбена безумно, което е болно от шизофрения, докато беше в психиатрията, като не знаех дори дали има какво да чакам, след като се беше държал много враждебно с мен преди да го вкарат там. Но аз не спирах да съм влюбена в него с всеки свой дъх и да се надявам, докато всички ми казваха: "Той е параноиден шизофреник. Не се занимавай! Стой далеч! " Но си струваше да го изчакам. До ден днешен за мен това, че го срещнах, е най-красивото и хубаво нещо, което ми се е случвало в живота.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 1b1669abfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Много интересна тема.

Истинската любов е ВИНАГИ катализатор на положителна промяна. Каквото и да правиш - не рушиш. Нито себе си, нито обекта на любовта ти. И може би най-истинското доказателство за тази любов е, че оставаш. Винаги! При всякакви обстоятелства, неизменно, под каквато и да е форма. Ако не можеш да си с него/с нея - оставаш наблизо. Ако съвем ви раздели животът или смъртта - сърцето ти е посветено.
Благодарен си за всичко, което сте изпитали. За всичко. Не делиш на добро и лошо. Било е необходимо и го приемаш с цялата си мъдрост. Няма его, няма нищо друго - просто любов, която остава.

Онова, което хората бъркат с любов има рушителна мощ. Често е плод на плътско желание, на страх от самота, на неувереност и т. н. Това са едни връзки, които или приключват фактически (често с гръм и трясък) или карат човек вътрешно да умре. Любовта не прави така. Никога!

Когато дойде, когато надмогне егото, страха, всичко - тя единствено изгражда. Това е съзидателна енергия, която има неограничена мощ. Тя те прави най-истинската, най-добрата версия на теб самия. Тя те мотивира към успехи, към мечти просто защото съществува. Тя винаги ти е в услуга.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: fa21fbe2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравейте. Благодаря на всички, които са коментирали и специално на номер 4, хубав коментар. В любовта няма его, има взаимност, приоритизиране и уважение. Номер 1 - грешка, за съжаление с голяма цена, но щом си го осъзнал, значи има надежда за по-добро в тази насока. Номер 2, недей така, братко. Не хвърляй, а устискай да подариш, може и късметът да те чака сред разочарованията. На 3 ще кажа, че най-вероятно и ти си най-хубавото нещо, което се е случвало в неговия живот, но пази първо себе си!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 69f7d5a906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 4: Поздравления за смисления пост. Прекрасно!
И това е така!
Любовта лекува, любовта облагородява, учи, кара те да вървиш напред, да си щастлив, дори когато е трудна.

Аз лично съм изтърпявала от любов обиди, защото човекът отсреща не можеше да надмогне егото си, но съзнавах, че бях бръкнала в стара травма и беше нормално да боли.
Отмина и остана само красивото.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: b1812d1bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Гледах от първия ред, когато избра и се ожени за друга.

Няма такава неописуема болка. И няма такова желание все пак да се опиташ да се зарадваш, че поне някой от двама ви е щастлив. Оттогава съм половин човек с половин сърце. Обезверена и неутешима.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 254241ae92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   В края на март.. приятелката ми ме остави в много тежък за мен момент. Връзката ни беше от разстояние, но пътувах много често. За рожденните и дни, за нова година. Бяхме 4 години заедно, а преди това 6 години приятели. Всеки ден комуникация търсеше ме, какво пр.. за всичкото това време при мен дойде 1 път. Исках и да дойде при мен, обзаведох, но така и не пожела да дойде. Не се стисках за нея вземахме си куче, направих и компютър, доста често съм им оставял пари. В края на март с половин глас намекна че иска да се разделим... След два дни каза, че има друг. Попитах я дали го харесва тя каза не... Щяла да свиква... 100 % съм обеден, че майка е в основата на всичко. Приятелката ми работи, а тя й държи дебитната карта... Що за майка. Боли и така....

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 1fff16737d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пропускала съм важни събития, работни ангажименти и ваканции само и само за да бъда в компанията на този човек. Правех всичко, за да се нагодя спрямо неговият график, претърпявах загуби в личен план. В един момент си отворих очите и видях какви щети нанасям на себе си. Това беше невъзможна любов и аз го знаех от самото начало, даже нямах никакви очаквания за връзка. Просто исках този човек до мен, да споделям време с него, нищо повече. Действаше ми като някакво спокойствие и щастие. Не мога да го обясня, но с никого не съм се чувствала така. Случи се така, че се наложи да се преместя да работя в по-голям град и съвсем загубихме контакт. Вече минаха повече от 3 години, в които изобщо не сме се виждали, но няма ден, в който да не се сещам за този човек. За толкова време срещнах какви ли не хора, но такъв втори човек не можах да намеря.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 5de4caefa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До номер 5. Никакъв късмет не ме чака, защото нищо не може да ми докаже обратното, че съществува ''споделена" любов и че има нещо от това смисъл. Не, нямаше смисъл. При някои хора има случайност, но статистически са много малко. Повечето връзки са на база интерес. Не любов, а интерес. Интерес било просто човек да не е сам, Ами да се подкрепя с някого. Интерес да е в определена социална среда. Да имаш материална сигурност. В миналото хората са правили по много деца деца, защото са разчитали на работата им. Сега донякъде човек също не иска да остарее сам, ами да има семейна подкрепа. Тоест отново егото. Което не е лошо, то е необходимост. Но да ми обяснявате за някаква измислена любов, не е добре. Мога да продължавам като дявол до безкрай да давам примери защо интересът е на първо място. Винаги една жена случайно или не се влюбва в този, който й предоставя нещо материално - емоция и сигурност. След това включваш договор. И точно защото днес вярата, традициите и моралът са на второ място, та точно и за това договорите се разпадат. Как - с изневери и прочие. Оставят децата си на други. И пак казват, че от любов. Да ви имам любовта. Любов в която едно дете да има 5 родителя, защото не могат да поемат отговорност.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: b40efa5b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Любовта е само чувство казват някои, може би да изпитваш обич е по-силно, но и аз съм правила какво ли не от любов, за любов, за мен са правили същото, наранявала съм, наранявали са ме и мен и отново не мога и не искам да спра да обичам и близките ми и хората, които са се отнасяли зле, които са те предавали, просто моментите, спомените, но всичко е свързано с много щастие и много болка и съм благодарна, че до този момент успях да изпитвам толкова много емоции.
Сълзи, смях, гняв, болка и накрая отново защитавам и обичам и все мечтая всички да бъдат по-добри, щастливи, обичани, обичащи, независимо какво им се случва в живота, защото не е лесен за никого, но и затова е толкова хубав, защото има от всичко или общо взето както сам си го направиш може би.
Най-разрушителните чувства са завистта и ревността на този свят, да гледаш в чуждият живот все, вместо своят собствен и да избиваш комплекси, а тези хора се нуждаят от най-много любов и разбиране, колкото и смешно да звучи, затова никога не съдя никого и се опитвам да го разбера, защото всички допускаме грешки, хора сме и нека бъдем истински хора все по-често, независимо от обстоятелствата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker