Дали го обичам? А може би не... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали го обичам? А може би не...
преди: 16 години, 15 дни, прочетена 8640 пъти
Тъжна съм... лутам се... вече не чувствам любов... Имам си приятел, но... май изстинах... сякаш вече не мога да обичам... Нямаго онова чувство сякаш летя... Объркана съм, плаче ми се... Мисля че той е много мил с мен, но не ме кара да чувствам любов... А разделите ми са трудни... след това ще мисля какво му е на него... Объркана съм...

Дали го обичам? А може би не... Или... ;( Вече не ми се прави секс... Понякога ме хваща леко гнус да го целувам... Имам леки наклонности към друго момче, но ги подтискам... а знам че и той ме харесва, но немога да наранявам... незнаммм изпадали ли сте в подобна ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 14 дни
hash: a2b9a668e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти вече преминаваш към 2-ра фаза. Флирта вече е минал, затова вече не ''летиш''. Сега ще се разбере дали си егоист, или имаш воля да обичаш някой!!

 
  ...
преди: 16 години, 14 дни
hash: ae72045ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Спокойно миличка един ден всички ще умрем :)

 
  ...
преди: 16 години, 14 дни
hash: 7451eb9815
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в такова положение и аз не зная какво да правя, търпя вече 3 години тоя човек, но поне секса ни винаги беше с толкова страст, а сега дори и той не ми харесва :(

 
  ... горе^
преди: 16 години, 14 дни
hash: 915ad9d838
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Незнам незнам мила стегни сее!!!!!
Имаш няколко изхода. Помисли какво искаш ти а не какво ще причиниш на него защото не мислиш ли че така го нараняваш повече та вие сте заедно ти дори избягваш да го целуваш на този човек едва ли му е добре в момента?!!?
А можеш просто да му кажеш че неискаш вече да си с него и да останеш сама за колкото време пожелаеш.

 
  ...
преди: 16 години, 13 дни
hash: 9220d6a68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти ако си мислиш, че вечно ще може да летиш... това е само в началото.

 
  ...


...
преди: 16 години, 12 дни
hash: 1173d52dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, когато човек загуби нещо цено, тога разбира колко много е загубил. Явно трябва да загубиш и тогава ще разбереш какво си притежавала :( успех ти желая независимо в каква насока :)

 
  ... горе^
преди: 16 години, 12 дни
hash: 463a920948
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мила, тази история ми се струва до болка позната, и съм я преживявала не веднъж и два пъти... Остави го! Не го мъчи повече... Щом ти не го обичаш вече, значи не сте създадени един за друг... Той ще си намери друга, а ти отиди при щастието си! Не се чуди дали ще го боли и как е - в началото ще му е трудно, но после ще разбере, че си направила добро за него като си спряла лъжата... Не подтискай истинските си чувства, това ще те унищожи!!! Пожелавам ти много любов и щастие! Успехчета! :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 8f4b248fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   В същата ситуация съм.. но имам чувството, че той се е променил.. или аз-нямам идея! Просто не е същото както преди.От две години ходим и тръпката си е отишла..
Хем не искам да съм с него, хем не искам да съм сама, хем не искам да съм с друг ...
Пубертетска работа :(

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: adbf585b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам как да ти помогна след като и аз съм в подобна ситуация живея с едно момче от почти две години и разбирам, че не е същото както е било постоянно се караме обиждаме се с такива вулгарни думи бием се просто когато се караме даже така си посягаме че на другия ден не можем да се познаем усещам че не го обичам но ми е жал да го напусна и не знам какво да правя сигурно най удачното решение да се разделим не знам и мен както теб ме е гнус да го целувам ужасно е не знам. Пожелавам ти късмет ако някои иска да ми пише на тази тема и да ми даде съвет скайпа ми е cacata25 Чакам вашите мнения! Благодаря!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f2078a7ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз нямам голям опит във връзките, но ще се опитам да ви помогна.

Според мен трябва да осмислите връзките си. Задайте си въпросите. Защо съм с него? Искам ли да бъда с него? Какво има той, което другите нямат? Дали животът би бил същият без него? След като си отговорите на въпросите, ще разберете дали обичате човека до вас, или дали си струва да пропилявате времето си с човек към когото не изпитвате никакви чувства.
Надявам се да съм ви била от полза.

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8d7f133b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм била в такова положение. Аз изстинах, а той се влюбваше все по-силно. Никакво желание за секс нямах. Разделихме се за известно време по мое желание 6 месеца (през които имах друга връзка).
След това направих и невъзможното за да си го върна, мислех че вече знам какво искам, но за съжаление ми писна точно за една седмица и пак го нараних. После мноого пъти съм чувствала, че имам нужда от него, но не предприемах нищо защото знам че само му причинявам болка. Сега съм с друг и вече 2 години си има страст. На моменти сме малко де, ту той ме гони, ту аз него, но е по-интересно.

Когато един мъж ти се предаде в ръчичките, а си твърде млада или знаеш че можеш повече, се получава така.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ea13bc5f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хах.... приятелката ми каза същото преди пет дни. Трудно ми беше, даже плаках за първи път в живота си за жена, но я оставих. Вчера дойде да ми се моли пак да сме заедно. сега се чудя кво да правя. Мн съм объркан, дайте съвет дали има смисал да се тормозя с нея още?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6e3a719a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Човек се влюбва истински само в нещата, за които влага усиля и грижи за да ги поддържа във вид, който да удовлетвоява самия него. Влюбва се в кучето си, което му къса стелките и обувките докато расте. В цветята, които ежедневно следи и отглежда. В това, което е негово лично дело, грижа и отговорност. Изчезнат ли проблемите, изчезват и емоциите. Човек се чувства повече влюбен в партньора си, когато някой му пречи да са заедно, когато обективни причини ги разделят или когато се очертават облаци над опазването на отношенията им. Плаче от любов, когато губи, но когато всичко е подредено като в аптека, нещата просто си вървят скучни и еднообразни.

Всички околни завиждат на ясните им отношения, но в тях го няма основното -тръпката, рискът, емоцията. Що за автор би бил Шекспир, ако двамата му класически герои бяха вдигнали пищна сватба в началото, вместо враждата между Капулети и Монтеки да ги беше разделила с желанията им? Щеше ли някой да обърне внимание на чувствата на тези герои, ако историята свършваше с традиционното за детските приказки "три дни яли, пили и се веселили..."?

Не се вълнувай излишно. Никой няма нужда от проблеми. Не си ги създавай сама. Изстиваш? Ами значи това си е естествено. Винаги можеш да се разпалиш отново, но и внимавай, да не изгориш твърде бързо. Всички се възхищават на Ромео и Жулиета, но колко от всички тях одобряват развръзката?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker