Страх от разкриване на чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх от разкриване на чувства
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 4945 пъти
Здравейте на всички. Ще се опитам да обясня моята ситуация по накратко. Става въпрос за едно момиче в което мисля че съм влюбен от 4-5 години някъде. Работата е там че с нея може да се каже че сме стари съученици и нищо повече. През тези години почти не сме се виждали, а аз не мога да си я избия от главата... сънувал съм я не един път, има моменти в които мисля много за нея, има и такива в които се опитвам да я забравя и да я игнорирам от съзнанието си.

Имал съм много връзки... имало е момичета към които съм имал силни чувства, но след максимум 1-2 месеца след края на нашата връзка чувствата утихват и тези девойки ми стават безразлични. За разлика от тях, с въпросното момиче не съм имал никаква връзка, но (може и да се повтарям вече) не мога да я изтрия от съзнанието си. Толкова години наред ме е страх да я намеря и да и кажа какво чувствам.... в крайна сметка не мога да ида и да и кажа обичам те или нещо от сорта... много глупаво ще се получи и сигурно ще я уплаша по този начин. Просто Незнам К'во Да Правя !
П.С.
С момичетата не съм имал проблеми, било то при разговор или при сваляне.

Ако някой може да ми помогне в тази объркана ситуация, ще съм му много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: a140636946
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди мъж и я потърси! Е, ако не сте се виждали отдавна, не й го изтърсвай като гръм от ясно небе. Покани я да излезете, виждайте се по-често и сам ще разбереш кога и как да й го кажеш. А и ще опресниш представата си за нея-понякога човек идеализира образа на някой, когото е харесвал, но не е познавал облизо. Надявам се при теб да не е така и да бъдете щастливи заедно. Обаче трябва да се престрашиш - ти си мъжът все пак. В най-лошия случай ще те отхвърли. А ако не опиташ цял живот ще съжаляваш. Празниците са хубав повод-честити й Новата година и я покани на среща.

Не зная дали осъзнаваш колко мъже провалят мечтите си така. Докато се притесняват да поканят момичето, към което изпитват чувства, някоя нагла разтропана парцалана се хвърля на врата им и те, от криво разбраното си чувство за мъжко достойнство не й отказват. После се хвалят за бройки, после перушаната ги обвързва... и цял живот хем не им е добре с нея, хем целия свят им е крив.

Нали не очакваш тя да те потърси и то след толкова години, дори и да те харесва? Това не ви разбирам на мъжете-свободни сте, прието е инициативата да е ваша, имайте малко смелост, това ви е ролята в живота:)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 6dd6a77d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да отидеш и просто да и кажеш "обичам те" е найстина глупаво, защото незнаеш дали тя споделя чувствата ти. Но защо не я намериш и не й покажеш какво чувстваш, направи го с постъпки, поднеси и цветя (това е малко клиширано, но пак минава). Заведи я на кафе, сега е пълно със сняг излезте и се поглезете като малките деца. Нека това продължи месец примерно и след това излей душата си пред нея, кажи й всичко, което чувстваш, кажи й от колко време мислиш за нея и копнееш за нея. Нещо от този род може би ще помогне...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a83e60eabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което е написано от 2 и 3 е много правдиво. В крайна сметка ако възобновите контактите си с това момиче ще разберете и себе си и нея по-добре. Едно е да прехвърляте във въображението си минали спомени, друго е да се опитате да разберете що за човек стои пред Вас и какви промени са станали с това момиче, което някога е била Ваша съученичка. Дали все още Ви е приятно да споделяте с нея свободното си време или вече не ви е така приятно....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker