За хората, които ни привличат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За хората, които ни привличат
преди: 20 дни, 21 часа, прочетена 939 пъти
Как се чувствате, ако човека до вас говори за някаква жена и я нарича " мадама", някак си тъпо ми стана мъжа ми като нарече една жена мадама, имам чувството, че не ме харесва мен?
А, ако жената говори за някакъв мъж, че е хубав, как се чувствате мъже?
Аз също казвам за хубавите жени, коя ми харесва, за някоя готина, но не ми се иска да го чувам от човека до мен
Имате ли такива моменти?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 дни, 16 часа
hash: b57dbe6130
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Имаш проблем със самочувствието, самопреценката и егото. С мъжо нямаш проблем.

 
  ...
преди: 20 дни, 11 часа
hash: 35cddde3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Нормално е да има красиви хора и да им обръщаме внимание. Това, че си обвързан не те прави сляп.

 
  ...
преди: 20 дни, 11 часа
hash: 479a83e288
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Е, как да ги наричат, нормални думи са- мадама, мацка, пичка т. н
Ние как наричаме хубави мъже например- пич, цепеняк, дори "бат' Здравко" за по едрите и мускулести :)))
Не се сравнявай, там е проблема на всички жени и мъже, които изпитват ревност от нещо толкова незначително- сравнението.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 10 часа
hash: e8000dc1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ми на хубавото как човек да каже - грозно е? Аз като мъж съм го казвал, че някоя е топ мацка, но съм бил с приятел. Иначе веднъж едно гадже ми каза директно, че съм загледал задника на жена. Това е като да огледаш или да кажеш, че определена кола е много яка. Ти знаеш, че не може да я имаш, но искаш да бъдеш вътре в нея и да ти е готино.

 
  ...
преди: 20 дни, 10 часа
hash: a9f887598a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Гадно.

 
  ...


...
преди: 20 дни, 10 часа
hash: 777941e174
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Явно си с болна ревност :) Не виждам лошо, когато мъж/жена каже обективно за друг че е хубав/а. В крайна сметка какво очакваш да казва, че всички са грозни освен теб ли?

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 7 часа
hash: 80867be7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   С жена ми си гледаме заедно. Понякога тя ми казва обърни се и виждам как някоя мацка се е навела и клина и прозира, понякога аз и казвам виж оня пич какъв релеф има... Когато сме без децата ходим на нуди плажове и често ни заглеждат и двамата, но естествено тя обира всички мъжки погледи, докато аз се радвам на някой друг палав поглед от някоя мадама. Това са нормални неща, няма смисъл да се сърдите и криете. Всеки гледа, нормално е. Не е нормално да се лъжете един друг и да си говорите глупости.

 
  ...
преди: 19 дни, 21 часа
hash: 60474d215a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мадама не значи гарантирано, че е много красива, а че има претенции да се гримира и облича за да изглежда добре. Определя стил на държание и подобрения на външен вид. Иначе може да е полу-грозотия.

 
  ...
преди: 19 дни, 3 часа
hash: 9bcb24b28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Много глупави и незрели коментари. Никой не говори да лъжете партньора си. Проява на лош вкус и липса на стил е да говориш на жената, с която се занимаваш, че друга жена е красива, яка пичка и тема подобни. Това само невъзпитани и комплексирани лекета и жалки подобия на мъже го правят. Един качествен и читав мъж никога няма да говори на приятелката си за друга, че е много красива. Да не говорим ако ѝ говори за своя бивша, че била красива. Яки комплекси са това и е супер токсично. Кому е нужно това? Ще ми говори приятелят ми за други жени. А това, че някви нудисти и ексхибиционисти пишат в темата, където си показвали яки мацки и пичове един на друг - то такива извратеняци като вас ходят и на суинг партита, но това не значи, че поведението ви трябва да се дава за пример и че е някаква норма.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 23 часа
hash: 9bcb24b28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Човек, който е влюбен в теб и те харесва наистина - бил той мъж или жена, не ти говори такива неща.

 
  ...

...
преди: 18 дни, 17 часа
hash: 6aa6e57c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако мъжът ти намира една жена за привлекателна, това не означава, че не те харесва, нали все пак е с теб! Винаги ще има мадами, ако той ти е верен, какво значение има? Заглеждай и ти хубавите мъже. Не показвай пред него, че ти е неприятно да нарича жената мадама. Кажи и ти за някого, че е красавец или има страхотно тяло и виж как мъжът ти ще реагира. Човек с нормално самочувствие не се засяга, когато не е единственият хубавец на Земята:) Може би си още доста млада и не ги разбираш тези неща. Малко ревност, от друга страна, съживява връзката...

 
  ...
преди: 18 дни, 16 часа
hash: aed806861f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Жена съм, обаче не смятам, че комплименти към друга жена означават задължително, че мъжът не обича и не уважава жена си. Както и женски коментари за друг мъж също. Ясно е, че имаме очи и гледаме, няма как изведнъж да станем коне с капаци. И изобщо не значи намерение за изневяра. Даже, напротив, ако е все потаен и не коментира никога, на мен би ми бил подозрителен.

Ами, това е положението. Чисто физически винаги ще има някой по- от нас и в това няма нищо обидно, несправедливо, съдбонодно и депресиращо. По-важно е дали нашият човек цени другото, което носим и не всеки би го дал. Красиви и атрактивни мъже и жени много. Но това работи само в началото. После трябва и на втория етаж нещо да има, да личи и желание да зе грижи за теб..

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 5 часа
hash: cfcf6d04d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Зависи не толкова какво е казал, а как го е казал и какви са били обстоятелствата.

 
  ...
преди: 18 дни, 4 часа
hash: 37d4a5c951
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ти да не си от оная тема "Имитираща сватба". Защото и в двете заглавието не се връзва със съдържанието, а самото то говори за комплекси, несигурност и наивитет.
Щом ти става тъпо от това, че мъжът ти е казал за някоя, че е "мадама", сигурно ще припаднеш, ако каже нещо от рода на "тая само да ми падне" :)
Няма да ти казвам ние с мъжа ми какви неща си говорим на такава тематика, че ще ти стане лошо.
По-спокойна ли ще бъдеш, ако тези неща ги говори с приятели и ти не ги чуваш?
Ако човекът до теб показва с думи и действия, че те цени, уважава и обича - това са важните неща. Не сме коне с капаци. От нас и партньорите ни винаги ще има по-красиви, по-секси, по-забавни, по-умни, по-, по-, по-... Важното е да се чувстваме желани и обичани.

 
  ...
преди: 17 дни, 10 часа
hash: 80867be7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До номер 9. Дълбоки комплекси лъхат най-вече от твоя изпълнен с предразсъдъци и омраза коментар. Продължавай така и един ден ще съжаляваш, че не си живяла. И двата нуди плажа които посещаваме са много изолирани и има дни в които няма никой освен нас. Общо взето ходят предимно едни и същи хора, които знаят че изобщо съществува такъв плаж там и как да стигнат до него. Понякога си водят и приятели, приятелки и така. Така че ексхибиционизъм е доста пресилено. Не е като да се печем голи в центъра на плажната ивица на Слънчев бряг или на северния в Приморско. Кефа да плуваш и да се печеш без мокри дрехи е безценен, който е пробвал веднъж знае. В отношенията ни никога не е имало място за трети човек, камо ли желания за оргии. И двамата сме добри любовници и знаем как да си доставим удоволствие и да поддържаме огъня. Иначе да извратени сме и не се крием един от друг кой какво желае. Споделяме си и пробваме. Няма лошо, никой нищо не разбира за това което става в спалнята. Сутрин докато единия приготвя закуска другия приготвя напитки за семейството. Редуваме се с готвенето, чистенето, прането, простирането и тн... Споделяме си всичко и имаме истинско уважение и подкрепа един към друг. Но колкото и да обяснявам "моралистите" никога няма да разберете какво е да живееш истински, да бъдеш себе си и да си обичан такъв какъвто си. Това е нещо което с жена ми сме приели преди близо 20 години и никога не сме търсили приемане и одобрение. Видяхме ги до къде стигнаха тези с голямото уважение и морал. Скандали, ревност, изнерви, разводи, подялби на имущество, на деца. Дела с години за всякакви глупости... 90 процента от познатите ни вече са разведени и сега водят разхайтен и крайно не морален и не здравословен начин на живот. Същите тези хора подпискаха, чувства, емоции и желания. Правеха това, което се очаква да правят и ето до къде стигнаха следвайки пътя на праведните.

 
  ... горе^

...
преди: 16 дни, 4 часа
hash: 0188154d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   15 За такива думи в една връзка, няма място.
Такива мъже дето говорят така, не ми харесват.
Даже един наскоро ми викаше, че детето му пораснало, ама не му ли бях аз майка. Ами много е обидно, към реалната му жена. Че почвал да се влюбва, ами някак си не изглежда добре това.

 
  ...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: a8ece29f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Говори с него, това е решението, а и животът е предимно хубав.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker