Една прекрасна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една прекрасна любов
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2640 пъти
Здравейте! Искам да ви разкажа моята история, за мен и моята най- голяма и красива любов. Всичко започна в един лют зимен ден, в които си стоях на скайпа след поредния изпит. Тогава се появи той, съвсем неочаквано ми написа ``Здравей, познаваме ли се``. Отговорих му че не се познаваме и така започнахме да си пишем, разменихме си снимки пишехме си постоянно.

Един ден докато си пишехме на скайпа той ми каза, че има и друго момиче, с което си пишат и което го харесва. Държеше се много мило с мен, но след като чух това се почувствах много гадно, сякаш за пореден път бях излъгана. Попитах го какво очаква да има между нас, беше объркан и не знаеше какво да прави. Попита ме дали мога да изчакам, за да види какво ще стане с другото момиче и ако не потръгнат нещата тогава да поговорим за нас.
Казах му че му давам малко време да реши с коя иска да бъде, а не ако не стане с едната ще стане с другата.

Помисли няколко дни и тогава ми отговори, че другото момиче не е негов тип и е избрал да е с мен. Тогава започна един период на опознаване за съжалени само по скайп, но все пак след дълго общуване той пожела да си разменим и номерата, сторихме го. Не след дълго той ми се обади и тогава чух за пръв път гласа му, бях много развълнувана, той също. От този ден нататък започнахме да се чуваме и по телефона и по скайпа.
Той беше казал само на майка си и сестра си за нас. Аз само на майка.

След няколко месеца той дойде в моя град да се видим, но беше много за малко. Тогава усетих истинската тръпка на първата целувка. След това продължихме да сме все така близки. Вече бях говорила с майка му и сестра му по телефона. С баща му се запознахме наживо, както и с втората жена на баща му (която не ме удубрявя ) и с техни приятели. Има хора които са против нас, но тях навсякъде ги има когато видят, че някой е щастлив.

През изминалото лято аз бях при него за една седмица, която мина като миг. Станахме си още по- близки, и не само с него, а и с неговите близки, с които се разбираме много добре. На тази Коледа, той беше при мен за една седмица, беше повече от прекрасно. Раздялата обаче беше много мъчителна. Радва ме това, че и неговите, и моите близки се радват, че сме заедно. Сигурна съм в него, вярвам му страшно много, знам колко много ме обича, както и аз него, той също много държи на мен и ми вярва много доказал го е не веднъж.
Но не мога да си обясня, защо ме е страх да не го загубя, може би защото ни делят над 300-400 километра, но това не е пречка да сме заедно вече една година, а и си правим планове след като завърша висшето си образование да заживеем заедно. Дано всичко върви все така добре!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 40e69676ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С удоволствие ще следя историята ти и ще се надявам да имаш време понякога да драсваш по нещо относно това как вървят нещата при вас. Имам идентичен случай и ми е любопитно как ще се развият нещата при вас.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 39bffa68db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята ти е трогателна, но аз лично не удобрявам връзките от разстояние. Само като си помислиш къди е момчето ми с къде е какво прави и почваш да се притесняваш и да си задаваш куп въпроси. В един момент се случва, че губиш доверие в него, а връзка без доверие няма. Такаче помисли много добре, а не след време да съжеляваш. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6f0250c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колко красива история. Радвай се на връзката си и обичай приятеля си :)))

13...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b60669f652
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сори, ама тази история е нищо особено. Връзка като връзка... не знам какво толкова се превъзнасяте.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 683df73fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз пък не знам, като не знаете какво да напишете, защо въобще коментирате, гледайте си вашия живот и толкова, защо злословите по чуждия живот (отнася се за №4)!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker