Злепоставят ме пред него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Злепоставят ме пред него
преди: 13 дни, 11 часа, прочетена 527 пъти
Аз съм на 24г и работя в колектив от 10 човека, като работим от вкъщи, повечето сме от различни градове. Харесах си един колега на работа, но 2-те ми колежки явно също. Доста често са го коментирали позитивно пред мен и знам, че са се сближили с него.

Едната колежка ми е шефка, а на другата й дават по-лесните задачи, тъй като доста бавно ги прави. Тоест имат доста свободно време да правят интриги и да се сближават с колегите. На живо също доста си говорят с него, събирали сме се всички, мен нарочно ме изолират и си говорят тримата. Имат повече опит от мен и затова се мислят за велики, виждам как ме подценяват постоянно, отношението е друго, те двете си говорят за техни неща, на мен едната ми говори само за работа и за поредната задача, която трябва да свърша. Подкрепят се, пазят си гърбовете, а мен ме обсъждат и злепоставят как са ми помагали или ако ги питам нещо, веднага се казва пред всички, че съм питала.
Дават ми се най-трудните задачи, уж защото нямам опит и да се докажа или науча, а вече имам 3 години трудов стаж. Също нямам време дори да си надигна главата от работа и от постоянен стрес, пък какво остава да се сближавам с колеги или да правя интриги.

Коментирали са ме негативно пред него и той има лошо мнение за мен без да ме познава. Игнорира ме и не иска да говори с мен. Видях, че винаги гледат да ме злепоставят при първа възможност, като почнем от това да ми дават най-сложните задачи(с цел да се уча и трупам знания) до това какво им е отношението спрямо мен. Негативни коментари относно външния ми вид пред мен, което уж било градивна критика. Също и като ме оценяват, доста негативни коментари съм прочела от тях, което пак било градивна критика, която да взема предвид и да се поправя (докато те си ходят на екскурзии, сближават се с колегите и си гледат интереса).

Той наистина се е сближил супер много с едната, помагат си на работа, защитават се пред колегите.
Питал ме е често за нея, въпреки че тя се омъжи наскоро и си има мъж. Познавам я лично и не е толкова много повече от мен, доста е лицемерна и се прикрива (виждала съм й и лошите страни, тъй като жените са доста фалшиви пред мъжете). Как да се справя с тия колежки и това отношение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 дни, 10 часа
hash: cb119eeeec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей. Прическа, грим, облекло и фитнес и си го слагай през оная работа, кой какво прави и говори. Мъжете сами ще почнат да те заглеждат, даже няма да можеш да се отървеш от мъжко внимание. Тази женената е ясно какво търси при него. Другия път я попитай какво прави, развода ли си търси?
Вероятно има и други мъже в този колектив. На следващото събиране се поусмихни на някого и започвай ти да го игнорираш. Разбери, че мъжете са ловците, а не жените, за това се постарай да станеш топ мадама!

 
  ...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: e14510c93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Значи виж сега, авторке,

1. Относно колегата ти, ако човекът те харесваше - това какво му говорят колежките ти за теб - изобщо нямаше да го интересува! И нямаше да им обръща внимание! Мъжете не се влияем толкова от такива интриги!

Така, че щом колегата ти те игнорира и не иска да говори с теб - това просто означава, че не те харесва, или че не си негов тип жена!

Затова не му се натискай, остави го "на бира"!

2. Относно колежките ти - дръж се нормално към тях, добронамерено, любезно и отзивчиво, но се научи да спазваш дистанция! Да не обсъждаш с тях лични и излишни неща!
И това ти го казвам по принцип, и занапред да го имаш предвид.

Може да се сприятелиш с някоя колежка, но само ако виждаш, че тя е честен, искрен и открит човек, и имате и общи интереси.

 
  ...
преди: 13 дни, 9 часа
hash: b3d7b0d789
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами май и ти не падаш по-долу по критика и интриги. Подаваш лични негативни емоции към тях, обвиняваш ги в разни неща, но без никакви посочени факти, само "правят интриги, критикуват, говорят лошо".
В такъв случай реална преценка не може да има базирайки се на личните ти възприятия без конкретни факти, защото е нараненото егото ти и интереса ти към колегата.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 9 часа
hash: 7d2f65565a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Казват, че мълчанието дава всички отговори. Не се защитавай на разни обвинения, не си длъжна да даваш обяснения освен служебни. Тези които говорят, рано или късно ще започнат да се усират и ще сменят просто този за който да говорят. Умен човек би си направил изводи, независимо кой какво говори.

 
  ...
преди: 13 дни, 8 часа
hash: 63ec64bdfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нямаш полезен ход. Махай се от тази токсична среда. И моите колежки си пазят гърбовете и бърборят, мен злепоставят и обсъждат, не знам колко ще издържа, но няма да е много и мен уж учат, много време съм там, а е повод да ми дават най-трудните задачи. Нямаш полезен ход с подобни хора, пробвай и ще видиш.

 
  ...


...
преди: 13 дни, 8 часа
hash: d8fcfa9980
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Много е просто:

1. Спирате да слушате чалга.
2. спирате да ходите по чалготеки.
3. спирате всякакви предавания от които блика хедонизъм, материализъм, това по две причини е малко по-трудно, но ще се справите. Едната от тях е:
4. започвате да четете книги, но класика, издадени до 70-80-та година, без блудкави булевардни романи.
5. и накрая се осъзнавате, че на работа само се работи и проблемът спира да съществува, но не само той, а и десетки други, които ще си самопричините занапред.

Не е трудно, нали?

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 4 часа
hash: e78536713f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Искам само да допълня, че те разбраха, че го харесвам. Не съм казала лично, но се бях изчервила веднъж като се опитах да говоря с него и започнаха да ме бъзикат.

От авторката

 
  ...
преди: 13 дни, 2 часа
hash: a7e115b3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Никой, ама наистина никой не може да те злепостави пред мъж, който те харесва. Този младеж просто не те харесва достатъчно (ако изобщо). Ти не прави нищо, пълен игнор към девойките, нека се пукат от яд, явно те виждат като конкуренция.

 
  ...
преди: 13 дни, 1 час
hash: f9b7f47b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като не ти харесва работата и колегите- напусни.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 23 часа
hash: a73f63b905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Момиче горе главата напускай работа.

 
  ...

...
преди: 12 дни, 13 часа
hash: 4a5eff3aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И нека "бг мама" клюкарника започне сега!

Нагледен пример защо никога повече няма да стъпя в офис, особено където има жени.

Едно ми хареса - "тъй като жените са доста фалшиви пред мъжете". Най накрая една жена да признае в прав текст, че жените са манипулативни, по презумция.

 
  ...
преди: 12 дни, 10 часа
hash: f851d764c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От авторката до номер 11

Да, доста често съм наблюдавала подмолно поведение. Пред мен се държат по един начин (злобни, недоволни, критикуващи, мрънкащи), но появи ли се мъж, стават коренно различни (усмихнати, приветливи, позитивни, смеещи се на всичко, което каже, все едно е най-забавният и интересен тип). И мъжете си правят грешни изводи за тях, докато аз съм си себе си и затова често, жени като мен не се харесват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker