Абсолютно загуби интерес да има деца от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Абсолютно загуби интерес да има деца от мен
преди: 10 дни, 1 час, прочетена 726 пъти
Жена съм малко под свойте четиридесет с един развод, но нямам деца от него! Сега сигурно се питате, защо? Ами, такава живеехме с него в Англия и майка му, защото той беше мамино синче, му даваше съвети, да внимава, аз да не забременея да си стоя в къщи, а той да си скъсва за:::ка от работа. Въобще накрая тази връзка стана толкова токсична че се докарах до антидепресанти. Не вярвах и не исках две години да поглеждам друг мъж, но като ти дойде сляпата неделя си безсилен. Вторият ми мъж по принцип не е лош човек, къдърно момче не е мамино момче, но има едно голямо НО, той е разведен с едно дете от бившата си съпруга. Като гаджета сме обсъждали дали иска дете, а неговият отговор беше нещо от рода че, ако БОГ го даде ще е щастлив, защото дъщерята му израснала далеч от него, защото тя живее в друг град. Затова и продължих с него, защото не съм от модерните жени които не искат семейство и деца. Проблема със сегашния ми съпруг идва, че той не вижда проблем че от една година правим опити за бебе, а той не вижда проблем в това. Аз ходих на преглед и при мен няма проблем, и може би проблема е при него. Най лошото е, че води не здравословен начин на живот, пуши понякога по две кутии на ден, пие ужасно много кафета, не се храни добре и е абсолютно голям работохолик. Опитвам се да го накарам да правим повече секс поне по време на овулацията ми, но и в това никаква инициатива. Постоянно се оправдава че работи и е изморен от работата, когато бяхме гаджета поне се стараеше да ми достави удоволствие, а сега свършва ужасно бързо без никаква любовна игра, как да ви кажа имам чувството че прави секс с мен само да отбие номера. Най лошото е че мой и негови роднини (нашите роднини ), постоянно намекват за дете. Взех още повече да изпадам в депресия, когато една от неговите братовчедки ме погледна и каза, нещо от рода че бившата му е забременяла още на втория месец, а аз? Това ме накара да се почувствам много зле.
Благодаря и моля за вашите съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 дни, 8 часа
hash: 4f5641849f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Помисли дали не е време да се разделите.
Този мъж води живот, в който децата не са приоритет за него.
Ти също не си му важна.
По-добре сама, отколкото с неподходящ мъж.

 
  ...
преди: 9 дни, 6 часа
hash: 78245198bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ми какво да ти кажа, и двамата не сте вече на 20... Това се отразява и на здравословното ви състояние, и на мерака.

"Аз ходих на преглед и при мен няма проблем"

Знаеш ли колко жени дето "нямат проблем" не могат да забременеят? Все пак отиваш към 40-те... Естествено при мъжете е по-лесно да се установи със сигурност дали има или няма проблем. Най-добре да го накараш да отиде. Но какво правиш ако се върне с незадоволителни резултати? На 40 следващия тепърва ли ще търсиш? Затова и на двама ви изнася в някаква степен да си затваряте очите. Ако си готова сама да имаш дете, знаеш процедурата... "Излизаш с приятелка" вечер по баровете, търсиш някой загорял младеж... а то в днешно време бол такива, като знаем какво търсят по-младите жени...

 
  ...
преди: 9 дни, 5 часа
hash: 9d9149a16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не че нещо, но освен прегледа, някакви изследвания направи ли си? В повечето случаи проблемът е в женските хормони. И ние правихме 1 г., даже почти 2 г. опити и според няколко гинеколози всичките ми изследвания бяха супер. По своя инициатива посетих ендокринолог и се оказа, че не са толкова добри, въпреки че всички показатели формално са ми в норма. В момента лекувам това. Наближавам 40 и аз. След няколко месеца се надявам да съм бременна вече.
Изследванията в Англия не са като в България, може би си струва да си дойдеш и за 250-300 лв. да си пуснеш пълни изследвания, най-вече антимюлеров хормон, хормони на щитовидната жлеза и тестостерон сходните му. Може да водиш много здравословен начин на живот и пак да имаш проблем. В Англия няма да ти обърнат особено внимание, по-добре се лекувай тук.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 3 часа
hash: 45673358a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Кой каквото си няма, такова си иска. Мъжът ти няма интерес да има друго дете, след като вече има едно. За какво му са повече разходи и проблеми? Ти го притискаш за бебе, но едно е да правиш секс за удоволствие, друго е по задължение, минава му желанието на човек. Накрая съвсем ще спре да те иска. Не разбираш ли, че с това "Опитвам се да го накарам да правим повече секс " постигаш точно обратния ефект?
Предполагам, че бившата е била по-млада от теб като е забременяла и се е получило бързо. Едно е на 20 до 30 години, друго е на почти 40.

 
  ...
преди: 9 дни, 1 час
hash: 3e14c3be30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се измъчвай, не си заслужава. Още можеш да имаш деца, но като наближаваш четиридесетте е нормално да е по-трудно. Някои клиники за асистирана репродукция дори няма да те вземат насериозно, ако не сте опитвали поне година и половина. Братовчедката е пълна злобарка, игнорирай я.

За мъжа ти, обаче, звучи сякаш имаш съмнения. Вероятно си знаела какъв начин на живот води, преди да се ожениш за него. Защо остана? Мъж на около четиридесет или повече (не става ясно на колко е) трудно ще си промени навиците. Ако ги промени, ще е защото сам е осъзнал нуждата от това и сам е поискал. В случай, че държи на теб, би трябвало да разбере, че за теб е важно да имате дете и да положи усилия да се случи. Говори сериозно с него, ако не видиш воля и усилия от негова страна, може би не сте един за друг. Има достатъчно самотни мъже на 40 , които искат деца.

 
  ...


...
преди: 8 дни, 21 часа
hash: bcbab4e45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Намери си любовник, защото времето изтича.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 20 часа
hash: 0cb6dd8826
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От Авторката,
Благодаря за коментарите, изследванията съм ги правила в Българския, просто споменах че с бившия ми мъж живеехме в Англия, но със сегашния ми мъж си живеем в България. Изледванията ми бяха за кисти, проводимост на тръбите, и хормони. Въпреки че декември правя четиридесет доктора каза че даже имам и редовна овулация и даже съм засичала с тестове че си имам редовна овулация. За мъжът ми да знаех че пуши, когато бяхме гаджета но не предполагах колко много и че постоянно се налива с кафета. Странното е че на мен даже и хормоните ми са наред. На първи този месец направихме една година от както живеем заедно и следователно правим редовен секс. Е, не сме полови атлети да го натискам всеки ден да правим секс, но по два пъти в седмицата се опитват деликатно да правим секс, което според мен е нормално за една двойка. Докторът ми каза че е добре той да се пригледа защото мисли че проблема е в него.

 
  ...
преди: 8 дни, 20 часа
hash: 0cb6dd8826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От Авторката,
Забравих да допълня че с бившата му са направили бебето, тя била на 18, а той точно навършил 20 години. Това много ме притеснява и психически ме стресира, защото в нашето обкръжение ме гледат като ялова, защото още нямаме бебе, а това не е честно спрямо мен.
Една друга негова родина наскоро роди бебе, а тя е по голяма от мен на 43 и погледите се впериха пак в мен.

 
  ...
преди: 8 дни, 20 часа
hash: dd8e0f0caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами нормално е да не иска.
От 5 години се занимавам все жени с деца и не искат дете и тва е. И се налага да се разделяме.
Ама и аз ги намирам едни. Как пък веднъж не получих една без дете.
На скоро се разделих пак с, една хубавице с дете.
Вече не бих погледнал жена с дете. Край. Колкото и да ми харесва няма смисъл.
М43

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 18 часа
hash: 1e0b182747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това със забременяването... ние опитвахме 2 години с първото дете. Да, на някои двойки им се получава от раз, дори без да искат. При други не е така.

 
  ...

...
преди: 8 дни, 7 часа
hash: 54f83ed358
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ама то на тая възраст трябва една седмица да свършва преди оволацията и по времена оволацията в тебе, че да може да стане. Вие не правите секс, от дъжд на вятър някъв гаден, незадоволителен….
Ако тоя не иска деца, си направи от друг. Са няма да седиш без деца заради него…. Не го зарязвай, щом се разбирате иначе, но дете трябва да родиш веднага! Какво значи да ти намекват за дете роднините. Ти си закъсняла с 10 години с това. Аз съм на 35 и от две години се опитвам да намеря мъж, от когото да родя и не става. Не искат деца. Така, че във всяка възраст е трудно. Ако беше тръгнала на 25 да търсиш мъж за бебе, пак щеше да е сложно, просто щеше да имаш 15 години да търсиш, а те да е в последният момент.
Аз затова искам да родя, без значение, че може да остана сама после. Иначе си изпускам шансовете и ще си остана без детенце, а мъж винаги може да си намеря и на държи години даже.

 
  ...
преди: 8 дни, 7 часа
hash: 54f83ed358
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Съгласна съм с номер 6. Веднага любовник и опити да го излъжеш за бебе. Тоя сигурно не свършва в тебе и затова не става. Не си губи времето излишно, а прави секс ако трябва наред, докато те стане с някого.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 1 час
hash: 434068df6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако човек чака влака на грешната гара, никога няма да го дочака.

Деца се правят максимум до 35 годишна възраст за жена, и максимум до 40 години за мъж. След тази възраст биологичното време за родителска отговорност на единият или и на двамата родители рязко намалява.

За втори, трети и т. н. опити за семейство, при провал на първия, ограничения във възраста няма. Но пък има вече много други условия. Включително и товара, който се носи от предишните опити. Включително и отговорностите за деца създадени от тях.

Повечето мъже чисто биологично запазват възможността да оплождат и до 70 годишна възраст. Жената е нормално фертилна до края на четирдесетте си. Всичко друго е изключение с висок риск от медицински аномалии.

Децата не са предмети, които да бъдат делени! Те са дар и отговорност! Споделена отговорност! И с колкото по-малко партньори/ки е споделена, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 7 дни, 22 часа
hash: 26677bb5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако вляза в твоите обувки, на твое място щях да си търся друг. Просто този човек не иска дете, а и да иска и да се случи, то няма да го гледа качествено. За мен не си струва. Една приятелка така приятелят й я баламосваше пет години ще правят няма да правят онче-бонче, мислеше, че тя е свикнала той да я разиграва. Скъса с него и в рамките на година се омъжи и забременя. Сега е много щастлива, оня е сам.

 
  ...
преди: 7 дни, 10 часа
hash: 152a225507
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   О принцип не е късно за дете. Имам приятелка, на която мъжът почина, имат дете на 10 години. Тя две години след смъртта му си намери нов приятел, от който забременя на 44 години. Сега имат още едно момиченце. Той има голяма дъщеря от предишен брак... Така че.. в живота нещата се случват когато трябва. Ако не, има причина за това.
Искам да кажа на авторката да се успокои, защото психичното състояние е много важно, ако иска да забременее. Една година опити не е чак толкова много време.
Все пак обаче не трябва това да се превръща във фикс идея. Мъжете не обичат да ги упрекват, че не правят достатъчно секс. Това ги отблъсква. Като жена ти можеш да го прелъсти и да си вземеш това, което ти трябва. Цигарите ги пуши от нерви, защото много работи...

Жена 35 години

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker