Борбата със себе си и допускането на човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Борбата със себе си и допускането на човек
преди: 20 дни, 5 часа, прочетена 543 пъти
Здравейте,
Въпросът ми е уводен и директен!
Как след дълга пауза без приятел/приятелка допускате някого, само идеята ,че някой ще ми наруши личното пространство ми предизвиква стрес и неприятни емоции. Някакси вътрешно се боря със себе си, но гледайки каква е обстановката със срещуположния пол още повече засилва в мен отхърлянето на идеята да съм с някого (не съм бил наранен в последната си дълга връзка- по съвместно желание решихме да сложим край преди около година и половина).

Малко за мен, момче/мъж на 30 г, работя от вкъщи и не нямам проблем с комуникацията и жените така да кажа, но гореспоменатото определено не ми се нрави никак, а не съм дете вече и усещам ,че много ,много трудно бих допуснал някой до себе си, което в един момент не е окей.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 19 дни, 12 часа
hash: 14a2b9a800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Никой не ти е крив, че досега си вършал. Вършей още, мъжете и на 80 сте все млади.
Не ставаш за връзки, щом мислиш така.

 
  ...
преди: 19 дни, 11 часа
hash: a616b340f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако се появи правилният човек, вероятно радостта и приемането ще са по-силни и сам ще поискаш да е около и с теб.
Донякъде е добре, че си такъв защото няма да бъдеш с някоя по нужда нямаш такава. От друга страна обаче, като всичко останало не е ок да стига крайности, за теб самият няма да е ок с времето.
Аз съм много свободолюбива, винаги съм била. Изключително малко хора допускам до личният си живот, а и често имам нужда да бъда сама със себе си, сама не значи самотна-напротив, обичам собствената си компания.
И познай :))) в 20 г връзка съм, двама сина, вкл. четирикрак син освен биологичните. Но и мъжът ми е подобен на мен, свободна душа. И той обича компанията си макар, че предпочита да съм наоколо/наблизо когато е сам хахха
Добре си ние, нямаме нужда и никога не сме имали нужда от постоянното присъствие и внимание на другия, но винаги сме като едно цяло когато има нужда. Освен семейство с него сме си и най-добри приятели.
Ще се появи подобна на теб и ще си бъдете щастливи, сами ще искате да сте заедно, без да губите свобода (свобода, НЕ слободия).

 
  ...
преди: 19 дни, 9 часа
hash: 7c46ac9076
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Как? - много просто!

Когато срещнеш ПОДХОДЯЩАТА жена за своя съпруга и си допаднете, и се обикнете!

Тогава няма да се чудиш дали да я допуснеш? А повече от всичко друго - ще искаш да бъдеш с нея, да се ожените, да създадете семейство, да имате деца...!

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 8 часа
hash: 8df8311011
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ми щом ти предизвиква "стрес и неприятни емоции", защо ще си го причиняваш? Ако се влюбиш, сам ще искаш да прекарваш много време с жената. Така изглежда, че ще го правиш защото трябва, а не защото искаш.

 
  ...
преди: 19 дни, 6 часа
hash: 7219a278f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, авторе! Много си прав, защото изобщо никой не обича да му пипат нещата, да ги размества без разрешение! Но всичко зависи и как е възпитан този човек! В крайна сметка във всеки дом си има някакъв ред, който домакинът си е създал и едва ли ще гори от желание някой от улицата (като твоето гадже) да му нарушава така създадения и утвърден домашен ред, макар да знаем, че и роднините също си позволяват това, без да са получили разрешение от домакина! А това често води до чести спорове и невъзможност за по-нататъшен достъп до дома и имуществото от страна на домакина! Така че гостите са си гости, но без да се разпореждат в чуждия за тях дом!

 
  ...


...
преди: 18 дни, 5 часа
hash: 291e521d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Самата мисъл ме плаши по начало. Но когато случа на човек, в който виждам потенциал за общо бъдеще, нямам проблем да прекрача границите си.
А как се случва с това? Може би просто с надежда за споделено бъдеще, вяра в човека до мен и моите собствени чувства и желание да не посрещам сама всеки следващ ден.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 2 часа
hash: 6cc7580566
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Просто не допускам никого и не мисля за връзки. :) В днешно време споделената любов и взаимното уважение са по изключение, а упадъкът е в космически мащаби, и в такъв случай - защо му е на някого да започва връзка, в която вероятно ще бъде използван, лъган и прецакан, а децата ще растат не само в отровена семейна атмосфера и в неморална среда сред връстниците си? Кому са нужни тези мъки, изключае на мазохистите сметкаджиите, както и на хората, чиито родители ги натискат за брак и деца? Защо са ти излишни трудности? Да имаше смисъл, разбирам, а то няма. Естествено, ако срещнеш някоя, в която по някакви чудни причини си сигурен, то действай, но в 9 от 10 случая ще са просто усилия на вятъра. Важи и за двата пола.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 17 дни, 1 час
hash: c2df75203a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Супер коментари! Благодаря Ви, вече ми е ясно, че не съм сам..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker