Оналйн връзка с токсична жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оналйн връзка с токсична жена
преди: 1 месец, 22 дни, прочетена 772 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 30 + от известно време си пиша с една жена от моя град колкото мен. Тя живее в София, но често си идва тук и сме се виждали приятелски на заведение. Понякога имаме разговори с часове по чата понякога и пиша и не ми отговаря с дни. Случвало се е да правим онлайн секс и да ми предлага да се женим. После ми е казвала, че се майтапи. Аз я харесвам и искам да сме гаджета, а защо не и по сериозно но има дни, в които съм се настроил да си пишем и не ми отговаря и даже на казва защо. Чуствам се зле когато не ми казва къде е или какво прави а после ми е добре като си говорим. Не знам какво да правя, хем я харесвам, хем и се дразня като мълчи. Някой дали и е изпадал в такава ситуация. Един път се скарахме по чата и ме блокира и ми беше много гадно, но я убедих с имейли и извинея да ми прости и да ме приеме отново в една от онлайн мрежите. Хем и се дразня хем сърце не ми дава да се карам с нея за да не ме блокира пак и да си изгубя шансовете с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 21 дни
hash: c21648db25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   И ти си мъж на 30 ? На ЕГН само, нали?
Не е длъжна да ти отговаря, защото сте никакви. Това, че се зяпате по камери голи пак нищо не значи. Не сте двойка.
Явно и тя нищо не търси, ами брои шараните.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: edf0cc5acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Пич, ти мазохист ли си?

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 6af670679b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ей, толкова хора, и мъже, и жени, обожавате токсичност и драми. Хак да ви е, такива дъна да ви разгонват фамилиите!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: dfd0e6d07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами направете си и бебе онлайн и всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 84272ff3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всъщност ти си оплетеният. Жената си прави каквото си иска. Може да ви върти и петима така...
"Онлайн секс"? ! Това пък що за глупост е? Раждат ли се от него оналйн-бебета? !
Нито може да се каже, че това е връзка, нито пък някой ти е виновен.
Спри да се занимаваш с нея! Като гледам - тя не се натиска да се занимава с тебе... Търпи те, щото ѝ обръщаш внимание и ѝ повдигаш самочувствието, а тя те тъпче както си иска...

 
  ...


...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 1dd4f23568
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Извинявай, майка ти не ти ли е казвала, че си специален? Или психолози? Няма как да нямаш някъде из чекмеджетата диагноза, виж я добре и търси подобна на себе си.
Сериозна съм.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: eca368fc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Разпечатай чатовете, изтрий ги от твоя телефон, направи си кратка екскурзия до София, там ѝ ги връчи с думите, че "уж е осъзната зряла жена, а не струва повече от ей тоя куп хартия", после я блокирай отвсякъде и си търси нормална Приятелка чрез нормален контакт - наживо. Така евентуално ще ѝ помогнеш и на нея да се опомни!

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 8283365e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Значи правили сте онлайн секс, виждали сте се на живо, но не сте правили реален секс? Теб ли те бие сачмата или нея повече?

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: ec8021c854
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Онлайн връзка, не е реална връзка. Води до ей такова токсично пристрастяване, неусетно се пристрастяваш към тази динамика и мозъкът ти си чака дозата допамин от очакването ще ми пише ли, няма ли, кога ще се появи, кога ще изчезне. Ставаш неусетно като наркоман, без да осъзнаваш че това всъщност не е реална връзка, а е игра. Разкарай се от тази болна игра, че ще ти бъде все по-трудно натам, а положителен край няма да има, от опит ти го казвам. Бях въвлечена в такава илюзия, мъжът си беше с някакви психически проблеми, криеше зависимост от алкохола и не беше способен на здравословна връзка в реалността, искаше по изкуствен начин да си чеше егото, предизвиквайки чувствата ми зад кадър. Просто в реалността не беше способен. Причините може да са всякакви, и тя да е емоционално нестабилна, да има друг и с теб да си повдига егото, но това не трябва да те интересува.. самият факт, че се държи по този неадекватен начин означава, че не гледа на теб по нормален начин и за това я блокирай рязко. Аз така направих и се спасих от негативни и тъжни усещания, иначе ще се въртиш все в един и същи омагьосан кръг, който ще те изтощи психически и физически.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 2914553b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   До 6. Вие явно сте по пълничка или грозновата че се забавлявате да обиждате хората он лайн и да търсите реакция, сигурно съжалявате че такива неща като в историята не ви се случват на вас...

 
  ...

...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: c665f7a148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти сериозно ли си на 30? ! Защото, извинявай, но разсъжденията ти са като на 15. Защо не ти отговаряла веднага? ! Ми жена та си има и друга работа освен да е онлайн 24/7. А това с предлагането на брак на някой, който си виждал няколко пъти на живо ме уби!
И изобщо цялата драма, блокирането, сърденето... все едно не сте, уж, зрели хора, а тийнеджъри, чийто живот се върти само около чатовете и социалните мрежи.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 1dd4f23568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Н 12, автора ли си?
Мда... бъди сигурен, че такива неща като в историята не ми се случват и със сигурност на 100% няма да ми се случат.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 1cfea488b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей, авторе,

За какво шансове говориш? Какво губиш? Не те разбирам аз лично. Може би ще прозвучи нетактично, но съм имала такива "гаджета" през тийнейджърските си години и определено не съм се интересувала от нещо повече. В момента също не ми липсва такъв тип внимание - може да не е по цял ден и нощ, но определено ми пишат мъже с които изобщо не съм имала нищо повече или дори не познавам на живо. И те не са малко. Не го казвам с цел да се превъзнасям, а просто да ти споделя женска гледна точка. Изобщо не смятам тези "познанства" за нещо особено, абсолютно дори ги отбивам. Но съм имала периоди в които наистина са ми повдигали настроението и самочувствието подобен тип общувания. Изобщо не съм го смятала за нещо, което ще прерасне в повече. Да не коментирам колко пъти съм искала да се женя през годините - особено като чувствам социалното напрежение. Кавала съм го дори на няколко човека. Нормално е, случва се.

Смятам че реално нямате абсолютно никаква почва за започване на отношения освен ако гледам на информацията, която си споделил. Не е нормално и да имате връзка от разстояние за която само ти знаеш...

Не дълбай толкова, а дай шанс да се виждате на живо. Личното ми мнение е, че след няколко по-дълги чата нямам какво повече да чатя и директно споделям, че предпочитам комуникацията на живо. Оттам - нататък спирам да пиша. Ако човека отсреща предприеме нещо - предприеме. А, това също не е гаранция за нищо.

Смятам, че това, което можеш да направиш е да започнеш да излизаш реално с тази жена и да видиш какво ще се получи. Останалото са безсмислици в моите очи.

Такива мъже, които са само на думи, но не и на действия не ме впечатляват.

"В интернет:
- Хайде да правим виртуален секс!?
- Ох, аз съм виртуално импотентен.... "



Ж28

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 7af85d757b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ташак си прави, не те има за нищо повече освен развлечение като и е скучно. Ползва те за изтривалка и да си вдига самочувствието и да се прави на оборотна.
Много сме били в тая позиция през годините. Не се занимавай изобщо с тая. Сигурно я оправят 2-3 регулярно докато не ти пише. От тия чатове файда няма никаква.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 1208d9acbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Гаджето ми беше от няколко години в такава виртуална връзка, когато се запознах с него. Едва се отървах от “бившата” му, а така и не разбрах дали изобщо беше жена. Не съм съгласна, че само 15-годишните имат такива истории. Това е масова епидемия в днешно време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker