Неговата бивша, се оказа моя позната (приятелка) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неговата бивша, се оказа моя позната (приятелка)
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2551 пъти
Кажете какво да правя в такава ситуация - неговата бивша се оказа моя позната. Ако знаех предварително, че той е имал връзка с нея, никога нямаше да се забъркам с него! На някой случвало ли му се е нещо подобно? Споделете опит и мнения как е правилно да се действа?

Това, което аз направих е - че прекратих отношения и с него, и с нея! Кофтито е, че все още изпитвам чувства към него и се разяждам отвътре, че съм се уплащила и съм избягала. А още по кофтито е, че с нея се виждаме често, защото имаме общи приятели - и двете не можем вече да се понасяме, но заради общото минало се държим любезно една с друга.

По принцип момичето е малко надменно -и проявяваше такова поведение още преди да се е забъркала кашата. Но тъй като е купонджийка и са ни допадали едни и същи места на забавление, сме съумявали да се забавляваме заедно - въпреки, че тя е дръпната (и това е всеобщо мнение), никога това не ми е пречело да комуникирам с нея (та за бога и аз може да сам драпната и надменна в очите на някои хора).

Но забелязах една промяна - след като се разбра, че аз съм имала отношения с нейния екс, тя стана по мила с мен. Един вид някак си и се вдигнах в очите ли - не знам... сякаш вече "не съм слаба ракия". Но в същото време витаеха и леки подигравки от неина страна и това още повече ме угнети исках да се отдръпна от нея, от него, от всичко.

А относно отдръпването ми от него беше, защото той по никакъв начин не зае нечия страна - просто се остави на течението, каквото се случи. А и си мисля, че той не зае страна, защото в отношенията му с бившата са замесени и професионални интереси, от страх да не загуби работата си.
И така аз се почувствах прецакана и използвана и от двете страни и се отдръпнах.

А и още един факт - след демонстративен много месечен игнор от моя страна спрямо него и нея, момичето учудващо стана пак любезна с мен. На която любезност аз отвръщам с възпитана любезност също - все пак приятелки сме, познаваме се, цивилизовани хора сме. Това обаче не знам дали се нрави на момчето. Той тотално изчезна от моето, пък и мисля от нейното полезрение.

Кофтито в цялата ситуация е, че все още се хващам, че имам чувства към него - както споменах по горе.
Може ли някой да ми каже, кое е правилното поведение, което трябва да поддържам в този казус :)
Споделете мнения, моля Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: fa84837769
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си зарязала момчето, не разбрах?
Какво те интересува, какво мислила една кифла за теб също.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 21284b165e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След като са минали месеци от както си се отдръпнала какво мислиш, че може да стане? ! Взела си решение- за момента си почувствала, че е правилно.. Но след като не сте чак толкова близки с приятелката, защо е било нужно да се отдръпваш. Все пак ти не си знаела за техните отношения, нали така?
Но станалото, станало. Гледай напред! Ако сега решиш да опиташ отново да се върнеш при него ще изглеждаш жалко.
Сегашният ми приятел в училищните години беше първото сериозно гадже на най-близката ми тогава приятелка. Аз го познавах покрай нея. Те се разделиха и след това не го и бях виждала. А с времето и аз си развалих отношенията с нея и спряхме да се чуваме и виждаме. След много години се засякохме отново с него. Харесахме се. И започнахме да излизаме. В началото на мен ми беше много криво, то той ме убеждаваше, че нямам основание за притеснение. Минали са много години, а и той познавал други нейни гаджета, тя негови... И така. Сега се обичаме много и правим планове за брак и деца.
Но твоя човек не е заел позиция и може би си била права. Ако е държал да сте заедно е щял да се бори за теб и да те убеди, че няма от какво да се притесняваш. Гледай напред, както казах вече! Забрави тази история.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 892a1f7090
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз и моята най - добра приятелка си падаме по едно момче в училище, говорим си една на друга колко е сладък, не се караме заради него, защото доскоро знаехме, че не той не харесва нито е дна от нас, но неговата братовчетка - тя е от нашия клас - ни каза че той харесва приятелката ми! От тогава започнахме да се очуждаваме! Тя гледаше да ходи при него, а аз да стоя по - далеч от него, защото тя м е приятелка и нейскам да стават драми помеду ни - та ако момичето ти е било приятелка зареди момчето, се едно не го познаваш, но пък ако не ти е приятелка защо трябва да ти пека че това е бифшата му!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cda7226236
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А при мене се оказа подно нещо. Имах любовник, който е бил с моя позната и с мен също и ме лъжеше, че съм само аз. Така,
че мъжете са много тъпи..
А моятя история прочети в ужас безкрай и прочети коментарите

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3295ea65d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към №2: Не, не знаех за техните отношения!
А се отдръпнах от момчето, защото бях объркана. Бях в такъв период от моя живот, който беше пълна каша. Правилно е изказването, че съм взела моментно решение. А сега съжалявам за отдръпването си. След като разбрах, че въпросното момиче е разбрало за взаимоотношенията ни ( на сексуална основа ), се засрамих и уплаших. И избягах! Почувствах се като ученичка, която е направила нещо нередно. Сякаш съм съблазнила любовника й! А и някак си виждах в нейните очи и усещах от поведението й, че все още има чувства към него и не го е преодоляла.
От Автора

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 293dea47d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Че какво ти пука дали го е преодоляла? Нали е надменна и ти се бъзика? Я си поговори с въпросното момче и изяснете отношенията си. Защо дитекно не го попиташ защо не се е борил за теб?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d691d38d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво точно те интересува неговата бивша? ! Бившите гаджета са си бивши, те остават в миналото, щом е прекратил с нея интимни отношения явно е имало защо, това, че ти е позната не означава, че трябва да се чувстваш зле или неловко, просто си се запознала с нейния бивш, ееее голяма работа. Това че той не е заел страна според мен е хубаво... потърси го и дано да е свободен, Обясни му как стоят нещата и може да се разберете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker