Иска да ме остави без лично пространство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да ме остави без лично пространство
преди: 2 дни, 9 часа, прочетена 499 пъти
Здравейте!
С приятелят ми сме заедно от 3 месеца и той започна вече много да настоява да сме си супер близки, направо ако може да станем едно, което се изразява в това да ми има паролите за социални мрежи. За мен това е абсурдно и не защото ще крия нещо от него, а защото смятам, че всеки си има право на лично пространство, ето аз не държа да се да имам неговите, той обаче защо толкова иска не го разбирам. Смятам че си имаме доверие и без тази глупост, но започва да ми се заяжда, че крия от него, но не така защото трябва да ми гледа в чатовете постоянно те хората на мен ли ще пишат или на него, ако желае да ми прегледа телефона ще му го дам, но така постоянно не ми е приятно и не става въпрос пак подчертавам, че ще крия нещо НЕ разбира се, а просто искам да си имам ЛИЧНО пространство и не виждам какво лошо има в това за мен това негово поведение граничи с токсичност, а според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 23 часа
hash: 277000cff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Моментално се махни от този човек! Някой да ми иска парола - прав му път. Та той един ден, ако продължава да се заяжда с тебе, може и да ти налети на бой без причина. Вече такъв свят живеем, че по-добре сама да живееш, отколкото някой да ти държи сметка.

Mary Tod

 
  ...
преди: 1 ден, 23 часа
hash: b7310b6324
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Или е параноичен ревнивец, или го съмняваш.
Като не искаш, не ги давай.

 
  ...
преди: 1 ден, 23 часа
hash: 483289e18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Въпрос. Баща ти и майка ти знаят ли ти паролите? Ако отговара е не, тоя няма какво да иска. Бягай с 200 преди да те четем по новините.
М37

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 3f42d9dae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Комплексар е твоя от това идва проблема пък дори да ти има паролите ти поискаш ли да му изневериш няма кой и какво да те спре по принцип казвам.

 
  ...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 3f42d9dae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Опитай се отново да му обясниш, че това не те устройва от гледна точка на това, че не желаеш да споделиш какво си пишеш с приятелките и роднини, защото това си е между вас и си напълно в правото си да му откажеш той като толкова желае да те следи, защото това буквално си е следене да ходи да се прегледа, никой няма право без твоето разрешение да влиза така в пространство ти!
Щом ти му даваш телефона си да го провери, което и за мен е абсурдно, но това ясно показва че си открита с него лошото е че той не го вижда това.
Да ти кажа честно не ми се вярва тази връзка да продължи дълго и виновника ще е той!
Ако не можете да се разберете за това повярвай за по сериозни неща ще се тръшка тоя яко. Така че не си губи времето и нервите, а го зарязвай ще береш само ядове!

 
  ...


...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: e7caf4fd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хотара са във връзка, за да се чувстват добре заедно. Ако с този човек не се чувстваш добре, по-добре да прекратите. Явно имате различно разбиране за лично пространство и това ще ви създава конфликти докато сте заедно.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 22 часа
hash: b05c2d9069
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Бягай! Веднага го разкарай!
Този ще ти отрови живота, щом от сега започва с личните ти чатове, пароли, скоро ще започне с приятелите ти, роднините, накрая може да започне и да ти посяга.
Далеч от такива комплекса ри, а този е и опасен. Бягай!

 
  ...
преди: 1 ден, 21 часа
hash: 60a3c2c708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Червена линия, червен флаг или всичко червено което се сетиш е това негово изискване. Бягай от него с двеста. Не е дорасъл за връзка. Една връзка се гради на доверие, другото е патология.

 
  ...
преди: 1 ден, 19 часа
hash: 3c4d13bece
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   След месец може да ти поиска и ПИН кода на банковата карта, че да ти изтегли и парите. Понеже сте си заедно и супер близки? ! Това е задушаващ индивид, ревнивец и лепка. Не е поведение на влюбен и уважаващ, а на контролиращ. Допуснеш ли го веднъж, няма да има граници. Съвет от мен- зарязвай докато сте още в началото и няма да ти липсва особено много.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 19 часа
hash: b56cf07986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Супер, утре може да поиска да ходиш с неговите боксерки или да ходиш с дебели, непрозрачни вълнени панталони за да не ти гледат краката. Може да поиска да нямаш мобилен телефон или ако имаш такъв, той да ти направи услуга и да го носи и вдига вместо теб, за да не те удря радиацията от него, което би било много жертвоготовно от негова страна.
Изобщо той е ясен, обаче с кой акъл ти си в този филм е отделен въпрос. И не всички мъже са така, казвам разбира се това като мъж, знаещ къде е границата. Отделно умен мъж далеч няма да се нуждае от подобни средства за да държи нещата под контрол или да разбере това, което иска.

 
  ...

...
преди: 1 ден, 19 часа
hash: 3e1afd32e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Дай му сериозен отпор на тоя лигльо, да не ти се качи на главата. Кротко, но категорично. Ако не разбира от дума- шут отзад. Не ти трябва да се тровиш заради неуравновесени и комплексирани индивиди.

 
  ...
преди: 1 ден, 19 часа
hash: 3f42d9dae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ако не разбира от дума улесни го и се разделете за 3 месеца да иска да прилага такъв контрол без основание си е токсичност определено.
Ако ситуацията беше тип изневерила си му и след това сте се събрали пак ето ти основание за това, но след като не е такава ситуация да хваща пътя, защото по зле ще става занапред първо са паролите после къде и с кого излизаш въобще ме ми се мисли до къде ще се стигне...

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 18 часа
hash: 45772328cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   По-добре го махай навреме! Защото с времето може да стане много по-лошо. Има жени които са били убити, точно заради такъв тип мъж! Това е болестно състояние, махай го, отношението му към теб е много собственическо. Сигурно ще се опита да те изкара виновна за всичко, ама проблема е в него. С една дума, махай го... щом сте толкова нови и прави такива неща след 1, 2, 3 години как ще е? Махай го.

 
  ...
преди: 1 ден, 17 часа
hash: 5e62e6dcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не желая да изпадам в крайност, както голяма част от мненията са именно в такава посока тип: "зарязвай го", кво го търпиш" и т. н.
Това е притеснителен сигнал за първо:
1 - "изградени" комплекси и силно чувство на несигурност;
2 - маниакално чувство за контрол и за "собственост";

Тези качества обикновено се проявяват от хора с нисък интелектуален капацитет.
Аз бих постъпил по следния начин. Това няма да се промени, ако не вземеш мерки. Просто е, заявяваш му следното:
Кажи му, че поведението му те наранява и ако ти няма доверие е по - добре да се разделите.
Друга стъпка не е необходима. Стресни го да осъзнае поведението си. Ако няма промяна - изхода от това е ясен.

Самотният войн от Албена,
М33

 
  ...
преди: 1 ден, 7 часа
hash: b5df5c6d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Такива болни ревнивци да си стоят сами и да не се причиняват на други. Никой няма нужда от "следователи" и "черни дупки". Като не си уверен сам ти в човека, защо се мъчиш с него и си играеш на връзки? Това са мазохисти и/или насилници. Нормален човек знае кога да спре.

Наистина се разделяйте рано-рано с такива, че виждаме как нещата ескалират и става страшно. Такова 1удо, в по-невинните случаи, ще прави смешни сцени на публични места и ще те излага, а може и да украси черната хроника. Ей така - от чиста любов и жажда за справедливост.

Да си живее сам и няма да има съмнения.

 
  ... горе^

...
преди: 18 часа, 3 мин.
hash: f90dc8744c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Комплексар и психо. Само ядове и проблеми ще ти създава

 
  ...
преди: 14 часа, 43 мин.
hash: 4dba806c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И това само след 3 месеца... ужас! А след 3 години? ! Бягай от този докато още можеш. Уж на шега ти иска паролите, но един ден ще си следена 24/7 и всеки път когато гонориш с някой, който той не харесва ще следват стпашни скандали и дори физическо насилие. Не вижсаш ли как съвсем лекичко започна да ге откъсва от всичките ти приятели? Сега ще ти чете чатовете, после ще намира причини да не излизаш с тях без него... и накрая ще си напълно изолирана.
Знам, лошо звучи, но не един такъв пример имам и няколко приятелки пострадаха от такива ревнивци. Едната още ми реве по телефона, че иска да се разведе, но с две малки деца е трудно.
Внимавай много!

 
  ...
преди: 1 час, 24 мин.
hash: 07a197e88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Много ме радва как жените като става въпрос за нещо, свързано с мъж не пишат “Ж” под коментара си, но когато мъж напише тема срещу жена и почват да плюят, че даже и се “подписват” под коментарите си. Бахти двуличието!

Гаро

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker