Невъзможната ми любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможната ми любов
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2481 пъти
Здравейте, благодаря на всеки един от вас, който ще си направи труда да прочете тази история.

Всичко започна преди 5 год аз бях още в гимназията, влюбих се ужасно в едно момче и до ден днешен не мога да го забравя, знам, че той също ме харесваше, просто е много затворен в себе си, разбрах, че майка му е починала, не ее много общителен и е пристрастен към тревата. Знам, че не е точния човек за мен, но не спирам да мисля за него.

Тогава имах гадже, зарязах го само и само да имам по-голям шанс с това момче, приятелите му все ми казваха колко ме харесва и всикъ път, когато се засичахме, ме гледаше и не ме изпускаше от поглед, имахме само една целувка, пишехме си, карах по полека, защото той беше срамежлив, но се оказа, че харесва едно момиче от моя клас, сваляха се, ходиха една седмица, тя го остави и не го погледна повече, а аз само седях отстрани и го чаках.

Мина ниговия бал, на другата година моя и сега не съм го виждала от 3 год, но всеки ден мисля за него. Скоро най-добрия му приятел ми писа, каза, че иска да ни събере и сподели, че моето момче няма опит с жени, асоциален е, не говари, живота му не е е лек, но и тревата не му помага.

С приятеля му се сближихми той ми разказа, че той няма финансови възможности и има доста компликси. Започнах да му пиша по фейсбук, разказах му много лични неща, а той споделил всичко на приятеря си с го помолил той да ми пише от негово име, но момчето отказало. Не издържах звъня, той не вдига, дори се сърди на приятеля си, че ми е дал номера му, не излиза от тях, само компютъра и тревата са важни, той е хубаво и умно момче, не искам да си съсипва живота, обичам го, ще направя всичко за да е щастлив.

Исках да га видя и отидох до дома му, той обаче не отвори вратата, стоеше отзад, тъй като чух стъпките му, но не отвори, а после казал на приятеля си да не ходя повече, от друга страна пък споделил, че ми гледа профила, не мога да га разбера от какво го е страх, аз като жена съм малко по-решителна и смела искам ли нещо, взимам си го, зали от това го е страх? Дали ако го оставя за известно време, той ще разбере какво е изгубир и ще събере ли смелост да направи нещо, много съм отчаяна, опитвам се да забравя, но не мога!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 55bfde50c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста си се влюбила :) Карай без отчаяние, няма невъзможна любов, невъзможни са само комбинацията от изискванията ни, чувствата ни и времето за осъществяването им. Иска се търпение и търпение. Темата ти ми стана много интересна, голяма рядкост е, да се види момиче, да се влюби в срамежливо, тихо и неопитно момче.

А да, казах да имаш търпение, но под това разбирай, няма да е лесно. Както го описваш, той е много затворен, не контактува с почти никой. Значи не се доверява лесно.
А употребата на трева, говори че е в тежко състояние, депресия, и от там няма и желание за общуване. Под маската на безразличието му, със сигурност се крие един добър и мил човек. Но го е страх да се доверява, да допуска хора до себе си.

Не се изненадвай от поведението му, приятеля му ти е казал, няма опит с момичета. И както се разбира, явно не знае как да се държи с теб. Притеснява се. Да, до някъде защото си по-смела от него :) Не прибързвай, не го притискай, първо се опитай да му бъдеш приятел. Продължавай да му пишеш, отвреме на време да му звъниш. И ако не отговаря, постепенно спри да правиш това. За да усети твоята липса. Знаеш ли, покажи му, че те е грижа за него, като му помогнеш с нещо.

Казваш, стой си повече вкъщи, но все някога ще трябва и да излиза. Напиши му писмо :) нормално - хартийно. Кажи му каквото искаш да знае, бъди откровена, за да събудиш чувства в него. Засичай го отвреме на време, уж случайно, за да те вижда и да мисли за теб, ако знаеш, къде ходи и какво прави. Или нека приятел му, поговори с него и го убеди, че няма защо да се притеснява.

Колко прекрасно звучи, "не искам да си съсипва живота, обичам го, ще направя всичко за да е щастлив. ", надявам се да мислиш това което си написала :) Малко хора биха написали това, малко. Ако да, не се отказвай лесно от него.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dc571e96fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много благодаря, за пореден път се убеждавам, че не трябва да се отказвам. Много хубав коментар, върна ми надеждата :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 79fe8e9e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бори се :) Харесва ми, че си загрижено момиче. Бори се! Аз "тичах" много момиче след едно момиче. Не можах да се преборя. Но до толкова ми стигнаха силите. Няма да разправям какво правих, за да бъда с нея. Ясно е, че не е било достатъчно. Но въпреки това, борбата си струваше.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dc571e96fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря много, няма да се откажа :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker