Той ме обичаше повече, а се ожени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме обичаше повече, а се ожени
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 4449 пъти
Здравейте, моля ви дайте ли съвет защото наистина се побърквам. Ходех с едно момче четири години, когато се запознахме аз бях на 16, а той на 21, в началото всичко беше цветя и рози, но не мина и година и нещата почнаха да куцат, вината беше моя бях малка и ми се излизаше, отначало той ми даваше да ходя без него насам-натам, но аз се напивах и флиртувах с други момчета, когато разбра се скарахме и вече не ходех никъде без него, но това ми тежеше.

Разделихме се за един месец, после се събрахме, ходихме пак около половин година после пак се разделихме за месец и то пак заради моите забежки, и така се събирахме и разделяхме 4 години. Той много ме обичаше даваше всичко за мен и каквото и да правех пак ме прибираше отново под крилото си.

Но миналата година по това време беше последния път когато се видяхме, тогава вината не беше само в мен, аз отидох на боулинг с приятелки и около два часа не му звъннах, защото се бях овлякла в играта тогава наистина нямаше друго момче, но след толкова мои изпълнения той беше станал параноик и искаше да му звъня на всеки пет минути, да знам сама съм си виновна, и така не му звъннах и той без дори да ме излуша сложи край. Аз съм прекалено горделива и при обидите които тогава ми нанесе не му звъннах повече, не обичам да съм обвинявана несправедливо.

Та докато се чудя какво да правя с живота си по-нататък се намери друго момче с което аз просто мислех да се утеша, но не стана точно така, в забързания ни живот мина една година а аз още съм с това момче. Преди около три месеца се обадих на бившия си (най-накрая се реших), но той ми се накара и не пожела да говори с мен, което не се беше случвало преди. Преди две седмици той се ожени и разбрах че ще става татко, много ме заболя, за няколко дни бях тотално срината, винаги съм знаела че той и аз сме един за друг и че аз един ден ще порасна и ние двамата ще се оженим. Той наистина ме обичаше много и незнам защо, но нещо вътре в мен ме кара да мисля че все още ме обича. Просто немога да повярвам че за една година той си е намерил приятелка и се ожени за нея, а дори чакат и бебе, успокоявам се с мисълта че той се е оженил за нея точно заради детето, но незнам.

Наистина съм съсипана, нещата в сегашната ми връзка се обърнаха с главата надолу откакто се случи това, постоянно се карам с приетеля ми за всякакви глупости. Много обичах този човек, знам че той ме обичаше също толкова много, дори повече. Сега незнам какво да правя, аз му пратих някакъв тъп, злобен и безмислен смс докато бях много зле, но не от моя номер и той незнае че съм аз. Сега мислех да му се обадя, но и аз не знам защо, иска ми се просто да го поздравя и да видя той как ще реагира, но незнам дали е правилно. А най-много искам да го видя и да си поговорим, но може би не е възможно. Моля ви дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 68d76b3d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да ти е трудно... според мен трябва да го оставиш, да се опиташ да го забравиш и да подобреиш отношенията си с приятеля ти - все пак той е женен и ще има дете, дори и да те обича все още той вече си има семейство. А ако той наистина те обича все още и се е оженил само заради детето представи си как ще се чувства като му се обадиш... ще му стане още по гадно... така че не го търси и двамата си продължете живота... той с нея и детето а ти с твоя приятел... все пак той няма никаква вина за това което ти се е случило и няма защо да се караш с него... това е моето мнение.... надявам се да съм ти помогнала и УСПЕХ

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: c14af4ae09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много сте страдали вижда се жалко такава любов.... незнам, но и аз имам чувството, че той те обича още, но и така да е мисля, че вече няма връщане назад. Все пак той ще става татко трябва ли това дете да расте без баща, или със разделени родители нз поговорете си и решете дори и късно.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 2f25d701ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Мило момиче, съжалявам много, но и моето мнение съвпада с това на номер 1 и номер 2.
Трябва да свикнеш с мисълта, че бившия ти приятел, повече не може да бъде твой, дори и все още да те обича, безмислено е да му се обаждаш. Стара рана, не рови, защото повече ще боли...

Просто пътищата ви са се разделили, не търси вина в никого. Запази хубавите спомени за връзката ви. Бившия остава в миналото.
Ако държиш на сегашния си приятел, смело продължи с него напред. Човек сам гради своето щастие.
Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 0ec54ce70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Той се е оженил... няма значение защо, просто го е направил. Един мъж не би могъл да бъде вързан за жена само и единствено заради едно дете. Трябва и той да го е искал. Как да ти го кажа по-меко - според мен е добре да го оставиш да си гледа семейството и би било тъпо да се опитваш да се месиш там - заради него, заради детето. Не може да знаеш също така дали не я обича и дали има още чувства към теб, след всичко, което е станало между вас. Някои неща така изхабчват любовта, че накрая остава само гадна пепел... и красиви спомени, носталгия, но не и любов.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 1b20476acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Извинявай, но от опит мога да ти кажа, че човек както обича така и спира. Освен това ти самата казващ, че доста си го наранила, той е прощавал, но всичко има граница, явно на него още тогава му е писнало от връзка като вашата" иди ми дойди ми". И определено не мисля, че човека те обича, аз незнам някои да се жени особено в днешно време за някой само, защото имат дете, да не говорим, че вие сте приключили отдавна, за една година човек се променя и пак може да срещне любовта. Моя съвет е да си изясниш със сегашния си приятел какво ще правиш и да си продължиш живота напред без да се бъркаш в живота и семейството на бившия, няма да е честно спрямо всички замесени.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 9a5da58209
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре си се отървала. Такъв ревнивец, да те търси постоянно по телефона и да се сърди, когато не му вдигаш?! Че ти може да си в банята, в районния съд, може да си болна с температура или още кой знае какво... Като те чета, доста динамична натура си, не сте един за друг, страстите са си страсти, но ти искаш дълготрайни отношения, този човек не ми изглежда подходящ за тебе. Пък и щом се е оженил, пусни го, нека изживее живота си без теб, щом предпочита другата. Сигурна съм, че ще намериш своето щастие и ти желая успех с новия ти приятел. На женени мъже не се обаждай, не им пращай есемеси, не ги закачай, поне докато не се ожениш и ти, нека има равнопоставеност :))))) Още веднъж ти желая успех и цени това което имаш, а не това, което нямаш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: ba164b6bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Историята ти е почти като моята, аз съм момче на 26г. а приятелката ми е на 20г. Влезна в университет и нещата се развиват по същия сценарий както си го описала. Вече няколко месеца нещата са такива и колкото и да се опитвам не се получават. Искам да бъда с нея, както и тя иска да бъде с мен, но просто е объркана и самата тя иска време, разбирам е и ще е чакам, но честно казано, ако твоя приятел те е чакал 4-ри години.... много те е чакал, аз съм търпелив и то много но 4-ри години няма да мога да издържа, защото това е мъчение.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b19621d40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мила гледай на пред и не се отчайваи стига с тези връзки които ни тежат а не ни правят изцяло щастливи можеби си мислила че си била истински щастлива но когато се появи в живота ти връзката която ще те радва вдъхновява без спирачки и задни мисли тогава ще разбереш какво е истинско щастие пожелавам ти го и съм сигорна че ако продалжиш на пред ще усетиш за какво ти говоря

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: dd5e1297b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти луда ли си бе жена!!!! Я гледай си живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker