Бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата
преди: 10 дни, 5 часа, прочетена 600 пъти
Здравейте, имам следния казус! - с бившата ми сме разделени от 10 месеца имаме дете на 5 години, доводите за раздялата бяха ( вече не се обичаме, няма привличане и т. н. ). През тези 10 месеца имахме лоши и добри дни заедно, напоследък от 2/3 месеца се виждаме всеки ден тримата както и по отделно, но няма нищо повече от целувка по бузата, никаква интимност, което ме влудява. Естествено аз държа на нея и си я искам обратно, видимо май и ходя по гъза, та искам съвет как да си я върна и какво трябва да се случи за да е моя обратно. Благодаря хубав ден на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 дни, 8 часа
hash: 7c0aef9be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не си губи времето и не бърка желанието ѝ за нормални отношения заради детето. Казвам го като жена, която е в същата ситуация.

 
  ...
преди: 9 дни, 8 часа
hash: a9f45d93d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Само от жена ти зависи дали пак ще е твоя. Щом само целувка по бузата ти дава, доста ще почакаш за да си върне вярата в теб.
Възможно е никога да не сте както преди. Взел си я за даденост, може би?

 
  ...
преди: 9 дни, 6 часа
hash: 1ad9bc2140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тъп си, за това е така.
Ситуацията е, че е срещнала друг, ама онзи я ползва като изтривалка, да и го слага от време на време. Ти от своя страна си нейната изтривалка, там да не и е скучно, докато чака онзи да и се обади, ако и се обади.
И ти даже не се усещаш и питаш.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 5 часа
hash: abcbe9ec9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нали си се развел защото нямало привличане и не се обичате? Сега като остана на сухо много я заобича ли? Като си намери друг, ако още не е, съвсем ще я заобичаш. :)))) Тя пак много ти обръща внимание като за след развод. Искал си я той обратно... Това да не ти е играчката от детската градина? ! Важното е тя дали те иска. Ако е поне малко умна и достойна жена, няма да ти се отвори парашута.

 
  ...
преди: 9 дни, 3 часа
hash: c31213a689
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хем сте разделени, хем искаш да ти пуска ей така, от добро сърце. Не е ли малко нагло?
За нея всичко е приключило. Приеми го.

 
  ...


...
преди: 9 дни, 2 часа
hash: ecaad56828
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Щом си е тръгнала веднъж, значи всичко между вас е приключило. Каквото и да успееш да постигнеш, ще е нетайно и ще ти коства много усилия и нерви.
По-добре се опитай да продължиш напред и си намери някоя друга. Детето си е дете - то винаги ще обича родителите си, без значение дали са разделени или не.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 53 мин.
hash: ca1da8683b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторе, за да ти се даде адекватен съвет:

Дай повече инфо: имате ли сключен брак, от колко години сте заедно, кой инициира раздялата и с какви точно доводи, къде се срещате в момента, колко време прекарвате заедно, тя какво казва на идеята да се съберете отново?

 
  ...
преди: 9 дни, 49 мин.
hash: 120c8caf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много ясно, че и ходиш по гъза и тя точно това иска. Да може ако нещо стане да вдигне телефона и веднага да отидеш. Детето е перфектното извинение за това и тя го знае и го използва. Виждай си детето на с бившата нищо общо. Щом те е заебала един път

 
  ...
преди: 8 дни, 21 часа
hash: dec6333c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От автора към номер 1 - чат пат има по близка интимност като целувка, целувка! Всеки ден сме заедно, но дотам, видимо има леки закачки, но някак си все едно нещо я спира...

Номер 2 - да най вероятно я приех за даденост, като цяло беше м по важна работата от колкото семейството и от там тръгна всичко, за изневери смятам че и двамата не сме, но знам ли? ! Това е че аз сега и тъпча на едно място, по време на сегашната раздяла, тя си качва снимки от апартаменти, бях я хванал да излиза с други и общо взето доста объркана история....

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 20 часа
hash: dec6333c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 8 от автора - не нямаме брак, 7 годи и бяхме заедно - доводи ги казах, изведнъж на другия ден ми заяви тези неща и каза че се изнася, колко време от сутрин до вечер през уикендите, супер приятно ми е заедно, за събиране аз лично не повдигам все още темата

 
  ...

...
преди: 8 дни, 12 часа
hash: 7c0aef9be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Какво значи "бях я хванал"??? Тя на практика вече е свободна жена, може да излиза с който си поиска. Нямаш право да ѝ се бъркаш в личния живот. Както вече написах по-горе - приеми, че нормалното отношение е заради общото ви дете и се радвай, че е такова, а не е някаква кучка да ти подлива вода

 
  ...
преди: 8 дни, 10 часа
hash: ba4ad01ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз преживях същото. Моят съвет е да не се надяваш. Няма да се върне при теб. Намери си друга жена и бъди щастлив. Тази ще се опитва да те манипулира и изнудва чрез детето. Тези целувки са чиста формалност. Най вероятно някой и е размътил мозъка и тя е поддала.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 9 часа
hash: ae29677af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не знам на колко години си но звучиш все едно си на 18-20, какво да ти кажа аз бих направил следните неща, бих и купил секси бельо ще видя каква и е реакцията, бих прокарал ръка по дупето, по между краката и, бих я поканил на романтична вечеря, кино и т. н. и ще видя какви сигнали би ми дала тя, пробвай няма какво да загубиш

 
  ...
преди: 8 дни, 7 часа
hash: abcbe9ec9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторе, ти май не осъзнаваш, че когато някой скъса с теб, това значи край на всякакви близости и интимности. Може да общува с теб само по въпроси за общо дете или имущество, ако има такова. Вие вече сте чужди хора, всеки има право да продължи живота си с друг човек. И да дебнеш и да я хващаш с друг, нищо не можеш да направиш. Както са ти казали и по-нагоре, търси си друга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker