Въпрос към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към жените
преди: 20 дни, 23 часа, прочетена 556 пъти
Преди повече от година излязох с едно изключително красиво и интелигентно момиче. След срещата ни я целунах и тръгнах да си ходя, при което тя ме награби и ме целуна още по-страстно. Много ми стана приятно от това и си мислех как нещата между нас с времето ще се случат. Обаче, минаха седмица, две, пет... а през това време тя все отказваше да излиза с мен под предтекст, че или е заета с университет или просто не е в настроение. Последно и писах просто едно ''хей, как мина денят ти'' и нищо повече... тя не ми отговори, но го видя. Изчаках я 2 дни да отговори, не го направи, при което прекъснах всякакъв контакт с нея. След седмица имаше наглостта да ми отговори просто ''добре, а твоят? '' при което вече даже я отследвах и не и върнах. Въпроса ми е: Жени, защо дори и след години като вече не искаме контакт с вас, вие продължавате да ни следвате в социалните мрежи, да ни гледате сторитата, да ни харесвате снимките и пр. Защото при мен е точно такъв случая с въпросната дама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 дни, 20 часа
hash: 7330be5118
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Правят го именно жените, за които умирате. Тип надувки, чалга принцеси и търсачки на внимание. Целувала те била, е, и? Да е поискала да те опознае, да ти е помагала с нещо, да те е изслушвала? Или само те е награбвала и целувала страстно? Има огромна разлика между физическото и духовното. Мъжете се кефите на първото, затова така се забатачвате.
Като не искаш да вижда нищо твое, блокирай я, човек. Не знаеш как става ли? А и какво очакваш от жена, която не ти е гадже? Смисъл, не сте никакви, че да ти дължи внимание.

 
  ...
преди: 20 дни, 19 часа
hash: 0521ba3a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   В твоята глава е съвсем различно. Особено, ако е под 25, вероятно не мисли много за това как възприемаш поведението ѝ. Писали сте си, последвала те е, излизали сте веднъж, забавлявали сте се, но не е било сериозно и тя не го е мислила повече след това. Доскучало ѝ е, сетила се е за теб и ти е отговорила. После като ти не си ѝ, си е помислила, че вероятно си зает и е забравила. Обаче, понеже не си е правила труда да те отследва, ѝ се появяват някакви твои постове и тя ги лайква на рандом, докато си скролва. Не го мисли толкова, колкото ти. Има още поне 20 като теб.

 
  ...
преди: 20 дни, 17 часа
hash: 9a989f593e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Незнае какво иска. Или иска да тичаш след нея да и падаш в краката за да може после да те манипулира. Жените търсят мъже, които им се кланят по този начин тя има силата да те действа. Обаче такива като тебе и мен като ги на душата, че са мъжкари и няма да могат да те правят на луд се дърпат. Просто не си и удобен. Тя това много добре го знае.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 10 часа
hash: e2e4a5866b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Какви години те гонят, момче? Нали е било след няколко дни? Егото ши мислиш да си чешеш?

Да ти е хрумвало случайно, нче не тя, а някой друг в обкръжението й е видял съобщението?

 
  ...
преди: 20 дни, 9 часа
hash: fa056ca257
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ммне, знам защо говориш в множествено число.
Жените, които имат нужда да държат мъже на въдичка са много по-малко от тези, които не, за разлика от мъжете.

 
  ...


...
преди: 20 дни, 7 часа
hash: 3a9bb66d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жена да те награби да те целува на първа среща, значи е била много разгонена. Ти не си реагирал както е очаквала, за това и те е отсвирила.

Щом е красиво и интелигентно момиче, едва ли и липсват кандидати, явно е намерила някой по-подходящ, дето знае какво да направи, като му излезе късмета.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 6 часа
hash: 944a1b36ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не съм жена, но ще ти отговоря. Това което на нас мъжете се случва веднъж на 10 години (страсна целувка например) за жените е обикновена събота. Демек, за нея нищо не значи и ти си един от многото. За тези няколко седмици най-вероятно са я минали 3-4 мъжаги поне.

 
  ...
преди: 19 дни, 9 часа
hash: 8ed7c79696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Добре 7, а за тези 3-4 мъжаги и за тях ли е било веднъж на 10 години или обикновена събота?

 
  ...
преди: 19 дни, 8 часа
hash: b7300f1255
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Това момиче не е извадка за всички жени. Аз не постъпвам така, например. Моите приятелки - също. Не даваме смесени сигнали. Когато харесваме някого - казваме му го, показваме го. Обаче, ми се е случвало подобно нещо от страна на мъж. То не бяха триангулации, смесени сигнали, горещо-студено... луда работа.
Човекът за първи път получи истинско внимание от жена (от мен) и оттам се побърка тотално - за какво да спира с мен, като той е най-великият мъж на планетата след като е харесван от жена като мен - може да има и други такива хубави жени, избор голям.
И се почна със свалки към всяка срещната. въртене на номера, и така нататък... и в крайна сметка дори не стигнахме до реална връзка, понеже господинчото беше преценил, че не съм достатъчно добра за негова приятелка (нищо, че на мен си дължи цялото самочувствие), но отново като жената от твоята история, ме търсеше на интервали - предполагам като субектът му на интерес го постави на място и има нужда от повдигане на самочувствието отново. Веднъж получил от мен дозата си увереност, просто си я търси пак като му липсва.
Накрая така хубаво му повдигнах самочувствието, че го блокирах навсякъде и не след дълго всички наоколо го ебаваха за това, че е мазник и само се слага на жени отвъд неговия капацитет, без аз да имам каквото и да е общо с това - за отношенията ни не съм разказвала на никого и не съм му петнила името дори веднъж пред общи познати или други хора, но редовно чувах как му се присмиват зад гърба му.
Накрая достигна до етап, в който се беше отчаял, в отчаянието си се беше се хванал с някаква по-невзрачна и от него жена, бяха правили секс без предпазни средства и тя забременя... та сега освен, че няма хубава жена по неговите стандарти до себе си, но гледа и дете от нея.
Та... така е с такива "претенции" и измислени героини и герои.
Уж хитруват, въртят другите на малкия си пръст, пък накрая се оказват изиграни.
Добре си я махнал - не я мисли вече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker