Приемат ли се мъжете, които заговарят жени за смели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приемат ли се мъжете, които заговарят жени за смели
преди: 1 месец, 18 дни, прочетена 1416 пъти
Здравейте, темата е насочена основно към по осъзнатите жени над 25-30г. Жени не влизащи в категорията "кифли", а са натурално красиви.

Повод за темата са няколко клипа, които гледах в ютуб. В единия се говореше, че жените в днешно време никой не ги заговарял. Много мъже им пишели, но на живо никой. Мъжете били слаби и страхливи, и ако все пак някой ги заговорил те го смятали за проява на смелост.

В другия правеха скрити камери за заговаряне и наистина жените реагираха доста положително. Имаха доста одрязвания момчетата, но повечето бяха с усмивка.

В крайна сметка как жените виждат един такъв мъж, който примерно ви спира на улицата или в мола и иска да се запознаете. Говоря за някакви адекватни мъже, а не за някакви натрапници.

Случвало ли ви се? Разкажете някаква история и как са се развили нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 18 дни
hash: ea6b0158ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нещата реално се промениха много, когато затвориха повечето квартални заведения. Преди там беше сбор, срещаха се хората и говореха и се учеха на отношения.
Сега ги няма тези заведения и се вижда, че хората няма къде да се запознават. Интернет не е мястото за такива неща и от там не излиза нищо добро.
В същото време е мега тъпо да видиш някоя жена която ти харесва и да пробутваш някакви клиширани тъпотии, поне на мен не ми се вижда правилно.
Мъжете не са наплашени, те са отчаяни, поне повечето. Жените също, комуникация няма, защото я няма средата за това.
За това все повече самотници ходят на някакви танци и друг вид обществени дейности, за да срещнат партньор, но пък тук идва и другата особеност на отношенията и човешката психика, че когато човек е самотен и отчаян не би следвало да се обвързва поради ред причини.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 015979eb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Писал съм в другата тема, в която един питаше как да заговарял бил жените.... там, разбира се, се изля една гнила и люта жлъч във вратовете на всички опитващи запознанство на улицата, но моят опит е такъв, че от толкова ухажорство... не мога да си намеря приятелка.... звучи парадоксално, но е точно така - нормалните, които и без това трудно се намират, бързо надушват кой какъв е и се пазят (както и трябва да бъде, впрочем)...

та, авторе, работи над себе си и ще видиш и че от 5 погледа може да стане нещо.

ще ти напиша последните 5 случки, като те предупреждавам, че НЕ го правя както преди, ами само от време на време и по-скоро като показно и ако наистина нещо се раздвижи в мене:

1. музей във Виена, бяхме с приятел, показвах му го, една от надзорничките я спечелих още преди да обеля и първата дума. С голям маймунджулък - билетът е лепенка и на входа казват - "залепете си го на видно място! " - аз си го залепих на челото.... ами, такова ми беше настроението, после 3 минавания покрай нея, две напълно демонстративни в стил мистър Бийн и тя вече се заливаше от смях, докато е на работа... взех ѝ номера. Исках приятелят ми да вземе пример, че не му върви с девойките.

2. един отвори врата на една велосипедистка, докато и двамата сме с колелата по задачи. Заговорихме се - предложих ѝ книга със съвети по управление в градски условия. Дойде да си я вземе. Падна страшно четене. Не ми се обясняват подробности. Hauthunger му се казва тука.

3. Щутгарт. Зад нас стоят две мадами в един бар, но тихичък, с външна част, маси и пейки, едната е типичната руса слаба германка с чипо носле и сини фарове, приятелката ѝ - чернокоса, май със славянски корени. По едно време ѝ оставям телефона ми на масата, а на дисплеят пише - ".. Извинявай за нахалството, но зървайки те единствено можех да си помисля, че твоите прародители са откраднали цялото злато на Кайзер Вилхелм (Кайзерът на Швабия), и са го подарили за хубостта на косите ти, аз не живея в Германия, но ако ми напишеш номера ти - аз ще отмъкна цялото злато на Австрия и посредством хумор ще ти го подаря за да направим усмивката ти още по-красива... " Не съм го чел от сайтове или подобни глупости - измислям си на момента неща, спрямо емоцииите, които девойката предизвиква. Тука си стана положение за разговор, девойката ми даде шанс и ми го показа, че ми дава шанс (германките са такива), но по едно време просто се издъних - отдавна не бях чувствал онова непринудено напрежение, когато чувстваш че си на правилното място.

4. Някъде в Австрия - върви една уникално стилна (разбирай делово облечена, даже с леко широки панталони, но така подбрано облеклко и цветове - очи не отлепяш, без да се показва деколте, форми на дупе, само грим, тялото само се загатва! ) руса фея, минава покрай едно площадче с фонтанче. Аз не се сдържах - настигнах я - пак имаше нещо ситуационно, както горното - казва се Албертина (променям името), юрист е, на 28, отива да види роднина на близо и няма нищо против да повървим малко и да си поговорим, НО преди това триста осемдесет и девет пъти по 47 различни начина я моля да не ме мисли за изверг и нахалник, ами проработи - че защо да не проработи - нормални хора срещат нормални хора? ! ... та, поговорихме си, стигна се до чат по уотсапп. Излъгах я, че съм на 30 и това най-вероятно ме изхвърли от играта - търсеше си по-голям за сериозни отношения... нямаше как да ѝ призная хронологичната ми възраст преди да имаше нещо оформено - (вече се откри, че има два вида възраст - хронологична и епигенетична - тя е истинската, моята е с около 7-8 надолу, едно че всички около мене просто не вярват за истинската ми, едно и така показват тестовете). Както и да е...

5. София. Заведение на Витошка. Седим и обядваме с един приятел, нарочно исках да седнем до фолиото, дето ни разделя от пешеходците. В един момент долавям погледа на едната от две разхождащи се приятелки, казвам му на приятелчето ми ще си имаме компания - беше търсещо-блуждаещ, впервам очи в нея с една лека, едва доловима, почти изцяло вътрешна, усмивка, не знам как да ти го предам това нещо - то е сякаш излъчваш концентриран лъч позитивна енергия, но изражението ти НЕ Е ухилено като на клоун и не будиш асоциации с разлигавена булонка.... погледните ни се пресрещнаха. Тогава има завършваща мимика, в която съвсем леко се усмихваш, и едва доловимо присвиваш очи, че да започнат да изглеждат, че "се смеят". Това си е цяло изкуство и не сигурно звучи смешно по моите описания, но то както всяко нещо, което е практическо - не може да се обясни добре с думи.... та, Точно зад нас имаше освободила се двойка маса. Влязоха. Аз се падах с гръб към тази маса, девойката седна с гръб към мене. На кажи-речи 40 см. Аз започнах да инжектирам разговора с избрани теми, че ми се обича най-после и отново (това е факт! ) дълбоко, искрено, без сметки и теглилки, както бабите ми са ме учили, както в песента на Деян Неделчев-Обич за обич (пусни си я, няма да съжалиш), че макар и половин австриец - българските момичета, ако не са душевно изтрити от чалгата, могат да предложат една много дълбока душевност, съчената с една откритост и чистота, която у австрийките по-трудно се намира, че няма ли най-после да срещна една нормална, без значение дали българка или австрийка... Приятелят ми ми каза, че не е спряла да се обръща.

та, дали момичетата искат да бъдат заговаряни, аз няма да ти кажа, ще те оставя сам да се сетиш дали и как искат, важното е да имаш обаче какво да им кажеш, а не ги питаш каква марка коли обичат, как се казват или не знам какви подобни глупости...

успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: cc6f8c7568
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Авторке - какво разбираш под "адекватни" мъже?

Извинявай - аз съм "неадекватен" мъж и са ме заговаряли и жени и са ми писали в Tinder, но не ги отразявам. И една колежка дето мина 30 ми писа наскоро да се видим, но и отказах.

Да кажем, че доста жени не ми отговарят на критериите и ги намирам за "неадекватни".

Какво е твоето определение?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 928a8a7e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да, но само ако са хубави.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: b6b9bc21c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Определено мъж, който заговори жена с усмивка и увереност е нещо добро. Но пак идва голямото НО. Този мъж, ако няма брутална физика, татуси, брада, ръбеста челюст и не гледа лошо, шансът му е нулев. Дори такъв отворен мъж няма никакъв шанс пред един топ мъж с брутална физика, който не може да върже две думи на кръст. Разберете го най-сетне - ВЪНШЕН ВИД, ВЪНШЕН ВИД, ВЪНШЕН ВИД.... това е нещото, което привлича жените и чак на второ място - ПАРИ, дори и демонстрирането им да е фалшиво. Каквито и други качества да притежава един мъж, те нищо не значат за жените.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 80c50b8ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ако те заговори някоя гадна няма да ти е приятно, ама ако дойде някоя натурално красива ще се зарадваш. Т. е. ако си пич си смел, ако си смотаняк си досаден натрапник. Така го разбирам аз.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: f3682a4190
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си прави труда да заговаряш никой, ако не изглеждаш като мъжа на Иванка Тръмп както една кукувица тука каза, че и е идеала за истински мъж

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 4fc9bee7d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Много глупости гледаш в тубата. И се пише оТрязвания.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 9e827ec45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ами ако някоя е много приятна като характер и нежна, но не толкова хубава? Ще ти е приятно ли да те заговаря и да легнеш с нея? Сигурно да, но за връзка после? По същия начин са и жените, приятел. Ако не е хубав мъж - не му дават шанс. Външния вид е първата бариера за всичко. Истината е болезнена, но поне човек може да знае за напред защо нещата му не се получават и във връзките и в работата и във всичко.

Жените не точат лиги по Лео Меси или Джеф Безос, а по Леонардо Ди Каприо и Кристияно Роналдо. Също така една жена е готова на секундата да се сваля и флиртува с даден мъж, зависи колко добре изглежда в лицето.

Външния вид е всичко. И енергията на една жена става коренно различна, които е в присъствието на хубав мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: e3df801015
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   И аз като 2 мога да ти пиша за моите успехи когато бях млад, но ще ти кажа едно, трябва да излъчваш увереност, сила и да го показваш с всеки един жест, като същевременно й показваш че си кавалер, че можеш да концентрираш силата си, енергията си, за да я защитиш, ако трябва. Ако си несигурен и мекушав - забрави, никоя няма да ти обърне внимание, освен ако не слезнеш от някоя скъпа кола и/или не пръснеш пачки покрай нея, ама трябва ли ти такава жена? !
2 е демонстрирал точно увереност и затова е имал успехи.
Ще ти дам и аз един, два примера от моята младост. Коч компания сме и седим на маса в заведение, на другата маса идват и сядат компания момичета, явно за излезли да се забавляват. Моите хора почват да точат лиги, ама ги е страх, казвам им, момчета, така не става, отивам да ги доведа на нашата маса. Станах, отправих се към момичето, което на мен ми харесва и казах: "Дами, тази вечер може да бъде далеч по-приятна и за вашата, и за нашата компания, ако ни позволите да се присъединим към вас. " Те просто кимнаха с глава и останалото е история.
В някакъв общ чат засякох момиче, което бях виждал веднъж на живо, стори ми се симпатична, но на живо се бяхме разминали, та в чата спомена, че ще ходи в някакъв клуб. Това ми беше достатъчно, отидох в клуба, потърсих я малко, беше с приятелки и право при нея - директно при нея и казах нещо от рода - "След като те видях един път и не те заговорих, нямаше как да си простя да повторя тази грешка. " Останалото е история.
Просто е, но трябва смелост, увереност и ей богу да не изглеждате като глуповато дърво насреща, да комуникирате с поглед, с усмивка, с мимики и жестове, да покажете, че сте мъж, запленен от чара на дамата, но същевременно знаете кой сте и какво искате. Успех на младежта! :)

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: f1f6d649ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Защо не, истината е, че мъжа трябва да е мъж и да заговори той жената, а не обратното. Ако е готин, позитивен жената ще го приеме добре и ще се получат нещата, защо не? ! Просто и двамата трябва да са на един вайб и да им се получат нещата, хайде мъже, бъдете по смели, всеки път, когато видите момиче, което ви хареса и искате да я заговорите, но не го направите е една пропиляна възможност и ще ви е яд, може точно това да е вашия човек.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 839ee626f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не знам дали е вярно, но някога една колежка ми каза". В теб има има нещо откровено и детско и затова жените ти се доверяват". Все пак аз попитах дали тя не ме смята за инфантилен, та в смекчаваща форма да използва детското. Е, не било, а било, че съм будил в жените нещо като майчински или сестрински чувства, някак непринудено съм скъсявал дистанцията, без да бъда нахален и просташко интимен, ама, че фройдиска. Както съм казвал разбирам се с жените, но чудно защо, всяка, колкото и да сме били малки, се е опитвала по някакъв начин да ме променя и, моделира по някакви свои виждания и критерии, а аз не бях емоционално подготвен, в мен все има нещо от онова момче. Спомням си за една моя съученичка Славка. Някога нашите решиха да надградят моите скромни познания по английски и ме записаха в алианса на площад Славейков. Три пъти в седмицата по два часа от 18 до 20 часа. Бях, ако не греша седми клас. В групата най-малък, останалите разни какички, батковци и чичковци, на които им трябва някакво и най-скромно ниво английски за кариерно израстване. Като най-малък, сред възрастни бях като момче за всичко. Гадна работа, но тя щеше да стане още по -гадна. Може би на вторият или третият ден, часът започнал, вратата се отваря и влиза Славка, направо не може да бъде, не вярвам на очите си.. Та с нея седим на един чин в клас. Лъчезарно усмихната, руса коса до рамене на плавни вълни и сини очи. Като ме видя направо при мен седна, егати нещастието. В училище всеки ден по пет часа заедно и сега пак. На всичкото отгоре живеем сравнително близо един до друг, така, че пътуваме с едно превозно средство. Голяма мъка, от училище заедно с нея на Алианса, на връщане, пак същото. Тя е почти колкото мен висока, но сигурно към шест-седем кг по-тежка. Тя прилича на голямо момиче, аз на недоразвит-кожа, кости и жили. Аз още момче, а тя вече девойка. Пътуваме, а тя долепена до мен на седалката и само коментира хората -тези са гаджета, онези се целуват, други се държали за ръце, погледни ги тези как се натискат, а аз гледам колите, марките, моделите, плакатите по кината и нейните приказки ми досаждат. И така три пъти седмично, шанс да И избягам почти равен на нула. Тя е много умна, ученолюбива, спортна фигура, а аз като по-малък брат. Един ден както си седим тя изтърсва нещо от сорта "Искаш ли заедно да ходим"Нещо в логиката ми убягна и логично отговори, че и сега пак заедно ходим, на къде повече от това. Тя нещо ме изгледа странно, и като, че ли И се насълзиха очите, но пък седми клас завърши и се разпръснахме. Дали е било предложение -не знам. Мярках я епизодично от време на време, върнах се от казармата, вече доста пораснал, разширен в рамената от спорта и от натоварванията, понаедрял и един ден се сблъскахме -беше си все така хубава, бих казал красива, но вече бях към 182-183 см, а тя сигурно към 170см. Бях започнал да следвам, , а тя две години по -напред. Зарадва ми се, някакво мило излъчване засия на лицето И нещо странно и мимолетно, топло обхвана сърцето ми, почувствах спонтанно желания да я прегърна, да я притисна, нещо от като реминисценция от детството ми. За съжаление онези, детски чисти отношения бяха отминали безвъзвратно. Тогава просто не я разбирах, тя ме беше надраснала емоционално, а сега вече беше късно. И като по-възрастен, допусках сходни грешки от неразбиране или някаква стеснителност, страх да не изглеждаш смешен, досаден простак и жалък. Живот все някак трябва да стигнем края //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: b535ef2138
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Имам чувството, че някой тийнейджър яко си пуска фалшиви теми, не ми се вярва зрял човек да разсъждава по този начин. Аз съм жена 52 години, навремето всички мъже първи търсиха жените сега станало обратното жените скачат на мъжете, осъзнайте се мамини синчета, да заговориш жена не те прави смел, а достоен мъж стига да знаеш границите си когато се опитваш да общуваш

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: d2aa29db07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   дравейте и от автора, който все пак е мъж.

N3 ами например приемам себе си за адекватен. Бих тръгнал да заговарям в прилежен външен вид, усмихнат и ако ме отрежат просто бих си тръгнал и пожелал лек ден на жената, като не тая никаква злоба към нея. Това, че имаш критерии е хубаво и няма нищо общо с адекватноста. И към мен е имало интерес от разни момичета, но от теб зависи как ще ги отрежеш нали,? Не и казваш в лицето грозна си, а го правиш по по деликатен начин. Поне аз така правя де.

А това за татусите и нацепената батка... Умишлено съм писал осъзнати жени. Жени с ценностна система и положение, които подобни простаци не биха ги впечатлили.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: ded7b7cac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мисля, че нямаш много шансове. Главната причина, че масово е "осрано" от такива дето ходят на курсове за PickUp и си мислят, че са се научили как да заговарят. За такива цели по-добре пътувай с влак - там е по-оправдано при дълго стоене в купето да подхванеш разговор. Но на тротоара да тръгнеш да се правиш на разговорлив в повечето случаи не изглежда добре особено, ако си некадърен.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: db78767e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Колко различно е сега отпреди двайсетина години. Казвам го като жена на 40 , която има база за сравнение. И честно да ви кажа радвам се, че младостта ми премина в онова време, в което всичко между мъжете и жените беше някак по-весело, по- закачливо, непринудено и интригуващо. Материално не живеехме така както сега, но пък имаше чарът и обаянието жената да се чувства жена, а мъжът да си е в ролята на по-активен. Тогава почти всички момчета и мъже сваляха и се заговаряха с момичетата навсякъде, където е възможно. Бибиткането с коли след някоя мацка по улицата беше нещо обичайно, комплименти, предложения за запознанства, по улици, по градинки, заведения и т. н. То цветя и подаръчета се изпращаха или оставяха загадъчно пред дома ти, какви ли не неща не измисляха мъжете ако искат да впечатлят някоя жена. Бяха. забавни и доста по-непринудени моменти, любовта и привличането витаеше във въздуха. Мисля, че социалните мрежи, телефоните, интернета и порното на килограм, до голяма степен причиниха тази пасивност и безполовност, която цари. Ние, жените от аналоговото поколение имаме хубави спомени, и ми харесваше, че момчетата бяха активни тогава, от позицията на това което виждам сега- еми мисля, че е много по-тъжно, сиво и безлично, даже като гледам как младите се разминават като пътни знаци по улиците и си казвам- добре че съм усетила друг тип взаимоотношения. Никога не ми е било неприятно /изключвам някоя просташка проявя/, мъж да е поел инициатива за запознанство, ако човекът е приятен не съм го подминала намусена или да го нарежа нещо. Момчета в днешно време са станали явно доста плахи и чувствителни дали няма да бъдат отрязани, тогава не им пукаше чак толкова, пробваха се смело, пък каквото стане. И то все с някоя ставаше.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 91b81618e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   На пръсти се броят пътите в които някои ме е заговарял. Според мен мъжете вече предпочитат онлайн, от колкото да понесат отрязване. И са прави до някъде, защото заговарянето им е толкова пошло. Много често избират неподходящ момент, когато плащаш, когато говориш по телефона, когато носиш нещо тежко. Вместо да помогнат, директно задават въпроси за телефон, за кафе. Много повече харесвам непринудени ситуации. В които живота ме е срещал с хора в инъеррсни ситуации. А не да ми подсвиркват по улицата

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 80c50b8ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 18:

Аз като момче не правя тези неща с непознати, защото как да кажа - няма филм. Гледат те притеснено с поглед "този какво ли иска сега" и ми става неприятно в такива ситуации. Прието е за ненормално и понеже не се прави често, също така хората не знаят как да реагират.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 91a6e2db69
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   На мен такива са ми много смешни.
И те пък идват и питат: "Здравей, красавице, може ли да се запознаем? "
Падам, хора! Дай го малко по-човешки!

Момчета, МОЛЯ ви, забравете го този въпрос - ужасен е.

Просто заговорете - за времето, за автобуса, за разваления сфетофар, за дървото насреща.... каквото и да е. Тя ако ви хареса, ще продължи разговора. Тогава просто протегнете ръка и кажете:
Иван, между другото.

Толкова!

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: a695871810
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До 18

Станали са плахи мъжете и момчетата, защото дори най-грозните жени си вирят носа до небето и се държат като кралица.
Вчера отивам да си взема пица, хостеса сложили едно красиво засукано момиче и тя ме гледа, говори ми и се държи все едно пицарията е нейна. С една неприязъм, дръпна ми парите.... е как да стане. Как да и обясниш, че ако е мила ще ме спечели много повече вместо да ми идва да и тегля една майна.
Така се държат и с мъжете. Гледат ги отгоре до долу, преценяват ги и веднага си слага маската на ледената кралица
и се държи, като че ли е хванала Господ за оная работа.
На мъжете им писна да ги карат да се чувстват като смотаняци. Само един поглед и вече те мисли за прошляк, а тя проста като за световно. И да, чарът в отношенията умря някъде преди 20 години, когато жените бяха жени, а мъжете си бяха мъже и всеки си знаеше своята роля.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: e3df801015
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   И още малко от 12:) Прочетете дамата от 18. Напълно съм съгласен с нея, други бяха времената, и по наше време имаше интернет, ама малко аналогов, на дайл-ъп на домашния телефон:) Та не можеше да се разчита много на него, нещата трябваше да стават на живо и без много офлянкване. И да, нещата ставаха, сега е друго, но отново апелирам към младите мъже да бъдат мъже, уверени в себе си и да не се страхуват да общуват с жените. Да излязат малко от телефоните си и да влязат в реалния живот, там ще срещнат реални жени, а не виртуални и съм сигурен, че няма да се оплакват колко са самотни и че няма жени за тях. Няма жени за женчовци, ама за уверените в себе си мъже винаги е имало жени и винаги ще има! :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: c0fc67e0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   23, повервай ми, ако не си нацепена батка два метра с брутална физика, татуси и брада и във интернет, и на улицата и където щеш да отидеш, пак ще те режат, колкото и да си самоуверен, спокоен, с дар слово, чувство за хумор и т. н. За тях всичките тия личностни качества не струват пукнат грош, когато нямаш брутална физика, татуси и брада и не си поне два метра. Даже и кола и апартамент не ти трябват. Жените са диви, първични животни, които поставят външния вид на първо място пред всичко друго. Може да си безработен и да живееш при мама и да изтеглиш бърз кредит за кола и апартамент, това за тях няма никакво значение. По-важното е да се назобаш, да напомпаш мускули, да си сложиш 2-3 грозни татуса, да си пуснеш брада на джихадист, да се барнеш малко по-така със скъпарски дрехи и часовник, и ще са готови те на теб да ти плащат, за да ги ебеш. Изпитано от личен опит, брат, не се шегувам.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: bf362a14b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не знам жените какво мислят, но ето накратко една случка.

По принцип в свалянето и въобще в комуникацията със слабо-познати никога не ме е бивало. Никога не съм свалял жена и досега е така. Много по-лесно ми е да говоря на някакво официално събрание, конференция или нещо такова пред абсолютно непознати, отколкото да кажа 2 думи насаме с някой, който слабо или никак не познавам, особено жена. Та стига толкова за мене.
Веднъж ме пращат приятели да посрещна някакво момиче за някакво събиране, не беше купон или празненство, но беше в някакъв апартамент. Казват ми, че се казва Еми (примерно, и аз не помня вече). Излизам аз на въпросното място и виждам едно самотно момиче, наблизо още някаква група тинейджъри.
Приближих се и я попитах "Ти ли си Еми? ", а тя ми отговори: "Може и да съм". Бързах, че беше студено, а и закъснявах за събирането (което си беше по доста официален повод), а и както казах съм пълно дърво в общуването, така че въобще не се усетих какво се случва. Продължих да я подканям да тръгваме и да й говоря за някакви хора, които тя въобще не познаваше и само това че продължаваше да се усмихва в някакъв момент ме усъмни и аз започнах да загрявам какво се случва.
Разбрах, че това не е момичето, което са ме пратили да посрещна, погледнах се отстрани и видях, че приличам на класически сваляч с някаква небивала история. Стана ми неловко и момичето може би го усети, предложи ми да седна до нея. Разменихме още няколко думи, на мен обаче вече ми беше супер неловко. Не знам как щеше да завърши това, защото ми звъннаха, да ми кажат че въпросната Еми вече е на събирането и да ме питат къде продължавам да се мотам аз. Извиних се и бързо си тръгнах. Класически сдуханяк, после много ме е било яд. И за тази, и за други случки.
Така че да, най-вероятно добре се приема в общия случай, стига да не е нещо нагло от рода на "Здрасти мацко, много ма кефиш" или подобни.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 9538cb148c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До Ромео номер 2

Извинявай ама някоя от тез е*а ли или само им прави комедия.

Момчета не бъдете клоуни като чичо ви, на жените трябва да се гледа сериозно. Ако сте палячовци само ще сте им приятелчета в най-добрия случай или шутове в повечето случаи.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: e7870781c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ако се поддържаш, имаш поне някаква увереност и си искрен в намеренията си - бих казал, че жените се кефят на това да ги заговориш.

Аз съм заговарял може би над 200 жени от улицата. Доста често са ми казвали, че това, което правя е хубаво, смело, достойно за уважение и повече мъже трябва да го правят.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 7214b51f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Определено се изисква смелост да заговориш непозната, независимо дали си адекватен мъж, натрапник, простак или срамежливец, опитващ се да пречупи задръжките си.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: fc01487be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Номер 23, казваш, че няма жени за женчовци, а за уверените мъже.
Ами за женчовците ясно, но няма и за уверените и стойностните мъже, които от нищо не се притесняват. Жени има за мъжете с бради, татуировки, лоши погледи и брутална физика. И тези същите мъже не са особени уверени в себе си, но демонстрират фалшиво самочувствие, фалшиво мъжество и избиват комплекси, правещи се на бандити, а ако им скочи някой психар пълнят гащите, не можещи две думи на кръст да вържат, но с куп снимки в инстаграм и фейсбук, представляват притегателен център за абсолютно всички жени - и умни и простовати, и образовани, и неграмотни, и млади, и не толкова млади.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 6513a965d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   До №28 ""Black Sabbath""Има много истина в няколкото Ваши думи. Лично аз не смея да заговарям жена, даже когато бях млад. Страхувах се, че ще изглеждам досаден простак, освен това още от малък майка ми с шамари и внушения ми вменяваше уважение към тогавашните момичета. Тя беше последователка на Макаренко, а не на Песталоци и Русо. Смяташе, че момчетата с някой шамар по-добре запомнят това, което им се казва. Изглежда, че генетично, а и от това, че девет години тренирах джудо, а отделно и две години бойно самбо в казармата като десантчик, имам атлетична фигура. За съжаление на лицето ми има леки следи от акне, та затова си имах комплекси. Когато бях ученик, затова в девети клас започнах да тренирам джудо, защото там имаше много малко момичета по онова време. В училище се криех на последният чин, по далеч от очите на момичетата и си говорех с едно момиче Наташка, която си имаше и тя своите демони с нея бяхме двойка на абитуриентската вечер. Както се казва куку и пипи. Съпругата ми е мълчалива, много умна и някога беше отлична студентка. И тримата сме инженери завършили факултет -радиоелектроника към ТУ. Третият е дъщеря ни. Някога една колежка каза нещо от сорта, "мил с жените, внимателен си, но понякога си такъв инат и магаре, че хем искат да ти отвъртят някой як шамар, хем да те прегърнат и най-си вредиш на себе си". Заговаряли са ме жени, най -вече когато съм изпратен във "Фантастико" или "Била" да пазарувам, може би ми съчувстват, като ме гледат как безпомощен се лутам между щандовете. Няма и две седмици, пазаруваме във фантастикото в Скай Сити, беше час пик, стоя чинно на дългата опашка пред касите, съпругата ми някъде се губи, а чантата И е в количката. Точно в този момент, жена пред мен, също с добре напълнена количка, на зряла възраст, възпитана, културна, се обръща към мен и ми казва "Пазете ми количката" и тя изчезва някъде измежду щандовете, а в количката И също нейната чанта. Аз с две колички, в които две дамски чанти. В главата ми се завъртяха някакви странни мисли за постановка. Е, след две -три минути се появиха едновременно и двете и се заговориха, а аз щрих в картинката. Вчера една госпожа, която живеела постоянно в Австрия, ме заговори за перверзното ждендърско възпитание на децата в училищата в Австрия и пак във Фантастико. В Била ме заговори една сериозна госпожа, а от другата страна дъщеря ми с лакът ме ръга в ребрата и съска "Ще кажа на майка", аз какво да мълча като пън, ами комуникативен съм. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: e3df801015
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   И отново от 12/23. Все по-често споменавате тези с бради, татуси и здрава физика, може и да са тренд в момента, ама не винаги е било така, а и няма да е вечно така. Сега всички - и мъже, и жени са забили носове в телефоните си и просто НЕ УМЕЯТ да общуват! После не им върви в живота с намиране на партньори, ами как да стане, момчета и момичета? ! В нета всичко е виртуално, виртуални са и хората, аз там ще съм най-нацепеният брадат батка в Галактиката:) Не искате да ми повярвате, ама почти всичко си опира до подхода, до усмивката, до отношението, е не трябва да си някой мърляв грозник, но не е и задължително да си татуиран батка... Аз лично имам старовремско отношение към татуировките - едно време ги правеха само затворници и проститутки, е аз не се имам за затворник, пък и проститутка не съм:) Та във връзка със свалките. Семеен мъж съм, не свалям други жени вече, обичам жена си, но за да ви дам кураж, нищо че вече съм относително дърт - на 46, то ще ви кажа, че дори вчера една красавица на 28 в офиса ми правеше мили очи, имам усет за тези неща, клиентка, но явно в мен видя мъж, а не само човек, който ангажира по работа. А аз просто се държа учтиво, покрай работните дела се шегувам, разчупвам атмосферата. Нищо не желая от жената, не ме интересува, но ако ме интересуваше, може да се получат нещата без особен проблем, и пак казвам - млада, красива и образована дама. А вие какви жени търсите, та все се оплаквате, че не ви връзват? Личното ми мнение е, че за жалост младите вече НЕ УМЕЯТ да общуват и то точно благодарение на интернета и телефоните, не знам докъде ще стигне тази работа, но тенденцията не е добра...

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 7ec61232f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Н 25, много ме развесели твоята случка :))) смях се от сърце.
Усетило е момичето, че не си от онези... затова се усмихвала.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 125f13c1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 22 - кой ти е виновен че си падаш по жени с визия на хостеси чалгарки/порно актриси и очакваш от тях нещо сериозно? Със същия успех може да искаш самолета вместо да лети да го караш по улиците и да обясняваш самолетите как не стават за нищо.

До хората мислещи че трябвало да имаш татуси бради 2м и другите глупости не не трябва. Трябва да може да говориш и да знаеш какво искат жените. 90% от вас не знаят а и не ви и интересува - интересува ви само как да спите с тях. Номер 2 е прав реално е и е постижимо. А умника с номер 26 само показва че никога няма да му върви с жените понеже го вълнува само как да си го топне - затова да ходи по платени.

А от това дали ще и вземеш телефона и после ще стане нещо пак си зависи от теб. Но и там също има много неизвестни - може след ден да е размислила и да не ти вдига. Може да си има гадже и да си и харесал повече но после пак да е размислила и т. н. Да вземеш телефон е само началото :) Който иска само да ходи да си го вкарва без да положи усилия без да води разговори без да накара някоя да го желае - да ходи по платени (те за са за това за хора които не им се отделя време да се развиват и да станат добри в нещо) или да пръска пари по жени които уж не са платени което е същото. Аз по срещи сметки не съм плащал и съм спал с жени - как ли става тоя номер при положение че съм с нормална да не кажа слаба физика ;)

Хората са ви го казали - жените обичат с ушите. Учете се - ако не платените и реване по сайтове

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: ded7b7cac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   24, я кажи ти имаш ли брада и татуировки (такава е думата на български, ако не знаеш)? Много сме любопитни аз и други, които постоянно попадат на тъпите ти коментари. Кажи брадат ли си и ебеш ли или гледаш отстрани и си мислиш какво точно е нужно.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: e7667f8ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   24 до 34 - на края на коментара си ясно съм написал "изпитано от личен опит", ако си сляпа или неграмотна и не можеш да четеш. Съдейки по този цитат как мислиш, имам ли или нямам? Но пак се съмнявам, че ще разбереш какво ти казвам, жените нямате капка мозък в тия кратуни и не ги използвате за мислене, а за украшение, и за някои други неща...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker