Приятелство или взаимна изгода - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123793)
 Любов и изневяра (30459)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22043)
 Семейство (6695)
 Здраве (9748)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3321)
 Образование (7411)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19190)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство или взаимна изгода
преди: 1 ден, 2 часа, прочетена 266 пъти
Историята, която искам да споделя, е свързана с отношенията ми с дългогодишна приятелка. Аз съм женен с дете, а тя в момента е сама. Преди излизахме заедно с нея и приятеля й, но сега нашите срещи са само между нас двамата. Обикновено излизаме по баровете – аз я каня да ми прави компания на по уиски. От време на време обаче между нас се създават флиртаджийски ситуации.

Скоро приятелката ми имаше празник и спомена, че иска да я почерпя. Тя предложи да я настаня за няколко дни в моята къща на морето, тъй като е закъсала с пари и иска да си почине след края на сезона. Попитах дали ще е сама, на което тя отговори, че не трябва да задавам такива въпроси. Нямах нищо против да й предоставя къщата, тъй като я смятам за близка приятелка и такава жена като нея си заслужава този жест. Но в главата ми се появи една идея.

Предложих й преди това да прекараме една вечер заедно в СПА хотел, а след това тя да има още една нощ сама за почивка. Тя обаче отказа. Предполагам, че няма романтичен интерес към мен като мъж и не иска да развалим приятелството си.

Тук си помислих – ако аз ще бъда използван за осигуряване на терен и удобства, защо да не поискам нещо в замяна? Да, хубаво е да имаш компания за уиски, но излизанията стават все по-скъпи. Както и да е, по-късно разбрах, че вместо три дни, тя е останала четири в моята къща с любовник, който дори не е платил стотинка. И като капак, бил е там с нейната кола, така че вероятно e спестил за вечеря покрай мен.

И си мисля, че такъв тип мъже сигурно седят с приятелите си, пият бира и се хвалят как са имали безплатен престой в чужда къща, возени от жената, докато нейният приятел осигурява "любовния терен". Това ме накара да се замисля, кой е по големия дявол в момента... аз женения мъж, който за малко да изневери или приятелката, която ме лъже за да ме използва повече отколкото аз нея, или такива мъже като този... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: 11 бр
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker