Тя ме урочасва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме урочасва?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3453 пъти
Здравейте приятели! От няколко месеца да речем 5-6 постоянно боледувам. Болестите са от типа на постоянна температура от 37-38. 5 градуса и леки болки в гърлото.

От температурата се чувствам отпаднал и е много неприятно. Изпих 4-5 опаковки антибиотици и се оправям за 10 - 12 дни след което отново почва температурата. Ходих на пълни изследвания + гърлен секрет + всичко. И се оказа, че съм супер здрав и ставам за кръводарител. Всичко ми е в прекрасни норми.

Та този месец февруари започнах да разредявам вижданията с приятелката ми защото тя започна работа а аз съм заринат от лекции и изпити. Но се виждаме петък, събота и неделя. Последните 2 седмици като дойде в петък и аз събота и неделя веднага вдигам температура и ще умра... Прилошава ми и откачам.

Дали тя ме урочасва или нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6a13bfd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чак пък да те урочасва не, може би е енергиен вампир, аз имам една такава колежка... като съм покрай нея и направо лошо ми става, а иначе се разбираме, обаче винаги като съм с нея на смяна и ми прилошава... или е това или си внушаваш

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 62b6d41626
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега аз лично много вярвам в тези неща. И аз като теб имах такъв период все бях болна, все с сополи ( с извинение) все гърлото ме болеше все бях изморена. Реших да се разровя малко в нета да видя какво става. Тези неща обикновенно са от стрес, тревожност. Хората са казали "здрав дух, здраво тяло" Майка ми понеже и тя вярва в тези неща реши да ми завърже "червен конец" против уроки и всякакви лоши неща. Конеца се връзва от човек, който ти мисли доброто и според древни обичаи се правят 17 възела. И постепенно всичко взе да ми се нарежда, училище семейство, приятели и т. н. Обаче конеца ми се скъса и бях забравила да кажа на майка ми, и постепенно ми се случваха лоши неща. От няколко дена обаче съм с червен конец, и всичко ми е наред, даже връзката ми започна да става по-хубава след някои проблеми. Знам, че някой ще започнат "как може да вярвате в тези неща". Въпрос на избор е. Всеки избира в какво да вярва.

S

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf0b9ba48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Направи си изследвания на щитовидната жлеза - проблемът с температурата може да е от там, а реално показателите на другите ти изследвания да са добри. Колкото до урочасването - иди си направи Кипрянова молитва в ден четвъртък в някоя църква. Прочети в интернет за какво става дума, има достатъчно информация. А когато си с приятелката може да си носиш някъде 1 синьо око - от онези, който продават против уроки. Бебетата имат гривнички със сини мъниста или очи. Това е един невинен начин да се предпазиш от урочасване. Аз лично смятам, че проблемът ти е по-скоро здравословен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d8a8bba7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или е енергиен вампир..

Flawless

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 24892f9f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знаеш ли, като дойде петък, изкъпи се хубаво след лекции, хем да отпочинеш от седмицата, хем да ти се избистри главата от лекции и да не мислиш за глупости. Покани я в събота, неделя да сте заедно.. и вземете от аптеката мултивитамини, да ти се повиши имунната система, че в университета, както и сега е зимно време, в рейсовете дори може да се разболее човек. Не си мисли глупости, като повишиш имунитета си, няма да боледуваш толкова често. И лятото повече на слънце, а сега може да приемаш витамини и чайчета.. Разбира се и антибиотиците трябва да са ти под ръка, ако видиш че е сериозна болест...
Говори и с приятелката ти ако нещо я притеснява, да ти сподели, също тя може да има проблеми, не бъди безразличен и да мислиш само за себе си...

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f317d7cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Търси някакви урологични или венерически проблеми. На мен ми отне 8 години докато разбера, че проблема е там. Пълни изследвания за венерически заболявания и инфекции на половата система и поне трима различни специалисти. Послушай ме, иначе ще става по-зле!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker