Самота и много несполука в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124227)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота и много несполука в любовта
преди: 1 ден, 37 мин., прочетена 89 пъти
Здравейте, жена съм на възраст 30-35 г. и искам да споделя моята история, защото всичко започна много да ми тежи и ще ми е интересно/полезно да прочета странични мнения.
Към момента животът ми горе-долу е подреден. Живея заедно със сестра ми на квартира, имам и добра работа. Приятелският ми кръг е доста малък, излизам, но не много често.
Големият проблем при мен е почти пълната липсата на взаимоотношения с мъжете. Може да се каже, че до момента не съм имала никаква връзка с мъж, нито сериозна, нито нещо за по-кратко, нито само за секс, абсолютно нищо, което може да се определи, като някакви отношения. Единствено с малко на брой мъже съм чатила известно време, най-често с колега от работата и евентуално се е стигало само до една среща. Тази година пролетта си направих Тиндър и успях да изляза на няколко срещи, но нищо не се получи, аз не усетих към никого силно привличане, харесване, а и от другата страна е било същото. Общо взето след първа среща при мен всичко приключва. Не съм грозна със сигурност, висока и стройна съм, тренирам, имам приятна външност и поведението ми е съвсем нормално. Това, което виждам, като голям недостатък при мен е липсата на увереност, имам проблеми със самочувствието и самооценка. В училище за немалък период от време бях много тормозена, с подигравки, убиди, унижения и т. н., не знам дали не ми е останала някаква травма от тогава..
През целия ми съзнателен живот, като възрастен човек, подсъзнателно ми е било трудно да си представя, че ще има човек, който би ме обикнал и ще иска да бъде с мен. Винаги съм се усещала, като недостатъчна за някой друг. Разбира се, като по-млада, имах доста надежди, че все с някой ще се получат нещата, ще сменям различни социални среди, университет, работа и т. н., самата аз бях и по-отворена, по-общителна, също. В университета се случи да изляза няколко пъти с едно момче, което беше по-малко от мен, но той не прояви никакъв по-голям интерес към мен и нищо не се получи.
За първи път правих секс преди няколко месеца, това ми беше първия и единствен път до момента. Случи се със семеен мъж, с който се запознах в Тиндър. Опитах да прекратя нещата, но не се получи, много го харесвах, усетих силно привличане и най-вече взаимност, каквито не е имало с никого до тогава. Може да ме критикувате, да, наивна и глупава съм, но просто се случи. А и това, че на толкова години не бях правила секс много ме подтискаше, тежеше ми, чувствах се зле и много изостанала. Историята е приключила, не искам да задълбавам повече. Поела съм си отговроността, напълно осъзнато, измъчих се и си изстрадах всичко.
Вече се чувствам много обезверена, отчаяна, а самотата ме смазва. Все по-трудно ми е да си представя, че ще мога да създам връзка, а за семейство и деца дори не си и мечтая. Имам чувство, че след толкова несполучливи опити (ако могат да се нарекат опити) нещо в мен се е сбъркало и просто съм родена да съм сама. Когато видя някоя двойка, осъзнавам, че на мен това едва ли ще се случи и ми се иска да умра, просто да изчезна. Има дни, в които съм като в дупка и едва издържам да живея.
Отделно, със сестра ми, с която живея не се разбираме особено. Много различни характери сме, за мен тя има някакви поведенчески проблеми и много лош характер, но това е друга тема.. Имали сме много жестоки скандали и това ми носи допълнителен стрес и нерви.
От време на време се срещам с психолог, не знам колко ми помага..
Общо взето, това е историята ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 часа, 10 мин.
hash: 0514f24e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Егати проблемите. Записваш се за нещо, където има мъже и се усмихваш. Това стига за връзка и секс. Ако искаш деца, просто не крещи, бъди що годе мила и 90% от мъжете са твои. Нямаш идея какво им е на мъжете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 2 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker