Профили на бивши гаджета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Профили на бивши гаджета
преди: 3 месеца, 9 дни, прочетена 664 пъти
Гледате ли профилите на бившите си гаджета в социалните мрежи? Предполагам на всеки му се е случвало, лично на мен също когато е ставало дума или просто се сетя за някой конкретен който ми е бил близък да погледна какво се случва с него. Но каква би била причината според вас, човек с който не сте заедно от три години да го прави всеки ден? Питам защото от няколко месеца си случва това и ми стана изключително странно, понеже бившия ми приятел и първи такъв беше дълга връзка, сега е в отношения от три години с друго момиче, но не пропуска всеки ден да види какво съм качила? Това нормално ли е? Интересно ми е, нямам надежди за нищо, всеки си е продължил живота и сме в наши си други отношения, просто ако си наистина щастлив и имаш някого никога не бих го проверявала всеки ден какво е споделил и качил, още повече ако знам че и той ще го види ( варианта е да не знае че го виждам ) и то от служебния си профил. По конкретно мъжката половина какво мисли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 4ea47495d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Тъй като на жените ви е заложено да търсите винаги най-доброто, ако не ви провърви със следващия и ако вие сте скъсали бившия си, се сещате и искате да се върнете. Затова им гледате профилите и обичате да ги проверявате и дори да ин пишете.

Статистически от двата пола, при раздяла, жените са повечето тия които искат да се върнат при старата връзка. Защото с новия не винаги е толкова розово, колкото изглежда в рекламния период.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 27d1eac861
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Знаем ги тия, хич не ти пука, знаеш че всеки си е продължил пътя, ама те интересува конкретно тоя, не някой от другите които ти го е слагал.
Ей така се развиват трагедиите като една гъска е неспособна да се оправя със себе си и от инат и лошотия разкара този който е обичала. Утре ще започнеш да се интересуваш от чакри, аури, зодии и всичко което няма нищо общо с реалността, докато тотално не стигнеш до психиатъра и то не заради тоя, а заради собствената си глупост.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 964590f517
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Любопитно му е, гледа дали имаш мъж и деца. Иска да види дали си качила кг, погрозняла. Или си още готина и секси. Просто любопитство.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: af1d09d839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се занимавам със социални мрежи. С бивши също.
Бившият ти бил гледал профила? Вместо да му посвещаваш тема, защо не го блокираш?

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 608483ea52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Повечето мъже, дори и тези които уж си имат гаджета вътрешно си остават с някакво чувство на собственост към бивши гаджета. Всичко е заради прословутото им его, винаги трябва да имат и още жени, с които да си го помпат. Обикновено бившите са им удобни опции за това, защото вече са маркирана територия и след като е имало нещо с тях се надяват, че пак могат. В 99% от случаите не го правят от някаква безмерна любов, а от скука, ако са сами, да не са на сухо, а ако са с гаджета, просто защото нещо им е писнало и искат разнообразие или да те ползват за отдушник на душевните си драми. Общо взето тъпа работа, но какво да ги правиш-мъже. Не обръщай внимание и гледай напред, претопляне на стари манджи до нищо смислено не е довело. Има го и моментът, че някои мъже, са по-инфантилни и емоционално незрели и се усещат какви глупости са сътворили чак когато момичето си е тръгнало.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: d7c56c3d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   И ти как го виждаш, че той ти гледа публикациите? Доколкото знам само на сторитата можеш да видиш кой ти ги е гледал?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 23ba4170fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Блокирала съм го и изобщо не ме интересува живота му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker