Искам да се оженя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се оженя
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 5991 пъти
Здравейте, моля Ви за съвет. Темата, която ме интересува може да ви изглежда банална, но за мен е важна. С няколко думи за мен-интелигентен и скромен мъж съм, може би малко по-затворен от необходимото. Осъзнал съм необходимостта от това да намеря жена и да създам семейство. Въпроса е, че нямам много контакти с жени, а и те самите не ме заглеждат. Нямам идея как да им привлека вниманието или дори къде да ги срещна. Ежедневието ми е еднообразно-от работа в къщи. Всеки съвет ще е от помощ.

Благодаря ви и дано темата помогне и на други мъже като мен. Сигурен съм, че има много жени, но просто не можем да се срещнем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: af0b112489
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Толкова ли ти е важен подписа? Той не значи нищо. В повечето случаи дори съсипва отношенията между двама души.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0e1524daf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колкко си години?
Пробвай в сайтове за запознанство, в Елмаз струват по 100 лв. на час. Иначе, можеш за същите пари, но на седмица, да си вземеш за жена някоя от бившия СССР. Ще ти чисти и готви, носи на ръце, секс нон стоп, ще ти роди деца. Задължително с брак, но нали това искаш?
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 333ce28b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Запиши се на вечерен курс по чужд език, йога, танци или нещо, което на теб ти е интересно. Така е по-добре да се запознаеш с хора.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b3458b4abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 1, не бързай с брака и подписа...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d7d6be956d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не съдете така грубо момчето.
Просто започни да излизаш с приятели, по заведения, ходи на фитнес. Просто, като за начало е добре да се отърсиш от еднообразието.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 861a7747e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Oт автора: Kарам 32 година, благодаря на всички за съветите и милите думи. Всеки съвет ще ми е от полза.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eb946f777e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, това, че си осъзнал че искаш жена и семейство, е първата стъпка към намирането и/създаването му! Поздравявам те за постигантата зрялост! Това е едно от най- истинските желания на всеки човек, за което обаче се иска да си узрял. По същество към въпроса ти: Жени има навсякъде- на улицата, в супермаркета, в Интернет. Търси я активно! Отърси се от срамежливостта! Интернет запознанствата имат следното предимство: Ако на улицата срещнеш примерно жена, която ти харесва, не може да си сигурен, че не е обвързана, търсеща нова връзка. В Интернет можеш да търсиш такава, която също като теб е свободна и има същата нагласа като теб. За всеки влак си има пътници, търси и ще намериш!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 861a7747e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От автора: Прочетох внимателно всичко дотук и съм съгласен с идеите Ви. Бих искал да срещна жената на живота си, в реалния живот, т. е. не в сайтовете за запознанства. Надявам се да не ме съдите за това. Просто по този начин какво бихме обяснили един ден на децата си:) Та затова идеята за сайт за запознанства я осъзнавам като възможност, но ми се иска да не е по този начин. Дано не кажете, че съм прекалено капризен. Всеки друг начин бих го опитал, дори да е леко нестандартен и малко шантав:) Желая Ви топли зимни дни:)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e40ba1317f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Запиши се на някакъв курс, където има повече жени. И най-важното е да си смел, а не пъзльо. Да си активен, а не пасивен. Иначе никога няма да намериш жена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 877b99f423
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,

открих съпруга си в Елмаз-беше на 32 и е най-добрия човек, когото познавам. Сайтовете са просто начин да се запознаеш с хора, които по друг начин не си успял да срещнеш. Не те навивам да висиш по цял ден там, но не пречи да опиташ. Ако човек е искрен в намеренията си, няма опасност да излъже човека отсреща-независимо по какъв начин са се запознали. Е, за историята за запознанството пред децата- по-романтично звучи, че ще се срещнали под дъжда и сте се скрили под един чадър, но пък и няма нищо срамно да кажеш-запознахме се в сайт.

Идеята ми е да надскочиш себе си и опасенията си и да обогатиш контактите си. Не се жени само за да си женен и за да не ти пилят на главата близки и приятели. И още нещо-прецени какво си готов да дадеш на жената до себе си, къде ще живеете, какво можете да си предложите взаимно и т. н. Даже според мен в сайтовете е по-лесно-там от самото начало казваш/ пишеш какво търсиш. Звуча като рекламно лице на сайт за запознанства :), но аз открих щастието си там. Човек не знае какво ще му се случи и къде, така че успех.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: af9e602b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами не знам за теб, но аз като изляза на улицата и над 50% от хората, които срещам там са жени. Над 50%, понеже мъжете през това време са на работа, спят или са по далавери.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 861a7747e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: Здравейте, искам да споделя какво ми се случи днес. Отидох в пощата да си платя сметките, и на излизане преди мен красиво момиче, по-малко от мен ми се усмихна и ми задържа вратата за да изляза след нея. Аз й казах благодаря. Излязохме и аз няколко метра ходих след нея, огледах я хареса ми много. Та въпроса ми е следния в такава или подобна ситуация има ли начин да я заговоря, нещата се развиват много бързо? По принцип човек не е готов изведнъж да започне общуване, а и би било странна подобна ситуация. Ще се радвам жените, и особено тези с самочуствие да си кажат мнението по въпроса, ще им бъда благодарен и да са откровени. Ако има някой специалист психолог също е добре дошъл да сподели мнение. Как биха реагирали ако някой непознат се опита да им каже нещо и по-скоро как би могло да стане за да не им бъде неприятно. Интересна ми е Женската гледна точка на ситуацията. Мъже също могат да споделят опит. Единствено моля, а и мисля, че няма смисъл от коментари тип Платена и Поп фолк клипове - действай смело, нахакано присни я, гледай я, докосни я и т. н. В реалния живот това не би могло да се случи на изхода на пощата. Иначе нищо против поп фолка:) Според мен не е възможно по този начин да се заговори жена, момиче, и да излезе нещо от това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f1810aff9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мъжете трябва да са активни, за да получат това, което искат, директна покана за кафе и неангажиращ, забавен разговор, без оплаквания, проблеми и т. н. Годеникът ми ме свали за една вечер на купон с приятели, а после като го опознах, осъзнах, че той не е от най - отворените хора, но тогава ми скри шапката :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ae94c8d913
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От автора: може ли да събудим темата на 36 съм. Сега съм още по мотивиран.
идеални хора няма. Сигурен съм че има жени и мъже които искат
същото. Нека си бъдем взаимно
полезни.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 769f636010
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Прочетох коментарите и идеята с намиране на хоби или започване на някакъв курс ми се струва най-логична. За примера с момичето в пощата. Зависи от ситуацията - ако попадаш на едно и също непознато момиче сравнително често няма лошо да я заговориш. Да й кажеш, че си я забелязал предния път и така след един-два разговора ще можеш да я поканиш на кафе примерно. Ако тръгнеш да каниш и да заговаряш случайни момичета на улицата по скоро ще ги изплашиш. Според мен трябва и малко да се социализираш. Нямаш ли приятели, с които са излизаш от време на време или колеги? Все от някъде трябва да започнеш. Ще видиш, че когато започнеш да излизаш с приятели това ще доведе до нови запознанства и т. н. Не си споменал защо жените не те заглеждат. Затова ще гадая ако се смяташ за непривлекателен това е много лошо - започвай да работиш над самочувствието си! Скромността е много хубаво нещо - аз лично обожавам скромните мъже - едновременно излъчващи мъжественост, скромност и доброта. Но комплексите и несигурността са лошо нещо. Аз съм на 23 и съм влюбена в мъж на 35 години. Доколкото го познавам той иска същото като теб - жена и семейство. Аз съм повече от готова да му предоставя всичко това. Щом се случва на други хора защо да не се случи и на теб? Отпусни се започни да излизаш, да се забавляваш и всичко от само себе си ще се нареди. Не стой само на работа или във вас. Успех! Дръж ни в течение аз лично ще стискам палци

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: efa6853395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако видите и харесате някое момиче, заговорете го! Имайте смелост и го поканете на кафе или нещо по-атрактивно. Винаги съм искала някой ей така от нищото да ме спре на улицата и да поиска това. Би ме впечатлил веднага. :D Има вероятност за отхвърляне, но пък рискът си струва.
Ж23

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6b4da71886
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Жалко, че си си профукал цели 4 години само в колебания и блянове, но не си само ти така... По-добре късно, отколкото никога. За момичето от пощата. Никога не отлагай за друг път - ако се видите. Друг път едва ли ще има. Щом ти се е усмихнала, трябва да опиташ ВЕДНАГА да я заговориш, просто измисли нещо, каквото и да е, - е, да не е нещо много тъпо, и след това й поискай телефона. Всяко забавяне е фатално, човек се разкандрдисва, жената ще си каже - този пък следи ли ме? И става баято. Най-добре е на момента - искаш телефона и веднага си тръгваш. След 4-5 дни й се обаждаш. Ако те отблъсне още на улицата, важното е да не се филмираш, това не значи, че всички други ще те отблъскват - трябва да си уверен, че ти си си в правото си да търсиш запознанство с жена. Няма нищо, ама НИЩО нередно и срамно. Това убеждение вътре в теб трябва да е бетон.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker