Моята ревност нормална ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята ревност нормална ли е?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2126 пъти
Преди време имах гадже. От онзи тип мъже дето се мазнят на мама и на тате. Заведох го в вкъщи, представих го на нашите.

Той е оставъл често да спи. Дето се вика отношенията ни бяха серьозни. Беше по голям от мен с 5 години. И визуално изглеждаше още по-възрастен. Знаех от него, че е ходил с по-възрастни жени, но това не ме притесняваше.

Веднъж с него се връщахме от път и мама ни посрещна на вратата прегърна ме и ме целуна по бузата него също. Аз бях като втрещена. Викам си, сигурно жената е прекалено радстан и от емоцията. Мина се време и той като идва вкъщи подаръчета носи освен на мен, то и на нея и на баща ми. Викам си явно иска да се хареса. За един празник даже картичка й беше дал, освен на мен. Досетете се сами кой е този празник. Чак не смея да го пиша.

Тъй де, квот било било с него. Разделихме се. Но най-ме изненада позицията на мама. Вместо да застане на моя страна и да го оплюе, а той ме нарани много, не веднъж. Тя не смее нищо да каже за него. Като отворя дума за него и тя все мълчи и няма мнение. Даже преди го защитаваше.

Та мина се време и мен ме загложди едно съмнение. Върхът беше когато бях с нея на почивка във Бургас. Както си стояхме на една спирка и чакахме тролея. На мен ми се стори, че виждам бившия си на отсрешния тротоар. И го споделих на мама. Направо като че ли беше той. Беше тъмно и далече. Щом й казах, тя изведнъж стана от пейката и отиде почти до края на тротоара, като че ли по-близо за да види.

И ми каза, , не е той, той се е променил“
Като че ли някой ме фрасна с нещо по главата. Казах й че се опитва да ми каже, че познава по-добре бившия ми от мен. Плюс това винаги се е оплаквала, че недовижда и не е добре със зрението. Като че ли триста дяволи влязоха в мен.

Направо щях да изпадна в ярост. Пътувахме за квартирата а аз бях станала зла. Мълчах и не можех да я гледам. От месеци исках да я питам и накрая го изтърсих.

Питах я дали го харесва и дали е имала нещо с него? Когато изговарях думите очаквах шамар, защото знаех, че ако моята дъщеря се усъмни във мен така, ще го изяде. Тя спокойно ми отговори без да трепне, даже без да се ядоса. Като че ли се уплаши по-скоро. Обаче аз дълбая.

И тя ми вика, , , какво искаш сега, да ме разревеш ли“ И аз и викам, , реви ако има за какво.. “
Най интересното е че като че ли се смути нещо. Каза ми че ще ми каже нещо. Отиде до банята и после като се върна нищо не ми каза. Тогава признавам си се чувствах чудовище. Най-ужасното същество на света.
Не можех да повярвам, че се съмнявам в нея, но ми беше дала поводи. Тогава доброто ангелче в мен наделя и вътрешно си казах, каквото и да е било, все пак ми е майка и я обичам и няма да мисля за това.
Сега ви пиша това, защото искам да ви питам, ако сте на моето място бихте ли си помислили такова нещо или съм болестно ревнива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c765f89ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай ми аз съм адски ревнива, все пак това ти е майка ти я познаваш що за човек е. В целувките няма нищо обезпокойтелно, в подаръците също, а за въпросната картичка ти не видя ли какво пише. А това там че е отишла до края на тротоара, за да го види - може да е било че е искала да ти помогне, все пак ти е майка

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b17e96cc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен ревността е нещо странно, но съм склонна да разбера хората, когато наистина им е даден повод за нея. Под "повод" също така разбирам установени и доказани постъпки, желания и чувства на партньора, които застрашават сериозно връзката между двама души. Общо взето, дори и при наличие на реален повод за ревност, проявлението й само допринася за влошаване на отношенията.
В конкретния случай изредените неща от автора, които са й дали повод да ревнува /майка си от бившия или бившия от майка й - не е ясно/ бих определила като проявление на болестно състояние. Чак ми е странно как хората сами си създават "екшън".

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f1edaf5c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може да го е харесвала като зет и да се е надявала пак да се сдобрите. Има си обяснение не е задължително да имала нещо с него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker