Приятелство след края на връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство след края на връзката
преди: 3 месеца, 15 дни, прочетена 556 пъти
Може ли да има приятелство след края на една връзка?
Дали жените се съгласяват на подобни приятелства?
Могат ли чувствата да бъдат върнати след време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 3f81d2c01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Моят най-добър, близък и прекрасен приятел ми е бивше гадже, с което бяхме двойка 5 г. Винаги сме били супер близки, но сега го оценявам повече. Всяка година ходим заедно на ваканции в чужбина. Работим заедно. Той е 25 г. по-голям от мен и двамата все още се обожаваме, но нито едно мънично сексуално нещо не е имало между нас откакто се разделихме. Любовта не е свършила, просто вече не сме двойка. Така че всичко е възможно!

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 75357168a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не. Нямам желание да слушам за свалките на бившия, за гаджето му, нито да си бъбрим. Нямам желание да съм му безполовата дружка, да съм френдзонната. Смятам, че щом някой не иска да е с мен във връзка, няма правото на моето приятелство и време. Като не иска мен като жена, няма право на мен като приятелка. Махам се от живота му изцяло.
Какво ти пречи да сте заедно? Как ще реагираш, ако си хване гадже? Или ти?
Би се навила глупава мазохистка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 3096609be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   И на трите въпроса отговорът е не.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: adb31f0805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Сто поста има пуснати по темата. Защо не потърсиш и да прочетеш там?
Или да помислиш малко, че жените са различни и постъпват различно?
Всеобщо правило няма, една може да иска приятелство, друга-не.
А на теб за какво ти е такова приятелство? С надеждата, че може да върнеш предишните отношения? Че като си на сухо бившата ще откликне на предложението ти? Ти ако си с някоя, ок ли ще си да е приятелка с бившия?
Лично аз съм против всякакви отношения с бивши. Щом е казано край, значи край и толкова. Този човек излиза от живота ми и аз от неговия. Не ми трябват втори шансове, нови стари начала, дружби, неизживени сантименти, обещания и пр. глупости. Това е безсмислено- да се връщаш назад, вместо да вървиш напред.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 8d8efb7911
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много сложни въпроси и вероятно ще има всякакви вариации в общественото мнение, поради което се въздържам от моето лично такова. Въпросът е че ти не питаш по принцип, питаш за себе си.
И тъй като питаш за себе си, очевидно изпитваш нещо към някоя, която от своя страна те е пратила на майната си. Което ще рече че си готов да те тъпчат, да разбираш че любимата ти жена си го слага с друг и всичко това с надеждата че един ден ще му бие шута и на него, и в зависимост от настроението си би могла да се върне при теб.

Готови си да се унижаваш, да злорадстваш тихо, да стъпчеш всичко човешко в себе си, емоциите си, нуждите си, заради фикс идеята която не ти дава да заспиш и в същото време даже не си даваш сметка, какви ще са последиците в бъдещето от тези обзело те мисли.

Всичко това в името на голямата любов, която ако е била толкова голяма, нямаше да има такъв развой и ти ако беше малко по-умен, щеше да погледнеш и някакви по-поносими перспективи, примврно да се държиш като мъж, да и кажеш каквото имаш, което вероятно си направил и после да живееш поне достойно.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 554ef3296f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зависи, моят мъж и бившата са приятели, честитят си празници. Разделили са се защото е заминала. Даже бяха излизали да се видят.
Аз не намирам смисъл в подобни отношения, не поздравявам бившия, не ми беше приятно че се раздели с мен. Сега ми е все тая, не виждам защо да се подържа приятелство.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: c20fb30afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Всичко е възможно, но ако настояваш при Нея. Тук само ще получиш упреци

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: c610fcc6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора- Преди да стане гаджета, това момиче ми беше най-добрата приятелка. След четиригодишна връзка тя се превърна в може би най-близкият ми човек. Да, все още я обичам, но едва ли бих искал да си я върна. Защото една седмица след като ми каза, че иска да е сама започна да излиза с друг. Просто отново я искам в живота си, да чувам гласа ѝ и отново да можем да обсъждаме всякакви теми и да гледаме филми. Никога не бих я използвал само за секс. По-добре сам отколкото да я нараня.
Тя знае, че винаги може да разчита на мен, въпреки всичко.
Тя е първата ми голяма любов и може би затова ми е толкова трудно да я забравя

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: d83af78d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За мен такова нещо не съществува. Може би единствената ситуация, в която е възможно приятелството между бивши е, ако имате деца. Дори тогава обаче трудно може да се опише като такова, по-скоро ще е да запазите нормални отношения като зрели хора, в името на това децата да растат необременени.

По-горните коментари са добре обосновани, това не би било приятелство, а по-скоро някаква измамна надежда, че бившият/бившата може да се върне. Два пъти ми се е случвало да опитам да запазя такива отношения и резултатът беше... два пъти преспах с бившите, след което осъзнахме, че това е било изблик на нагон, а всичко друго отдавна е приключило и окончателно се "разделихме". Не поддържам контакти с никоя бивша, не смятам, че е и нужно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 6eeeb341ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Да, може. Ние бяхме приятели преди да влезем във връзка. Влюбихме се, опознахме се още по-добре, но в един момент романтиката и любовта се изчерпаха и последната година просто съжителствахме и си бяхме близки като най-добри приятели. Решихме и да си останем такива, без излишни драми, понеже и двамата се чувствахме близки като приятели, а не като двойка. И до днес ми е най-близкият човек.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: a60e4d1d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 1.
Обзалагам се, че приятелят ти има чувства към теб и си мечтае пак да сте заедно някой ден. Въпрос на 2 чаши алкохол, за да станат явни копнежите му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker