Искам да съм с него отново. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да съм с него отново.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2251 пъти
Здравейте.
Има едно момче с което сме почти съседи съседи. В началото не бяхме кой знае колко близки, но в един даден момент започнахме да излизаме в една компания. Закачахме се, и си станахме приятели. Аз се влюбих в него, но незнаех дали ще е редно да му кажа, защото не бях сигурна в неговите чувства.

Една вечер той ме изпрати до вратата, и аз реших да му кажа, понеже сичките ми приятели ми казаха да пробвам. Първоначално той не каза нищо. Но на следващият ден получих смс, че и той ме харесва. Първата седмица излизахме само двамата и не казвахме на никой. Той си все кола и дойде да ме вземе. Бяхме с едни приятели и той тогава за първи път ме целуна. Беше неочаквано наистина..

Тръгнахме официално и всичко беше перфектно. Правеше сичко за мен. Той е мое копие по характер, дори двамата сме родени на едната и съща дата и месец.

Бяхме заедно 1 месец, след което той скъса с мен. Незнаех защо. Не ми даде обяснение, но след време разбрах, че било уж заради едно друго момиче с което сме в приятелски отношения. Беше ми много трудно. И понеже аз се преместих по-далеч от него поради лични проблеми. И понеже не го виждах вече, не мислих толкова за него. Занимавах се с други неща с които да си запълвам времето. Но една вечер в едно заведение където се сабирахме компанията имаше ди джей той изненадващо дойде. Първоначално не си говорехме, но по едно време започнахме да водим разговор. Аз трябваше да спя в една приятелка тогава, но той ми предложи да ме изпрати до нас.

Реших, че ще това е шанса ми да сме отново заедно. Знам, че ако някой прочете тази история и види колко малко време сме били заедно, ще каже че е тъпо толкова бързо да се привържа към някой, но наистина така и стана. Изпрати ме, и си приказвахме сякакви неща по пътя, но не исках да отварям темата за "нас". Поканих го в нас, защото беше много късно. Към 04:00 сутринта и да изчака да стане светло, за да не си ходи по тази тъмница сам.

Приказвахме си сякакви неща, шегувахме се един с друг и по едно време започнахме да се боричкаме. Тогава той пак неочаквано ме целуна. Каза ми, че е скъсал с онова момиче и иска да сме отново заедно и този път сериозно. Каза ми, че ме обича.. На което не повярвах много.. Цяла нощ дори не ме остави да дишам..
постоянно ме целуваше.

Помислих, че наистина има шанс, защото отдавна не се бях чувствала толкова добре с някой. Точно 3 пъти съм обичала истински.. Всичко друго е било мимолетно. Както и да е. Той трябваше да си тръгва и се разбрахме да не казваме на никой като за начало. След 2 дни си уредихме среща в същото заведение и бяхме аз и моята най-добра приятелка. Чакахме го цял час. Въпреки, че ми каза, че до 20 минути ще дойде. Накарах едно друго момиче да му звънне да го пита какво става и защо не идва, понеже аз нямах възможност, и се оказа, че той е заминал нанякаде с един негов приятел и може би до час щял да се върне. А дори не ми се обади да ме предопреди. От тогава той не си дига телефона и не отговаря на съобщенията ми. Опитвам се да го забравя като се занимавам с други момчета, но немога. Наистина Много го обичам и бих се радвала ако някой ми даде съвет.

П. П - Благодаря предварително :)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ddcfa7144
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човекът не знае какво иска. Много ми се иска да ти дам адекватен съвет, но при това положение, не знам какъв да е той. Аз лично бих се отдръпнала, за да видя до къде точно стига любовта му. Не насилвай нещата...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dd22f5d8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още първия път след като те е оставил е трябвало повече да не се занимаваш с него! Бил ти казал, че те обича! Ами що те е зарязал тогава? ! Много се дразня на такива глупави и наивни момичета като теб! Извинявай, че ти го казвам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker