Общувах онлайн с друг мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Общувах онлайн с друг мъж
преди: 3 месеца, 18 дни, прочетена 1083 пъти
Здравейте. Имам дългогодишна връзка и две деца на 5 и на 6 години. Накратко, допуснах грешката да си общуваме на чат с мой стар познат, с когото не бяхме си говорили от 10 години, писа ми ей така как си що си, започна се едно писане. Той е в друг град доста далеч от моя, не сме се виждали. Пишех, защото си говорехме много на много теми, може да съм търсила мъжко внимание и одобрение от друг, може от слука, може и от двете, не знам точно и аз. Споделял ми е за своите жени и съм го съветвала, изобщо не ми е до него нито ме привлича сексуално! Аз съм казвала и на него и по принцип, че аз откакто съм с моя мъж с друг не съм била физически и не бих била! Не мога да си представя да легна с друг.
Мъжа ми откри това и откачи, каза че е много унизен и разочарован от мен, че ако можеше би ми взел децата, защото при него щели да са по-добре, че не иска да има нищо общо с мен, че сега е в капан заради децата...
Аз го обичам много, да има своите кусури като всеки човек, да дразни ме с много неща, но го обичам и му показвам това, а той беше сравнително студен с мен през последните месеци, малко я караме на съквартиранти, но откакто сме с малко деца все е така и не е било драма за никого.
Грешка ми е, че съм поддържала тези макар и за мен безобидни отношения, че съм флиртувала с друг, то някакво шеги и глупости, не е било нищо конкретно. Живота ни е бил винаги скучен и монотонен, може би съм искала някакъв вид тръпка, но с ясното съзнание, че няма да прекрача границата и да прехвърля това в реалния физически свят. Абсолютно не, аз не бих могла да живея със себе си, ако изневеря реално.
Не знаем сега какво да правим, не знам дали семейството ни ще е същото отново.
Не го обвинявам, обвинявам себе си за глупостта, но има една доза агресия в мен, че би допуснал да си развалим семейството за едното нищо, за мен това означава това чатене, едно нищо, абсолютно губене на време и глупост.
Какво да правим, според вас, как да говоря какво да направя, бих направила всичко само за да останем нормално заедно, заради децата, но и не да сме като съквартиранти сега само заради децата.
Мислех си, че в този век не е кой знае какво да си говориш с друг мъж, без намерение за нещо истинско. Мислех си, че не съм просто една майка и домакиня, а имам своето право. Но явно зависи как се възприема. За мен това е една ужасно глупава ситуация. Обяснявах много, но не мисля че той ще разбере.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 18 дни
hash: b98c6c485c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Имаш право да си говориш с друг мъж.
Ако мъжа ти не го разбира - нищо не можеш да направиш. Дали ще е сега или след време - тази патологична ревност ще ви съсипе брака.
Мъж съм.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: de5d768178
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Много комплексиран тип ми звучи. Ти реално не си направила нищо лошо, а той само си търси повод да се скарате. Не омеквай, а бъди твърда, покажи му, че манипулацията му няма да мине. Стани студена и ти, да се стресне малко.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 725286230c
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   И моя си чати посред нощите тайно и бяхме и на косъм от раздяла. А сме 20 години заедно. Знаеш ли какво недоверие създаде в семейството си?
Този човек каквото и да направиш от тук нататък винаги ще си има едно на ум за теб, никога няма да ти има същото доверие. Пък и може и той да погледне настрани ей така да сте квит.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 1f1b608d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Прекалено бурна реакция неговата... Като човек, който рефлектира себе си и ползва момента да си измие ръцете и честно казано, залагам каквото кажеш, че съм права. Ако си по играеш на детектив-ще разбереш. Очаквай скоро "ти започна първа, чувствах се предаден и унизен и за това се отъркалях с нея".
Наивничка си...
Естествено, че имаш правото да имаш приятели, не си му заложница. Не си направила нищо лошо, не си излязла извън рамките на просто разговори с познат. Просто е бил повода (НЕ ПРИЧИНА, а повод) най-после да се хване за нещо.
Директно му кажи, че ако си търси повод за нещо свое СИ-НЕ, няма да бъде отчетено като извинение и хубаво да си мисли навреме какво прави. Ти не си направила нищо, което да накърни мъжкото му достойнство (със сигурност вече е споделявно това "достойнство с друга) и ако иска проблеми, ако иска да сте просто съквартиранти (защото нали уж бил в капан, превод: вече да си пляскам без да се крия, а ти да мълчиш все едно си виновна) ще трябва да търси други варианти извън теб и домът ви.

Замисли се, разрови се, ще видиш, че съм права и нямам никакви съмнения!

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 4fef3b033c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Винаги ми е било интересно, как хората определят лекомислието. Очевидно скуката е надделяла в къщи, решила си да се позабавляваш малко, разбира се това във време, когато вместо да се грижиш за децата или за дома.
Мъжа ти те е хванал и е много разочарован. От описаното той просто те заплашва от безсилие, по възможно най-глупавия начин, което може би оправдава ситуацията, ти не много умна, той също, какво съвпадение.
И сега ти се сещаш, че много го обичаш, ама не защото го мислиш, а защото в семейството се е случило нещо различно от монотонното, някак се е появила някаква тръпка от това спречкване. Изведнъж мислите ти се насочват към самообвинения, към това че мъжа ти може би не е само част от интериора, макар сама да твърдиш, че е 21 век и според теб е абсолютно нормално, онзи да знае повече за ежедневието ти и разни други неща, от колкото мъжа ти.
Не се притеснявай, няма да си развалите семейството, просто сте като голяма част от невзрачните семейства, които чрез глупости компенсират собственото интелектуално безсилие. Сивота и тук таме някаква драма за да не е тотално нищо. Така ще се редуват вътрешни неудовлетворения и безхаберие. Какъв невероятен семеен живот.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: cb04e8f181
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Виж сега, когато мъжът ти се поуспокои малко(след няколко дни) поговори с него и му обясни тези неща, които пишеш тук.

Обясни му, че това е било само общуване по приятелски и няма нищо общо с изневяра!

И се надявам, че като мине малко време, ще го разбере и ще се оправите!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: a04d6f6551
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Човек е по-добре сам, отколкото с такъв с който първо ти е скучно и монотонно, но най-важното че ти вменява чувство на вина за да има власт и контрол над теб, като в това число като аргумент въвлича и децата. Ти каква гаранция имаш че той е светец? 100% не е, но ако не си то разбрала ти предстои да го разбереш

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 0489f5233b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Грешката ти е че не си споделила за чата/разговора с него, а си го държала настрани. За това и той ти е споделил как се чувства.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 339a40c900
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Нали знаеш, че то обикновено така се почва? Първо са напълно невинни разговори, стават по-интензивни, после почват някакви чувства уж, после почвате да се срещата и да се поебвате и виждаш ли се разгаря голямата любов, докато рогоносецът не разбере. Това е обичайната гледка. НО в твоя случай мъжът ти просто е разбрал за случващото се във фаза 1. И ти съвсем добросъвестно си твърдиш, че между вас не е имало нищо и не е щяло да има. Добре че не те хванахме след половин или една година, когато щеше да твърдиш, че сексът без любов не се брои... Ами какво да ти кажем, мъжът ти е напълно прав и дано да му мине, пък ти да си имаш едно на ум, заслужаваш втори шанс, мисля че си си взела поука, но всичко сега е в ръцете и главата на мъжа ти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 9c167b3d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз не виждам какво нередно си направила. И защо мъжа реагира така. Все едно той не си харесва случайни жени и не ги желае, ако има хубави жени около него. Просто не би го споделил

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: f4a09d6090
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Все съм знаел, че жените се правите на интересни или просто наистина не разбирате за какво става въпрос, ама тука виждаме ясно и точно какви глупости се въртят в ума на една жена.
Нямало проблем в 21 век жената да си пише с друг мъж. Била гневна, че мъжът и можел да се раздели с нея за някакви глупости...

Не са глупости скъпа, аз ако съм, дори няма и да се чудя. Като ти е скучен живота с мене, те оставям да живееш по-интересен живот.
Все на вас ви е зле, все мъжете виновни. Ти какво направи, че животът ви да стане по интересен. Бас държа, че си толко скучна ти самата, че мъжа ти едва ли те търпи изобщо. Щом веднага е вдигнал скандал, значи му е писнало много отдавна от всичко.
Това е пичове, тя дори не е ядосана, че е сбъркала, а че са я хванали и че ще се прецака, а не че е наранила мъжа си.
Ползват мъжете като работни животни и накрая сяда да си чати с кой ли не, ама видиш ли не искала... бегай от тука бе

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: f73d83d399
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Реално, нито си изневерила, нито си имала намерения. Мъжът ти е бесен, че е стало нещо/невинно/, без той да разбере и защото го е намер написано черно на бяло. Ако беше колега, например, изобщо нямаше да знае с кого какви отношения имаш и какво си говориш. Да не пропускаме, че на живо дори не сте се виждали. Както и той може да има приказка с някоя. Айде, да не се пише по-светец и от папата, а на теб да ти вменява прегрешения, които нямаш. Още по-добре и в написаното може да се види, че няма свалки. Той какво по-точно ревнува, че си писала с някого? Не сме в Иран, все пак. Живеем в светска държава и сме свикнали на комуникация между половете, без да се налага да те убиват с камъни.
ММ ми забрани да говоря по телефона с човек, с когото не се виждам и малко познавам по повод на мое хоби. Направи скандал, още малко щях да си изям боя. Разговорът беше пред него, няма нищо скрито, всичко е чул. Но се прояви като пълен турчин. На негово място бих се срамувала, но за него той има пълно право. Неадекватна работа, падна ми в очите.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 02c49bc5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Тези, които общуват он лайн, искат да чукат.
Стара истина.
Твоят настоящ с право е бесен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 5a4f95425d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ей затуй е хубаво човек да топне чушката, като го нарочат за развратен и неверен, поне да знае защо си е направил кефа.
Лошото авторке е, че неопитните ги хващат, а опитните прелюбодейци не.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: c615530ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Зависи какво си писала много. Прочети поучителната приказка за дърваря и мечката, ако не я знаеш.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: e02c5dc2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Обидно е за твоят мъж да комуникираш с други мъже дори и да е само онлайн. Твоят съпруг вероятно дава всичко за семейството ви, а ти търсиш нови емоции с друг. Впрочем, така се започва, малко по малко ще стигнете до леглото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: eac549de02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   То все когато жените изневеряват се започва с "скучно ми беше, нямаше тръпка". Това е по-старо от света.

Отделно си била достатъчно наивна да те хване.

Отделно и той е леко комплексиран.

В общи линии мила родна картинка на средностатистическо Бг семейство. Лично за мен съпруга да си пише с мъж не е кой знае какво, но зависи какво. Ти си споделяла много неща, а това е един вид нож в гърба. Говори ги тия неща с приятелки, не с мъж. Защо точно с мъж?

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 3e53b4c6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Проблемът е, че не си му казала. Я си представи - той си пише с някоя и ти намираш чата. Самия факт, че има скрито забавление с някоя друга те кара да си мислиш простотии. Ако ти беше казал, щеше да го приемеш по адекватен начин. Същото е й с него - няма как да знае точно какво става между теб и другия и почва да си мисли неща, самата мисъл го разстройва. Да, казала си му какво става, но вече пред свършен факт, сякаш криеш и други неща и нямаш проблем с това и за в бъдеще. Да не говорим, че щом си е загубил доверието, ще си мисли, че го лъжеш, че няма нищо друго между теб и другия. Решението на проблема е да си жена-мечта за него. Поне месец два. Така ще му дадеш и време на помисли над нещата, и повод да си върне доверието в теб. Но никога повече не го предавай, казвай му всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: ce8962e9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, така разказана историята отразява само и единствено едната гледна точка. В случая твоята. Но има поне три такива, минимум. Колкото са и участниците в нея.

Ако не е проблем дай малко подробности. Как съпругът разбра за чата? Случайно, или в следствие на подозрение? Чел ли е този ваш чат, с т. н. "непривличащ те сексуално" "стар познат"?

Не знаеш ли, че ако двама флиртуват, дори и епистоларно, поне за единия този флирт е всичко друго, но не и безобиден?

Не си ли чувала, че изневярата е не само физически акт? Тя може да е и акт само на емоции, и понякога емоционалната изневяра е дори по-тежка от чисто физическата.

Не знаеш ли, че да инвестираш емоции в друг, или друга, извън семейството или връзката е не само загуба на време, а загуба на нещо много повече. Понякога на целият смисъл да си градил семейство или връзка въобще.

Според мен нямате бъдеще със съпруга си от тук насетне. Или поне не и такова, което да си струва да оставате заедно. Ще е мъчение и за двама ви. В неговите очи ти завинаги ще останеш предател, без значение дали си имала намерение или не, да консумираш физически изневярата си. А според теб, той ще те обвинява несправедливо за нещо, което ти не считаш за грешка. Така няма да го докарате до никъде, обаче. Дано да бъркам, ама надали.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 80ee4a5f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Той знае, че не си изневерила. Не е толко тъп.
Наранила си егото му, като:
1. Си си позволила лек флирт с друг мъж.. тоест пред другия мъж твоят е станал тъпак. Разбираш ли? Онзи може да си помисли: Смятай колко е тъп мъжа ѝ, щом си пише с мен.
Един разговор със стар приятел - как си, ка са децата. Това е ок. Но общуване с такъв. Мъжът ти става маймуна.

2. Си го скрила. Щом го криеш, значи е нередно. Ако си му казала още на първи разговор - ок. Писа ми стар познат. Пак ще се издразни, но не на теб, а на онзи, който си позволява да зарибява чужди жени.

Виновна си.
Застани като човек пред мъжа си и му кажи:
Прости ми грешката. Увлякох се без да си дам сметка какво ти причинявам. Занапред ще бъда по-добра съпруга и ще мисля повече. Обичам те и те моля - нека преодолеем заедно това.

Жена, 35

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 5cfa3fb0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Авторке, така се започва. Много добре знаеш, че искаш друг да те чука, а на нас ни разправям врели-некипели. Жена съм, пиша ти от опит.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 6274297069
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Тя знаела, че било глупаво и не важно, обаче го правела. Скучно и било, ама не взела да предложи на мъжа си да отидат на пикник с децата, на кино или на изложба или да прочете някоя книга. Къде по-интересно било да търси тръпка и флирт с някакъв отдавнашен познат. Мъжът, естествено, трябва да прояви разбиране и да се държи като плюнка, защото тя го обичала и сме 21 век.
Пожелавам на всичките и подгласнички да получат същото от партньорите си за да покажат колко са широко скроени и модерни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker