Към обвързаните с любовници, кога, къде се виждате - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123798)
 Любов и изневяра (30460)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22043)
 Семейство (6695)
 Здраве (9748)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3321)
 Образование (7411)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1767)
 Други (19193)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към обвързаните с любовници, кога, къде се виждате
преди: 21 часа, 14 мин., прочетена 600 пъти
Здравейте. Както се подразбира от заглавието въпросът ми е към обвързаните, които имат любовници. Кога успявате да се виждате и къде? Какво казвате на официалните си половинки? Дайте идеи. Моля морализатори да не се хабят да пишат. Мнението им не ме вълнува и ще го подмина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 часа, 26 мин.
hash: e4d836583e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами аз си имам една боксониерка, която глася за децата, ама докато стои празна се използва и по други предназначения :)
Какво казвам - извънредна работа, срещи с приятели, спорт, риболов. Все неща, които съм ги правил през годините и не предизвикват абсолютно никакви подозрения.
Напоследък и любимата се обзаведе с някакво жилище, та вече имаме и избор. И на почивка ходихме заедно. Абе много си угаждаме! :)
Иначе и по хотелчета става, ама доста скъпо излиза, особено ако е по-често от веднъж седмично.
Морализаторите? То те трясва по главата без изобщо да те пита! Особено ако партньорът ти се държи неадекватно. И аз бях голям морализатор! Да не мислиш, че съм го планирал? И най-големият морализатор можеш да си, и пак да те тресне! Важното е да сме адаптивни и да не се поддаваме на самопобъркване заради обществените нагласи и догми.

 
  ...
преди: 19 часа, 47 мин.
hash: 7b9109ab43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Работехме заедно. След работа по пътя към вкъщи най-често в колата. Вкъщи казвах, че ще се забавя на работа.

 
  ...
преди: 19 часа, 2 мин.
hash: a13d273425
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преди години имах любовник, но защото приятеля ми често пътуваше в командировки. Срещахме се у нас и нищо не обяснявах, просто си отговарях нормално на съобщенията докато си говорихме с другия и докато се... спирах да отговарям за половин-един час. Той никога не заподозря.

 
  ... горе^
преди: 18 часа
hash: 50f097da4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Оправдание, което да звучи достоверно, винаги може да се измисли. Зависи от човека и ситуацията, естествено. Но примерно ако имаш някакво хоби което редовно практикуваш, ще ти е по-лесно да изкръшкаш, отколкото ако през цялото си свободно време киснеш вкъщи. Значи ако ходиш да тренираш 4 пъти седмично (примерно) един от тия пъти няма да идеш на фитнес а ще се видиш с любовника/любовницата.

Друг вариант е класическото забавяне в офиса защото гадния ти шеф ти е възложил да напишеш някакъв много важен доклад. Естествено, ако си хоум офис, забрави.

Помощ на приятел в нужда също е вариант, но тогава е малко по-деликатна ситуацията защото ако половинката е много мнителна, може да звънне на въпросния приятел, да провери. Пък и не е хубаво да се замесват приятелите в тия афери. Току-виж се изтървали.

Може специално да се запишеш на курс по някакъв език, за да разполагаш с време. Минимум час и половина ще спечелиш. Пък току виж и езика си научил.

Та общо взето, ако няколко пъти в седмицата човек разполага с час-два само за себе си (било то за хоби, спорт, образование) ще му е много по-лесно да се види с любовника/любовницата без да буди подозрение.

С въпроса "къде" вече е доста по-сложно. Крайният вариант е да се видите в брачното ложе и да се молите законната половинката да не ви свари ин фраганти. Идеално би било да се разполага с друго място за любовните приключения. Втори апартамент, вила... та дори таванско помещение ако ви трябва спешно. Трябва обаче да се внимава със съседите и дъртите клюкарки. Та от тая гледна точка, мисля че е най-удобно и сигурно да се прибегне до някой дискретен хотел.

 
  ...
преди: 17 часа, 32 мин.
hash: cc63d1bd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До автора. Ти явно си пишман любовник/любовница. Щом търсиш идеи. Явно си нов/нова в тези неща. Сега ще ти кажа как го правят две мои приятелки. Едната е на 58 години с 34 години брак и две деца на по 30 и 32 години. Тя е докторка и нейният любовник е доктор от друг град. Всеки месец ходи в други градове по два пъти месечно на Медицински семинари, симпозиуми за здравето и там ходи също нейният любовник, който е също, както казах лекар. И там в хотелите, където нощуват правят секс и консумират връзката си. А тя е готина. Доста често ходи с къс минижуп. Роклите й винаги са доста късички. Дефакто тя не лъже много съпруга си и децата си. Казва им истината, че ходи наистина на Семинари и Симпозиуми. Само крие от тях, че след това прави редовно секс с любовника си в хотела. И това го прави редовно от 10-15 години. А другата ми приятелка е учителка и тя с 30 години брак и тя с две деца на по 32, 34 години. Тя пък сама си измисля и съчинява командировки пред съпруга и децата си. А в действителност ходят с любовника си на спа и уелнес хотели по курортите ни да правят секс. А като е на работа през седмицата. След работа ходи в дома на любовника си и лъже мъжът си и децата си, че са събрали с колежки и решили да пийнат и хапнат нещо след работното време.

 
  ...


...
преди: 15 часа, 40 мин.
hash: 6ab510ebba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не съм от таргетната група от заглавието, но работя на рецепция на хотел нощна смяна. Е, ясно е защо пиша. Петък срещу събота и събота срещу неделя хотелът се пълни с прелюбодейци - разпознават се отдалеч.
Ж

 
  ... горе^
преди: 10 часа, 32 мин.
hash: 14222f607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ох, бе много е трудно и изнервящо.
Аз затова прекратих тази връзка, въпреки страхотния секс и силните чувства.

Виждахме се веднъж седмично за секс… коли, хотели, навън в природата.

Не можехме да се чуваме често.
Жена му постоянно го ангажираше и се беше залепила за него. Той изнервен, опитваше и на мен, и на нея да угоди. Моят мъж ревнив. Къде беше, защо ходи там?

Ако бяхме продължили да се срещаме, щяхме да се изнервим адски много, бяхме започнали да се караме, да се сърдя. И вместо да е хубаво, се разправяхме, че не можем да се виждаме. Обвинявахме се един друг. Накрая прекратих всичко.

 
  ...
преди: 9 часа, 56 мин.
hash: 6c9d2cd3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз нямам любовник и никога не съм имала (във физическия смисъл), но имам чувства към човек, който не е моя съпруг.
С въпросния човек излизаме и ходим да катерим планини. Изглеждаме приятели - каквито и сме. Понякога си открадва по някое хващане за ръката или целувка по бузата.
Съвета ми към теб е - никакви чатове, съобщения, обяснения. Каквото и да правиш, нека няма нищо написано.
Може да вземеш квартира някъде (друг квартал) и да си ходите само двамата в нея. Ако сте от малък град отивате в друг град за тези срещи.
На партньора винаги ще намериш какво да кажеш - бира с приятели, риболов или някакво друго хоби.
Също работата може да е добро оправдание. Гледаш да не се обясняваш - и никакви съобщения и телефонни разговори, за да не те хванат.
Подхождай умно и всичко ще е ок.

 
  ...
преди: 9 часа, 22 мин.
hash: de27201e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хаха, вероятно в апартамента на любовницата. Лошото е, че самите любовници в един момент почват да си вярват "аз съм по-хубава от жена му", "той каза, че не спи с жена си" (огромна лъжа). Увисват сами накрая едни употребени дупки
Много примери имам за такива и не ми се влиза в детайли, но за една на 32 прецака си тотално живота, защото се мислеше за много хубава, взимаше някакви дребни суми от мъже и спеше в с един, я с втори. Надебеля, психически се поболя и й хрумна, че щом една част от приятелките й имат дете, то трябва и тя и това ще стане както го е решила. Е, употребяват я за секс и то вяло, защото е погрозняла много и никой не иска дете от такава. Но навремето плюеше по жените на тези мъже, хихикаше и смяташе, че като я черпи една вечеря някой богаташ и й хвърли едни трошки за него 20 лв., то е по-хубава от жена му, по-желана. Обърна си квартирата на бардак и я изгониха.

 
  ... горе^
преди: 8 часа, 58 мин.
hash: f5b8dafb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ми на хотел, ама по- добре води жена си, брака може да потръгне и да не се налага

 
  ...

...
преди: 8 часа, 50 мин.
hash: 60ed7cf606
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   ""Към обвързаните с любовници, кога, къде се виждате. """ Този въпрос е сложен и много-пластов. Зависи от много странични фактори. Първо и най-важно-никакво казване, споменаване, загатване на законната съпруга. Даже светата инквизиция да ви измъчва мълчите като партизанин пред Гешев. Не споделяте с приятели, не споделяте със сестра, с една дума не споделяте, не се хвалите на никого-на приятели най-малко.. В тази игра сте сам, а освен това носите много тежка отговорност за жените, които сте бил. Това са базовите правила, мълчание, мълчание по въпроса и пак мълчание. За всеки внезапен въпрос трябва да имате готов, правдоподобен отговор. Срещите са на най-различни места. Понякога на вилата на жената, но и до там не тръгвате заедно, а някъде по пътя сте се разбрали да Ви чака/когато мъжът няма кола/. В никой случай близо до местоживеене, близо до оживен магазин, не на оживена улица. Някъде във вътрешно квартална, непозната улица. Има същества, които живеят и се хранят с емоциите на другите-много са гнусни. в домът на мъж само, ако още не живеят постоянно и се мяркат само от време на време и то само мъжът. Най-добре е, ако на етажа няма шпионки на вратите или има млади семейства, които през денят са на работа. Случва се в колата на жената, а ако вече и мъжът има кола, вечерно време, желателно след десет часа през по-дългите нощти. Има вариант, когато жена е сама, а мъжът е в командировка в чужбина, тогава жената остава вратата леко отворена и с летящ, но тих старт се влиза вътре. Клюкарките нямат време за реакция. В гъсто населените високи блокове не е толкова трудно, но винаги се слиза от асансьора два етажа по-нависоко и тихо по стълбите и описаното по -горе действие. Има добре работещ вариант, когато трима колеги, които са в едно и също положение/ имат странични връзки/, наемат малък апартамент. Може да е от колега или познат, който не живее там, той все още е самичък, родителите му работят в чужбина и той живее в техният голям апартамент. Разбира се всеки от участниците си има собствен комплект спално бельо. Всеки се грижи сам за чистотата му. В апартамента има пералня, и други ел. прибори. Топла вода -задължително. Идеално е, ако любовното гнезденце не е много далеч, но не и много близо до института, в който работите. Най-емоционално е когато на ежегодните есенни конференции тихо и не забелязано се отдавате на извън брачни ласки. Винаги се взема в хотелите самостоятелна стая, а не да я делите с колега. Съответно жената, която е колежка също прави така. Пред хората сте максимално лицемерни, може и лека дрязга да устоите, за повече емоции, но не прекалявайте. Това, което описвам беше в годините на соца. Имало е и вариант, с кола през седмицата някъде сред природата на по-закътано място. Тогава нещата бяха основно на емоционална, а не на финансова основа. Понякога това те връхлита като експресен влак /не български/ и нещата ескалират като се казва за часове, но винаги преди това в продължение на месеци е имало разни споделяния от съвсем нормален, битово-семеен характер, даже тогава не е и търсена тази близост, просто тя се явява едно внезапно продължение. Колкото случай, толкава различни начала. Мъжете може да са първични, но имат бърз ум, бързо се учат, а ако имат и добра учителка още по-добре. Както казах това са базови правила, но човек трябва да е готов, за различни варианти, но най-на-вече никога да не си признава. Все едно това се случва на някакъв непознат. Преспиване с любимата колежка за цяла нощ само на конференции и симпозиуми били те в МДУ или в хотел "Добруджа" на Албена. Все пак по време на соца, в хотел през седмицата си беше рисковано. Родната милиция беше бдителна, а не като сегашните смехотворци. Ако нещо не ви е ясно ще се радвам да съм полезен. И пак да повторя, не признавате, ако държите на съпругата си. Жените никога не прощават. Алекс. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 часа, 58 мин.
hash: 60c1a7684c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   На такива като теб с кеф да им разбиваш мутренцата, без значение мъж или жена си! Пропаднали индивиди като теб заслужават никога да не намерят партньор, само спинове да срещаш!

Гаро

 
  ... горе^
преди: 5 часа, 43 мин.
hash: dfe59c4cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Молитва за вярност
"Боже, ако мъжът ми не е само с мен, нека да е само с теб! "
Следва прекръства не с обръщане на очните орбити нагоре, да се вижда само бялата част, всичко се повтаря три пъти.

Следва втора молитва за търпение, докато първата се случи
"Боже, дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила, ще ми трябват пари и за гаранцията"
Следва като горе.

 
  ...
преди: 5 часа, 38 мин.
hash: e907f56680
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пишете, пишете, за да ви проследят ИПто хакерчетата и да ви изнудват с информация дето имат за вас после

 
  ...
преди: 5 часа, 13 мин.
hash: f429e654f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Тя работи от вкъщи и аз след работа ходя в тях. Понякога, ако съм вкъщи и приятелката ми я няма, също каня любовницата в нас. Така е най-малко подозрително.

 
  ... горе^

...
преди: 3 часа, 38 мин.
hash: 03f7d64457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Проблемът не е къде да го правите с любовника, а в самия любовник!
За правенето ще намерите къде -в хотел, каравана, бунгало, в колата на скришно място, в офис, в апартамент предоставен от приятел. При мен се случи така, че любовника ми започна да навлиза мнэго брутално в личното ми пространство свързано със семейството ми(съпругът ми, децата), което много ме изплаши и аз прекратих отношенията си с него. Тогава той започна да ме изнудва, че ще каже на съпруга ми, ако не продължим да се виждаме. Как съм се справила със ситуацията аз си знам. Сега обаче си давам сметка, че въобще не си е струвало. Така, че подбират правилно човека, а не мястото. Ако любовника ти се окаже някое лека- жална ти майка.

 
  ...
преди: 3 часа, 26 мин.
hash: 06b20a5db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Винаги има време, когато имаш желание...

Аз работя 3 дни в седмицата, жена ми знае, че са 5.
Естествено 2 дни съм при другата...

Само че, аз смених около 13-15 нови любовници... сега съм тази съм най-дълго...


М 29

 
  ...
преди: 3 часа, 17 мин.
hash: 8eb865b970
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   За съжаление който прави лошо на друг, то се връща раво или късно или се връща на децата му.

 
  ... горе^
преди: 2 часа, 11 мин.
hash: efd4a59a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Пожелавам някой ден официалния ти партньор да разбере и да се отърве от теб възможно по най-бързия начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 3 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker