Побърквам се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Побърквам се
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1861 пъти
Привет! Аз съм младеж на 21, на пръв поглед симпатичен, радостен от живота и "заобиколен от приятели"! Далеч не е така, до около 20 годишна възраст не съзирах самотата си, не ми липсваше момиче което да ме обича, но уви сега станах 2 курс студент! Наскоро преди няколко месеца едно момиче ми даде празни надежди, игра си с мен тя имаше приятел, с когого не им вървяха отношенията, тя ми даваше надежди аз лъгах, но с много мъка я забравих, както и да е! Просто това ми даде урок, да не съм твърде влюбчив! Но не това е историята на моят еднотипен живот, изпълнен със самота! Харесах си друго момиче(защото няма смисъл да се забърквам в стари филми), което е с доста труден характер като моят! Да аз имам сравнително труден характер! Не съм скучен, имам чувство за хумор, може би има черта в мен, която отблъсква другите! Харесвам това момиче, до преди 1 седмица тя се държеше на 100 % безразлично, а аз поддържах виртуален контакт само с нея, защото тя е от моя университет и реших да не прибързвам! Но една вечер ненадейно как ме покани на бар, с колегите й, отидох беше весела вечер никой от двамата не показа отегченост, но на другия ден като я видях в университета се държа хладно, и почти всеки път като я видя! Липсва ми увереност, не знам защо имам ниско самочувствие при положение, че съм уважаван от не малко хора! Може би имам психологическа травма от малък, когато бях мачкан от всички, унижаван, че бях нищожество! Явно сега подсъзнателно това ме обезверява! Искам да я спечеля, труден характер е, но мисля, че е сериозна, дори съм намислил закачлив подарък за нея, страстен... нещо като първа крачка! Дайте ми съвет как да подходя, как да разбера дали има някакви намерения към мен, просто тя не ми дава дори малък знак, че ме харесва! Обезверен съм, и спомените ми в детството ми пречат да постъпя като ИСТИНСКИ МЪЖ! Винаги съм бил силен и борбен, но нещо се предавам :(!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 26 дни
hash: 13772bb601
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизай по- често с нея и колегите. Заговаряй я за разни неща каквито и да са. И по- късно и направи някакъв подарък, когато я опознаеш по- добре например букет цветя и я покани на среща. Намери общи теми на разговор, прави и комплименти. Успех и тази неувереност да я няма!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker