С приятелката ми се разделихме и сега разбирам, че е бременна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С приятелката ми се разделихме и сега разбирам, че е бременна
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3927 пъти
Ще се опитам да бъда кратък.
На 29 съм, приятелката ми (по-скоро бившата) е на 23 години. Страхотно момиче, беше изключително специална за мен. От как я опознах реших, че искам тя да е майка на децата ми, но дори не съм и го споменавал, защото... не исках да се чувства притисната, да не се уплаши.
Е преди повече от месец направих най-шибаното нещо в живота си и съжалявам МНОГО! Нараних приятелката си по отвратителен начин. Не съм и изневерил, но няма да уточнявам. И така, тя още на другия ден си събра нещата и се изнесе. Каза ми само "Не го очаквах от теб" и това е последната нещо, което чух от нея. После я търсих, постоянно и звънях, но без никакъв резултат. Реших да не се отказвам, но да не бъда толкова настоятелен.
Преди няколко дни реших пак да я потърся. Отвори съквартирантката и (която пък е сестра на мой приятел). Още като ме видя започна "махай се, нещастник такъв" като попитах какво толкова съм направил "забременяла е".
След това излязохме със въпросната съквартирантка и ми каза всичко. Приятелката ми не иска да ме вижда, още не се е съвзела... по цял ден плачела. Отслабнала е (а тя по принцип е слабичка) и не знае какво да прави с бебето.

Въобще... Мисля, че тя все още ме обича и затова преживява всичко толкова тежко. Иска ми се да поговорим, но просто не става. Чувствам се безсилен и страшно глупав... вината си е моя, но искам да се събера с приятелката си и да отгледаме детето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: db102d7bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземай се в ръце и се оправи с момичето то е майка на детето ти и това значи че имаш сериозен ангажимент и към майката и към детето. налягай си парцалите и се оправяй

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ed03287c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще ми се да беше казал как точно си сгафил. Тогава щяхме да имаме доста по ясна къртинка към ситуацията. Все пак ние разбираме за всичко само от твоя пост. Не искам да те панирам, но възможно ли е не ти да си бащата? Ако прегрешението ти не е чак толкова сериозно, може то да е само удобен повод за раздялата. Най-малкото е странно тя да разбере, че е бременна от теб и да не ти каже, независимо коло ти е сърдита! Ако не ти е казала 90% е решила да направи аборт и никога повече няма да иска да те види. Все пак ще е добре да ни кажеш какво си направил. Сайта е анонимен. И дори някой да си позволи да те обвинява от долу, не виждам защо трябва да ти пука.
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f374f00170
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя е малка още, като гледам много се вкарва във филма... какво се занимаваш с нея...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ce72e5b872
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автор:
Да, това, което направих е много сериозно... Бях на едно събиране. Един ... дойде и започна да ми подхвърля глупости за приятелката ми. После се прибрах (бях пил) и се възползвах от силата си. Предполагам разбра за какво става въпрос. После се замислих каква простотия съм направил.
Успях да разкажа това само на един мой приятел, но не успя да ми даде съвет.
Като се замислих постъпих като изрод без да съм имал причина. Не изслушах момичето си, а някакъв лигльо.

За детето съм сигурен, че е мое. Нямам никаква причина да се усъмня.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 621a040065
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   щом си сигурен че детето е твое няма какво да губиш, а и след като изпитваш толкова големи чувства направо отивай и си я прибирай. На всички ни се случва да сгрешим поговорете, обясни и смятам че ако е умно момиче и наистина те обича и иска да те запази до себе си всичко ще е наред!!! успех!!! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e9412a3069
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Силно се надявам автора да прочете това! Тя е много объркана, нз до каква степен си си позволил да и посегнеш, но да го направиш е изключително лекомислено. Ако моят приятел ми посегне и аз бих си събрала нещата и бих се изнесла, ами ако точно тази вечер е искал да ти каже, че е бременна, а ти... В момента в който се пренеса при приятелката ми ще започна с размишленията :, , Той си позволи да ме удари за нещо толкова глупаво, какво ще си позволи да направи при по-сериозна ситуация", повярвай ми да контрираш тези мисли с, , беше случайно", , , няма да се повтори" или, , ще се променя'' е безмислено. Замисли се за факта, че тази твоя постъпка е проблем!!! След това ще започна да си мисля, какво ще стана ако се съберем и родя детето, разбира се в главата ми ще излпуват само отрицателни сценарии... Приятелката ти е силно повлияна от случилото се, но искам да ти кажа разкажа нещо. Когато се запознах с мъжът на живота ми, бях момиче, глупаво самодоволно, егоцентрично, обичах да му повтарям, че нищо няма да излезе между нас, че е смотан и да ми бяга от пътя, но той не се отказа вярваше и упорстваше мирно за целята си година по-късно той беше първият ми мъж. Никога не губи вяра в това, че ще сте заедно, бори се, бори се много и ще видиш щасте с майката на детето ти!

п. с Направи всичко възможно да не и позволиш да направи аборт!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1630d9ace6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хубаво си помисли дали това ще е Жената до теб. Не те оправдавам, но хората допускат грешки. Всеки би те укорил, всеки би ти бил шута. Моето мнение е, че точно тук ролята на човека до теб е да те разбере и прости. Любовта не е само вино и рози, а низ от възходи и падения. Тя, ако действителност те обича истински, би следвало поне да ти даде възможност да и обясниш, да се поправиш, дори само отстрани, не е задължително веднага да си стиснете ръцете - още повече, ако носи твоето дете.
Историята ти ми е на сърце, спечели ме начинът, по който пишеш за нея, личи си, че я обичаш силно. В такъв случай не ти остава нищо друго освен да се бориш за момичето и да и докажеш, че си допуснал грешка, която не бива да повтаряш. Хайде, успех, горе главата. Не се съди толкова строго. Хора сме, грешим.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 58e3b3bcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това, което си направил е ужасно, но не и непростимо. Историята ти ми допадна, личи че я обичаш. Постарай се да я спечелиш, но не с фрази от рода на "съжалявам, пиян бях и т. н. "Пробвай да и пратиш цветя с картичка. Обади и се, питай я как е, какво прави, ще е възможно ли да се видите. Ако приеме не я притискай и не и казвай, че знаеш за бременноста и. Изчакай тя да ти каже. Когато(ако) ти каже, зарадвай се и и кажи колко си копнял за този момент. И запомни:Силата на мъжа не е в това колко силно удря, а колко нежно прегръща.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 703dd723e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Единственото, което наистина си сбъркал, е че си повярвал на филанкишията повече от жената до себе си. ТОВА ти е грешката, която не бива да повтаряш никога, който и каквото ще да ти разправя! Разбира се стига да си уверен, че жената заслужава това доверие, но като гледам ти си уверен.

Ако наистина държиш на нея, и ако тя държи на теб, и ако и двамата искате това дете... ще намерите начин. В началото ще ви е трудно да разчупите леда, ще има малко игра на надцакване, на гордост, на блъфиране, кой пръв кого и как... Но ако двама човека искат нещо, те намират начин да го направят. Стига само някой от вас да не направи втора поредна глупост точно в тая преходна фаза, която е най-крехка.

Това цялото го казвам от личен опит, бях в подобно на твоето положение, но по-мек вариант, нямаше намесени деца и не си е събирала багажа - което беше по-скоро по принуда, защото наистина нямаше къде да отиде, не че тогава в този момент не би го направила.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 966b53e051
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм на възрастта на приятелката ти и ако подобно нещо ми се случи на мен, със сигурност няма да ме види повече, а дете няма и да има... Не знам как може да твърдиш, че я обичаш при положение, че съвсем ясно си спомняш какво си направил и то си го направил по много нелепа причина... Как може да си сигурен, че това няма да се повтори отново? Как тя може да бъде сигурна? Ако приятелката ти е умна, няма да се върне при теб, за това се замисли дали има смисъл да се опитваш да я върнеш, а и дали я заслужаваш...

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c6fa56ce96
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, вземи се в ръце, ти мъж ли си или путьо? Като си се издънил оправи си мизерията. И се научи да се владееш. Не ти отива на 29 години да вземаш акъл от глави на чужди рамене. Имаш своя собствена за да мислиш с нея и уши да чуваш и очи да виждаш. В такава ситуация първо провери как седят нещата, защо еди кой си тръгнал да ти говори нещо за нея (може да иска да я чука и се надява като я оставиш да я прикотка като спасител). Разбери вярно ли е или не е вярно, това което си чул и т. н. Преди всичко трябва да имаш доверие на човека до теб и уважение. По-добре да говориш директно очи в очи с човека и да се изясните на момента от колкото да те обхващат съмнения и тревожност, да си разкъсван от ревност и подобни булшит състояния на духа, който нищо положително не ти носят. Не се подавай на провокации, а внимавай, бъди подготвен. И в случая иди се сдобри с момичето. Тя с нищо не ти е виновна, извини се все за това думи ще намериш, направи някакъв жест към нея за да се почувства отново сигурна в теб, кажи и че това дете ще е най-голямото щастие за теб, защото друго няма на твоя свят, всичко е преходно... Пък ако се съмняваш дали ти си бащата... няма какво да се съмняваш :) след 9 месеца като роди правиш тест за бащинство и си наясно с нещата, всякакви други предположения преди това са безмислени. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c63aff1eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   какво стана? събрахте ли се, имате ли бебе?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9cb8a253ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Сигурен ли си, че е бременна на от теб? Нали ги знаеш жените....?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker