Имаме ли шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаме ли шанс
преди: 3 месеца, 7 дни, прочетена 542 пъти
Привет.
Имам нужда от съвет.
Имам тригодишна връзка с мъж, който е от хората с няколко лица. Не в лошият смисъл (донякъде), но доста често близнаците му се бият за надмощие. Има моменти, в които го усещам като най-добродушния, мил и внимателен мъж на света. Готов, да ми подари света. В други пък става супер изнервен и отнесен. Обича да прави поне 5 неща едноврменно и през последните месеци много работи.
Аз вече съм в 30те си години и майчиният ми инстинкт се отключва все по-силно. Говорили сме на темата. Той не мисли за семейство и деца. Аз преди също. Не съм готова да стана майка. В главата си имам такива мисли, разбира се, но е такава каша в живота ми, че искам да мога да отглеждам детото си в здрава, сигурна и щастлива среда. Разбирате ме.
Той обаче напоследък се плаши все повече от следващият етап в отношенията ни. Няколко пъти ми е казвал, че заслужавам най-хубавото и прекрасно нещо в живота, че ако не съм аз - няма да има друга! Знам, че му е трудно. Има страх от обвързване и някак яростно си пази “свободата”. Въпреки, че не съм ревнива. От време на време се цупя, защото от толкова ангажименти почти не излизаме. През уикенда го караме рутинно. Вечеря със семействата ни, пазаруване и тук-там някоя разходка, но почти винаги не сме сами.
Решихме да си дадем време, да обмислим, да се преоткрием. Казва, че ме обича, но по-някакъв друг начин. Не, както преди. Аз също имам периоди на затопляне и изстиване, особено когато съм му бясна, че пак работи.
Питам се, дали след отдръпването ще има промяна? Дали, ще можем да продължим заедно напред? Той ми е много скъп и го обичам от цялото си сърце и душа.
Има ли мъже, които въпреки, че ни обичат, ни пускат на “свобода”?
Не знам, какво да правя. Объркана съм.
Насила със сигурност няма да стане. Затова дадох крачка назад, за да може, да се върне към мен, ако ме обича. Но ме е страх, че може и да не го направи.
Благодаря, че ме изчетохте!
Ще се радвам, на всеки мил коментар.

ВАЖНО!
НЕ ИСКАМ ДЕЦА В МОМЕНТА! Темата му е “болна” още от както се запознахме.
НЯМА ДРУГА / ДРУГ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 1f4a8a79ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Какво очакваш от публиката /пишейки в 2 сайта/?

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: b13486179f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Няколко лица имал, да няма заболяване? ! Или е просто лигав и незрял? !
Щом имаш майчински инстинкт, действай. Но този не е готов за баща, възприема се за тийнейджър. Кеф му е да мачка някоя, да си съжителства с нея, но опре ли ножа до кокала със създаване на семейство, тоест сериозни неща, се държи като келеш. Вие нямате следващ етап, циклите на едно място. Ти вече проглеждаш за това какво искаш, а той е още в пубертета. Страх от обвързване имал. Ще си го има и на 80 да стане. Ще го чакаш до тогава? Това са патологични незрели женкари.
Парадоксалното е, че ако наистина те обичаше щеше да има дете от теб, въпреки всички страхове. Щяхте заедно да се справяте. А сега го играе жертвата, която много я е бъз, ама те обичал и се бори с демоните си. Да не го оставяш, защото си Жената, а не ще семейство с тая Жена. Ама ти да си стоиш и да чакаш, защото можел да се оправи. Не разбирам как има жени, които си мислят, че ще лекуват някой си, ще му борят страховете и той така ще ги оцени. Щом за 3 години не те е оценил, няма да го направи. Само ще се съсипеш повече.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: d9e4ba697c
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Нямаш шанс за нормални отношения, а за деца съвсем.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: ed941a0d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Гледай да не си прецакаш живота с този човек. Той те манипулира, за да се съгласиш да останеш така, без деца и семейство. Зарежи го, и си намери човек, който ще иска семейство и деца. Може и не веднага, но да има такова заявено намерение. А този, дали ще има друга или не, си е негов проблем. Щом не иска да поеме ангажимент, да си стои сам. И не, няма страх от обвързване. Ако беше така, щеше да е сам. Той просто иска да има приятелка, но без ангажименти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: aea91f902b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Жена много подобна като характер на него ти казвам директно за да не губиш време--НЕ си ти просто.
Със сигурност си ги протиснала повече отколкото би позволил.
Човек, който се занимава с няколко неща наведнъж е супер креативен, свободна душа, всеки опит за ограничаване не просто го задушава, приема се като атака срещу душата му.
Никой, който се е опитвал дори съвсем "тънко" да ме заради и затвори в неговите си мечти не е завършил добре с мен.
В момента, в който настъпят моята свобода--тяхното присъствие около мен вече е въпрос на време... Не дали, а кога и обикновено е малко време.
Мъжът ми имаше някакви напъни първата години да ми очертава някакви "кошари" като видя колко бързо и без никакво съмнение казвам КРАЙ и събирам куфари светкавично- разбра, че с мен така не стават нещата и По-важно: любовта му е по-голяма от егото и инстинкта да ме "притежава".
Та, .. ако ти служи нещо от това да си вземеш бележка и промениш нещо (ако още има такава възможност) пробвай, но май той е приел, че с теб няма да е себе си, така че...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker