Обичам го... но.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го... но....
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3602 пъти
Не съм много от хората който говорят за личния си живот, но сега искам да споделя с вас моята история.

С моя приятел сме заедно вече 1 година и го обичам адски много. Той е човека на когото мога да имам 100% доверие и който ме е подкрепял във всичко. Няколко месеца преди да станат нещата с него имах мн трудна връзка. Бях адски влюбена в бившия си но той имаше други преоритети преди мен. Тогава се появи сегашния ми приятел и ми помогна адски много в тези трудни за мен мигове.

И така от една година сме неразделни. Споровете между нас са породени от миналото му. Мога да кажа че знам на 80% за миналите му връзки и изневерите в тях. Знам защо са ставали и правя всичко възможно аз да не му давам повод да го прави защото това е единственото нещо което никога няма да простя. Всяка вечер сме заедно и адски мн хора завиждат на нашата любов... ако знаете колко анонимни смс-и съм получил той с коя бил къде и т.н и той е получавал доста ама няма нищо вярно в тях.

Притеснява ме миналото му това колко момичета си го прегръщат приятлски по дискотеките и кафетата. Знам че ме обича адски много показвал го е доказвал го е хиляди пъти НО..... все пак е мъж с богато минало и имам много приятелки (не че аз нямам приятели но откакто съм с него се държа малко по отдалечено с тях).

Моля ви дайте ми съвет как да не бъда толкова подозрителна и да си изживея връзката пълноценно с него. Обичам го повече от всеки мъж в живота си и не искам заради някви скапани подозрения да го изгубя. Благодаря на тия който стигнаха докрая (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 875978e58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила! Твоята история ме впечатли с това, че прилича на моята, но аз съм на мястото на твоето момче. Моят съвет е да не си толкова подозрителна към него, трябва да му имаш доверие и да не се впрягаш на смс-и било то любовни или не. Трябва да се радваш, че имаш късмета да си с желано момче, което си те обича и не интересува от другите момичета. Радвай му се до последно и не мисли за другите, те нямат твоето щастие... това е най-важното! Пожелавам ти да си щастлива с твоето момче още много време!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 176069ab0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с номер 1. Наистина, наслаждавай се на това, което имаш. НО все пак, при неговото минало, не е лошо все пак да имаш и едно наум, просто защото когато човек се предоверява, не е много хубаво. Казвам го от личен опит. Не бъди ревнива и подозрителна без причина. Но ако усетиш, че нещо в отношението му се е променило, и се убедиш, че не си внушаваш сама, намери начин да разбереш какво става. Само един много важен съвет- направи всичко възможно доверието между вас да го има винаги и той да ти споделя всичко, защото това е най- важното в една връзка. Ако той ти вярва, и смята, че може да ти казва всичко, е много малко вероятно да те мами за каквото и да е. Дано съм помогнала. Чао:)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 812ec950e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се притеснявай от миналото му. Моят приятел беше по същия начин, но откакто е с мен няма проблеми. Хората се променят, твоя също се е променил щом го е показвал мн пъти. Не обръщай внимание на "приятелките" му които го прегръщат и най-важното - не допускай хорските приказки и насоски да ви разделят. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: dd7e5392ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще е свободен и сигурен с теб само ако му покажеш доверието си.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 174c9628db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С тази ревност ще го отблъснеш. Ще го принудиш да започне да те лъже от страх да не му се разсърдиш и ще възникнат проблеми във връзката ви.Стегни се, колкото повече го ограничаваш по-зле.Пусни го на свобода, той ако те обича ще остане само твой.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker