Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 2 месеца, 6 дни, прочетена 1180 пъти
Чудя се дават ли си сметка изневеряващите за последствията от техните действия? Често другият партньор отключва депресия, стига се и до суицидни мисли, а отсреща седи един човек, който не го интересува, спи спокойно и грам това все едно не го засяга. Дори да не е обичал другия, последствията от действията му са на лице и се чудя как няма грам съвест.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 415ecdd97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Има всякакви вариации. Може да няма изневяра и поведението и усещанията да са същите като описаните при изневяра. Въпрос на интерес. И явно щом го оправям, значи не им пука кой какво мисли, просто си правят както им изнася.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: d3ed60efce
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Не е важно какво се случва, а как ТИ реагираш на случващото се.
Ти избираш да се депресираш, да обвиняваш, да се чувстваш жертва и т. н. А истината е, че всеки носи отговорност за изборите си и никой няма право да манипулира другия, да му вменява вина и да го обвинява в липса на съвест. Ако не ти изнася- се изнасяш- не си с твоя човек. Ако не искаш- се примиряваш и приемаш случилото се без да го играеш жертва и без обвинения, това не променя ситуацията. Това значи ти да поемеш отговорност за грешния си избор в миналото да се обвържеш с неподходящ. Не да го променяш, както ти се иска. Ама пусто его.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: e9996f3b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ми, краткия отговор е не.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 33bc127374
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Аз пък се чудя на тези хора, които знаят, че партньорът им изневерява, гледа ги в очите и лъже, и въпреки това остават с тях. Отключват депресия, мислят за самоубийство, и пак седят. Това са някакви мазохисти, без достойнство.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 426902ce32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Човек трябва да има отговорност как кара да се чувствата другите хора. Иначе е много лесно, чувствай си се както щеш и толкова. Така не става. Ние също сме отговорни как караме да се чувстват другите.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 4969e7a87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хората, които изневеряват са най долните отрепки, съвършенни егоисти, не знам как очакваш да си дават сметка и каква съвест търсиш в тях. Тях ги интересува само на тях да им е хубаво, да се развличат и забавляват и не им пука кого и как нараняват. Емоционална съм, защото не понасям предателството и предателите, а какво е изневярата-висша форма на предателство. И понеже за тях няма земна справедливост от сърце им желая небесна такава.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 72b003db4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 2, топ коментар

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d6bafec223
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Номер 2 - по тая логика дай човечеството да живее без морал щом никой няма право да обвинява никого в нищо. Подлостите да са безнаказани и всеки предаден да си отива тихомълком, без да обели и дума, без диалог, щото видиш ли ще му наклониш шапката на отсрещния като го упрекнеш, че е постъпил зле.
Не съм съгласна и с това, че сам си си виновен за грешния избор да се събереш с изневеряващ. Малко са случаите, в които хората се взимат с човек, за когото знаят, че в миналото и в други връзки е кръшкал. Аз се събрах с мъж, олицетволение на лоялността и доброто и пак ми изневери и дори не можа да ми даде причина защо - сам каза, че нищо не му липсвало нито в сексуален, нито в емоционален план. Просто се било случило...
Това е втората тема, под която виждам ваш коментар и отново е неадекватен. Сякаш хората са машини и нямат право на емоционални реакции. В даден момент или се разделяш, или оставаш така или иначе. Просто има един първоначален период на приемане на фактите, в който, простете, но на всеки му е позволено да се чувства тъжен. Това не го прави слаб, жертва или егоцентрик.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: e914080c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   2, доста грозно и студено разсъждаваш. Хората имат чувства и не може да ги обвиняваш, че страдат, плачат и се засягат от изневяра. Доста нарцистично. Все пак, ако връзката/бракът трае месеци, години няма как да не ти повлияе, че другият е кръшнал. Отдаваш време, грижи, а те са потъпкани така.
В повечето случаи изневеряващите нямат смелостта да прекъснат връзката и да си ходят на воля, ами мишкуват. Искат и двата стола.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 1bfda929fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От християнска гледна точка изневярата е изневяра, когато е извършена в рамките на църковен брак!
От там насетне всичко друго може да бъде тълкувано, като прелюбодейство.
Ама те били заедно но единият кръшнал.
Че той или тя какви ангажименти имат към другия щом нямат брак в който са се клели във вярнос един към друг да попитам аз.!?
Ако са се давали напразни обещания а е извършен акт извън тях то това, трябва да се тълкува, като лъжа и измама.
Масова жените си отварят краката, точно пред доказани женкари и курвари а хранят надежда, че те ше се променят ше спрат да хойкат заради тях, защото се чувстват важни.
И после той бил изневерил. Не душици той ви ползва, като почивна станция докато прави това, което винаги ше прави - да ебе курволяци, като вас от път и над път!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: a2fe82d2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   до 8, естествено че ще каже, че мищо не му е липсвало. Ти какво искаш да ти каже, че си пълно дърво, или че живееш като бабичка, или се обличаш като бабичка, или темите които те вълнуват не са младежки, а като на бабичка.
Още повече, няма да ти каже истината ако нещо е зависим от теб, било деца, било къща и т. н.
Сама си направи изводите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: c832289226
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   На мен пък още по-интересно ми е ЗАЩО изневеряващите никога не прекратяват отношенията си с настоящия партньор, а му играят зад гърба? Айде ако може това някой да ми го обясни. И това най-вече го правят жените, сякаш поговорката за маймуната и клона е вярна (моля, не ме нападайте, не съм женомразец, но това са фактите).

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: bf1f081112
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11, по-добре бабичка, отколкото просто една дупка за задоволяване на нуждите.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 7c2bc2c6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   до 15 от 11, като е по-добре бабичка, ще си си самотна бабичка. Щом не искаш да си девойка с желание за задоволяване на нуждите. Никой не е длъжен да търпи жени с поведение на бабички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker