Останаха ли истински женствени жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Останаха ли истински женствени жени
преди: 2 месеца, 20 дни, прочетена 1945 пъти
Коментари от женомразци и хейт към жените няма да чета, така че си спестете усилията. Сега до същината на темата - останаха ли любящи, истински, семейно ориентирани жени? Християнки, пазещи се за след брак, които им прави кеф да предават любовта си към мъжа си възможно най-често. Жени, които нямат комплекси, не се опитват да доминират във връзката, не са потайни, не са фокусирани да изразяват независимостта си и забавленията им да се свеждат до зрели дейности.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 61786d7c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Хейт вика няма да чета. Само от заглавието мога да сглобя към 100 реда за теб. Пускаш тема с нужда от мнение, обаче ако може да няма такива или онакива,

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: af5745e09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Има. Но са женствени и дават всичко от себе си за някой топ мъж с брутална физика, татуси, брада, гледащ лошо и т. н., който не блести с особено много акъл. Или пък за някой необразован миризлив нелегален имигрант от Афганистан или иракски Кюрдистан.
За нормален интелигентен мъж с достойнство, който знае как да се справя с трудностите на живота са злобни, агресивни, гледащи го с презрение и подигравка, защото не е лошо момче.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 7038dd602e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Девствените до сватба в западните държави са около 5 процента, тук едва ли е по-различно, но това не пречи да се праскат дотогава отзад...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 7337d4bf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Нямало да четеш хейт от женомразци. Ами какво искаш да чуеш точно? Реалността е такава каквато е. Фактът, че има толкова много женомразци ти отговоря на въпроса. Жени християнки ги търси във Филипините примерно, а не по нашите ширини. Аз лично не познавам нито една. Познавах едно време едни които твърдяха, че са девствени, а се оказа, че лъжат или са тотално психо, но с огромно фалшиво самочувствие.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: bed7d3f08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Не, вече няма глупави жени.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 3fcd4a27b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Тия, които са с татуси на кръстчета, броят ли се за християнки???

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: bce278d4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   По тая логика, колко мъжествени мъже останаха?
Истината е по-проста и по-различна от това което се рови и това в което ще се превърне темата, като всяка друга подобна.

Исторически погледнато, дори най-великите империи са приключили. Тоя цикъл се повтаря повече от няколко хиляди години. И винаги е по един и същ начин, след най-силния крал, цар или друг владетел, всичко заминава. И сега сме точно в това време на приключване.
Имали сме някакви уникални предищни поколения. Изградили фабрики, работили по 12 часа на нивите, междувременно правели къщи, още преди това предците ни са водели много тежки и мъжки битки.
Всичко това с ясната идея, следващото поколение да живее по-добре, да не сере в дупки под които ями, за да няма този тежък живот, който са водили те. И ето ти ден днешен.
Мъже гримиращи се защото изглеждали по-яко. Лакиращи се. Ходещи на фитнес ама уж не защото жените така харесвали, а защото така поддържали форма. Бради, татуси, метеж за нови коли, тениски с надписи на най-скъпите марки, ако може заучени реплики от филми или приятели, чупките, желанията да са най-яките пичове.
Жените от своя страна до толкова се феминизираха, че вече дори да работят го карат през пръсти, обаче някак очакват че точно на тях не им било отредено да се блъскат и трудят, от там трябвало да бъде равноправие, тоест мъжа плаща и покрива масрафа, тя ти пуска, но същевременно иска почивки, дрънкулки, цици, гъз, лазерна епилация, педикюр и масажи.

Ми няма кво да стане и е безсмислено да се влиза в конкретика, кой от двата пола е по-преебан в тая схема. Заминат ли едните, заминават и другите. Вече прогресивно намалели за 40 години от 8-9 милиона до може би 6.
И тия думи ще спрат ли процеса, ми не. Можем ли да си признаем че сме измет и опадък и че реално сме жалки подобия всичките? Навремето при голям сняг излизаше цял квартал, всички с лопати и просто се почистваше. Сега на 20 санта сняг се почват постове в социалните мрежи, снимки, псувни, как така никой не изчистил, деба и природата, деба и общината. Ем така е със всичко друго, ама за да го признаеш, трябва някак да се примириш и признаеш, че и ти си такъв лентяй, мързел и искаш всичко сега и веднага. Е да бе, ама сега гледам всички са велики, гледат със самочувствие и все някой е боклука, никога той самия. Винаги той е най-умния, другите са тъпаците. Имаме всичко, сигурни сме и даже не си даваме сметка, че най-малакта тъпотия ни разстройва и ни праща при психолога, доста са модерни последно време. Даже не разбираме колко сме крехки. При проблем можем да се пъчим и правим на отворени и големи и после после не можем да се съберем със седмици, при това за някакви страшни глупости.
Взаимоотношенията същите, в следствие на това лесното. Той не ни устройва, не ни изпълнява желанията, значи това не е щастието, то идва лесно, безаварийно. Хайде следващия, хайде другия.
Няма какво да се направи, даже обръщането на процеса е абсолютно нереален и невъзможен. Затрили сме се.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 2af13385ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Жената да се пази за след брака, а мъжа пази ли се за след брака? Аман от двойни стандарти!
Робите отдавна няма.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: a2e2f3dbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   В България има много женствени жени.
Ако искаш покорна жена, която да я контролираш си търси мюсюлманка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 73f41f1ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   "останаха ли любящи, истински, семейно ориентирани жени? "

Останаха. Въпросът е дали останаха такива мъже? Защото аз не ги виждам много - много.

"Християнки, пазещи се за след брак, които им прави кеф да предават любовта си към мъжа си възможно най-често. "

Същото мога да попитам и мъжете. Останаха ли мъже, които да не са овършали половината град, които не гледат на жената като на парче месо или като на някаква секс кукла? Относно християнки, може и да има.

"Жени, които нямат комплекси, не се опитват да доминират във връзката, не са потайни, не са фокусирани да изразяват независимостта си и забавленията им да се свеждат до зрели дейности. "

А такива мъже останаха ли? Мъже, които се съветват с жените си за някои неща, които не се опитват да я смажат физически и психически, не се напиват с приятели всеки ден и също се забавляват по зрял начин?

Драги ми авторе, жени, за каквито пишеш ти има. Само че такава жена не се печели лесно. Подобна жена иска внимание и грижа, за да ти отвърне със същото. Разбира се, женомразците не закъсняха и вече почнаха да си изливат комплексарщината в коментарите. Надявам се да се намериш подобна жена.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 1ff8d06124
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Не знам за жените, но днес е първи юли и сутринта пуснаха "Джулаята", а освен това и аз си също пуснах една стара версия. Изглежда това парче има някакво голямо значение за мен и извиква спомени и чувства дълбоко потънали в паметта. Това е разтърсващо до дълбините на душата парче, то е като машина на времето и те връща десетки години назад, когато си млад. Всеки е танцувал блус на това парче с харесвано момиче, просто няма такива момчета. Щом и аз срамежливият смотаняк съм го правил. Е, това е парчето, когато усещаш биенето на сърцето на харесвано момиче, чието тяло е притиснато до твоето. Усещаш топлият И дъх, аромата на косата И, топлината на гъвкавото И тяло, настойчивата еластичност на ръцете И сплетени на вратът ти и имаш чувството, че се разтваряш в звездната дълбочина на очите И. Така ти се иска тези мигове да продължат вечно, звездите хладно и загадъчно премигват над вас, прегърнати на планинската поляна Толкова е красиво и дълбоко, че чак някаква ръбеста буца засяда на гърлото и ти пречи да дишаш.. Дали това ще продължи, там вече никой не знае. Как отлетяха тези години. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 53cdc25e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Тъпчо, когато мечтаеш за "пазещи се за след брак" вземи помисли за възрастта на брака. Едно време (за което сънуваш) на 20г се е смятало, че жената изостава и е в риск да остане стара мома. Едно е да се пазиш до 19, съвсем друго до 25. За 30 няма смисъл да се говори, защото е фанатизъм.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 6df4fd2b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Барман съм в едно от големите Софийски открити заведения. Нагледал съм се, отвратен съм от хората като цяло. Ей сега ако излезете, ще видите как всичко е навън, паркове, заведения, всичко седи и ако не си в средата, ще си кажеш че се забавляват. Нищо подобно. Хората излизат, защото искат да бъдат забелязвани.
Жени с деца седят и бройкат мъже. Жени с гаджета, намигат на други и ги заглеждат най-безсрамно докато този до тях гледа тъпо и неловко. Семейни жени се чудят кой да хванат да правят секс с него.
Разбира се че при мъжете е същото. Работел до късно уж, седи и търси нещо за секс на бара се налива вместо да е при детето си. Или извел гаджето ама пише телефони по салфетките на други.
Това пичове е дъното. Не съм виждал читава двойка от години. Ей така нормални, забавляващи се, без да видиш поне в единия покварен поглед, без да се заглежда или без да направи някоя глупост. И някой път говорят с мен като удушник, всичките са самотни, уж се смеят, уж страхотни семейства, уж всяка вечер са някъде, почивки, морета, ще кажеш тия проблеми нямат, а на тях им иде да крещят.
Страхотни мадами с чичаци или някакви дебели прасета, гледат им в джобовете, там да се напият по-бързо и да не ги гледат хората с тях, страхотни отношения, връзки, семейства.
Пичовете с визия пък шмъркат повечето като за последно, пият до повръщане и гледат да боднат нещо на бързо в тоалетните.
Пълна пропадия.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 9c4020bc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Познавам една етиопка - християнка. Женена е с няколко деца и живее в България. Супер жена.

Има разбира се!

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: d9e521b712
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Не съм срещал такива. Когато съм споделял с жени, че търся някоя по-консервативна (без да влизам в детайли) ми е отговаряно с насмешка, че такива жени няма и че живея в 19-ти век, и съм някакъв, който иска да ги зароби едва ли не. Все пак ми се струва редно жените да кажат дали има такива сред тях. Мнението на мъжете по тази въпрос като цяло е ясно. От друга страна пък жените се оплакват, че вече нямало мъже, че не сме мъжествени и също ми е любопитно да чуя какво точно разбират под „мъжественост“.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: e61a88243a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

16.   Ахахахаха милите мъжлета дето не знаят какво да правят жените пак жените им виновни. Коя реалност е такава бе номер 4? То и тоя дето я е писал тая тема не го знам колко е добре. Християнка вика искам - ми търси в черквата. Ама нали знаеш секс само за продължаване на рода щото иначе от горе гледат и наказания ахахахха

Масово в нета някакви недоволни от живота "мъже" които не са се научили да общуват с жени стигат до емпиричната "истина" че жените искали само татуирани боклуци не излизащи от фитнеса хахахах Не просто вие не знаете какво и как да говорите как да сте интересни. А и какво лошо да ходиш на фитнес и да имаш мускули? Иначе жените трябва да са като манекенки нали? Айде бонус ще ви дам - жените обичат мистерията :) Такава трагедия са повечето мъже че няма накъде. То затова и толкова женомразци но "нищо мама тя не те заслужава друга ще намериш която е за теб остави я тая" хахахах

Жените не искат пари (тоест искат но не това е най важното за повечето - за тези които е най важното не си заслужава нито парите нито времето) Искат отношение което повечето от вас не умеят да дадат. Отговорете си на въпроса - на себе си интересни ли сте? Ако не сте как искате да сте на някоя.

И тука глупаците които понеже не знаят какво да правят с жените са "намерили цаката" като ходят по платени да не ми обясняват как това е най якото. Да ходиш по платени означава само че не ставаш за нищо и че си един ходещ портфейл. Реват как жените искали само пари но в същото време ходят да им плащат за секс. И другия филм дето сега ще почне да ми обяснява някой как му се натискали някакви ама той си избрал платени понеже не му се занимавало - ми ок. Ама ти вече си прецакан в главата от ходене на платени. Ти и такива харесваш и тия дето ти се предлагат и те по всяка вероятност са такива защото такива привличаш. Ходенето по платени може само да те прецака ментално както гледане на порно редовно. И в двата случая кофти за консуматора. По лесно е да консумираш отколкото да създадеш някаква емоция/връзка пък било и тя само сексуална... по лесно но и цената която се плаща е по висока ;)

Изобщо като гледам мъжете тук не се учудвам че са сами. Прости разсъждения чути от разни които никога не им вървяло с жените и приети за "истината" Може още много да се говори но няма смисъл. Когато си неспособен да погледнеш и да дадеш преценка какво ти куца в живота веднага са ти виновни другите - в случая жените.

Пълно е с женствени жени. Но девствени успех. За какво ти е? Понеже ти е промит мозъка от някое отче или за да не се разбере колко ти си зле в леглото? . Това да търсиш девствена не говори добре за теб. Но всеки с фетишите си :)

"Християнки, пазещи се за след брак, които им прави кеф да предават любовта си към мъжа си възможно най-често. Жени, които нямат комплекси, не се опитват да доминират във връзката, не са потайни, не са фокусирани да изразяват независимостта си и забавленията им да се свеждат до зрели дейности. "
Тоз филм в коя църква го даваха? Демек искаш робиня която само да те обслужва. Как да си проявява любовта ве лек сексуално или като ти готви а може би финасово? :) Кои са зрелите дейности - ходене на църква? Там да им се обясни колко са грешни и как трябва да слушкат иначе ги чакат вечни мъки? "не са фокусирани да изразяват независимостта"Демек да няма собствено мнение? Робиня - мечтата ти нали? Понеже ти за нищо не ставаш ти трябва жена която да няма никакви права нали? Да не се опитвала да доминира хахааххахах
Абе пич ти въобще с жена бил ли си? Май не....
Пълна трагедия.... произлязла от реброто адамово и да му е робиня.... жалка история. Успех с търсенето

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 348087eef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Какви са зрелите дейности?
Аз съм на мнение, че е хубаво да имаш възможно най- малко партньори. Пазенето за след брака е отживелица, важното е да имаш желание за дългосрочни взаимоотношения.
Имам, мъж, но той не е много сексуален и не съжалявам, че съм била с друг преди него, който ми е показвал желание.
Все пак какво правиш, ако секса не върви?

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 2505c33fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   То за имане-има, но също не искат потайни мъже, които пазят или крият неспособността си за после, при свършен факт.
Секса е важен в една връзка и трябва да се провери съвместимост ПРЕДИ, а не след дъжд-качулка.
Също е важно мъжът да е реципрочен, а не само да взема ей тези, посочени от теб неща:
"които им прави кеф да предават любовта си към мъжа си възможно най-често. Жени, които нямат комплекси, не се опитват да доминират във връзката, не са потайни, не са фокусирани да изразяват независимостта си и забавленията им да се свеждат до зрели дейности. "

Ако ти самият не предлагаш същото, е съвсем нормално да не попада на такива жени. Като задължително секса трябва да се консумира и провери след опознаване и съвместими другите неща, но преди брак.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: c3b15b3ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

19.   Със сигурност съществуват такива жени, като описаните от автора, дори и в България, но те са малко на брой, защото ограниченията които е описал са доста. Хем да е христианка, не става да е будистка или богомилка, хем да е девствена, но пък да се нахвърля сексуално на мъжа си, да е без комплекси, в същото време да не доминира, да прекланя главица пред мъжа си и т. н.
Проблема обаче е че не съществуват български мъже заслужаващи такава жена. Няма мъже които да отговарят на условията на такава жена.
Авторе дори и да намериш такава жена ти с какво я заслужаваш?

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 9be16704f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Какво... Какво значи брутална физика?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 8db7f32129
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   Виж сега, авторе, такива или поне с някои от тези качества, жени - естествено че има, но са рядкост!

А ти щом искаш такъв тип жени - ще ги търсиш на правилното място: не в чалготеката, а в православната църква, в православните храмове!

Но за да се ожениш за въцърковена православна християнка - и ти също трябва да си такъв! Иначе няма да може да водите и двамата православен църковен и духовен живот, и семейството ви няма да издържи на житейските бури!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: a4de5bad0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   До 16.
Нещо леко истерично ми звучиш, някак весело и забавно се чувстваш, като същевременно изобщо не е весела ситуацията. И в същото време нещо мрънкаш, реално нищо не казваш. Жените знаели какво искали, ама не им го давали. Половината жени разведени, самотни майки с по едно или няколко деца от един или няколко различни.
В същото време тия дето проституират и взимат пари са също жени. И жените не искали пари или искали, ама не било точно това. Танцьорките и те не са уж такива, реално са си баш такива. Мислите и те не били такива, ама не точно. Тия известните от Ергенът и те всичките светици. Мутресите и те не са такива, ама се хващат с такива като Пеевски, Гущеров и подобни деградирали типове за кеф, щото им харесва върху тях да се потят свини, ама в същото време викаш жените харесвали фитнес тела, джи разбери кво говориш.
В същото време има една скоба, ненаписана официално, че е отчайваща. Дава се колко е средностатистическата заплата в България, ама нарочно не е написано колко е средната при мъжете и при жените. Знаеш ли защо? Имаш ли идея, че средно жените взимат около 2000 лв, при мъжете е над 4к, средно 3к за София обобщено.
Та ти е много весело и си плямпаш и да е красив и да плаща и други неща да е. И като такива критерии се изпълват от 5% от мъжете кво правим? Другите дето знаете кво искате, много ви е забавно кво правите? Хващате някой за да го има там, да е нещо като гадже ама не точно, да помага, ама ско може да не го показваме и да го няма на снимките, щото вие класни големи, ама някак знаете че той не подхожда на пейзажа. Е кви сте и с какво се различавате от тия платените, а кажи ми :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 751d303847
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Чета, чета различни коментари и ако някое същество е от друга звездна система, ще остане с впечатлени е, че на тази планетка, двете най-висши същества са в непрекъсната борба на живот и смърт. До там го докарахме, американогейкият, юдомасонски, джендеризъм и феминизъм, с възхвала на различни порнографски движения като "Me too" да манипулират еволюционният процес. Не мога да разбера какво толкова жените и мъжете делят. И на двата пола е ясно, че един без друг не могат, такава е действителността-Няма мъже, след няколко десетилетия ще изчезнат жените и всичко потъва в интелектуален мрак, обратното е също толкова валидно. Е, вярно намират се разни уроди, които мислят, че без жени ще съществуват, как пък не. И за какъв дявол ми е да живея в свят без жени? Лично аз чувствам някаква странна енергия, когато ме прегърне благоразположена към мен жена-нямам представа дали е само внушение или жените наистина излъчват някаква непозната енергия. Случвало се е в института да ме заболи главата, дъвча аналгините като бонбони, а ефект никакъв, пред очите тъмна мъгла. Гледаме ме колежката срещу мен, с която се разбирам, но се и разправяме, понякога се прави на профайлър и анализира моите постъпки, иронизираме, наричаме играчка за жените и други от сорта. Така, че отношенията ни с тази колежка са многовекторни, но както кротко си седя на стола, тя притиска главата ми до гърдите си, слага ръка на косата ми и след има -няма 10-15 минути главоболието започва да изчезва. Случвало се не един един път и не само с нея. Няма как, нормалният мъж и нормалната жена са свързани неразривно и ръка, за ръка вървят през живота, и от тяхната връзка се ражда новият живот, тяхното продължение. Мъжът и жената са като двете страни на една монета, ако едната страна я няма или не е такава каквато е създадена от природата, монетата не е истинска и няма нов живот. Не съм идеален, а напълно реален и носител на всички черти на собственият си пол, били те положителни или отрицателни за последните съм направо корифей. Като всеки нормален и обикновен мъж харесвам жените, питая към тях истинско уважение, чувствам се в тяхна среда омиротворен и разбран. Не воювам с тях, смятам ги за по-ценният пол за продължаване на човешкият род. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4d3aa7b3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   13. - Има и по-голямо дъно. Работя в мол и редовно тийнове се чукат в тоалетните. Отивам до тоалетна, а намазани като за карнавал 15-16 годишни девойки с орлови нокти влизат или излизат от кабинките с някое момче. На няколко пъти съм чувал и някакво пъшкане и скимтене. Това са децата на родителите, които описваш. Жал ми е само като мина покрай децка градина, за тия малки чисти и невинни душици. Какво ли ги чака в тая скапана държава пълна с дебили. За себе си съм решил да нямам деца. По-добре аз да съм самотен отколкото детето ми да страда тук.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 05f16072b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Демек наивна, послушна и глупава готова да се откаже от собствените си мечти и цели за да слугува на възвишения си мъж. Ами, съжалявам, че ще те разочаровам, но вече почти няма такива.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 9c379e1a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   Номер 20, има се предвид умопомрачително телосложение, т. е. нацепени мускули; яко, готино, назобано, мускулесто тяло.

ЖЕСТОКО (бълг. ) - brutal (англ. )

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: e826e9fcfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Има едно мото, което много искам мъжете да научат, но което най- много мразят, защото те не искат равенство, а искат мързел и господство.

Третирай другите както искаш ТЕБ да те третират.

Прави за другите нещата, които искаш и те да правят за теб!

Повечето мъже ще са УЖАСЕНИ, ако някой се държи с тях както те се държат с жените. Освен автора, поне той пожела да няма омраза и вече е по- напред от вас!

Много се ядосват, когато им кажеш и те да сготвят, и те да се погрижат за къщата, и те да допренесат с НЕЩО за дома!
Или ако ги обидиш както те обиждат жените

Мъже, в свят където парите ви губят стойност все повече и повече с всеки изминал ден, където жените си върнаха БОЖЕСТВЕНИТЕ човешки права, дадени даром от БОГА, които бяхте откраднали пред Неговите Истински очи, с какво ще допринесете?

Нищо, което човекът е взел от този свят, няма да занесе ГОРЕ. Горе ще му останат само нещата, които ТОЙ Е ДАЛ за другите. Не сте вечни, че да търсите господство!

Звездичка

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 65cddb2036
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Да се пазиш за след брака означава да попаднеш на неакдърник в леглото, когото трябва да търпиш цял живот.
Същият този некадърник, кой-знае в колоо си е топил чушката, но ти ще го търпиш.
Девственост може да се премахне и по медицински причини., а и след като въпросният те пробва, вече няма да си девствена и тогава какво?
Идеята за християнството се съдържа в 10-те божи заповеди и не касае никакви девствени ципи.
Бракът не е светиня, попрочети тук и ще ти стане ясно колкл много са изневеряващите или казано по библейски - прелюбодействащите, та в крайна сметка ноже да се окаже, че ще се опаьиш за един такъв и в брака ще имаш перманентна липса на секс и еленови рога, и това е по-вероятно да ти се случи.
Такъв живот ли искаш?

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c04d473d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Трябва да спра да чета подобни статии. При мъжете и жените има паплач. Да не забравяме комерсиалната приказка:
"Пазара си отговаря на търсенето "

Бях в Холадния. Жените са с мироглед напълно противопложен на нашите:
Не нанасят обилно грима си, дори почти не слагат разчитат на естествената си красота, много добре образовани с маниер и поведение. Красиви, работливи и земни. Никога не говорят за пари и избират своите половинки не по банкова сметка а заради същността на човека.
Разбира се имат своите особености, но в предвид изборените им качества мога лесно да ги подмина.
Аз лично се убедих с това.
Трудно ли е и ние българите да бъдем такива, с добра култура образование и поведение?
Съдейки по действителноста това е за "загубеняците".

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 0343d7d154
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

32.   Както винаги "десантчика" го обгръща някаква женска топлина без която не можел да живее, а феминистичната-звездичка все си мечтае за някакво измислено равенство жени-мъже, което е немислимо при това огромно мъжко превъзходство спрямо жените. Авторе или авторке... още в началото на темата ти не искаш "женомразки изказвания"!!! Как тогава да ти се отговори на въпросите? Истински жени с женски характер и физика все още има, но са под 1% тези, които са се запазили девствени за мъжете и желаят истинско семейство и деца. Всички останали са боклук.... извинявай за мнението ми и не го приемай за хейт. А хейта жените си го заслужават, което отговаря на въпроса ти дали все още има нещо женско у жените. Феминизмът поквари женския пол и жените насърчавани от феми-закони за безнаказаност си позволяват да тормозят мъжете, въобразявайки си че законите ще ги защитят за гаврата с мъжкия пол. Само че статистиката говори друго. Няма да давам примери с ликвидирани от мъжете жени, заради женска извратеност и безпардонност към мъжете. Жените вече не са истински жени, но и мъже не са, а само подобия на мъже, някои от които натъпкани с мъжки хормони живеят с мисълта, че някога ще станат мъже, което е невъзможно, поради физиологични различия.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 4d3aa7b3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   13 Това е масовката, щ'от хората като се събират е по "предназначение", а не по любов. Мъжете си взимат ей тъй коя да е, само да е красива и говорят за жената като продукт със срок на годност, жените -вземи някой кой да е, пари да има па ако ще палач да е в душата и накрая -ето резултата. Тук можеш да се начетеш на гнусни коментери от мъже и жени. Тук си показват истинските гадни душици. Това, което го пишат не могат да го кажат в очите на никого. Мъжете са мазнят на всяка ако може да закачат нещо допълнително. Жените като видят дебелата пачка и очите им светват. Аз искрено се отвратих и не мисля нито за семейство нито за деца. Мерси съм.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 62f39767a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Аз съм такава жена, само че съм агностик

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker