Бихте ли се оженили за някой, който не харесва и не иска дори да стъпи във Вашия роден град? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли се оженили за някой, който не харесва и не иска дори да стъпи във Вашия роден град?
преди: 2 месеца, 17 дни, прочетена 523 пъти
Някога врачка ми предрече, че ще се оженя за човек от друг град, нямало да бъде от моя роден. Та искам да Ви питам ви бихте ли се оженили за някой, който няма да иска въобке да стъпи във Вашия роден град?

Врачката уж всичко друго познаваше, видя, че баща ми е кофти човек и т. н. Тя ми каза дори една моя тайна, която никой не знае, само аз. Та, затова й повярвах.

Въпросът ми е свързан с това, че след много пътувания из България се уверих, че никога няма да сменя родния си град с никой друг. Има много по-китни и хубави градове из България, но никъде не се почувствах като у дома си. Въпреки, че са в същата държава като родния ми град са ми някак чужди. По-чужди дори от 2-3 града в чужбина, което е най-странното. Защото това там са чужди държави, но само като стъпих във всеки един от тези градове и веднага ме сподохиха чувства на спокойствие, дежа вю и веднага си помислих "Това е невероятно, ето тук се виждам да живея! ". Уви, никъде не се почувствах така в България. Само в родния град се чувствам добре, най-вече защото тук израстнах и имам най-много спомени, истории и едни от най-хубавите ми моменти са точно тук.

Та ми е чудно как ще се получи с някой, който не е от моя роден град? Как например ще е от град Р., пък аз ще кажа "Съжалявам мило, не мога да дойда при Вашите на гости в Р., защото не го усещам като моето място. Още в първите пет минути там се почувствах ужасно и при всяко следващо мое ходене не успя да ми хареса! Но ако дойдат тук с удоволствие ще се срещна с тях и ще ги поканя на гости! "

Вас ако някой Ви каже това предполагам няма да Ви стане приятно, нали? Бихте ли се оженили за някого, който отказва да стъпва дори във Вашия роден град и който знаете, че никога не би живял в него? Аз пък с удоволствие ще се преместя в друг град, ако открия такъв, в който да се чувства по-добре от колкото в моя роден. Но, както казах досега такъв град в България не открих, затова пък в чужбина открих няколко, в които се чувствах дори по на място от колкото в родния ми град. А има такива, в които дори не искам да стъпвам, та ми е много интересно как може тази врачка да познае всичко от настоящето и някои неща от бъдещето, а да обърка това? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 8044030a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Може да се преместил в твоя град просто.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 89153556f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Рибата в морето, ти гласиш вече тигана... Защо така си усложняваш сам живота в търсене на потенциални трудности за ако някога имаш сериозна връзка? !
Иначе на въпроса ти ще отговоря все пак:
В миналото прекратих сериозна връзка (бяхме сгодени, оставаше малко до свадбата) защото човека си прие работа далеч от мястото, където живеехме, тръгна да осигурява жилище и дори планира местенето, даже и занимания или работа за мен беше измислил, всичко това без да консултира с мен. Приел е, че като ще се жени, вече може да решава вместо мен, ами объркал се е.
Приключих в момента, в който ме уведоми какво ще правя аз според него, къде ще живея и подобни негови си фантазии без мое знание и одобрение.
Дори и да беше консултирар мен (като трябва да бъде) нямаше да отида там, не ми харесва, нямаше да се чувствам добре, нямаше даже и а опитам.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 227f83a0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Отворете Библията и вижте какво казва ГОСПОД за врачките.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 39b764f9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Моята приятелка, която ме напусна заради друг мъж, който каза че не харесва, но ще свиква.... Така и не дойде в моя град. Само аз пътувах при нея 4. Години връзка, преди това 5 приятелство. Всеки ден се чувахме и виждахме онлайн, а аз всеки месец ходих по няколко пъти при нея. Исках да дойде да живее при мен... Накрая майка и и намери някакъв льохман.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4ddf157c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3 аз вече не посещавам такива.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 20a44d16c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е чак да не искаш да отидеш на гости на хората в друг град е прекалено. Разбира се, че бих се обидила. Добре, де, ти казваш, че се чувстваш най-добре в своя град. А не мислиш ли, че жена ти също се чувства добре в своя град и иска да го сподели с теб?
И кой в 21 век вярва на врачки??? Добър начин да оправдаеш кофти решения и да прехвърлиш отговорността на друг. Най-вероятно е била добър психолог, затова е познала. За студено четене не си ли чувал?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 2d99314128
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Няма проблем да не го харесва. И аз не го харесвам и не живея там. :D Ходя веднъж на година-две, скоро навярно няма да имам никакъв повод да го посещавам. Така че... в редките ми посещения може да не идва с мен, не бих настоявала.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 0255c3f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да не ти харесва е едно, ама чак да не искаш да стъпваш, бих си помислил, че човека не е с всичкия си и бих бягал надалеч.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4ddf157c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   6 ами затова е темата, дали да не ходя по срещи само с момичета, които са от моя град?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker