Жена – темерут? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена – темерут?
преди: 3 месеца, 11 дни, прочетена 1123 пъти
Запознах се по интернет преди известно време с нея и си писахме от дъжд на вятър, като имаше случаи да изчезва със седмици да не ми пише нищо. Тогава не обърнах особено внимание, защото знам че тези приложения са вятър работа и най-вероятно си има приятел или мъж и просто си търси внимание. В един момент започна от нищото пак да отговаря и дори ми даде фейсбука си. В този период, когато се държеше като нормален човек дори излязохме веднъж. На живо беше с около 10 кг над това в снимките си, но много жени лъжат и ползват стари снимки в профилите си, така че не ми направи впечатление. Разговорът беше интересен като цяло, беше ок като за първа среща, без да има някакви набези от моя страна да я прегръщам или целувам. Каза, че съм й направил приятно впечатление. Впоследствие си писахме още и като се отпуснеше, имаше смях, имаше настроение. И в един момент от нищото просто се вкисна жестоко, почна да отговаря с по една дума или изобщо да не отговаря. На някакви съвсем невинни и далеч от вулгарни бъзици ми реагира като пенсионерка.

Първият ми логичен извод е, че просто гледа да ме отсвири. Но като й гледам профила, по-скоро ми бие на някакъв социопат. Нормалните жени имат по 50-100 харесвания на снимки, тази има по 4-5 и то от някакви супер странни хора. А си качва стабилно снимки, даже доста често. Преди да се видим на живо даже подозирах, че може да е фалшив профил. На 28 е, а тепърва учи висше и не работи, спи по 12-13 часа и се оплаква как й е замаяно от толкова сън. Била пробвала да почне работа и напуснала на втория ден, защото нещо пробвали да й възлагат повече задължения. Не е семейна, няма деца, живее си с родителите. Уж излиза по кафета с някакви хора от университета си, но въобще не ми изглежда като човек, който има някакви приятели. Въобще мега странно като за жена, бих го очаквал от някой геймър, живеещ безцелно, но за пръв път виждам жена да е толкова адски спряла. Един приятел също си е писал с нея, но с него даже до излизане не стигнали, на втората седмица просто се отказал, защото пак същата история с едносричните отговори и липсата на каквото и да е участие в разговора.

Та някой сблъсквал ли се е с такъв типаж? Жените, с които си пиша и се виждам, обикновено не млъкват, супер социални са и все пак правят нещо с живота си. Да се мъча ли да изкопча нещо от тази или да я отписвам като изгубена кауза? Плюсът при нея е, че сме от един град, а тук жените в диапазона 20-35 г. не са в изобилие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 21f65cfd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Хаха е ти тъп ли си че не можеш да навържеш нещата?
Учи висше и не работи, защото и е по-лесно мама и тати да плащат, тя само да се задява и спи и това е пряка връзка с една друга тема, дали в важно жената да работи и моето мнение там, че отношението на един човек към работа и партньор е еднакво и че ако човек е сериозен е сериозен във всичко или обратното.
Пише ти от дъжд на вятър, защото има друг който и е по-важен, ти си и само за спадовете като е депресирана или се чувства зле и ти и вдигаш самочувствието.
В случая обаче тя не е виновна, защото тя е това което е и шанса да се промени е 0. Ти си виновен че не можеш да мислиш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: a5aba23ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Нормалните жени могат и по 5 харесвания да имат, ако определяш по този критерий ще си цял живот сам.
Не ти е харесала визуално и интелектуално, ми зарежи я, бате.
Не всички жени лъжат, моята както си изглеждаше на снимките, такава си излезна и на живо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 7fbd9c59fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Определено не е в час. Изобщо не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 46222e2195
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Не, не ти трябва жена, която не работи, учи колкото да се каже, че се занимава с нещо, спи по цял ден и няма никакви интереси. А и щом не ти отговаря и те отсвирва, не знам какво изобщо се чудиш и питаш

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 7afee514a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Ти не я харесваш и нямаш желание да я опознаваш истински. Защо тогава ще упорстваш и ще я използваш така долно? И темерут да е, и тази жена има чувства!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 8e633fffa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Доживях жена без 200 лайка да е определена като психарка! БГ мъжът все вие, че иска нормална жена, ама на думи.
Ако имаше 3000 абоната мъже и и слагат сърца, явно щеше да ти е по-гот. Да ти дърдори по цял ден и ти да се разтапяш от кеф. Да се задява с още 40-50.
Учила на 28. Хората и на 60 учат, стига да им е от полза.
Щял да изкопчва нещо. Тоест да се изгавриш. Истински мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 5bfdf317f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   От випуска ми има няколко такива кукувици вече на по 31г, които отговарят на профила, който описа само дето вече са диагностицирани с шизофрении и нервни разстройства. Същата работа, не работят, живеят с техните, нямат връзки, качват снимки нон стоп ма никой не им ги лайква, защото нямат приятели, а когато се случи, лайкът е от майка им или от някакви странни птици като тях самите. Самият факт, че никога не е работила (най-вероятно са я уволнили, защото е некадърна, надали е напуснала) и още учи първо висше... Ще си вкараш беля с тая, заеби.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 724631c4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Поредните тъпи разсъждения!

За автора препоръчвам някоя кифла с минимум 300 лайка, която постоянно търси валидация от мъже и старателно си обработва снимките, и не спира да си публикува тъпизмите.
Не знам какви са днешните мъже, да се кефят на фалшиви жени, които се снимат полуголи и разни мазни и загорели чичаци им пращат постоянно съобщения и емотикони.
А и що за жена трябва да си да те радват лайкове от някакви непознати хора? ! Ако няма лайкове, какво губиш стойност ли? !
Тъпотиите на днешния свят са безкрайни.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 5e4ffc6b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Не мога да повярвам, че мъж ще седне не само да брои "лайкове" под снимките на жени, че и да проверява чии са лайковете.. Това сериозно ли е? И за жена ми е непонятно чак такова ровене и губене на време, но МЪЖ? ! Съвсем изгубиха мярката много хора с тези социални мрежи..

Че жената може би наистина има проблеми - вероятно е така, но и авторът, ако е истинска историята, е не по-малко странен. Уж тя била "спряла", но той с какво е по-различен?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 8480522d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   9, защото многото лайкове значи за мъжете, че жената е яка мацка. Логика, върви я разбери.
За образованието-все още няма ограничения за възрастта. Една колежка на 30 и няколко се записа да учи задочно. Иска да се преквалифицира. На курс за чужд език едната жена беше пенсионерка. Няма възраст за образование. Май донякъде е и по-добре първо да поработиш нещо, пък тогава да мислиш какво да учиш. А не на 19-20 да се хвърляш на специалност, която не се знае дали е за теб.
Момичето може да е всякакво, ама пък едва ли заслужава някой да се гаври с нея. Щял да изкопчва, тоест да я мине и да я захвърли.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: fb197ef500
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз сега видях, че имам 2 лайка. Снимката ми е само на лицето без грим, но изглеждам много добре. Имам само 14 приятели, наскоро си направих фейсбук и не смятам да си губя времето с това. Просто се регистрирах там, за да видя какво съм изпуснала до сега... Е... Нищо не съм изпуснала!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker