Как се става "интересен" за момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се става "интересен" за момиче?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 7300 пъти
На 20 съм момче и съм се целувал 2 пъти през живота си. Пороз ако ме питате като се има предвид както става в днешно време. При момичетата 80% е държание 20% визия, за да им се харесаш. Нали знаете разликата между доброто и лошото момче. Лошото винаги получава момичето, защото не му пука много много. А доброто момче според всички = скучно момче (което въобще не е така). И адски много се дразня, че никое момиче не се спира да погледне нас свестните що за хора сме. А както виждате и сами свестните момичета по такива си падат. Ако ще да я бие през ден пак ще е с него. Случайте са безброй.

Аз например имам страшно чувство за хумор, както и един мой приятел, ноо тва ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО! Правъл съм се на недостъпен... ми те не ме търсат. Аз така си го обяснявах - за да си интересен ти трябва чувство за хумор, след тва ако си и недостъпен си цар! Да ама не!

И общо взето факта, че годините си летят, а аз съм зле с жените ме плаши, защото ако продалжавам така ще си остана сам. До сега едно момиче не ме е харесвало, ако щете вярвайте, или само като съм бил малък са ме харесвали 1-2 макс.

Аз съм доброто момче и винаги съм бил. Ама много ми е лесно да съм добър. Отварям вратата на момиче, помагам и с палтото, гледам да съм мил на практика. (е чак да помагам с палтото не, но ме разбирате). Естествено всяка жена казва, че търси такъв като мен. Ключова дума - Казва! Мисли го, казва го, но прави друго.

Сега искам да пробвам да бъда лошото момче. Не казвам, че искам да се променям, а искам да експериментирам как ще реагират. И ви моля за помощ тук. Само че както ви казах на някой хора им е много лесно да са добри. Като на мен, добре съм възпитан явно. Но обаче не знам какво точно значи да си лошото момче. Ма наистина какво значи? Да си непокист ли? Да се дърпаш, когато тя ти пише в скайп? Да спориш често с нея? Да отстояваш мнението си? Абе правил съм ги тия неща и пак не ставаше. Някак си ми се сърдят, че съм спорил с тях или де да знам какво все не беше наред. А аз мисля, че ти трябва да покажеш, че си лошото момче от самото запознанство. Е, ако го направиш тя няма ли да се обиди, че при мен така става.
Оф много се разписах... просто май искам да ви питам какво точно означава да си лошото момче. Как да съм лош и да не я обидя, а да и стана интересен. Дайте ми примери.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 98b0caea52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави се на готин и харесван, леко недостъпен. Това, че си джентълмен ще ти отвори много врати според мен. Аз примерно много бих се впечатлила от такова момче ( тъй като се срещате такива рядко в днешно време ). :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2168e1dc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как се става интересен? Много просто. Бъди недостъпен !

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2e7700c827
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се прави на нещо, което не си, за да ти върже някоя кифла. Такива връзки са обречени на провал. Ако ще те успокои поне малко, приятелят ми, с когото съм вече 4 години, беше в подобно на твоето положение, което нито за минута не съм смятала за лошо нещо. Харесах го такъв, какъвто е, дори мъничко злорадствах, че жените са толкова тъпи и не са забелязали що за съкровище е. Знам, че чакането е изморително и човек изпада в отчаяние понякога, но ако не става въпрос просто да си намериш някоя за секс, ти препоръчвам да бъдеш себе си. Колкото и клиширано да звучи. Все някое умно момиче ще те оцени и тогава ще ти бъде още по-добре! Ти не ги гледай разните кифли, които залитат по лоши момчета и гледат само външния вид. Такава не ти трябва.
Ж. 24

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9abd439059
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Знаеш ли след кои мъже тичат жените най- вече- след егоистите, на които не им дреме за жената поне в началото. Все гледат себе си, провокират те с милото си поведение, после показват известна незаинтересованост и накрая разбираш че няма смисъл да се занимаваш с такъв индивид. И накрая той вземе, че се сети че не е трябвало да се държи като идиот, ама вече е късно. Скъсва се да те търси особено като се напие по нощите, ама ти не искаш да чуеш за него, щото за теб той вече е с етикет "идиот". Затова не се занимавай с глупости да се правиш на лош, ами бъди себе си и все ще се намери жена, която да те оцени такъв какъвто си... преструвките доникъде не водят.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5cb18b6081
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, не си цар, ако си недостъпен. Няма как - ако не обръщаш внимание на един човек, няма и той да ти обръща внимание. Ако му обръщаш внимание и показваш интерес към него, и той /тя/ ще ти обърне внимание и ще се интересува за теб.

А това, че момичетата харесвали "лоши момчета", са глупости. Лошите, било то момичета или момчета, си намират такива като тях.
Не се прави на нищо, бъди себе си и се дръж естествено, това мога да ти кажа.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 70b40fb7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автор: Да не се променям.. и без това не мога или ще ми е много трудно. Иначе ако бъда себе си, дори и да ме хареса някоя, аз почвам да я търся. Смисъл винаги аз нея. И като я потърся 2 пъти на тях им е ясно че ги харесвам и не искат нищо общо с мен. А те не могат да ме харесат защото е твърде рано. Е как тогава хем да излизаме и хем те да оставят нещата просто да си течат по вода и да видим какво ще стане вместо само да отказват..
Разбирате ли ми въпроса? :/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c27752a6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Ей, като си добро момче продължавай да бъдеш такъв! :) Мдаааа... истина е, че много неща се казват, че се
търсят, а реално се постъпва обратното! Мислел ли си каква е причината? Защо веднага реши че проблема е в отношението ти? ! ... Нека ти напомня, че си на 20 и момичетата които ще виждаш, ще са около твойта възраст ;) Да ти е хрумвало случайно, че са момичета от типа "лошо момиче" :)) И затова нито връзваш, нито цъфтиш! ... Хей,
не са всички момичета такива. А някой само се правят на недостъпни, защото искат да видят повече настойчивост от теб! И ако в един момент се откажеш, за тях ще е знак, че просто не ги харесваш. Какво да си говорим, чувствата не се "казват" вече, те се показват и изразяват! ... Не ми се струваш като момче, което ще тръгне с друга само за да може да прави секс :D Струваш ми се, като момче, което иска да има истинска връзка, и да вкуси от чашата на сърцето и чувствата.

Момент само, ... да се върнем на момичетата които срещаш. Като първо, нима за теб е важно колко пъти си се целувал! Или че не си го правил още! Че какво от това? Вярвам няма да се комплексираш за глупости! :D Като си на 20 да не би да си изостанал, сякаш не знаеш, че някой са на 30 и още дори не са имали нито една връзка! Нито пък са го правили! Виж в историйте на сайта! ... А за друго, какво ти пука? От кога е важно колко пъти си се целувал! Знам че за теб е до самочувствие, хах, но не се задълбавай в какво не е било, гледай какво би могло да е сега или утре! Това е важно! ... А и целувка без чувства, не е нищо особено, важно ще е ако се целуваш и имаш чувства, тогава всеки момент е специален! ;)

Ммм.. второ, нормалните и святни момичета, не харесват "лоши" момчета :)) Ама ти май имаш очи само за този тип момичета харесващи точно такива! Преди да си кажеш каквото и да е, помисли, защо те "харесват" такива момчета? В някой етап от живота си всяко момиче, е искало да прави секс, не е нещо особено като желание и е нормално. Все пак израстват, имат свойте хормоналности, цикъл, и тнк... и дори и на тях им се присква да го правят! Не само на мъжете, както се спряга доста често. Та, ето какво става, момичета които срещаш, търсят някой който ще ги задоволи, но с който няма да се обвързват сериозно, защото не искат да имат от онези силни чувства, а и не са сигурни дали биха изпитали такива. Мисля разбираш, ако в един момент решат да прекъснат отношенията си с типа "лошо" момче, да може това са се случи лесно! Не мисли момичетата за глупави, да тези които не те искат, избират тях, но го правят, защото с тях по-бързо ще имат каквото искат, връзка с момче, и ако момчето е с добра визия, на тях това ще им придаде повече популярност. И ще ги направи по-харесавани в очите на другите! Такъв тип момичета срещаш... :))

Повярвай, не че не те виждат, виждат те, усещат че си мил, възпитан, добър, ама знаят че от това, ще произлезат и чувства, а ги е страх от чувства, защото чувствата могат да ги наранят. А и донякъде им изглеждаш твърде обикновен!!! Не забравай, тяхните представи се сменят, и сега са на етапа - забавление! Ако беше и ти на този етап, щеше да ги разбираш повече и нямаше да имаш проблем с тях! Просто за теб нещата са малко по-сериозни. Което не е грешка, правилно е! :) Но пък момичетата които харесваш, не са твоя тип! И те ще искат такъв като теб, чак когато се наситят на другия тип, надявам се да ти е станало ясно! ;)

Същевременно има момичета искащи и търсещи точно момче
като теб, жалкото е, че не си ги срещнал :) Ами айде, смени малко местата на които ходиш, не гледай само "най-готните" и ще видиш и някое момиче за теб. Ех, и все пак според мен, за да разбираш какво и как, е време да си обиграеш малко характера ;D твърде сдържан си, не се отпускаш достатъчно, това те прави скован! Разликата между теб и "лошите момчета", е че те знаят как да си поискат :)) Какви са ли? Ами нахакани, нахални, малко лицемерни, и определно гадняри! Съвет - никога не бъди тези неща, бъди мил с едно момиче, но пък и не бъди чак сдухан, или стенителен. Потръгне ли разговора, всичко ще е Оккк. А ако няма какво толкова да си кажете, ами вземи се усмихни, и и направи комплимент. В случай, че можеш да се приближиш до нея, ами направи гo, и така ще и покажеш че я харесваш! Като ще види, че не си някой "неудачник", че знаеш как да се отнасяш и държиш с момиче, но и че си смел! ... :)

Лошите момчета, се държат грубо, себично, и да, те са
непукисти, те не си позволят чувства, те само си играят с чувствата на момичетата - единственото хубаво им е, че
не се притесняват и са директни, казват каквото искат да кажат. Вземи от тях само смелостта, като продължиш да си бъдеш кавалер, ама не прекалявай, обръщай внимание,
когато е нужно, не през цялото време :) Уверявам те, ти не искаш да бъдеш "лошо" момче :D Нищо не може да спаси дори "лошото" момче, от отказ, или шамар, ако си позволи твърде много! ... А момичетата, харесват такива до време! ... Бъди готин, но по свой си начин! Създай собствен стил, и отношение, без да изопачаваш това което си ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 911538791d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Значи нещата се свеждат до следното.
Какъв човек искаш да привлечеш до себе си.
В първият случай заучаваш десетина хватки, започваш да се радваш временно на вниманието на жените.
Жените идват и си отиват, като всяка една от тях с времето си задава нужните въпроси.
Вторият вариант е :
Продължаваш да бъдеш себе си. Не заучаваш хватки и чакаш.
Жените, които ще дойдат ще са онези, които вече са си задали нужните въпроси, нещо повече, вече са си отговорили.
Е, ти избирай какви жени искаш да имаш.
Ако е само за секса - еми... знаеш как да действаш.
Знаеш ли какво е скритото послание на филма ''ШРЕК''
Не знаеш нали? 1
Ами :
Не е важно ако си грозен.
Важното е да намериш същият изрод като себе си.

парадоксалчу.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 528a4b0477
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Winterfire, разпознавам коментарите ти още когато започна да ги чета, в самото начало. Всички до един са много хубави и положителни!!!

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 70b40fb7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Автор: Мерси за дългото изказване пич. Прочетох го, но не е баш като да не съм срещал нормални момичета (свестни). Имах една среща с една запознах се с нея от сайт за запознанства. Видяхме се, говорихме, между другото не само имахме общи интереси но и разговора беше някак истински :) И аз изобщо не съм стеснителен да ти кажа. Когато се запознахме си сстиснахме ръцете и аз я питах на кафе или да седнем някъде на слънце (беше слънчево тогава) и тя каза няма зн, и аз и дръпнах ръката и я сложих на лакътя си ей така от нищото. Тя се засмя и не я махна. Тва стеснителен човек надали ще го направи :)

Както и да е след този истински разговор след 3 дни аз и звъннах да я викна пак и тя каза че е заета. Аз след 2 дни пак, тя пак заета. после в скайп.. и там не знаеше кога ще може и усетих че почна да ме "играе" а аз не позволявам на никоя да ме играе така долно и се скарахме.. Жалко найстина защото много си допаднахме от първата среща

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 911538791d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, относно последния ти абзац.
Момичето просто не те е харесало.
Какво толкова ненормално и неразбираемо има в поведението й.
Не те играе, тактична е.
Не съди хората че имат своите вкусове.
Да изкараш няколко неангажиращи приятни часа с някого, в никакъв случай не значи, че си му длъжен с нещо.
Я влизай в час!
Следващия път когато се срещаш с непознато момиче или жена, няма да й стискаш ръката, ами ще си допреш бузата до нейната с думите ''изглеждаш невероятно''

... стиснали си биле ръцете... и го хванала за лакъта... вземал че се обадил чак след три дни..

Така победи не се постигат.

парадоксалу

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 23e37a03e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ooo.. това със свестните момичета е друго ;) Повярвай може да не се чувстваш стеснителен, но едва ли се държиш по същия начин и с "по-готините" момичета, онези с които не ти върви! ... Мисля, че e разбираемо с нея, да си бил по-разкрепостен :D защото сте имали много общи неща, и си помислил че е подходящата за теб, и си се отпуснал, с мисълта че ще се справиш и че тя няма да има нищо против. Обаче, ето къде е бил проблема, за теб всичко е било ок, ама за нея не! От което си разказал, разбирам че вие било първа среща, ами не е много удачно да и слагаш ръката на твойта, още от първата среща!!! Защото въпреки че сте си писали, не я познаваш добре, и все още не си знаел, как би реагирала, и какви са и разбиранията, както и характера.

На първа среща, тя ще се опитва да те прецени по-добре, като за нея няма да е толкова от значение какво сте си писали, а как ще се държиш на тази първа среща. Смешно е, ама някой момичета са много предпазливи и дори и да си най-добрия добряк :)) ще трябва да бъдеш, първо търпелив, и второ, да не насилваш нещата! ... :) Че докосвайки я още от рано, ще оставиш в нея, не добро впечаление за себе си, че искаш нещо започващо със "с" и завършващо на "екс" :D на место да се интересуваш пряко от самата нея! Искал си да разбере че я харесваш, ама е било хубаво първо да видиш дали тя те харесва, или е само в процес "още не съм сигурна"! ...


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 20bd38baf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Аз съм същият. Кавалер, с чувство за хумор, тактичен, не много срамежлив.

До сега съм си харесвал няколко момичета, на все нищо не постигам. Не съм някой, който ги иска за да направи един секс и всичко де свърши. Аз искам сериозна връзка.

Бих помогнал ако мога, но аз съм в същото положение.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 537d2d9b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм на обратното мнение пък, никога не обръщам внимание на недостъпните надувковци. Ше ми се надува мъж, да ходи при майка си тогаз да спи с нея. :)

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 9bfe89972a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Човек да ти кажа аз също съм като теб, но честно разбрах, че тези които харесват лошите момчета са к*рви попадах на дозина к*рви докато имах разни мегатаменти.... 94 % от момичетата, които си падат по лошите търсят нещо добро и дълготрайно.... за съжаление, но ако не ти е писнало да се правиш на ку*варин човек действай.. :D и да не ти пука за ш*баните к*рви...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker