Влюбен в друг мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в друг мъж
преди: 2 месеца, 15 дни, прочетена 1071 пъти
Здравейте. Интересно ми е как странични наблюдатели гледат на следното положение. Аз съм мъж и стана така, че изведнъж изпитах чувства към представител на същия пол. Въпросният човек успя да ми въздейства емоционално и да ме накара да преоткрия доста положителни качества у себе си, които и аз дори не съм подозирал, че притежавам. С времето първоначалната тръпка, като че ли се моделира в по-дълбоки усещания, да не кажа направо чувства. Проблемът е там, че е семеен. В началото дори не знаех тази „подробност“, но впоследствие научих.
София е малък град, както всички добре знаете. Когато съм с него, като че ли целият свят спира да съществува. Рядко в днешно време се срещат толкова деликатни, съобразителни и всеотдайни хора, особено мъже. Скрупули касателно съпругата му нямам, тъй като тя единствено го използва и дори си има любовник много отпреди с него да се запознаем. Аз му се възхищавам на всичко, което представлява като личност и професионалист, но до този момент никога не съм злоупотребявал и не съм се възползвал от това, което най-чистосърдечно ми е предлагал и съм убеден, че е в състояние да осъществи. Наистина съм на кръстопът и не знам какво да правя - не мога да се откажа, но и въобще не ми е ясно как ще продължаваме занапред по същия начин. На мен ми стигат единствено присъствието и топлината му. Те нали и хората казват, че семейството е този, който чувстваш най-близко до сърцето си. В моето съзнание и сърце друг не съществува. Никога не съм вярвал, че мога да стигна дотук. Навремето бях един задръстен загубеняк, който наивно вярваше, че надалеч се стига само с учене и много упоритост, воля и труд, но с годините осъзнах, че това не е достатъчно и реших да заложа на визията, която и всъщност ми „помогна“ да бъда забелязан. Не съм красив, но според мен минавам за симпатичен. Моля, споделете какво мислите вие по въпроса. Любопитно ми е да прочета и други гледни точки, макар и анонимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: e500555139
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нищо не ти пречи да си го обичаш. Малка част от популацията е хомосексуална, така че не се надявай да ти отвърне със същото, по-добре си останете приятели.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 1b2b032de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не е толкова уникално колкото си мислиш това което си изпитал. Ще ти задам няколко въпроса, без да обиждат идеализма ти се надявам. 1. Гледал ли си мъжко порно? 2. Имаш ми свръхлюбяща или - свръхприсъстваща майка от малък?

Аз лично на първото си влюбване в мъж се сащисах, па третото - вече бях свикнал на въсрешното изкорубване и тъга която следваха.

На петото - оправих се и израстнах!

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d2218ab44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз прочетох два пъти темата, за да разбера въпроса какъв е. Въпросът е “ Как ще продължим, той е семеен. ” Ами мнението ми е, че ще продължите определено, защото ти си влюбен, а ето, че и той. Само не съм много убедена за жената дали само го използва. Може пък те да си имат, не може, а със сигурност си имат тяхната си връзка, спомени и т. н. Не знам до каква степен е готов този човек да приключи с жена си и да е с теб. Имай едно на ум. Поговорете, отвори си душата пред него.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 51fab8d7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Хората тотално се сбъркаха.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4728df6338
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Според мен - мисли в посока, в която така да подредиш нещата си в бъдеще, че един ден да имаш нормално семейство и деца, колкото и банално и изтъркано да звучи това! Виж твоя партньор, когото ти следваш като светъл пример - джиджи-биджи насам-натам, ама не си разваля семейството, дори и с "отвратителната жена", която "само го използва, но всъщност си има любовник от доста преди това" (все кухи, а най-вероятно и неверни оправдания).
Едно време хомосексуалистите до един си имаха семейства и деца, пък да си чешат крастата ходеха тайно нощем по градските кенефи... Сега, не знам що за стока са станали децата им, но се надявам поне някакъв (пожелателно голям! ) процент от тях да са израсли нормални.
Това ще ти кажа! Иначе отпадаш от еволюцията, от естествения подбор, от бъдещето на човечеството... Сега това може да ти се струват някакви много отвлечени неща, но всъщност едва ли има по-важно нещо в живота (без което, на практика, той не може да продължи).

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: fa0f7a8de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Интересно къде са коментарите тип “Не разваляй чуждо семейство! Нямате морал! ” И т. н …

По темата… момче, изживей го тоя живот.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 6da2c4d7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Благодаря за отделеното време на всички ви. Имах нужда и от странични мнения. Номер 7, права си. Аз го обичам наистина - безкористно и необятно. Това е човекът, който ми помогна да се изправя на крака след най-драматичния и мрачен момент в живота ми до този момент, за който аз също имам вина, но времето няма как да върнем, важно е да имаме усет кога е време да спрем. Той знае за всичките ми най-тъмни страни и въпреки това никога до този момент не е казал или направил нещо, с което да ме засегне. А относно жена му, самият той се оплаква постоянно от нея- не се прибира с дни, поведението й е крайно недопустимо и вулгарно. Единствено харчи парите му и се възползва от останалото му имущество. От километри се вижда, че я търпи единствено като камуфлаж за брак. Но все пак по никакъв начин не се меся, нито правя опити да му въздействам. Той е достатъчно умен и интелигентен, за да разбере и усети кой наистина го цени и уважава. Благодарение на него станах и доста по-уравновесен и разсъдлив от това, което бях преди. А и винаги, когато сме заедно, виждам блясъка в очите му- струва ми се, че това човек не може га го изиграе и да се преструва. Става точно като малко дете- превръща се в пълен антипод на това, което представлява в действителност. Има и още много подробности и щрихи от отношенията ни, с които не желая да ви отегчавам излишно, но отново хиляди благодарности, че прочетохте историята ми. Изпитвах потребност „да си сверя часовника“ с мнения на безпристрастни и обективни наблюдатели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker