Той е особняк - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е особняк
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3326 пъти
Приятелят ми е много особен и не знам доколко поведението му е нормално и трябва ли да се примиря с това.. той е само на 22 г, а е работохолик, асоциален е, не му е до хора (с мен се запозна в момент, когато си ближех раните от стария си приятел - с него бях 2 години - и сегашния реши, че ще ми е опора, подкрепа.. явно е имал нужда да се почувства значим, а аз имах нужда от някой до себе си...)..

За това какъв е в момента - предполагам животът го е направил такъв - единият от родителите му е алкохолик, и двамата са си изневерявали, липсвала му е майчина обич, която се опитва май в момента да си получи от мен - постоянно иска внимание, като сме навън с приятели (което се случва рядко - в смисъл рядко се случва да сме аз и той заедно навън с хора) - все се оплаква как съм си говорила с еди кой си, как съм се лигавила на не знам кой си, а на него никакво внимание... Ами аз съм излязла да се видя с тези хора... дори когато му обръщам внимание пак не е достатъчно... а ако изляза само аз с приятели - се цупи че не съм с него - каза ми да не му обръщам внимание, че си е такъв - но как да стане???...

Всяко нещо във връзката ни се анализира, което си има своя плюс - изясняват се нещата, но понякога се хваща да разнищва толкова малки неща и от тях стават проблеми... властен е, но не се държи грубо.. обичаме.. само че е човек на крайностите - дава всичко за мен и в следващия момент като сме скарани се държи направо ледено.. с него все едно съм на минно поле и се чудя дали ще мога някога да го опозная това поле и дали нещата ще са "нормални"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 380ac1adc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разделете се за определен период, ако сега се чувстваш зле, за напред едва ли ще е по-добре, а струва ли си да свикваш, да ти прави проблем за всяко нещо??

Имам подобен проблем и с моя приятел. Давам му още малко време, не мисля, че ще издържа и ако не се получи, ще се разделим. Животът продължава, раздялата е много нужна понякога за да бъде научен определен урок. Успех! Сама ще решиш най-добре какво ще правиш, но не си разрешавай да свикваш с това.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f7f9503486
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бягай момиче от него, дъщеря ми беше 2 год с такъв, случаят им е почти като вашия. Бягай, после като се появи дете става още по-сложно. Никакви отсрочки. Много ще страдаш като дъщеря ми.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 96a5d7a338
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До №3 абе много си тъпа, непременно е като дъщеря ти, хората са различни никога не си приличат. Човека явно си има проблеми, нали двама се събират не само да се е....а и да си помагат в живота. Те ако се обичат достатъчно ще се разберат, ние не сме никои да им казваме какво да правят, те си решават.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker