Мъже, какви жени харесвате - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, какви жени харесвате
преди: 2 месеца, 1 ден, прочетена 1573 пъти
Тъй като видях доста теми затова какви са минималните изисквания към един мъж или какви мъже търсим, ние жените. Сега искам мъжете да си кажат какви са им минималните изисквания към жена, за да я приемат на сериозно, не само за секс.

Какво търсите откъм външен вид и характер в една жена? Кое е важно за вас, какви качество трябва да притежава? Домакиня или кариеристка? Кое ви отблъсква в една жена? С какво бихте направили компромис? Кое ви е направило добро впечатление и кое лошо във вашия опит с жените?
Може да си подредите качествата, които търсите по приоритет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 13 часа
hash: bb4d3f82dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нишо не търся вече. На 30 съм, 15 години тичам по жени, посъоянно се опитвам да съм по-готин, по-добър в комуникацията, по-хубаво тяло... всичко по. Не става и не става, явно съм пълен идиот. Приключих тотално и вече не се занимавам и не ме интересуват жените. Нямам типаж, нищо не ме привлича вече.
Ето ти един отговор.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 часа
hash: a9ee921923
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Една от грешките които много мъже правят, е да казват точно и конкретно какво и как очакват от една жена. Повечето жени обаче, бидейки много добре обиграни хамелеони, ако са във връзка от която очакват някакви облаги и имат интерес ( а те почти винаги са - наричат го "преспективна връзка", т. е. - преспективи за тях), веднага започват да влизат в роля. Която рязко пада когато "вържат" мъжа до себе си, най често след брак или дете. Много пъти съм бил свидетел на тази пиеса.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 часа
hash: fb01751882
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Идеалната жена за мен е следната :
1. Висока 1. 65 - 1. 75 метра
2. С прилично телосложение около 45 - 50 кг
3. Такава, която обръща внимание на облеклото си
4. Да е добра готвачка
5. Да не ми проси пари за щяло и нещяло. Аз ще й купувам подаръци с повод или без такъв, но да ме остави сам да се сетя.
6. Да ме уважава и да се застъпва за мен във важни ситуации, с уговорката и аз да постъпвам така към нея

Това е общо взето.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 часа
hash: dd82983c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Нещата, които ми направиха добро впечатление в жена ми, с която имаме връзка вече 10 години.
- Финитет към изкуството и добрата естетика- като започнем от стил на обличане, до слушане на готина музика.
- Малко устата, чепат характер и жена с мнение. Харесва ми, че спори с мен и има собствено мнение, вместо като робот да се съгласява с мен. Не харесвам жени без характер.
- Леко луда и сексуална. Най-добрият секс още първият път ми беше с нея. Преди нея съм имал други жени, но с нея беше друго.
На чисто визуално ниво
- Тъмна коса, кафеви очи. Не си падам по синеоки и руси.
- Бих казал, че е миньонче, въпреки, че не е от най-нисичките.
- Широк таз, леко пълничка. Не си падам по високи и кокалисти жени.
Компромисът, който направих с нея е, че всяка сутрин има 10 аларми за събуждане и в почивни дни спи до късно, докато аз съм си ранобудник.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 часа
hash: 6c8fce461d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да е слаба, и като кажа слаба, може да има примерно там някакви 10ина кг, но не 95-100кг спрямо ръст 1. 60(понеже аз съм имал такъв опит). Това е.

И естествено да не ми изневери, което пък само по себе си би трябвало да значи, че ме обича.

Уви - високи критерии имам. Нямам шанс.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 8 часа
hash: 1e195f1d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Като мъж, за мен е достатъчно да бъде добра, позитивна и да цени човека до себе си, жена, която поставя семейството си на първо място, жена, която е нежна, любяща и романтична. Ненавиждам меркантилното и нарцистичното поведение. То показва лоша личностна култура и недоразвит характер.
Не ме интересува какъв е "статута" й или какво е финансовото й състояние или колко профили има в социалните мрежи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 часа
hash: b0723a830f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Силно ме отблъсква простотията, наглостта, егоцентризмът, мързелът до няква степен и глупостта до голяма степен, което се среща в 99% от младите жени. Толкова са се забравили повечето жени, че честно казано дори и да ми е най-зле сам пак ми е по-добре от колкото с някой вампир който на всичкото отгоре е скучен и няма интереси.

Идеалът ми за жена беше опозицията на описаното горе и съм познавал през целия си живот 2-3 такива жени от които едната е майка ми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 часа
hash: 23c4bcaf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Топ мадами със силикони, джуки, екстеншъни и татуси.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 часа
hash: 4e7be2ca5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Вече очаквам само да не мрънка постоянно и да ме изслушва.. То какви изисквания да имаш към днешните жени..

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 часа
hash: 60cf1672e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Какви са минималните изисквания за да приема жена не само за секса, а като партньор в живота както приемам самия себе си? Ами минималните изисквания са да не е биоробот и двунога говореща маймуна, каквито са 99 процента от жените, а да е изключение от тях, да е човек. Кристално ясно ми е какво търсят 99 процента от жените в един мъж-същото което търсят женските в мъжките в животинското царство, същото което търсят женските маймуни в мъжките маймуни. То е да е напомпан и да има пари за да се чувства инстинктивно задоволена, че с такъв мъжки тя и малките и ще са безопасност. Кристално ясно ми е че ако покажа тези качества на максимум пред жена няма да има жена която да не иска да е с мен. Само, че аз нямам абсолютно никаква нужда от такава жена за, което и умишлено никога не ги демонстрирам пред жени защото нямам нужда да ме търсят същества с които не искам да имам нищо, по-скоро само ми досаждат здраво такива като знам причината да ме търсят, така че за какво да си слагам тази досада на главата, а и не искам да рискувам да се подведа по някаква причина по такава и да взема да се обвържа с нея. Отлично знам какво търсят жените, само, че важното е аз какво търся. А това което аз търся не е жена на всяка цена, не парче месо програмирано от природата кога да казва "Да" и кога да казва "Не" на мъж в зависимост от това дали той има или не гореопоменатите показатели, а моята сродна душа. За което и винаги първо общувам напълно анонимно с жена която ми се е видяла симпатична на пръв поглед, но без даже да я свалям, а по-скоро да я тествам. Защото ми е страшно лесно да изчезна като дим тогава, ако не ме устройва без да има излишни драми и неприятни емоции.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 часа
hash: 5e590a3d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да е забавна, с приятно цялостно излъчване. Да може да се самоиронизира тънко. Като се замисля, това е съпругата ми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 часа
hash: 9286106785
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   харесвам такива, които пускат и показват, че ти се кефят.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 час
hash: 22cbeb11b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Искам жена, която мога да направя щастлива, която не ме кара постоянно да се чувствам като боклук, развален, счупен. Която ме превъзпитава и никога не е доволна, каквото и да правя.
Вече не ми пука как изглежда - само да е усмихната

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 6b64f8bdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Външен вид - да е сравнително слабичка. Да е сладка или красива. Азиатките повече си падат тип сладки. Обаче това често е и черта от характера, не само от външността.

Като Характер - да е ЛОЯЛНА, ЧЕСТНА, чувство за хумор, да е женствена, сладка, ако и кажа утре местим се в друга държава поради ХХ причина, да се съгласи и да ме последва. Да може да готви също е

Какво ме отблъсква супер много: Ако е кариеристка или има мъже приятели,

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 36e40d192d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Африканки, мулатки, индийки, по-тъмни арабки, циганки.

Не харесвам - белите. Рускини, скандинавки и т. н.

А МРАЗЯ балканските народи - българки и др.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: ba287075bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Мъжът обича следните жени през своят живот. Дъщеря, съпруга, майка/сестра, баби. Те оказват влияние върху неговият живот, а по възрастните върху неговото отглеждане и възпитание. С моята съпруга се запознахме на студентска бригада. Бяхме настанени в едно чисто ново, хубаво училище. Ние най-горният курс бяхме в стаите на първият етаж, а момичетата на горните етажи. Една привечер, стоя до прозореца, гледам младите момичета как си танцуват рок на двора и ми направи впечатление едно момиче. Някак по-добре и с повече вкус облечено от другите, мълчаливо и някак стеснително се усмихва. Вижда се, че тя е центъра да гази момическа групичка от 6-7 момичета, но някак е по-тиха, а те са шумни и разговорливи. На глас споделих с един от нашите, че това момиче ми харесва, а той заяви, че отива да я "свали". Е, да де, но той-докато обикаля по коридора и стълбите, аз просто скочих от прозореца, все още имаше нещо останало от десантният батальон, пък и седемте години джудо до момента си оказват влияние. Запознах се с това момиче и повече не го изпуснах от ръце, че онзи сваляч беше наблизо. Когато ни изгониха от двора, защото сме "дънили" рок до късно и хората не може ли спят, с нея тръгнахме да търсим помещение където да продължат купоните. Бяхме влезнали във физкултурният салон и тя внезапно подскочи, хвана се за халките и направи възлизане, а след това направи кръст. Чудех се от къде има по -широките плещи и мускулести ръце. Беше отлична математичка, през цялото си следване вземаше стипендия за отличен успех, без значение на дохода на родителите И въпреки, че баща И беше зам. министър. В института, в който работех в моят програмен колектив имаше осем млади жени инженери и научни сътрудници. Бяха умни, възпитани, културни, четящи, с добър произход. Имаха хобита, някои спортуваха най-вече ски, плуване, аеробика. По съвременните чалгаро-мутренско-бизнесменско-политически критерии, нямаше да са атрактивни, но бяха умни. Разбира се и манипулативни, с желание да променят съответният мъж на прицел Имаха чувство на собствено достойнство и цели в живота. Съпругата ми е технически директор в иновативна фирма, ръководи над триста мъже. Понякога на шега я наричат центуриона. Много е човечна и много се грижи за своите хора. Много твърд характер, взема бързи, крайни решения. Когато нещо обещае, няма сила, която да И попречи да не го изпълни. Сестра И е нещо подобно, но е и инат. Дъщеря ни върви по стъпките на майка си. Всичките сме инженери по радио-електроника завършили по различно време ВМЕИ/ТУ/. Като средно елитни столични гимназии.
С една дума умни, успели, обичащи, ме работохолички, верни и добри домакини //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: fa6335c093
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Н 13 "Искам жена, която мога да направя щастлива"
Значиии, като чуя ей това и бегам бате!
Жена съм, идвам си щастлива от вкъщи, не е твоя работа да ме правиш щастлива, а да НЕ ми отнемаш от щастието ако реша да го споделя с теб.
Говоря по принцип от женска гледна точка, не конкретно от мен към теб.
Как ще направиш една жена щастлива?
Ти не чувстваш вместо нея или щастието според ТЕБ каквото е, тоест да наложи егоизма си, както ти го чувстваш и мислиш? ! Ще и кажеш какво трябва да чувства лк?
Някои мъже съвсем изперкахте, баси божиите комплекси--"АЗ ще я направя щастлива! Аз ще и наложа какво да чувства и какво трябва да я прави щастлива! "!

Намираш си с подобни на теб разбирания и мироглед като цяло, споделяте всеки своето щастие и и правите и общо такова, но без да отнемат личното на другият и се получава здравословна връзка!

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 8323402e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Да не е тунингована, това ме отвращава. Да е състрадателна, умна, добър човек. Нормална външност, т. е. да не е някой тотален изрод, нито неземна красавица. Да не облечена като проститутка и да не се държи като такава. Да знае кога да си затваря устата и да се държи уважително. Да знае как да разговаря с мен, не да ми вдига патардия, а като нормален, адекватен човек. Да ми извади душата с памук, с кеф да искам да и угодя, не да ме обвинява, иска, тръшка като малко дете. Да си заслужава всичко, което ако имам бих дал за нея.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 499db4f3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   От човек на близо 60 г - щастливо женен

Авторе, аз отдавна съм намерил най-добрата и подходящата жена за себе си - това е моята съпруга, с която имаме прекрасно семейство, но ще ти напиша по какви критерии я търсих.
(Предполагам че ще ти е интересно да видиш не само теоретизиране, но и практическа реализация на нещата! )

Понеже духовните неща са много по-важни от материалните, ще започна с тях:

1. Да е вярваща в Бога и въцърковена православна християнка
Понеже аз съм такъв - за мен това е първото и задължително условие!
(Тук бих направил лек компромис с това да е въцърковена, защото това може да се случи и впоследствие, но като минимум трябва да обича и почита Бога, и да е кръстена в православната църква)

2. Да имаме еднакви(или поне много сходни) възгледи, цели, приоритети и виждания по най-важните неща в живота
(Без това условие - няма никакъв смисъл да се създава семейство! )

Като качества на характера съм гледал да е добра, честна, искрена, почтена, благочестива, благоговейна, весела и жизнерадостна - с чувство за хумор.

Като външен вид съм гледал не да е красавица(такива изобщо не исках - имал съм такива приятелки - и предпочитам да не е красавица! ) а да е симпатична, чаровна, лъчезарна и да ми е приятно с нея.

Интересно, че когато се запознахме, в първите няколко дни не ми харесваше кой знае колко, но когато пообщувахме повече, постепенно ми допадна много и се обикнахме...

Друго много важно условие беше - да се обикнем взаимно! - иначе може да бъдем само приятели, ако това го няма.

Също така държах(и досега държа) да се отнасяме добре - с уважение и любов един към друг!

Други изисквания не съм имал!

Дали може да готви, дали е добра домакиня, дали има финансови възможности и подобни неща - никога не са ме интересували!
Слава Богу, аз имам жилище и нормална работа, и повече от това не ми трябва!

п. с Само да кажа, защото предполагам, че ще бъде интересно - търсил съм я повече от 10 години! И през това време, въпреки че излизах на срещи с доста жени - не съм имал никаква връзка, защото никоя не ми допадаше достатъчно и не отговаряше на критериите ми.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: fa133da5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Поредната тема без смисъл! Няма абсолютно нищо за харесване в днешните жени, 95% превърнали се в полу-мъже, които с поведението си и с грозната физиология отблъскват мъжете. За да бъде харесвана от мъжа жената трябва да си знае мястото, да знае че стои много по-долу от мъжа, да изпълнява женските си задължения и да не се опитва да бъде като мъж, което я прави отвратителна, а и няма нужната природна интелигентност и физическа сила като мъжа. Простотията с равенството между половете наложена на Хр. свят от световните кукловоди разби семейните традиции и вкара жените в капан, от който няма измъкване. Това е и причината за демографския срив в Европа, което е в услуга на радетелите за женско господство и налагането на световен ред от хегемонистите, които вече губят почва под краката си и ще бъдат ликвидирани, когато мъжете се осъзнаят. Тази зависимост в света от женската наглост и безпардонност заради детеродните женски способности скоро ще бъде преодоляна. Тогава няма да има такива теми като тази, а ще има тема " мъже, каква жена предпочитате за домашен любимец"?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 25588c15c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Като номер 1 съм и аз, само че на 27. Изобщо не ми се занимава и комуникира със срещуположния пол, с цел връзка. Толкова се разочаровах от последната ми връзка, че сега просто гледам себе си.
Да надградя, да подобря, да правя нещата които обичам и да живея.
Абе пуснал съм го на самотек и каквото стане, ни снимки лайквам, ни пиша...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 49c6e6e16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   На 43г прясно разведен след 15г брак, в които правих всичко ама абсолютно всичко за усмивката на единствената жена, която съм обичал вече знам!
Обичам красивите и глупави жени по възможност до 20годишна възраст.
А иначе обичам жени, които разсъждават рационално, което е рядкост. Жени виждащи правилно отражението в огледалото.
Или казано накратко жена нормална, която не лети в облаците. Рядко се среща вече...

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 821dbd031b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Привлекателна. Интелигентна. Уважителна и любезна към мен. Да е сигурна, че аз съм човека за нея. Желателно да е в синхрон с с моите физиологични параметри.
Да е готова на компромиси.
Да не е имала повече от 2 интимни партньора.
Задължително!!! да не е била с цигани, негри и всякаква подобна сган!
Това е минимума под който не бих паднал.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 241426b692
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Млади и красиви. Поддържани и сексуални.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 4fbcf8177a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   И идеалната да намерят, пак започват да я приемат за даденост. Поне новите поколения мъже.
От момента, в който съзрях не съм минавала и 300 метра от прага на дома си преди някой да ми се залепи да ме сваля на улицата. Абсолютно всеки ден, без изключение. Дори съм имала ситуации бременна да ме гонят в гръб, както и с детската количка многократно. Сиреч - хващам окото. Цял живот съм на високи токчета, с рокля и прическа, няма зиме, няма лете. Винаги съм усмихната, обичам да се шегувам. Имам хобита, занимавам се с изкуство в свободното си време, иначе работя като мениджър в голяма корпорация. Мъжът ми не взима висока заплата и аз го водя по почивки. Глезя го, купувам му дрехи и обувки, плащам повечето разходи. Въпреки че не взима добри пари, работи до късно и на мен се падат и домакинските задължения. Пера, чистя, готвя. Правим секс почти ежедневно, мръснишки, анален, орален, секси бельо, вибратори, имаме секс люлка.
Един път не съм му казала и половин дума за финансите му, за това, че не делим домакинските задължения. Просто знам, че гори в това, което работи, зарежда се и съм щастлива, защото той е щастлив. Положението ме устройваше, мислех, че се обичаме, а в обичта няма мое и твое, няма делба кой колко дал. Днес съм аз, утре ще е той, важното е да се подкрепяме. Ами... оказа се, че си има афера човекът. С някаква моя наборка /не е по-млада ми е мисълта/ дето само мрънка, визуално е просто симпатична и в леглото не му дава и една трета, от това, което правим ние.
Та мисълта ми е... бъди себе си, прави каквото те прави щастлива и не се интересувай от идеалите на мъжете. Дори да си близко до перфектното, пак няма да си достатъчна за повечето. Винаги ще търсят новото и различното, дори да е по-лошо.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 7007f404c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До дамата с коментар №28:
Като мъж мога да потвърдя, че това е невалидно, поне не за тези, които имат изграден морал, дисциплина и джентълменско поведение. Ние никога не прекрачваме прага.
А относно Вашия мъж - това е една отре$пка, която не оценява какво притежава.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: fa133da5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   "Дори да си близко до перфектното, пак няма да си достатъчна за повечето. Винаги ще търсят новото и различното, дори да е по-лошо."

Ето това е най-правилно мислене и то от жена! Чак да не повярва човек. Всяка жена, колкото и перфектна да е след време омръзва на мъжа и той търси различна от нея, защото по природа му се полага, понеже е полигамен. Някога едно момиче в средния курс споделило чувствата си към мен на приятелката си. Чудела се какво имала приятелката ми повече от нея и защо не съм я избрал. Един от работниците в оттдела-стругарски ЦПУ-стругове с цифрово-програмно управление където си карах стажа ми каза. Жените са жени и нищо повече, каквото е у царицата, такова е и у магарицата! За това жената живееща като съпруга или на семейни начала никога няма да е достатъчна за мъжа, който се чувства независим от женските прищевки и фантасмагории за равноправие между половете.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 02331260c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 28, вашата история дълбоко ме разтърси! Как решихте да продължите отношенията си с този човек? Как вие приехте изневярата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker