Как да им кажа, че не искам нищо от тях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да им кажа, че не искам нищо от тях?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2882 пъти
Ма тия жени ще ме изкарат извън релси братче. Един приятел ми беше казал че приятелство между двата пола не съществува ама аз не му вярвах. Ама май вече и аз се убедих.

Запознах се с едно момиче, видяхме се 1 път и след 4-5 дена аз и звъннах да се видим пак. И оттам се почна "аз съм заета тази седмица". Казах окау някой друг път, казахме си чао и пак след 4-5 дена звъннах за да я викна за събота нещо. Тя отново заета. И тя видя че почнах да говоря малко дръпнато по телефона след като ми отказа отново и ме пита кво има и аз и казвам "отказваш ми две съботи поред", а като се има предвид че събота и неделя са почивни дни и ако ми кажете че не може да намери 1-2 часа в един от почивните си дни за да ме види... е то няма кво да й кажа повече нали? И тя оттук ми казва "аз мога да предложа само приятелство". Тва ме изкара извън релси.

С Нищо не съм показал че искам нещо такова от нея нито връзка, нито секс. Мислите че съм показал? Повярвайте то ще се види кога имам интерес а тоя път даже и дупето не съм и гледал като е вървяла пред мен. Смис смятайте.. просто си говорихме на срещата. Аз нямам много фр момичета и искам да имам поне 2-3 да си говоря с тях а не само с момчета. За да кажа само аз съм на 20 тя на 19 (и двамта студенти в различни университети).

Така: Съществува ли приятелство между мъж и жена и ако съществува моля кажете как се прави за да не си мислят вече, че искам нещо от тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 25bc64c695
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че може да има приятелство между двата пола. Аз имам много приятели момчета на които бих се доверила за някои неща повече от колкото на момичетата и държа много на тях, никога не съм си помисляла, че искат нещо повече от мен просто защото ги познавам като хора и техните истории ги знам... Жалко, че попадаш все на такива.. хубаво е когато човек има ДОБРИ приятели и от двата пола... =]]]

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 09cb988388
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че съществува. Трябва обаче малко да ви поотпуснат хормоните и да спрете да смесвате приятелството с другите работи. Търси и сред по-интелигентни и зрели жени, защото тези, които все още си търсят партньор в живота, не са много подходящи за чисто приятелство.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8574553670
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Баце тия приятелства с момичета особено в тая възраст по добре първо ги прави в скайп защото щом ги каниш на среща и нормално да си помислят че си им хвърлил око. Следд като вече попишете неколко седмици в скайпа чак тогава ги питай да се виждате на кафе, купон и т. н. А по време на писането недей говори много много, защото пак може да си помислят нещо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dcc25fcc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не не съществува.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dbe86f763d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма приятелство между мъж и жена. Хората, за проклетия, сме изтъкани от хормони. И те ни правят, да се държим, като животни.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ddec762c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, аз съм момиче, на осемнадесет съм, но мисля че 1-. Първо, напълно възможно е тя да е била заета/все пак ти не я познаваш-може да има някакви проблеми и др/, тоест не е сигурно дали ти върти номера. Ами защо ти е казала че може да предложи само приятелство? Може би нещо от твоето държание, да я кара да си мисли че не искаш само приятелство... знам ли..

2-В повечето случай, по този начин се държат или момичета, които не са имали много вземане-даване с момчета и са чули от приятелките си "те мъжете само в леглото искат да вкарат жената".

3-Или пък е от този тип жени, дето мъжете само тормозят-може всички мъже досега да са й предлагали само секс и тя да се е уплашила че и ти искаш само това. Тя, както казваш, е доста млада, й ако мъжете са й говорили само за секс, тя може да се е уплашила, да се страхува да завърже приятелство с теб/да не би и ти да я подмамиш нещо/ и затова да бяга от теб.

4-Може да те харесва и по този начин да ти намеква за чувствата си, за да разбере дали и ти изпитваш нещо към нея..

Ти какво и отговори, когато тя ти каза това?

Ще ти отговоря на въпроса-да има приятелство между мъжа и жената. Аз, обаче, винаги флиртувам по малко с приятелите си, ей така, за забавление, те знаят че не съм сериозна, защото ме познават много добре. Просто ми харесват... мъжете де.

Как да им показваш че не искаш нещо от жените? Хм... Просто им дай да го разберат по някакъв начин още на първата среща.. знам ли... не да бъдеш някакъв грубиян или да се държиш студено. На този въпрос най-добре трябва да ти отговори някой мъж... Ами например да им говориш нещо от типа "Много ми харесваш. Много ми е приятно че те познавам, защото отдавна не съм срещал човек като тебе. Имам чувството че ще станем добри приятели. " и продължаваш в същия дух, говорейки за приятелството между мъжете и жените.

Все пак, имай в предвид, че ние по-младичките, често не можем да различим любовното увлечение от приятелството, просто защото нямаме достатъчен опит и слушаме "мъдрите" съвети на по-възрастните си приятелки, които вече се страдали от някакво любовно разочарование. Аз, например, винаги като си харесам някой мъж, започвам да си въобразявам че и той ме харесва, просто защото искам да бъде така. Или понякога се обърквам в различни ситуации, когато момчетата които са край мен, се държат по-освободено. Почвам сега да се чудя какво е отношението им към мен...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e799cb0790
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ма приятелство между момчета и момичета, дори смея д атвърда че са много по истински и стабилни от тези които са между момичетата. ако искаш да си намериш приятелка трябва да смениш подхода, не се дръв с нея като с момиченце, а както се държиш с приятелите си, покажи и че може да ти вярва, помагаи и, подкрепяй я.. с 2 думи дръж се с нея както би се държал със сестра си.. избягвай да гледаш в деколтето и или да се заглейдаш в задника и, не я карай да се чуства обект на сексуалните ти желания, а като твоята по малка сестричка, за която би направил всичко и ефекта ще е огледален.. ако съумееш да спечелиш искренното приятелство на едно момиче не мисля че ще съжеляваш :) ПС и никога не я подценявай !!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dbbe934bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Споко :D имаш още достааа да поживееш, и видиш!... Не бързай да се самоубеждаваш. Най-добре ще е да приемеш една междинна позиция, и да не си правиш крайни заключения! Разни хора, разни идеали!... Ама и ти какво се изкaрваш извън релси? От историята става дума за една жена, не за сто :)) Кое те дразни и провокира в нея? Май не си съвсем безчувствен, и има някакво усещане за нея! А факта, че тя страни, и дирeктно реже всички надежди да се сближиш с нея, те дразни... Ок, но и да искаш наистина да бъдете само приятели, какво тогава те смущава, казваш и добре и бивате каквито искате да сте, а нищо не е сигурно за напред ;)

Аз съм на мнението, че съществува приятелсво между
жена и мъж, има такова нещо!... И буквално му, ще е като да се чувстват като брат и сестра. Ама рядко е буквално, жената си е жена, мъжа си е мъж! И ако бъдем откровени и честни, кaквито и приятели да са, някой ден може да се стигне между тях и до секс, което няма лошо, ако се познават добре и си имат доверие. А и е нормално, който не вярва, да прегледа историйте, често срещани са, преспах с приятеля си, и сега не знам какво да правя, или има ли чувства и тнк. Между приятели, трудно възникват чувства като за сериозна връзка, за разлика от секса. Но изключенията си ги има, както и приятелство в което чувстваш другия като твой роднина. При всеки е различно, зависи кой от какво се нуждае и дали другия е съгласен да му го даде, ако е и негово/нейно желание. Случва се и едно такова приятелсво, да доведе и до голяма любов.

А сега за отношението й към теб :) Мисля, че тя е усетила че би искал повече! Явно вашата среща, което сте говорили, и как си се проявил пред нея, е създало едно впечатление за теб. Нещо от теб, тя не е харесала, но тъй като нямаш приятелка, държанието и към теб, може би и се сторило много предраполагащо. Хммм... а и че и се обаждаш, да настояваш, може да е в твой ущърб, дай и време. Какво знаеш за нея? Не много! Може тя да е по-затворена, да не се доверява лесно. Като искаш да сте приятели, преми офертата й :) А когато се опознате, желанията ви може да се променят.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: db88f96ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какъв точно е проблема, тя като ти е казала, че може да сте "само приятели", ти нали това искаш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c1d640c766
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Честно казано, ако ми го беше казал това на мен и аз нямаше да ти повярвам. Когато се обадиш на една жена и й кажеш " Айде да излезем", какво е първото нещо, което ще си помисли ? Че искаш връзка. Пък да й кажеш "Не бе, аз приятелство искам" хич не звучи убедително.
Моят съвет е да намериш начин да я видиш на живо и така да й обясниш ситуацията.
Успех ! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker