Нещастна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещастна съм
преди: 1 месец, 12 дни, прочетена 979 пъти
Здравейте! От заглавието разбрахте защо пиша тук искам да видя други мнения на странични хора. Вече близо три години живея с човек, от когото имам едно детенце, но този човек след детето се промени към мен, спря да ми обръща внимание, сърди се, изкарва си гнева върху мен, гледа футбол и играе игри на компютъра. Като баща е добър, когато му кажа, че имам нужда да гледа детето го гледа, но отношението му към мен се промени. Съсипана съм! Той постоянно мълчи, не ми споделя, всяка събота вечер спи на село и оставя мен и детето сами в града. Търпях го дълго време, но накрая от мъка му изневерих. Аз съм жена, утре ще правя 22 години имам нужда от внимание, ласка, той никъде не ме води, ежедневието ме е побъркало, този с когото му изневерих е бившия ми приятел този с когото скъсах преди да го видя. Видяхме се с него и два пъти правихме секс, има привличане между нас. Не ме съдете или съдете ме. Веднъж, когато се видяхме с него той ми каза, че от три години е влюбен в мен и иска да заживеем заедно каза, че детето не му пречи, но явно се уплаши след като му написах какво чувствам, каза ми че не ме търси за секс и това, което иска няма никой да му го даде, питах го какво и той не отговавя, каза ми че ме харесва и че му е готино с мен, но това не променя факта, че съм семейна. Защо подяволите той ми даде празна надежда, като не е сигурен дали иска да е с мен, каза ми и че не знам какво е любов след като аз му казах същото. Обърках се. В момента ми е адски зле, искам да съм щастлива, говорила съм с бащата на детето ми хиляди пъти, но той не желае да се промени. Не желае и брак да ми предложи, а вече имаме дете на година и един месец. Моля ви приятели кажете ми какво да направя, за да се чувствам щастлива и да намеря любовта. Много ми е тъжно. Съжалявам, че историята е дълга, приемам и критика стига тя да е градивна. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 11 дни
hash: 4d724b0e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Авторке, с колко още неподходящи за теб мъже ще съжителстваш и ще раждаш и деца от тях? - (въпросът е риторичен)

Ти ум и разум нямаш ли?

След като веднъж си се опарила - не го ли изпита и провери достатъчно дълго време този мъж преди да заживееш с него, че и да раждаш дете от него?

А и правилното е: деца да се раждат - след като се сключи брак!

Какво да ти кажа, аз имам прекрасно семейство, но съм гледал и съм избирал съпругата си, преди да се оженя за нея!

И най-голямата глупост, която си направила - да се занимаваш паралелно с друг мъж! И втора такава - това да е бившия ти приятел! БИВШИЯТ затова е БИВШ, защото не е бил подходящия човек за теб или ти за него! - иначе щяхте отдавна да сте се оженили и създали семейство!

На твое място - аз бих провел сериозен разговор с твоя сегашен съквартирант и баща на детето ви, бих му казал всички тези неща, които ме тормозят, и ако не е готов и съгласен да ги промени - моментално бих се разделил с него!

С бившия - също веднага бих прекратил всякакви контакти - завинаги!

И занапред запомни от мене следното:

За да създаде човек добро и здраво семейство - трябва да се свърже и да го създаде с ПОДХОДЯЩИЯ човек!

А подходящ означава човек, с който имате първо духовна връзка и след това еднакви(или поне много сходни) възгледи, цели, приоритети и виждания по най-важните неща в живота!
И разбира се трябва и да си допаднете визуално, но това е второстепенното - достатъчно е да ти е приятно да сте заедно.
И накрая вече да се обикнете!

И ТОВА ТРЯБВА ДА ВАЖИ И ЗА ДВАМАТА ЧОВЕКА - И ОТ ДВЕТЕ ГЛЕДНИ ТОЧКИ!

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: b58f308018
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Бие ли те? Само за това ли си нещастна, че не те дондурка като бебе? Ти си според мен поредната която гледа прекалено много турски сериали.. Ще ти кажа какво бъдеще виждам за теб. Ще го напуснеш и след време ще пишеш тук когато той има друго семейство, жена и деца че бившият ти не ти обръща внимание и не те оножда като докер. Може би му е писнало от постоянно киселата ти физиономия.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 247e426eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма да намерите любовта, скачайки от легло в легло.
Едва на 22, а вече неверница, предателка - мислите ли, че заслужавате любов? Мислите ли, че с това поведение сте годна за един отдаден мъж?
Аз не мисля така. Това, което Ви се случва е отговорът на Вселената към собственото Ви грозно поведение.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 4886372899
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ти със сигурност СИ част от проблема, пързаляйки се надолу по пързалката на нагона, вместо да търсип подход към съпруга си. Този с който си му изневерила, просто иска да те чука, защото си му удобна, не защото изпитва чувства към тебе и това е очевидно за всеки трезвен без замъглени очи.

А относно съпруга ти, не можеше ли да поискаш брак преди детето или когато му даде аванс да се изпразни, очакваше, че впоследствие постоянно ще си играе с тебе и ще те чеше, като едно кутре? Най-честият проблем, който срещам при жените е, че много се хвалят с "поситженията" си, а същевременно изпитват разочарование, че не се отнасят с тях, като с едно кученце. Не е ли иронично?

Виждал съм го многократно, глупави жени да кълват на гола кука, просто защото като риби, не се замислят какво е, що е, а просто лапат.
И ти така си бързала, без да се замислиш и последиците са наяве.

Сега спри да мислиш за себе си и почни да мислиш за детето, грижи се то да не върши същите глупости като теб и ситуацията ти да не се повтори в живота на детето ти. Ако някой ден заслужиш брак въпреки прегрешенията си, ще го получиш, но за момента не го заслужаваш - изобщо.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 5c3064ff6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защо си родила от мъж, който не обичаш?

Ако се изчерпат нещата и моят мъж започне да се държи с мен така, както мъжът ти се държи с теб (ако е истина всичко казано, разбира се), директно ще отида при адвокат, ще поискам да започна дело за споделено попечителство върху детето, ще си взема нещата и ще си тръгна от него, като после пред свършен факт ще му съобщя новината в писмена форма по пощата с обратна разписка.

И все пак, преди това да се случи, бих се опитала да говоря с него за това какво се случва между нас и дали иска да продължим с отношенията си,
ще му споделя своите виждания и ще му кажа какво искам от него в тях, съответно и ще го помоля той да сподели неговите нужди (добре е да записваш такива разговори, ако смяташ да заведеш дело за попечителство).
Ако не успеете да се разберете човешки, просто действай - адвокат - изнасяне - известяване за ситуацията по писмен път. И оттам ставаш самостоятелна майка с дете, която е свободна да си търси щастието с друг мъж ПО ПРАВИЛНИЯ НАЧИН.

Не си женена за него, не си длъжна да си с него. Щом не ти харесва - разделете се и го остави да си играе компютърните игри. Изневярата не е начинът, обаче. Колкото по-чист е един човек в отношенията, толкова по-добре за него в бъдеще.

Съдейки по това как го обвиняваш за иневярата си (която е изцяло твое действие) смятам, че и в теб има проблем за неговото отношение, но това само ти си знаеш - просто трябва да се изясните помежду си. Според мен ти не обичаш този човек и самата ти с изстинала към него. Много жени страдат и от следродилна депресия и това също може да е повлияло на виждането му за теб - може да си по -отдръпната, да не му обръщаш внимание или просто да си спряла да му бъдеш привлекателна. Варианти много. Седнете да поговорите СЕРИОЗНО и ако не стане нормален разговор, просто си започни на чисто сама.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: ad189ecf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Доста си объркана и за съжаление, в момента наистина нямаш полезен ход. С толкова малко и зависимо изцяло от теб дете, вероятно без други доходи, освен майчинството, къде точно ще отидеш и как ще живееш? Можеш ли поне при родителите си да се върнеш?

Ясно е, че с бащата на детето ти нещата са приключили. Аз поне след такова неуважение не бих останала в такава отратителна връзка. Жалко, че си е показал истинското лице точно сега - когато си с малко дете и се нуждаеш от опора до себе си във всеки смисъл на думата. Даже и брак не предлага сам. Ако иска да бъде баща - и след раздяла ще си вижда детето колкото и когато пожелае, това са съвсем различни отношения.

Другият мъж в историята е прав за себе си. Той би те приел и с дете и така постъпват хората, които истински обичат. Обаче - ти си с неясен семеен статут и човекът не може нищо да направи по въпроса. Или се разделяш с мъжа си, или оставаш с него. Сега другият мъж какъв е точно - таен любовник, утешител, душеприказчик, кошче за душевни отпадъци, отмъщение? Постави се на негово място и кажи ти как би се чувствала и какви би направила на негово място? Не си щастлива, не си обичана и обгрижвана вкъщи, обаче... пак там се прибираш. А той, другият, свободният, остава сам. Той стои сам и те чака да решиш, ти не взимаш решение и само страдаш, а така губиш времето на един човек.

А може и човекът да се пита "А ако роди дете и от мен и след година-две пак стигне до същата ситуация? " Поведението ти излъчва несигурност, незрялост, импулсивност, а това за човек със сериозни намерения не говори никак добре. Все пак си на 22, не си тийн, имаш семейство, дете, отговорности. Даже и да не съдим изневярата в чисто морален план.

Не може да се живее в такъв ад. Ти сега нито за себе си, нито за детето си, нито за другия мъж си полезна. Нито изневерите са решение на проблема, нито скандалите, нито постоянното мислене, премисляне и затъване в депресии. Решителни действия са нужни. Седни и си помисли къде можеш да отидеш поне временно, можеш ли да се издържаш сама през това време, детето здраво ли е, за да тръгне скоро на ясла, градина, странични доходи можеш ли да имаш, има ли кой да ти помага. Може би е добре да останеш за малко сама, без мъж, за да си проясниш малко мислите и тогава да решиш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: a73e833626
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Всяка втора тема от жена е с тези характеристики.
Търсите този дето да ви глези, да ви носи на ръце, а като ви върже и ви наблегнат битовизмите нормално, това да не се случва. Центъра на вниманието не си ти, а детето ви.
Само че и ти си дете, и на 40 да станеш, с това мислене ще си пак дете. Искаш дрънкулки, искаш внимание, искаш всичко. А то в живота не може да имаш всичко. И когато си хващаш някой не защото те кефи, а защото се държи добре и те води тук там, то това си има последици и резултатите са такива каквито ги пишеш.
Натам също е ясно какво ще стане, ще си тръгнеш, после детето ти ще израстен при баба и дядовци, ти ще търсиш донори тук там, ще преспиш със сумати мъже, чакайки да се появи принца който да те носи на ръце.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 219a28cf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, виж сега. В живота има поредност на нещата.

Имаш проблем с избора си на човек, с когото си избрала да споделиш живота си. Ако това, което пишеш е вярно, не можеш да разрешиш този проблем въпреки усилията ти.

ОК. Това се случва на хиляди, не си единствената. Въпреки, че според мен бъркаш кардинално в подхода. Човек не можеш да го промениш или моделираш според твоите очаквания или моментни изисквания. Но можеш да опиташ да да се напаснете така, че и двамата да израствате заедно, или да се опиташ да разбереш, че в живота, особено семейния, не всичко е цветя и рози.

Както и да е, да приемем че връзката ти е провалена, очакванията ти невъзможни с този човек. Без значение по чия вина. Първо я прекратяваш тази връзка, т. е. разделяш се с бащата на детето ти, и едва тогава се отдаваш на привличания, секс, търсене на любовта, и каквото там друго те кефи и прави щастлива.

Всичко друго те превръща в най-обикновена пачавра служеща за безплатно задоволяване на нагон. А, както очевидно не ти е известно никой нормален мъж не би се обвързал с такава. За любовника ти, ти си точно това. Каквото и да ти разправя. Нали се сещаш, че той се сеща, че това което вършиш с него, утре по същия начин може да вършиш и с някой трети, забучвайки му рогцата без да ти мигне окото. От мъка или от щастие ще е все тая.

Това би трябвало да отговори на въпроса ти, защо по дяволите той ми даде празна надежда...? Защото вероятно имаш прекрасен задник и хубави гърди.

Прекратявай и с двамата, с бащата на детето ти нямаш бъдеще след като си стигнала до края с другия. Рано или късно той ще разбере. И късното не е опция. Другия би трябвало вече да ти е ясен. Защото ти си му. Поемай живота си, както и отговорностите си в собствените си ръце. Ще ти е трудно, вероятно самотно, ще ти коства много, но ако имаш късмет, един ден може и да израснеш личностно до степен да заслужиш да си щастлива. На този етап е достатъчно да разбереш единствено, че не можеш да поправиш една грешка с друга грешка.

А колкото до любовта, тя винаги е там където я срещнем. Глупаво е да я търсим. Проблемът е, че рядко я разпознаваме навреме.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 0fd4588174
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма да те критикувам, знам колко много страдаш. Мъжът с когото живееш не става, нито ще се промени. Явно смята, че вече те е вързал и не изпитва никакви емоции към теб. На бившия си приятел не можеш да разчиташ, той просто е отмъстил на сегашния ти. Ако можеш да си го позволиш се отдели и започни самостоятелен живот. Щастие и лябов всеки мечтае, но не са дадени на всеки или са изключително променливи и нетрайни. Дарена си с чедо и насочи чувствата си към него.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 78b4a228f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   С бащата на детето ти всичко звучи нормално, само не разбрах какво е това изкарване на гнева върху теб. Ако не те бие, а само те оставя да скучаеш по цял ден - тогава може семейният живот изобщо да не е за теб, проблемът да е в теб, а не в него. Брак не знам за какво ти е, някаква хартийка. Нали живеете заедно, направил ти е дете и си го гледа. Ако и детето е признато и сте добре с парите, да знаеш, че трудно ще намериш друг такъв мъж.
С бившия ти пък сте си лика-прилика, имате си привличане, правите си секс.
И какво не ти достига, за да си щастлива? Колко мъже ти трябват, за да почувстваш, че си намерила любов? Двама едновременно малко ли са ти? Как намираш време за детето, докато имаш двама мъже и се оглеждаш за трети? Ами работа и други хобита освен секса нямаш ли?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 942a251bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 7
Казваш, че всяка втора тема написана от жена е с тези характеристики. Но едно не си разбрал, както почти всички в този сайт, че всяка тема публикувана в този сайт с подобни характеристики е написана от една и съща авторка. Каквото и да ви казвам вие ще продължавате да вярвате, че авторките са различни. Но ако задъбочено вникнете в текстовете ще разберете, че стила на историите е един и същ. Съжалявам ви, че сте много лесни да бъдете заблудени. Аз ви казвам, че авторките на подобни теми е една и съща жена /стара баба/, която мрази мъжете защото никой мъж не й обръща внимание. Бабата в края на м. Ноември тази година ще навърши 68 години. Жалко, че вярвате на измислици. Този коментар няма да бъде публикуван защото бабата знае кой съм аз и че казвам истината.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: f9735ecc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Авторката съм. Благодаря на всички за отделеното време! Прочетох внимателно всеки един коментар и определено ще помисля над поведението си. Забравих да вметна, че съм голям инат и затова не се разбирам с всички. Ще работя над себе си на първо място, за да съм добре в живота. Детето си е дете ще порасне и ще поеме по своя път не ме съдете, че съм егоист, просто на никого не му пука как се чувствам. Трудно ми е, защото постоянно съм критикувана, не знам в момента какво е правилно за мен наистина. Човек на първо място трябва да мисли за себе си, колкото и егоистично да звучи. Ако вие изпитате това, което изпитвам аз всеки Божи ден, а именно критика, нападка, че не съм достатъчно добър човек. Той ми посягаше дори и когато бях бременна. Майка ми е съгласна да ни приюти даже вчера плака по телефона, защото не съм щастлива с този човек, но за нея е най-добре, както и за м н да останем тук в града, а не на село, защото ако се върна там ще изпадна в депресия. Не желая отново да съм в това състояние. Сама съм си виновна, че веднага се впуснах в това приключение единствено сега аз патя и страдам. Той е на 33, я а аз съм на 22 понякога отдавам това неразбирателство и на годините ни във възрастта, защото той е по-голям от мен с повече житейския опит и мисли едно, а аз друго. Наистина не знам какво да направя в този момент единствено ще се фокусирам върху рожбичката си. Запомнете, че всеки човек е ценен, не може да се пренебрегвам дори и заради собственото ми дете, един живот имам, искам да съм щастлива. Относно детето гледам си го перфектно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 90c5b9ceb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Проблема е, че твърде млада си родила дете, все още ти се живее, а трябва да се грижиш за мъж и дете. Ежедневието е тежко и досадно, особено за млад човек. Аз на 22 години мислех къде да отида на дискотека и как да си взема изпитите в университета.
Всички тръгнаха да те нападат. Но напълно те разбирам. Дори и на 50 години хората са нещастни. Препоръчвам да си вземеш живота в ръце. Явно не обичаш мъжа си, няма защо да оставаш с него. Живота е тъпърва пред теб, за да го търпиш вечно. Ще трябва обаче да се грижиш сама за детето. С времето ще срещнеш друг, с когото няма за се чувстваш нещастна. Осмисли деня си с учене, хоби и други неща, които ти харесват.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: e0bf97f98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не е ли много странно как всичи жени до една казват, че човека до тях се е променил или ежедневието им е станало много еднакво. Няма как винаги цветя и свещи, мили глупави дами. Не работи така. Има си етапи на връзката. Всяка една ама всяка реве за едно и също нещо. Мисля, че трябва да останете на саме всички - без мъже и да ви дойде акъла.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 65bce0e311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От номер 10:

Авторке, извинявай, ако съм те засегнала с предишния коментар, но ти беше описала много идилично живота си и в мен се надигна черна завист.

Сега след допълнението ти излизат 2 сериозни проблема.
1. Съквартирантът ти те бие.
Ти говориш за това завоалирано и го смесваш с един куп глупости, които са нормални за всяка семейна двойка. И се самообвиняваш, че те бие. И от собствен опит допускам, че още се надяваш да спре да те бие. Няма да спре. Приеми, че този мъж е бил грешка (може и да го съдиш, ако ти се занимава), вземи си детето и се изнеси. Това не е добър баща и ти също няма да си добра майка, ако оглеждаш дете с такъв човек.
2. Държиш се за него, защото не искаш да се върнеш на село при майка си.
Разбирам те, аз също не искам да се връщам на село при майка си. Приеми го като временна ваканция. Детето ще прекара малко време с баба си, ще бъде сред природата. Човек се депресира, когато не вярва в бъдещето, а ти имаш бъдеще.

От бившия си си получила хубав секс и някакви обещания. Ти мислиш, че това не означава нищо, но всъщност в сегашната ти ситуация той няма какъв по-ясен сигнал да ти даде. Той е този, който няма полезен ход. Зарязала си го, забременяла си от друг, още живееш с другия и това продължава от 3 години. Ами освободи се от другия и излез на няколко нормални срещи с бившия. Ще поживееш и ще видиш дали има сериозни намерения.

Имам позната, която причини абсолютно същите неща на бившия си и той си я прибра с чуждото бебе и си се ожени за нея. Друг е въпросът дали тя се е върнала при него от любов или от отчаяние.

Ако и бившият те разочарова, има и други мъже. Целият живот е пред теб. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 692b5d4230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Много кофти филми!

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 502c323ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Така става като бързате да раждане деца без нито да сте наясно със себе си, нито да познавате добре другия.
Сега сигурно ще ми нападнете, но в 21 век да родиш дете на 20 вместо да учиш и да се развиваш е пълно безумие!
А, колкото до авторката, според мен има само един полезен ход. Разделя се с мъжа си, прератява всякакви отношения с бившия си, връща се при майка си, гледа си детето и едва когато е наясно със себе си започва нова връзка. И този път трябва много да внимава с какъв човек се обвързва. Защото вече знае какво става като ражда от първия срещнат.
А иначе историята е много поучителна за всички 20 годишни които след няколко срещи са решили, че са намерили "принца" и той ще се грижи за тях, а те ще живеят като в приказка. Е, да де. Ама това не е историята на Пепеляшка и на 20 вече е време да го проумеете! В реалния живот рядко има "и заживели дълго и щастливо", особено ако и двамата не полагат усилия нещата да се получат.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: dfba65a2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке, ти си престъпница! Жената няма право да изневерява, да изневерява може и трябва само мъжът защото е полигамен и природата му е дала тази привилегия. Мъжът може да има стотици деца през живота си, а жената най-много 20-25. И знай, мъдрите хора са го казали, жената ще стане щастлива само тогава, когато успее да направи щастлив мъжа си!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 03492516c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторката съм. Благодаря на всеки отделил от времето си, за да ми напише нещичко. Номер 17 е адски прав. Ние с него не се опознахме добре и веднага се отдадохме един на друг и двамата не полагаме усилия, за да се задържим, защото не се обичаме, аз така го разбират. Тъжно ми е, мъчно ми е, но тази връзка просто не се получава. Снощи спорихме половин час кой ще купи пюре за вечеря на детето, защото беше неделя, а ние през седмицата сме на кухня и уикенда няма какво да хапва, ако не купим или не приготвим. Аз не съм готвач. След половин часов спор той каза, че ще отиде да вземе пратих го, защото е с кола и навън беше мрачно и валеше. Гледаше ме с надута физиономия и ми каза, че иска да си събера нещата и да се махна от неговия дом, казах му, че ще го направя, но майка ми явно го е разубедила да ми даде още един шанс, той крие от мен, когато говори с нея, звъни само на нея, когато не му изнася нещо, аз мисля че това е грозно да товари майка ми, на техните не казва нищо, аз казах на тетка му какво се случва между нас на рождения ми ден, и като казах рожден ден той нищо не ми подари и никъде не ме заведе, не ми се усмихва, гледа в земята и избягва контакт с мен, снощи пробвах да говорим, той към мен тръгва с раздразнение. Каза ми, че съм изхарчила парите на детето, а те са в мен, парите са от рождения ден на детето, аз му ги пазя. Той вече не ходи на работа и парите са му болна тема. Блокирах бившия си приятел, защото разбрах, че той няма да ме гледа с детето, колкото и сладко да ми говори. Аз не знам има ли мъж, който би приел жена с чуждо дете. Няма. Не искам да се връщам на село и затова не предприемам крачката да се изнеса. Наистина не ми е добре с този човек, все се надявах той да се промени даже и сега се надявам, но няма никаква крачка към мен, човека е спрял да ме обича, аз не мисля, че всичко, което ви споделих е любов. Хора моля ви бъдете предпазливи, още повече младите момичета, прочетете историята и внимателно опознайте човека до вас преди да създадете семейство.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 76ed38e14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Доколкото разбрах, скъсала си с бившия, защото не е бил перспективен. Хванала си се с човек, който не те иска за жена, но ти си забременяла за да го принудиш да те вземе при него в града, за да не се върнеш на село. Този човек дори не иска да купи храна на детето, а пък ти дори не искаш да му направиш пюре... не е нужно да си готвач, за да свариш едни картофи и моркови. Твоят е безработен, съответно имате и финансови проблеми. Ти също не работиш, доколкото разбирам. Мислила си, че като преспиш с бившия, понеже е е най лесно, той ще те поиска отново и ще те измъкне от цялата каша. Само че той просто си е направил кефа с теб.
Цялата тази история е много жалка. Помисли как да се усъвършенстваш, намери си някаква работа и някак си се измъкни от всичко това. Ти сега искаш някой друг да те вземе наготово в дома си, заедно с детето и да те гледа. Трудно ще ти се получи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker