Даже не ми се дава шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Даже не ми се дава шанс
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3420 пъти
Искам само да си излея душата. На 20 съм (мъж). Не съм грозен, нямам дефекти по себе си визуални или говорни, тренирам си често фитнес и имам стабилно тяло и общо взето всичко ми е на 6. Пределно ясно ми е че не мога да се харесам на всички, ама на никоя??

Ето сега.. запознавал са ме в кафета общи компании с момичета и сме си допадали. Взимал съм номерата им във 90% от случайте не са излизали с мен ама някои са. На първата среща нещата ВИНАГИ ама ВИНАГИ минават идеално, нито съм се натискал от веднага нито съм се дърпал.. бъзикал съм ги, ту комплиментче ту бъзикче общо взето нормален флирт. И виждам че им харесва. На 2ра среща не се и стига за жалост защото те ясно е че няма да ми звъннат аз на тях звъня (и то в срок от 3-4 дни, понякога 2) винаги ми казват че са заети.. и се почва една заетост ама безкрайна. Имах такъв случай даже след 1вата среща, на следващия ден момичето ме потърси в скайпа да си поговори с мен (което си показва че има някав интерес) на следващия ден и звъня и тя отказва и ме изтрила от скайп? Една друга пак след 1ва среша и звъня след 3 дни да се видим пак тя каза че е заета и ще ми се обади след 2 дена да се разберем да се видим. След 2 дена ми праща смс че нямала да може и този ден и ще ми се обади тя утре да ме кани. Еми тва утре не дойде.. после аз като и се обадих след почти седмица тя не ми отговори.

Случайте са ми много и имам още да разказвам но не ми се пише, и са винаги с незнайно отказване от страна на девойките към мен. За тва озаглавих че шанс не ми се дава в смисъл че аз съм 50 пъти по-свестен от младежта днес.. ама как да им се покаже като те прекратяват всичко изневиделица. Питам ги мой приятели слъчвало ли ви се е такова нещо момиче да спре сякви контакти с тебе от нищото сичките ми казаха веднъж-два пъти, а при мене си е ежедневие поне 15 момичета са ми правили така. Има интерес вийдам го в очите им и след тва нещо става и те мигновенно ме забравят ли не знам..

Ако някой е имал съшия проблем като мен така да не знае кво става като реално щото са ще ми кажете че "пич на тия срещи си казал нещо с което несъзнателно си ги убидил" Ми не е така... до такава степен се бях изплашил че казвам нещо нередно че почнах да помня всичко което съм казвал и няма нищо нередно в думите ми. Просто нормална среща а даже с някой от тези момичета не съм и искал да тръгвам и не съм показвал с нищо че имам симпатии към тях и те пак не искат дори да ме познават после :/..

В смисъл не искам да звуча като няква путка тука дето ви реве ама ми е мъка вече. Не мога да разбера до визия ли опира всичко? Щото май характера не е никак достатъчен за мен, казах по-горе че някой момичета са ме търсили след 1вата среща ама не сме се виждали.. щото тва ми е непонятно. Тя ми звъни, след 2 дена аз звъня да я викам да се видим и тя отказва и отказва до безкрай, колкото и да звъня.. (по принцип мах 2-3 пъти и прекратявам нали)
Така че ако някой има савет как да ги накарам да излезнат и ВТОРИ път с мен ще ми е от полза и мерси на който е отделил да чете тва дълго писмо..

И се извинявам за правописа не ми се слагат запетайки и глупости в момента :) Чакам някви съветчета благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: e42441e563
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   винаги има и още нещо... така че, явно има причина за поведението на момичетата и предполагам тя е в теб... какво да правиш.... ами просто нито се обаждай, нито брой дни и т. н.... ако някоя иска да бъде с теб винаги ще намери начин да го разбереш... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3039b43a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може причината да е каква ли не - на срещите да говориш само за себе си, да се хвалиш и изтъкваш, да не зададеш ни един въпрос на момичето, за да го опознаеш. Или ако си падаш по момичета, които са свикнали и очакват да бъдат обгрижвани, да не си предложил дори да платиш сметката или да си им казал чао през заведението, без да ги изпратиш до у тях. А може да си отишъл на среща без да си измиеш зъбите и да си имал лош дъх. Много работи може да отблъскват момичетата, но ти нищо не си казал за тях, защото явно ги приемаш за нормални.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 710d7b14f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Черпене луди са по почерпки:) коли, моли, фафли и това е, това е живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a4a271bb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям 1 напълно, като Мъж с главно "М" ще ти кажа едно.... Излизай с тях прави си кефа, но до там, не ги търси, така ще им възбудиш интереса, обърни тяхната тактика върху тях. Жените си играят с теб, за това и ти си играй с тях. Колкото получаваш толкова даваш, нито повече нито по малко.. Обърни внимание хората сме създадени така, че колкото повече ни се дърпа едно нещо, толкова повече го искаме, така че първа среща ок, не ги търсиш докато те не те потърсят! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6ac3ebd050
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хъх, аз съм с подобен проблем, обаче момиче.
Мен пък момчетата не ме забелязват. Общувам си нормално, колегите и познатите си ме уважват, но до там. Никакъв романтичен интерес от никъде, никакви покани за срещи. Най са ми забавни типчетата, които пък отказват и да общуват, дори чисто приятелски, с мен, щото примерно не отговарям на стандартите им за "готино маце" външно.

Знам си недостатъците - именно външността. Факт. Но е забавно, че като интереси и характер се вписвам в идеите на доста от познатите ми за момиче, каквото биха харесали - но понеже нямам перфектното тяло, не получавам и внимание. Била съм много слаба - получавала съм го. След два-три месеца пак ще съм си върнала тялото - пак ще го получавам. Обаче е жалко, че като цяло мъжете в по-голямата си част са ужасно първични и за да бъда видима, трябва да съм по определени стандарти. (Това изби на оплакване от моя страна, съжалявам.. )

Гарантирам ти, че при жените е обратното - не външността е толкова от значение, колкото къв си като човек. Ти можеш да си мислиш, че първите ти срещи минават идеално, но реално да не си достатъчно забавен/интересен/стойностна личност и т. н. Работи над общата си култура и интересите. Както и подбирай всъщност какви момичета каниш на среща - ако си избираш само вятърничави мацки, търсещи готини пичове (какъвто може би не си, в което няма лошо) или пък момичета с интереси, различни от твоите, няма как да се получат нещата.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1c5d4e03e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има и друг вариант, в който аз лично съм попадал. Да си отрязал някоя мадама или просто да не си и обърнал внимание, а тя да е имала нещо към теб. После за отмъщение да разправя, че си женкар и не искаш нищо сериозно. Аз имах този случай. Една колежка, на която не обърнах внимание беше разпространила из целия курс, че съм женкар. А аз не бях с жена сумати време. С един приятел историята беше същата. Както се казва в една поговорка"Нека кажат, че сестра ти е к**ва пък после ходи обяснявай, че нямаш сестра"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c9de0d995f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали е възможно някой да говори зад гърба ти?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3c3ab570e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен проблема е в теб. Няма начин 15 момичета да откажат 2-ра среща... "зора" е да се стигне до среща, ама явно ти нещо бъркаш. Нека обосновя и мнението си, мисля си че в старанието си да ги впечатлиш, ти изглеждаш много неискрен и изграждаш един образ, който е безгрешен... съответно повечето си казват"тоя си мисли, че като е света водичка и веднага ще си легна с него.. " или нещо подобно. Моя съвет е да бъдеш себе си. Каквото ти е в главата това и на устата, разбира се без глупости, но когато видиш един искрен и прям човек, когато подхвърлиш за целите, мечтите си(освен, ако не си непоправим тъпак без никакви амбиции) няма или да кажем много трудно някоя жена ще откаже 2-ра среща... Аз винаги съм си мислел, че реализирането на първата среща е най-трудно, после е лесно, ама явно в твоя случай съм грешал...
Успех, смело и истинско държание и никакво отказване!!! :)
Р. 22 г-мъж

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b13f8bbddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Когато нещата в тая сфера са необясними, то вгледай се, ама много внимателно в приятелите си. Не споделяй нищо с тях, не ги прави съпричастни. Не знаеш кой какво ти мисли, кой какво говори зад гърба ти и кой как те представя на околните. Спри веднага. И аз имах твоя проблем. Години едно и също-първа среща ОК, до втора се и стига. Стоп!!! Смених квартала. Не давам обяснения на приятелите си. Не ги запознавах с момичетата. И такаааа...! В момента съм щастливо семеен вече 3 години!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a78629094b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Че какви са тея момичета да излизат с тебе веднъж и да не искат втори път? Като не те щат, ми да не излизат изобщо с тебе. Не ги разбирам.
21Ж

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7c58f22ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   В коментара на номер 9 се крие много истина. И в предните също, но нека кажа и своето мнение- прекалено много се вглеждаш в поведението си, че дори и помниш какво си казвал. Няма и да се очудя, ако се стягаш на среща и говориш странно. Ние жените усещаме тези неща. Просто промени подхода- забрави всички минали срещи до сега и започни начисто така да се каже -бъди себе си и най-важното - добре изслушвай жените :)) Ама много е важно. И сега да ти кажа една мисъл, която много харесвам :"Няма начин да няма начин"... Все ще има и 2, 3-та среща и т. н. след това ;) Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d191fa5b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автор:
Да направя само анализ на казаното от коментарите до момента. Някой беше казал нещо за лош дъх.. абсурд.. аз винаги имам дъвка или тиктак, а външността ми (поне в мойте очи) си е наред. Нито съм грозен сега ест. нито съм и някав плейбой. Едно момиче в коментарите каза че външността щом не влияе толкова за жените като цяло щото аз съм виждал кви ли не "аномалии" по улиците Супер красиви дежойки се хванали за ръка за по грозни от смъртта мъже без никакво изражение на лицето без тяло без нищо даже половината са по-ниски от тях.. Така че приемам че не е външността ми.
Друг каза след срещата да изчакам те да ми звъннат... ми пробвал съм - не са ми звъняли :) минавали са 6-7 дена не съм чувал от тях и накрая не издържам и звъня аз и се 1 са ме забравили държат се студено по тела и т. н..
Колкото до приятелите ми дали имат пъръст в това - 100% нямат, те не ги познават тия момичета.
Като цяло номер 8 ме накара да се замисля, верно си е че не съм аз на тия срещи се права на някой много по-забавен и "по-играч" отколкото съм. И ако жените найстина усещат този "фейк" характер който съм изградил значи тва ми е проблема.. надявам се :/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1f3a30e8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм момиче и ще ти кажа, че за да се случва това, има нещо, което отблъсква в теб. Може да е нещо, което дори не забелязваш. За да излезе момиче с теб, значи все пак нещо е харесала и има някакъв интерес. При мен също се е случвало да изляза с некой 1-2 пъти и да ме разочарова с нещо. Ще ти кажа лично при мен какво ме е отблъсквало:
-някой да си говори за предишните връзки и с колко жени е бил (много е грозно това, ако искаш да имаш нещо с конкретно момиче, на нея не би и било приятно да слуша за бивши, дори да го правиш за да се покажеш какъв желан мъж си, това прави лошо впечатление)
-мъже егоисти (държат се някакси все едно са повече от теб, демонстрират някакъв тип поведение - колко съм велик, едва ли не трябва да си ми благодарна, че съм ти обърнал внимание)
-мъже, които се интересуват само от себе си- много мразя да изляза с някой и дори да не се поинтересува какви са ми интересите, какво мисля по даден въпрос и т. н, да седи и да чака само аз да поддържам разговора, тоест незаинтересовани мъже
-такива дето само секса ги интересува и им личи от километри
-комплексари с ниско самочувствие
-такива дето като сте излезли веднъж, след това чакат да им счупиш телефона от звънене, понеже са много прекрасни разбираш ли и са огряли живота ти с присъствието си
-такива дето не се интересуват истински от теб, ами просто си търсят връзка, защото да не са сами или защото искат секс
-позьори- такива дето ми се хвалят кой познават, каква работа работят, каква кола карат, демек къв съм пич та дрънкам
За тези неща се сетих засега. Лично мен такива хора са ме отблъсквали и след това не съм искала да се виждам повече с тях. Така че помисли си добре, дали няма нещо което да отблъсква в теб, защото сигурно има.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d191fa5b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автор: Искам да обясня една моя среща как мина. Запознахме се от софиянци. сом и се видяхме на средата на дватата ни квартала. Решихме да не ходим на кафе ами седнахме на една пейка щото беше слънчево и почнахме просто да говорим. Аз пусках по някой бъзик примерно стана вапрос че тя ми сподели че нямала гадже от няколко месеца и аз викам "бих те взел ама трябва да можеш да готвиш" и тя се засмя и ме пита кво обичам да ям и т. н общо взето тва си е флирт доколкото мога да определя. След още 1-2 такива базика почнахме малко по-сериозни разговори аз я питах каква и е мечтата в далечен план. Тя ми я каза съвсем искрено после ме пита за мойта и аз и я казах (а тя не е дебилска само подчертавам), говорихме къде сме учили кой кво работи супер разговорче. Накрая тя каза че бързала за работа (което беше вярно) и аз я изпратих до рейса и тука тя малко ме обиди вече.. каза "ето ми го рейса аз тряа да пресека" а рейса беше вече с отворени врати на спирката и тя без да ми каже чао се затича и се качи. Тва си ме обиди. И аз кво да права тръгнах си. На следващия ден тя ми писа в скайп пита ме кво правя което ми върна надеждата че не е загубено всичко нали. След 10 мин чат станах офлайн. И след 2 дена и звъннах да се видим при което тя отказа :) И това беше, не се видяхме повече.. Е някой да ми каже къде ми е грешката, защото това беше преди около година и още не знам къде сбърках.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d8f707bf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе, така както го описваш веднага си направих изводите- има само 2 възможности.

Над мен всички помислиха, че има говорене зад гърба ти, аз пък по-скоро бих заложила за клюки. Много по възможно е, рее се из града като светкавица. Може да е от всеки и въобще... уникално е как последен научаваш нещо за себе си. Имаш компания, ходиш на фитнес, всичките тези явления в срещите ти- все някъде трябва да има гнило яйце.
-----
Етикет "просто приятели". Живеем в 21 век, аз като момиче/жена забелязвам как всяка втора е кифла, а всеки втори идиот. И като се съберат в комбина има опипване, флиртове, усмивки, намеци... в същото време не са двойка и няма и да станат. Странно е, и всъщност оттам се обърка границата между "хей, мило, как си" и, , Оуу, брат, кво става". Интересно си е да видиш как приятелчетата си раздават целувки и се посрещат така-, , Любов мояяяя"- мри! Ироничното е, че така се посрещат и двойките. Прекалено е лесно да ти се лепне грешен етикет, разбираш ли ме. Струваш ми се приятен тип, но имаш уникалното излъчване като за човек от компанията, а не за нещо повече.

Не ми се струва като да е нещо сериозно. Разпитай как протича целия този процес с първите 5-6 срещи. Понякога хората просто не си пасват, толкова е простичко, че чак да ти дойде да си блъснеш главата в стената. А колкото до 14коментар- обидил си се защото момичето не ти е казало "чао" или какво? Това е тъп пропуск, аз пък забравям да кажа здрасти понякога. Иначе момичето явно е нямало сериозни намерения. Както казах по-горе "Аз мога да те взема, ама трябва да можеш да готвиш" се приема като лек флирт между приятели. Объркана работа. Само не се спичай и следващия път го карай по-бързичко, обичам момчета, които не се натискат, но ако въобще не се приближат няма и да се усетя за намеренията им.
Като съвет ще ти кажа- По-малко смях и повече усмивки и погледи. + - някоя прегръдка и шепнене. Банално е, но си остава класика в жанра!

Зу-За

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d191fa5b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автор: номер 15 как така по-бързичко? Лек флирт лек ама и аз съм си притеснителен относно свалка като цяло, един път се осмелих като казах чао на една и се прегърнахме аз я целунах по бузата и нея не я видях повече :D после се разбрахме да се "чуваме" че тя заминавала за празниците (тва стана преди няма 3 седмици)
Като се върна за някав изпит в Унсс и аз я викнах (в понеделник) каза че след изпита (сряда)че ще ми се обади. Дойде сряда и ми прати смс че пак нямала време и утре евентуално да се видим. Така и не ми звънна повече и след 4 дена аз и звъннах на нея и тя не ми отговори :)
Смисъл въприемат ме като дето ти викаш човек от компания и мисля че с тва понятие оцелваш пирона по главата. Точно така си е смисъл като се засечем случайно съм перфектната компания ама после не ме искат ама ако се засечем пак.. пак си приказваме чудно.. ама само до тука. Е как да я пречупа тая илюзия че не съм само за приказване когато се срещнем случайно, ми че и аз съм нормален човек, който иска нормално нещо в заманя на от съседния човек?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 20e7e163ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Бих искала да видя как изглеждаш :) Мога да ти кажа как да се държиш правилно на първа среща със жена.
Снежанка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker