Ще съжалявам завинаги, че го направих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще съжалявам завинаги, че го направих
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4343 пъти
Здравейте, може би съм поредната жена, която разказва подобна история и прави същата грешка, в която се намирам в момента. Разберете, наистина това е мазохизъм или тръпка от това на човек да му е гадно.

Аз съм на 24 години. Наскоро имах раздяла с момче, към което се бях привързала страшно много, а той по всякакъв начин правеше да ми е гадно, казваше ми да не си показвам чувствата и да не му се доверявам. Мислех, че ще е за кратко, но продължи малко по- дълго и се влюбих.

Не можех да го преодолея, беше много трудно. Търсих какви ли не заместители, за да не мисля за него, намерих работа, която ме разтоварваше и благодарение на нея успях напълно да го преодолея. Преодолях го, казах си стига и повече няма да се тормозя с неподходящи и ето че срещнах омъжен мъж, точно на това работно място, по- голям от мен с над 20 години.

Не се замислих какво започвам, както и той не помисли за мен, макар, че ме предупреждаваше, че ще ни бъде трудно, но след като вече беше спал с мен. Явно съм много глупава, за да не помисля за себе си. А двамата се влюбихме. Знаех, че ще дойде този момент, в който трябва да се разделим и ето че го усещам вече. Ако продължим ще се измъчваме. Показвам му го, подготвям го, и дума не мога да му кажа по този въпрос. Не зная как. А си обещавахме много и аз обещавах.

Говори ми неща, които няма как да не се превържа. Хора, мечтаех си да срещна сродната ми душа, във всяко отношение, но вече съжалявам, защото се срещнахме в неподходящо време и ситуация. Имах един период, в който се чувствах себе си, добре, щастлива, силна и готова за всичко. Не ми беше пусто както сега. Имам го до себе си този човек, а в същото време не е до мен. Никога не съм си допадала с някой мъж толкова силно.

По принцип мъжете ми стават безинтересни и елементарни. В началото тръпка, интерес докато разбереш, че трябва да направиш някаква друга крачка, а човека до теб не може. Това се случва, аз прогресирам напред, в бързо темпо и не мога да остана за дълго с един начин на мислене. Дразня се от еднообразието. И аз самата съм различна всеки ден. Хайде, приех го да има жена, примирих се, но за мен хората са отворена книга. Като погледна човека срещу мен, вече знам какво прави, как живее и какво мисли. Предполагам сте чували за такива способности и знайте със сигурност, че ги има. Аз ги развих и донякъде се радвам, че ги притежавам, до някъде не.

Знаете ли защо "не"? Защото знам, че има дори друга любовница. Дори усещам кога са заедно, просто ми излиза пред очите и знам, че поддържа връзка с нея поне от година. Радвам се, че много често ми се дават предупредителни знаци. Тя е продавач- консултант в магазин за хранителни стоки.

Според вас да му пожелая ли весело изкарване с нея, мен да ме остави по пътя ми и да бъде щастлив с нея? Още от самото начало, преди да започна с него я видях и си казах: "това е и другата". Не си мислете, че постоянно стоя и мисля и размишлявам.... Аз си живея живота, работя и в даден момент ми излизат сцени пред очите, макар да мисля за много по- важни неща. Понеже ние си говорим за всичко, няма тема, която да ни е чужда, смятам да го попитам, защо е започнал с мен след като има друга. Но той дори не подозира, че аз знам. Не съм злобен човек, не съм отмъстителна, разделям се винаги с добро. И дори да ми звъни бившия, нямам против да ги чуя и да знам как е. Как да се разделя след, като е още толкова прясно всичко? Говорим си мили думи, това че ми казва, че има нужда от мен и не можел без мен, имам чувството, че иска да ме задържи, а не знае колко ми е трудно. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: da684cfc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ужас

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1dfac10f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Зарежи го и си потърси свободно, скромо момче. Тогава ще се почувстваш наистина обичана!
5

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23c4cd850c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Споко : ) не свършва света с поредния, който не знае какво иска ;) нали знаеш - не е нещастно момичето изгубило любовта на един глупак - нещастник е глупакът изгубил последният шанс да стане човек! Смело на пред, намери някой, който да е на твоята вълна и най - вече да си ЕДИНСТВЕНАТА жена в живота му. Развивай се и мисли предимно за себе си, все пак единственият човек, който не е просто гост в живота ти си самата ти а след време децата ти! Пожелавам ти много успехи и усмивки:)

Wall ;]

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 013b8dd9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, преживявала съм същото нещо хиляди пъти. Това наистина е мазохизъм. Ние сме обречени да страдаме, защото сами си го търсим, по дяволите. Единствения съвет, който мога да ти дам, който наистина ще ти помогне е да го изолираш от мислите и живота си. Няма друг начин просто. Опитвала съм всичко, не става. Единственото нещо, което ще ти помогне е времето, но за да ти помогне то, трябва ти да го поискаш. Надявам се в най-скоро време да не мислиш за него, и да не те боли :). Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6cb1da1e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Поредното Шаранче

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fab3b044be
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Да, зарежиго!!! Не се отчайвай, малко са, но има и свестни. Просто не си попаднала на подходящ. Сигурна съм, че и ти ще си намериш сродна душа, просто БЪДИ ТЪРПЕЛИВА!!! УСПЕХ И ГОРЕ ГЛАВАТА!!! ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6fc2d17c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо "Ужас" номер 1? ОТ АВТОРКАТА: не мога да прекратя взаимоотношенията. Той е нещо повече от партньор за мен за връзка. Страхувам се, че няма да успея никога да прекъсна и имам чувството, че ще продължи завинаги. Скоро ми каза, че живота е пред мен и ще намирам много по- силни връзки и съм заслужавала повече. Нашата връзка е разумна и изпитваме повече от уважение. Много мъчно ми стана и се опитвам да не говорим по сериозни теми и да се натоварваме, защото с нищо няма да ни помогнат. Понеже виждаме и усещаме цялата истина с цялата ни същност. Много ми е тежко. Много пъти съм си казвала "искам да срещна моя човек, моята същност" срещнах го и съжалявам. Знаете ли? Отказвала съм се много пъти от него, казвала съм си: "оставям го, има щастливо семейство, ще намери друга любовница, ще се справи от тук нататък и без мен". Ако не го прекратя аз, той няма да го направи, за негово добро и мое. Казах му, че той ми е мечтата и тя стана реалност. През какво трябваше да премина и колко трябваше да се променя, за да се потготвя за него. Сега вече нищо не може даметрогне, и да ме впечатли след него. Това е най- лошото. Не съм жена, която търси само секса и материални нужди. Като срещна другия след него, за което съм сигурна, винаги ще търся него. Но хората не се повтарят...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d00ff0f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако на тебе ти е добре, продължи връзката. Той и без това не е само с теб, така че гледай си живота, а в същото време се оглеждай за твоя човек.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 93b307edf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не можах да издържа. Преди около 2 седмици, си стоях вкъщи събота и неделя. Беше ми добре, гледах филми по цял ден. Казах си, че искам пълна почивка от всичко. Не всеки път можехме да се видим събота и недяля, не се и видяхме. Не можел да се измъкне отвкъщи. И така дойде понеделника. Взънна ми след работа, обаче на мен не ми беше добре вътрешно, като чели усещах някакво напрежение. Не се чувствах комфортно, но все пак се видях с него. Той ме попита какво ми е, какво ме разтройва, да не би да е работата, приятелите. И аз не и не и накрая ми беше на езика и му казах, че съм започнала най- сложната връзка в живота си. Завинаги ще остане, а той го прие нормално, защото е минавал много пъти по този път. Не беше учуден, дори бих казала, че му олекна. Усетих и го разбрах, че той го е искал повече от мен. Вярвате ли ми, че съм съсипана. Сама си го направих и сама ще си нося кръста на гърба. Не искам да чувам за връзки. Попита ме дали да ми звъни, а аз му казах, че ми трябва време и не искам да ми се обажда. Няма повече какво да си кажем. Липсва ми много, никога не ми е липсвал човек толкова. Ще ми остане травма за цял живот. Не ми се диша, не ми се живее вече. Никога не съм била зависима от някой, винаги ме е интересувала работата, семейството ми, приятелите ми, но след като го срещнах вече, не може да бъде заместен с никой и нищо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker