Защо жените и мъжете не са равни в любовни отношения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените и мъжете не са равни в любовни отношения
преди: 3 месеца, 14 дни, прочетена 1780 пъти
Тук става въпрос за възрастта, срещала съм около мен да има жени, които са по-големи от мъжете си с няколко години и това предизвиква доста критика към тях, как жената била голяма и не и било мястото до млад мъж. Но когато стане обратното, тоест когато мъжа е по-голям никой не казва нищо, дори има хора с много по-голяма разлика примерно жена на 20+ с мъж на 40/50+ дори и за такива връзки никой не прави коментар, а когато жената е по-голяма се почва с обидите.
Все пак живеем в 21-век и всеки е свободен да бъде с когото си иска, защо въобще хората си позволяват да коментират другите не мога да разбера. (И не, не съм в подобна ситуация, а просто вече срещам подобни неща по-често и ми направи впечатление това деление, пък и както казах, защо първо не гледат себе си, а другите, това за мен са хора които имат твърде свободно време и твърде скучен живот, че си позволяват да се бъркат на другите).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 13 дни
hash: ae13ad4cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Прието е мъжа да е по- голям. Аз съм на 33 г и не бих се занимавала с 25 годишен например. Ако е една, две, три години може. Всеки си решава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: d9fc76f87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Защото целта е била винаги да има деца. Дърта кранта има по-малък шанс да ти роди повече и здрави деца, ако ще и 36-ти век да е. А иначе, всеки с който иска да си се е... бе.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 79ad587bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Интересно как жените забелязват само тези неща, а не с обратния знак...

Иначе да ти отговоря на въпросът. Тези неща се учат в училище, ама всички знаем умственият багаж днес...

Мъж на 40-50 години може да направи здраво дете без проблем с жена на 20 и има ресурсите да го отгледа. Жена на 40-50 години, ако изобщо още може да забременее, има сериозна опасност да роди дете с аутизъм, Даун и т. н. А мъж на 20 с какви пари си представяш, че ще гледа майката и бебето?

Или да ти го кажа по друг начин - когато истински управляваха това общество, се мислеше и се градеше функциониращо общество. Днес го управляват жени и женчовци които не са способни да осъзнаят прости биологични факти, като това че има ДВА пола, и те се различават биологично. Жените мислите само с кого да се наебете и после разчитате на държавата да ви осигури пари за съществуване. Само искам да ви кажа - печатането на пари е към краят си. Животът ще става все по-труден, и всички с тоя извратен начин на мислене ви чака мизерия. Ама голяма мизерия... Ще просите с децата си по улиците. Не се заяждам, съвсем сериозно ви го казвам.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: a2af5f6b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

4.   Докато жените не започнат да ни возят в скъпите си коли, да ни канят на ресторанти и да ни черпят за тяхна сметка, да ни отварят вратите и да ни изпращат до вкъщи с цел да си легнем, не можем да си говорим за никакво равенство в отношенията между половете!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 5c6b3522ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Защото хората обичат да си врат носа там където не им е работа.

Винаги ще има критика и одумвани от този и онзи.

Аз съм мъж и съм си харесвал както по-големи така и по-малки от мен. В единия случай ми се казва : "нямате бъдеще с тази по-голямата, излизайте ама по-голяма не ти трябва за жена"

Ако е по -малка : "Абе тя е още дете имате 9-10 години разлика, какво ще правите мисленето ви е на съвсем различно ниво"

И какво излиза, че трябва да си търся жена или колкото мен или 1-2 години по -малка и дс си гледам в краката като харесам жена извън този диапазон ли?

С жените е същата простотия и предразсъдъци от разни морализатори.

Значи ако жена излиза с 15_ или 20 години по-голям ще я плюят, че иска чичко паричко и че му гледа джоба.

Ако излиза с по-млад ще я плюят, че иска младо лъвче, за да я клати здрав понеже не й стига..

С две думи - хората не се научиха да си гледат тяхната паничка, цялата държава цъфнаха и вързала, та почнали хората да се възмущават от 5-10 години разлика

Т. Т.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: fbd33abf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Лично съм свидетел на няколко двойки при, които мъжът е по-млад от съпругата. В нашият институт имахме три такива двойки. Във всичките двойки жените бяха инженери и научни сътрудници, а само един от мъжете беше инженер, а другите средни конструктори. При едната двойки разликата беше 5 години и двамата инженери, а тя и научна сътрудничка, при втората двойка съпругата беше 12 години по -възрастна, а съпругът много едро и чаровно момче, при третата, според сведения на колежките жегата беше 17 години по -възрастна, той момче отбило военна служба, започнало да следва-някъде към 23-24 години. леко лигав.. Съпругата чаровна, спортен тип жена , инженер, научна сътрудничка, ръководител секция, скиорка. Ама как го гледаше това момче, беше като принц, а тя умна и чаровна с добър материален статус. Има доста такива случаи, да не говоря за случая Макрон. Има жени, които с ум, чар, енергия, са значими в очите а на мъжете независимо от възрастта. Да не би една чалгарка, тунингована, с мозък от една мозъчна клетка, без нито един синапс или неврон, освен два, хайде три отвора какво може да предложи. След двадесет години пълна амортизация-гравитацията не прощава. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: db4a4da713
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

8.   Няма как да са равни, когато 80% от разпада на връзките или браковете се дължи на жената. И пак жената избира в почти 95% от случаите, с изключение на едни 5% от мъжете, което правят каквото си искат с която си искат.
Така че ако очакваш някой мислещ, учен и зрял мъж да тича по някоя направила 50 бройки или такава с 5-6 уж сериозни връзки няма как да стане. Няма да се прежали хем избрала, хем после зарязала, при това този цикъл до безкрай, което е несериозно и говори за вятър в ушите.
За това доста мъже отсвириха жените, което значи че са се прежалили, бачкат си, играят си игри, срещат се с приятели, но не искат да имат нищо общо с масовата БГ жена с много претенции, изисквания, самочувствие, а повечето даже нямат покритие.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: fbd33abf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   """Защо жените и мъжете не са равни в любовни отношения "" По-важни са. Смятам, че нормалните /истинските/ жени притежават някаква имагинерна сила, която се проявява в екстремни условия. Мъжът може в пъти да е по-силен от жената, но той не притежава такава сила. Може би затова, истинската жената има основната роля за продължаването на живота на тази планета наречена Земя. Има един израз " Хиляди ръце пляскат, когато си на върха. Две ръце прегръщат, когато си на дъното". Това са ръцете, на жената, която обича мъжът. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 00c9a526e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   5 - Има да чакаш... Всъщност може и да има такива случаи, но с някое жиголо. Или супер готин и потентен мъж, но на всеки сульо и пульо няма да се случи никога.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 85c4017f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Абе никъде нищо не е прието, някъде черно на бяло написано ли е, че жената задължително трябва да бъде по-малка? Това, че днес още от 14 годишни си харесват батковците да ги возят с колите и цялото стадо се е юрнало по тях да не остане по-назад, не означава, че има нещо лошо жената да е с няколко години по-голяма, както е написала авторката. Аз не виждам какъв проблем би имало относно здравето на децата, ако жената е на 28, а мъжа на 24, както и относно финансово положение, тъй като са що годе на една възраст, а и преди деца съответно се мисли за финансите.
И понеже някой сега ще тръгне да сравнява 20 годишни с 50 годишни - както авторката е посочила, дори и разлика от 3-4 години в полза на цената бива критикувана, въпреки че като цяло самите жени си харесват по-големи в повечето случаи.. ма в крайна сметка всеки живее живота си и не би трябвало да му пука за чуждото мнение.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: bf76dd5962
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

13.   Защото става въпрос за създаване на поколение. Ако един мъж на 35 може да си хване 27-годишна и да си направят дете, то за 35-годишна, един 35-годишен няма да я иска, а ще търси по-млада, която ще му роди. (Естествено че има изключения, но темата е за всеобщото, не за изключенията). Така че 35- годишен мъж и 35-годишна жена не са равни. Жените имат много кратък прозорец за правилно ориентиране в посока намиране на адекватен партньор, докато при мъжете не е така.
Най-големите автоголове, които жените си вкараха са:
- безразборен секс
- живеене на семейна начала
Така си загубват най-важните години в протакане, вместо да взимат решения, когато му е времето. А относно безразборния секс, негативите освен физически (потенциални болести), са и психически, и загубване на възможност да цениш тялото си като нещо съкровено и лично само за един партньор. Така жената губи стойност и за мъжа.
Живеенето без брак не е изгодно за жените, но поставяйки се толкова ниско и неизискващи каквото трябва от един мъж, сега жените ще сърбат това, което са си надробили. Като един мъж може лесно да получи секс откъдето иска, за какво му е да се жени? Така жените го направиха, сега да си чакат до 40 години да ги вземе някой. Само че като станат на 30 бързо ще се ориентират че това няма да стане никога, защото ще са заменени от по-млади и по-хубави от тях.
Жена съм, и това не е хейт от мъж, а самата истина. За справка аз като много млада ги осъзнах тези неща. Безразборен секс не съм правила, още като много млада исках да създам семейство, но се случи много по-късно т. е. дори когато човек е осъзнат и знае какво иска, пак не се случва веднага, а камо ли ако не знае! Почти си останах стара мома, и тогава срещнах съпруга си. Съветвам жените още като млади да си намерят мъж, който има потенциал в себе си (качества, не е задължително да е богат, на 25 няма как още да е натрупал богатство, това е абсурдно мислене), спътник в живота, с който заедно да вървят напред и малко по-скромно, да се свалят нереалистичните очаквания за богат, красив и не знам какво още. Заедно да си градите бъдещето, и така връзката ви ще е силна и стабилна, ако се съберете на 25/5, на 35 ще сте изградили нещо солидно, на 45 още повече и така на 55, 65...

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 2855d0a7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

14.   Говорете си, пишете си.
Жените винаги ще имат повече сексуални партньори от мъжете. Винаги ще имат повече възможности и по-голям избор за секс.
Към авторът - ти пишеш за някакви стереотипи, не за равенство между половете. Не бъркай понятията.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 3df4fbeb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Н 8, защото 80% от мъжете не стават за нищо, а жените продължават да им дават шансове.
Домакинството било женска работа само.
Децата били отговорност на майката само.
Мъжът можел и даже трябвало да си пръска се ката и извън семейството.
Мъжът като е по-крехък след работа трябва да почива, а жената явно като по-силна и издръжлива, след работа трябва освен да чисти, готви т. н да обслужва и крехкото мъжленце.
Ами нормално е да го пусне на вволя, за какво и е подобна тежест? !

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: e0f3de928b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   До №14. В думите Ви има много истина. Чисто физиологически жената има много по-дълъг период, в който може да прави секс от мъжът. В леко сатиричен стил този проблем е разгледан в нещо като роман от Марк Твен-"Писма от Земята". Написан е като поредица от писма и коментари, за природата и Бог. ЦИТИРАМ кратък откъс Осмо писмо. "" Библия свидетелства, че ако някой от описаните в нея старци би си възвърнал, макар за час нявгашните сили, той би пратил по дяволите тази заповед и би свалил първата му попаднала жена, дори да не я познава.

Въпросът стои точно така, както го казах: всички библейски и юридически закони представляват опит да се отмени Божият закон — тоест неизменният и нерушим закон на Природата. Богът на тези хора с милион свои постъпки им е дал да разберат, че той не зачита библейските закони. Самият той нарушава всички заповеди — и против прелюбодеянието, и другите.

Божият закон, ясно изразен в устройството на женския организъм, гласи: да не й се налагат никакви ограничения, през която да е част от живота й в отношенията й с другия пол.

Божият закон, ясно изразен в устройството на мъжкия организъм, гласи: през целия си живот ще търпи всякакви забрани и неизменни ограничения в полово отношение.

От седемгодишна възраст до дълбока старост жената винаги е готова и съгласна. Готова, както е готов свещникът да приеме свещта. Съгласна всеки ден, съгласна всяка нощ. И тя иска тази свещ — мечтае за нея, копнее за нея, жадува за нея, защото тъй й диктува заложеният в сърцето й Божи закон.

А мъжа го бива само през кратка част от неговия живот, пък и тогава е доста умерен в полово отношение. Бива го от шестнадесет-седемнадесетгодишна възраст до над тридесет и пет. След петдесет неговите сеанси са вече долнокачествени, с големи промеждутъци, а удовлетворението, което получават и едната, и другата страна, е доста съмнително. В същото време неговата прабаба е още като нова. Нейната машинка е в пълна изправност. Свещникът й е здрав, както и преди, а свещта на мъжа все повече омеква и се огъва под действието на годините и накрая вече не може да се държи и ляга печално във вечен покой с надежда за блажено възкресение, което никога не идва.

Устройството на жената е такова, че нейната машинка излиза от строя по три дни всеки месец и по време на част от бременността. Това са дни на неразположение, а понякога и на болки. Като справедлива и законна компенсация жената е получила висока привилегия да прелюбодейства неограничено през всички останали дни в живота си.

Такъв е Божият закон, който се проявява в нейното устройство. Но какво е останало от тази висока привилегия? Ползва ли се тя свободно от нея? Не. Никъде в света. Навсякъде жената е лишена от нея. И кой я е лишил? Мъжът. Законите, измислени от мъжа (ако Библията е наистина Слово Божие).

Ето ви един образец на човешката „логика“, както се изразяват тук. Мъжът забелязва определени факти. Например, че в живота му няма ден, в който би могъл да удовлетвори напълно дори една жена, а също, че няма ден в живота на жената, в който тя не би могла да измори, изтощи и извади от строя десет мъжки машинки, заложени в леглото й[1]. Той съпоставя тези удивително ясни и недвусмислени факти и прави от тях следния поразителен извод: Твореца е решил жената да принадлежи само на един мъж.

И тъй, въз основа на този неокачествим извод мъжът създава вечен закон.

И прави това, без да пита жената, въпреки че тя е хиляди пъти по-заинтересована от правилното разрешение на този въпрос. Способността на мъжа за размножение е ограничена до стотина сеанса годишно в продължение на петдесет години, а жената е способна на три хиляди сеанса годишно до края на живота си, колкото и дълго да живее. И тъй, за цял живот мъжът участва с капитал от пет хиляди удоволствия, а жената със сто и петдесет хиляди; въпреки това, вместо да отстъпи честно и почтено и да остави изготвянето на закона на лицето, което участва с тридесет пъти по-голям капитал, тази мръсна свиня, която почти няма какво да загуби, създава сам закона!

От предишните ми писма сигурно вече сте разбрали, че мъжът е глупак; сега виждате, че жената е дваж по-голям глупак.

Ако вие или някоя друга истински умна личност се заемете да уредите честно и справедливо отношенията между мъжа и жената, положително ще дадете на всеки мъж по два процента жена и на всяка жена по цял харем мъже. Прав ли съм? Безусловно. Но, честна дума ви казвам, този скот с немощна свещ е уредил всичко точно обратно. Соломон, един от любимците на Твореца, е разполагал със съвкупителен кабинет от 700 законни жени и 300 държанки. Животът му да зависеше от това, той не би могъл да задоволи дори две от тези млади създания, въпреки че са му помагали още петнадесет експерти. Следователно почти всички тези хиляда жени е трябвало да гладуват с години. Представете си колко жестокосърдечен трябва да е човек, за да гледа всекидневно такива страдания и да не се трогне да ги облекчи. Нещо повече — с животинска жестокост Соломон е утежнявал тези мъки: поставял снажни пазачи да вардят харема му, а на горките момичета слюнките им течали, като гледали непрекъснато пред очите си тези яки мъжаги, които с нищо не биха могли да утешат свещниците им, понеже били евнуси. Евнух е мъж, чиято свещ е угасена по изкуствен начин[2]. По-нататък от време на време ще разглеждам отделни библейски закони и ще ви покажа, че те винаги нарушават някои от Божиите закони, но въпреки това биват внасяни в кодексите на различни страни, за да легализират тези нарушения. Но всяко нещо по реда си. Няма защо да бързаме. """""" Някога преди много години едно съседко момиче ми я даде да я прочета и първоначално не я разбрах. Бях само десети клас и момичетата за такива като мен бяха недостъпни създания, пък и бях срамежлив, за това и юношеството ми минаха в учене, джудо, четене, записи на уредбата на съседското момиче, ходене на кино с нея, казарма две години и чак най-накрая следване. Та до следването контактите с момичета, бяха мъчетелно мрънкане от моя страна и предполагам пренебрежение от тяхна страна. Инфо: романа го има в Моята библиотака. Достатъчно е да напишете в Гугл - Марк Твен Писма от земята //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: a8caa6c16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   14 е то голямо хвалене, че спиш с всеки и не подбираш. Нали знаеш, че има все пак и малко, но има жени, които въпреки, че може всеки ден да ги минават поне 2-3-ма се пазят?

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: a5b9a79df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   До 14. И като жените имат повече сексуални партньори та кво? Голям праз. То се вижда, вързали от толкова партньори, че даже проблеми нямат, всичко им наред, без депресии, без психолози?
Фактически е доказано, че жената разпознава като най-най един, максимум двама от мъжете с които е била. Тя си знае кои са. И като сменя партньори какво? като сама си знае че просто някой си прави кефа с нея и после следващия, голямото себеуважение че те е минал цял квартал, голямото геройство че всеки кой поиска е минал там, голяма гордост, че са тв тъпкали всякакви грозници, дебелаци, психично нестабилни, страшния келепир.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 8603bc6240
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Ключ, който отваря много врати е безценен, а брава, която се отваря с всякакви ключове е за боклука.
Толкова за равнопоставеността между мъже и жени.
Жените са като виното - с годините стават по- стари.
Нито стават по- хубави с годините, нито им се вдига фертилитета.
Изпуснали всички влакове, думкат се със Сульо и Пульо, искат уважение и респект!
Ресто моля, с какъвто аршин мерите вие, със същата мерилка ни преценяме и ние, а на едно 90 процента женорята са паднала маса и тотал щета, особено самотните майки.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: cf12770fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Аз мисля, че са равни. Около мен има всякакви двойки, поне при половината жената е по-възрастна и всичко си им е наред.
Моя приятел също по-млад от мен и не съм чувала коментари по въпроса от никого.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: cf12770fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

23.   13, в грешка си. От един 35 годишен мъж и една 35 годишна жена по-голям шанс има не мъжът, а този който изглежда по-добре ;))
"Така жените го направиха, сега да си чакат до 40 години да ги вземе някой" - хората не сме вещи за да бъдем "вземани". Това звучи адски обидно. С мъж или без мъж аз съм пълноценен човек. Връзката може и да допринесе за личното ми щастие, но не е нито задължителна, нито на всяка цена. Това, че вие не виждате ценността си като човек извън брака си е лично ваш проблем.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 92ff320806
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   Към 14, но когато става въпрос за градене на бъдеще - брак, семейство и деца - мъжът има крайната дума, а преди да я каже - гледа И миналото на жената.
С боклуци никой не се занимава, но ще ти увре главата на стари години с Уискас/Педигри в ръка.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 2ffe929d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   До 15 от 8.
Само затвърждаваш казаното от мен. Ти казваш че голяма част от мъжете не стават за нищо, което е нелепо, смешно, и абсолютно безсмислено, като вероятно подобни твои твърдения могат да минат пред приятелки или пред този, който те е наранил така, че да пишеш с толкова очевидно наранена душа. А аз не съм обидил, само отбелязах статистиката, която можеш да намериш на страниците на съответната статистическа държавна институция.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 65482fd9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Н 20, недей да го вреш в ключалки, не е създаден за ключалки.
Иначе да си знаеш, че жена не ти ли даде, ще лъскаш до старост.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: ddbbebadec
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Кой каза, че не сме равни? Т. е. имаме равни задължения, от жените се искат и искат хиляда неща, но правата да са различни? Друг път! На такива многознайковци с непоисканите съвети (и не само за връзките) веднага им отнемам "думата".

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: cf12770fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   24, Гледането е от двете страни. Коя ще иска женкар и несериозник за мъж? ! Спрете с тия котки и кучета на стари години. Тъпо е някак си. Вие с домашен любимец ли се приравнявате - да отглеждаме вас или куче/ котка ;)))

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 8d39284ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   ""Така жените го направиха, сега да си чакат до 40 години да ги вземе някой" - хората не сме вещи за да бъдем "вземани". Това звучи адски обидно. С мъж или без мъж аз съм пълноценен човек. "

23, няма как да си пълноценен човек, след като си жена. А и човек не си, жена си. Ти не си вещ, защото вещите имат голяма и малка стойност. Ти си просто стока, която мъжът преценява дали струваш нещо или не струваш нищо. Живейте си вие жените с надеждата да станете като мъжете субекти, само че винаги ще си останете сексуални обекти, които се оценяват по стойност от мъжете. Сърдете се на природата, че е създала мъжа много по-съвършен от жената и е поверила нему върховенството!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: c317294e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   23, стоките ги продават и купуват, пич. Хората си решаваме сами искаме ли да сме във връзка, не искаме ли и как да живеем. Лично на мен с мъж или без мъж ми е все тая.
Явно си от категорията на масовите озлобени момченца, неатрактивен и нежелан от жените, и затова си насъбрал толкова жлъч към тях. Ако искаш жена, си промени отношението и все някоя ще те избере/ съжали.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 8d39284ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Точно така 23 или 30. Жените са си стока и мъжете ги продават и купуват в повече от 3/4 от света. Въпрос на качество и от там цената. В цивилизования демонократичен свят, който все повече намалява жените пак ги продават, проститутките са особен вид търговия и то доста доходна за някои мъже.

"Явно си от категорията на масовите озлобени момченца, неатрактивен и нежелан от жените, и затова си насъбрал толкова жлъч към тях. "

Е те това е! Озлобено момче съм, неатрактивен и нежелан от жените? !? Направо ме величаеш. Да ме наречеш момченце на тези години, това си е огромен комплимент. Заслужаваш да те почерпя, ако можеше. Въобще не ми трябват други жени, защото съм женен повече от 28 години. И грешиш, доста съм желан от жените, само че аз не изневеряван на жена си, освен когато ходим с колегите на работа зад граница. Обаче съм питал и то в женски форуми, не било изневяра, а задоволяване на потребности, което било нормално.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: bf76dd5962
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   От 13 до 23 - тази мантра, която повтаряте непрекъснато е изключително вредна за едно общество и произходът й е именно от феминистичното движение "С мъж или без мъж аз съм пълноценен човек. Връзката може и да допринесе за личното ми щастие, но не е нито задължителна, нито на всяка цена. Това, че вие не виждате ценността си като човек извън брака си е лично ваш проблем. "

Както казах, и аз съм жена, и съм осъзнала колко вредно е жените да разсъждават именно по този начин. Една и от причините за демографската катастрофа, а и впрочем и в Европа не е много по-различно относно раждаемостта.

Тук не става въпрос за стойността ти като човек, естествено че я има и трябва да се цениш. Тук става въпрос за преиначаване на думите, едни вкопани заблуди, които вече дават резултат и в Европа се раждат все по-малко деца.

Ти си бъди пълноценен човек, никой не те е спрял. Не осъзнавате ли обаче че е пропаганда непрекъснато да тръбите неща от сорта: аз съм си самодостатъчна, аз съм независима, на мен мъж не ми трябва, всичко си мога сама и там подобни феминистични изказвания. Като една моя позната, която обяви в целия фейсбук че е решила че няма да се жени, а ще гради кариера (след отказано предложение за брак). Хубаво, личен избор, защо трябва да го тръби на целия фейсбук, как мислиш?

Пс, впрочем познавам достатъчно жени, които са сами, но никога не са афиширали такива неща, и са си пълноценни личности. Всеки има различен път, и може някой по каквато и да е друга причина, да не е създал семейство. Но това не значи да тръби навсякъде фалшиви идеи и заблуди по 20-годишните, да им казва че най-добре би било да са си сами и да живеят за себе си.
Това е умишлен опит атака срещу традиционното семейство, както и всякакви джендър идеологии. Толкова по темата.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 3711c40152
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   Този спор е безсмислен, кой би по важен. И двата пола са важни, няма по-важен и по-малко важен. Представете си живота като монета с две страни, всяка страна е един от половете. Ако на монетата има само една гравирана страна, то тя е фалшива и за нищо не става. Лично аз без жени край мен не мога да си представя живота. Определено ги смятам за по-важният пол за продължаване на човешкият род. Не смятам, че един двадесетина сантиметров израстък ме прави по -ценен и по -умен. При нас съпругата ми е по -добра математичка, по -организирана, тя е като самонасочваща се ракета, ако прихвани целта / това е проблема, който трябва да бъде решен/ не я изпуска. Разигравал съм нещо като чисто хипотетично. Две планети, абсолютно еднакви по всички дадености. На едната планета попадат сто жени и десет мъже, на другата обратното сто мъже десет жени. Опитвал съм се да пресметна, като съм използвал до някъде теорията на вероятностите, нещо от теория на игрите. И там където са сто жени, поне в рамките на първите сто години обществото върви във възход, в пъти по-бързо от там където са само десет жени, като в другият случай. Почти в началото на трудовата ми дейност, станах научен сътрудник и програмният ми колектив имаше осем млади жени или по-точно момичета, всичките инженерки, някои научни сътрудници, както и още две момчета, едното безказарменик. Нямах никакъв проблем да работя с тези момичета, единствено имаше моменти, когато някоя се опитваше да ме манипулира. Между другото винаги когато пиехме кафе, винаги съм канил всичките, никога не съм позволил някоя да плаща вместо мен въпреки, че имаше опити. То и кафето както се казва, тогава беше "жълти стотинки". Когато сме ходили на заведение, вече в рамките на по-големият колектив, винаги съм се старал да придържам стола докато колежката, която е до мен седне или винаги съм ставал когато отива да си "напудри" нослето. През целият ми живот съм бил обграден от жени-Роден съм от жена, отгледан съм от две баби, майка и татко по цял ден на работа, в училище съученички, при едната ми баба, една банда момичета, малко по-големи от мен, които ме тормозеха като малък, а когато вече с десетилетие и повече пораснах, една от тях ми каза, че съм високомерен, което не беше вярно, просто бях любезен и внимателен. В къщи също: съпруга, дъщеря, балдъза, племенница, тя с три момичета от, които две навлизат в тревожната възраст. Имам и племеник в чужбина с две момичета, но той не случи на съпруга /жена/, много лековата и оборотна-разделени са. От в мъжката част само аз съм служил в армията и то каква служба. Така, че моето мнение е, че живота без жени ще е кошмарен и той не е за мен. Не знам дали обърнахте внимание, но скоро имаше съобщение, че е продаден един часовник, приадлежал на Джей. Джей. Астор, един от най -богатите хора в началото на двадесети век. Бил пътник на "Титаник". Когато станал сблъсъкът с айсберга, първо се натоварвали хората от първа и втора класа, а след това масата от трета. Жената на този мулти милионер е в една от първите лодки, той стой на палубата и наблюдава спускането на лодките и когато вече е останала само една, и е време, и той да се качи, вижда, че млада жена плаче, че не може да се качи. Той и отстъпва своето място в лодката, и разбира се замръзва в ледените води на атлантика, а часовника, който бил у него сега го продадоха, ако е греша за над един милион долара. Не случайно, старо правило в мореплаването, при катастрофа първо се спасяват жените и децата. Кой с какви жени се свързва, е тема на друг разговор. Никой не желае да се свързва с парцал. И да се, че каквото блести от далеч, не е диамант, а обикновена, счупена бутилка. Както се казва "всеки му своето", надписът е над една врата не далеч от Ваймар. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 87050e1c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   От 23 до 32
"Както казах, и аз съм жена, и съм осъзнала колко вредно е жените да разсъждават именно по този начин. Една и от причините за демографската катастрофа, а и впрочем и в Европа не е много по-различно относно раждаемостта. "

И какво ме интересува мен демографската катастрофа? ! Всеки трябва сам да си прецени да и до колко го интересува създаването на други "роби".
Именно, вие като жена, трябва да осъзнавате, че сте пълноценен човек, независимо от семейния ви статус. Дали си мъж или жена няма значение. Ти си човек и от теб зависи да си живееш живота, според твоите собствени възприятия, независимо колко това е "вредно" за обществото.
Това, че вас ви интересува "какво ще кажат хората" си е ваш личен проблем.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 8d39284ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Десантчик, до кога ще продължаваш с тези дитираби? То излиза според теб, че освен жени мъже инженери почти няма. Все научни сътруднички и ръководителки като жена ти, центурионът. То за това Европа е на това дередже, управлявана от женски лидерки. Сега и Мексико ще има женски президент, че и с български корени. Да видим колко време ще остане жива, за да управлява и налага феминизъм. Да не стане като с Дилма Русев, и тя с български корени.

" Лично аз без жени край мен не мога да си представя живота. Определено ги смятам за по-важният пол за продължаване на човешкият род. Не смятам, че един двадесетина сантиметров израстък ме прави по -ценен и по -умен. При нас съпругата ми е по -добра математичка, по -организирана, тя е като самонасочваща се ракета, ако прихвани целта / това е проблема, който трябва да бъде решен/ не я изпуска. Разигравал съм нещо като чисто хипотетично. Две планети, абсолютно еднакви по всички дадености. На едната планета попадат сто жени и десет мъже, на другата обратното сто мъже десет жени. Опитвал съм се да пресметна, като съм използвал до някъде теорията на вероятностите, нещо от теория на игрите. И там където са сто жени, поне в рамките на първите сто години обществото върви във възход, в пъти по-бързо от там където са само десет жени, като в другият случай. "

Щом не можеш да си представиш живота без жени, значи че представата ти за света е грешна. Този 20 сантиметров израстък при мъжа е най-важното нещо за продължаването на човешкия род. Имало е и култ към фалоса с вярване в мъжката сила и величие! Свят без жени може да съществува, но без мъже не може. Осведоми ли се за науката-ектогенеза, или не ти изнася напредъкът в тази технология? . И как така изчисли, че планетата със 100 жени и 10 мъже ще бележи по-голям напредък в развитието си от другата планета със 100 мъже и 10 жени? Така ти се иска, само че изчисленията са ти грешни. Планетата със 100 мъже и 10 жени ще се развие много по-бързо от другата, . ащото мъжете притежават вродена интелигентност, каквато жените няма и това предполага много повече открития и изорбетения за развитието на техническия прогрес. Освен това мъжете са и много по-силни физически, което също предполага за изграждане на инфра стуктора и по-добри условия за живот. Просто хипотетично! За това десантчик величаенето относно възможностите на женския пол в сравнение с мъжкия е неправдоподобно.
Дано този път успееш да прочетеш отговора ми, защото половината от коментарите ми остават скрити.
Поздрави от Херкулес!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker