Дали се е влюбил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали се е влюбил?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3639 пъти
Аз съм момиче на 18, от няколко месеца излизам с едно момче, той е на 20. В началото се договорихме да се забавляваме и да флиртуваме, но всичко между нас да е без чувства и ангажименти.

Виждаме се почти всеки ден, когато сме заедно не спираме да се смеем. Напоследък приличаме на истинска двойка (когато сме сами, защото пред хората се правим на приятели и нищо повече, въпреки че хората започват да забелязват, че има нещо между нас, защото напоследък ми обръща повече внимание, постоянно се закача с мен, дрчи се, а това се набива на очи пред останалите от компанията). Общо взето той се държи много по различно от преди, много по романтичен е (публикува във фейсбук любовни песни и всякакви неща свързани с любов), въпреки че усещам, че се стреми да не се държи много нежно с мен (но не му се получава много).

Чудя се дали се е влюбил в мен и дали иска отношенията ни да станат по-сериозни. Той казва, че иска само секс от мен (но сме говорили много пъти на тази тема и знае, че няма да си легна с него) и продължава да излиза с мен, да ми пише и тн. На скоро го попитах толкова много ли иска да спи с мен, ( защото постоянно ми прави намеци за секс), много се ядоса (скарахме се много жестоко), което е нелогично след като твърди, че иска само секс. Мисля си, че се е влюбил в мен, но се стархува да го признае, защото много пъти сме си говорили, че в момента в който някои от нас се влюби всичко ще приключи (и двамата сме страдали много от любов и предпочитаме да си прекарваме приятно с някого, но без да се влюбваме, без да изпадаме в сериозни и ангажиращи връзки, и двамата обичаме свободата.. или поне така си говорехме в началото)

Много съм объркана. Вие какво мислите? Дали се е влюбил? Как да разбера какво иска и какво чувства? Моля ви, дайте ми съвет или просто изкажете мнението си :)) Благодаря на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: e2a4627953
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Както го описваш, със сигурност изпитва емоция към теб! Дали е любов или (засега) увлечение, времето може да покаже. Наслаждавай се, но не го притискай с въпроси, защото той сигурно ще се затвори и съвсем ще избягва да показва истинските си чувства

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7f0314dd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май и двамата сте се влюбили, но ви е страх да си го признаете пред себе си, та камо ли един на друг! Хора, отпуснете се и си изживейте любовта, каквото и да стане след време. Всеки е бил нараняван от любов, всеки знае каква е болката, но продължава да се стреми към любовта. Там няма гаранции за това дали ще нараниш, или ще бъдеш наранен. Затова изживейте всичко това между вас без да му мислите за изхода накрая. Няма смисъл да се дават обещания да не се влюбваш, то просто в един момент се случва когато между двама души има привличане и им е приятно да прекарват свободното си време заедно! ;)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4b0430baa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А дали ти имаш чувства щом се интересуваш за неговите? Помисли...
Ес

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dc8a09c01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Самият факт, че толкова много те вълнуват чувствата му ме навява на мисълта, че и ти не си безразлична, колкото и да ти се иска... Ще ти дам съвет, който преди време получих от майка си и не сгреших. Сега съм на 23, но точно на твоята възраст бях в абсолютно същата ситуация, само че ние правихме и секс. И двамата бяхме наранени от предишни връзки и си обещахме че всичко между нас ще бъде неангажиращо и ще приключи ако някой поиска повече. Държах се много студено с него и си втълпих, че няма да го обикна. Често правихме секс, в една компания бяхме.... Ами неизбежно е :) Той започна да се държи по-мило с мен, всеки го забелязваше, освен в мен. Събра смелост един ден след един купон... бяхме пийнали, отидохме в тях и той като гръм от ясно небе изцепи че е влюбен в мен и че всичко приключва ако това искам. В продължение на 2-3 месеца аз не споменавах това, нито той... спряхме да се виждаме интимно. Но осъзнах че и аз го обичам. Сещаш се за развоя на събитията :) и до ден днешен сме заедно.

Та дълго стана, но исках да ти кажа да надникнеш в себе си и ако откриеш някакви чувства към това момче... не бъди толкова сдържана. Дай му знак че всичко това си струва. Защото на 18 не можеш да кажеш, че сте били наранени и няма да обичате. То или се случва или не. И е адски слабохарактерно и смешно, когато се влюбиш да го отричаш и да бягаш от страх, че пак ще бъдеш наранен. Да може и така да стане, но може и да сте щастливи заедно. Няма от къде да знаеш преди да пробваш. Живота не е за да го мислиш толкова много :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e27d955f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хм, договор, че няма да има нищо. Колко наивно. Ти си млада, съблазнителна. Той е млад и съблазнителен. Ако не друго, поне ще ви удари хормона. Той всъщност удря яко, и когато двама души почнат да си отделят повече внимание, нещата започват да се задълбочават. Ти самата, не си безразлична към него. Непрекъснато се интересуваш, какво пише във фейсбук. А и факта, че си способна да се караш, показва, че той е способен да те ядоса. Значи владее чувствата ти.
Но помни, че има една поговорка. Мъжете са способни на всичко, за да получат секс. Дори и да се правят на влюбени.
А жените, за да получат любов, са готови, дори и да правят секс.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ccf515e4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На теб ти се иска да се влюбил, защото ти си се влюбила! Той умело те подвежда и ти се хващаш, според мен му е интересно и ще му бъде интересно докато ни си легнеш с него. Не го прави, докато не ти се обясни, което едва ли ще направи!
С-19. г

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 120298e463
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, ами според мен работата е ясна. Аз съм привърженик на думите "истинско приятелство между мъж и жена няма", защото може да сте си приятели още пет години, но на шестата ще се стигне до нещо. Защо сте се разбрали да се разделите ако единия започне да изпитва чувства? Дайте си шанс. Това е моето мнение! Не може само, защото много си страдал(представям си колко след като сте на по 18 и 20) цял живот да се пазиш. Забавлявайте се, а когато стане нещо му позволете да се случи докрай.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9cd564b258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хора кажете нещо, вече се побърквам...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d46366af93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да си страдал от неосъществени любови, никак не е хубаво!... Ама какво, наранили са те, ок, те са постъпили глупаво, не прави същото като тях! :) Не вледенявай сърцето си ;) Просто се опитай да не го нараниш. И най-важното, запитай се, обичаш ли го? Имаш ли чувства към него? Хах, знам че все още не би приела чувствата на сериозно :D Погледни на него през очите на сърцето си. Какво чувстваш? Как го виждаш? А че го харесваш, е съвсем видно, иначе изобще не би се занимавала с него. Той те прави щастлива, предизвикава усмивка на лицето ти :)

Хммм,... ще ти кажа какво мисля, но запомни, не е важно какво мисли един страничен наблюдател, важното е
какво чувстваш и мислиш ти!!! Според мен, той не си
играе с теб, и правилно си усетила, той е хлътнал по
теб ;) Има чувства, и желае да бъдете повече отколкото
сте! Страх го е само, от което сте си говорили. Страх
го е, че ако ти признае че те обича, ще го отбъснеш, а
това миличка ще го нарани многооо!... Разбираш ли!

Така че предположението ти за мен е вярно :) Проблемът е какво ще направиш? :D Виж, знам че те е страх, да не бъдеш наранена, да не постъпи с теб както други преди,но остави какво са правили другите с теб, той не е другите. И определно го е грижа за теб, защо мислиш, че е се е ядосал, когато си му намекнала за секса. Защото той не иска само секс от теб, ако му беше само до секса, защо ще изпълва своето пространство с нещата от любовта. Иска да прекарвате повече време заедно, и е очевидно, че търси начин как да ти покаже че има чувства така че да го разбереш!...

Позвoли си тази любов :) позволи си я!... Не прави грешката на много преди теб, не бягаш от което те изпълва с чувства, емоций, положителност, радост. Дай възможност това между вас да се осъществи. Има ли значение дали другите ви виждат, или какво си мислят? Другите няма да живеят твоя живот. Защо не му покажеш и ти малко чувства, защо не се отпуснеш и не видиш какво ще направи? Изглежда си намерила момче, което е готово да изтърпи доста и да се бори за теб! Не се отказай от него. Добре би било, да му подскажеш и свойте чувства ;) да си малко по-откровена с него. Голяма работа че сте си казали, да не се вблювате :D Не знаеш ли, че такива неща са невъзможни да се обещаят! А и какъвто е живота, ако кажеш твърдо не за нещо, се случва именно то!!! Той е важен за теб, чувствата му те вълнуват, ама и твойте него :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ac4f956191
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля,че си доста самоуверена и това ти пречи да видиш същината на нещата. :) Той иска секс, той е мъж, ако ще брак ще ти предложи, за да го получи .. Не бързай да смяташ, че се е влюбил в теб, хора, които се познават и са двойка от години не са убедени в това, пък какво остава в твоя случай, където сте се "закачали".. Не бъди пубер, продължете си приятелството просто

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8e392c5320
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мъж, който ти казва, че иска само секс от теб не е стока. Зарязвай го, това мисля аз. Успех ! :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a0e640527b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, а мъж, който ти казва, че не иска само секс и много те обича, а всъщност иска само секс, той стока ли е?

Ей, кога ще се научите да цените откровеността на хората...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0526a6df98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Въпрос на време е нещата между вас да се случат! Поне според мен. Бях в същата ситуация с моя най-добър приятел. Първо закачки, като си бяхме казали, че няма да влагаме чувства. Така и правихме секс, макар че и двамата изпитваме нещо много силно. Така е и при вас. Харесвате се, ясно е! Просто трябва да го приемете и да станете наистина гаджета, или просто да спрете да си играете на котка и мишка :) Лично мое мнение :) Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker